CoronaBuitenland

Dit onderzoeksteam vindt ‘duidelijk oorzakelijk’ verband tussen coronaprikken en wereldwijde sterftepieken

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

Canadese onderzoekers zien een duidelijk oorzakelijk verband tussen de uitrol van de coronavaccins en boosters, en de daaropvolgende wereldwijde sterftepieken, bericht De Andere Krant. De onderzoekers analyseerden gegevens van 17 landen.

Eerder vonden ze in vijf landen – India, Australië, Israël, de Verenigde Staten en Canada – een ‘verbluffende correlatie’ tussen de prikken en een stijgende totale sterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Voor de nieuwe analyse zoomden de onderzoekers in op Argentinië, Australië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Paraguay, Peru, de Filipijnen, Singapore, Zuid-Afrika, Suriname, Thailand en Uruguay. In alle 17 landen werd vaccinatie geassocieerd met een hoge sterfte.

Dodelijke toxische middelen

Per 800 injecties berekenden de onderzoekers gemiddeld één dode voor alle leeftijden en alle onderzochte landen.

Het onderzoeksteam onder leiding van voormalig professor Denis Rancourt concludeert dat de sterke correlatie tussen de uitrol van de vaccins en de hogere totale sterfte een oorzakelijk verband aantoont.

“De coronavaccins redden geen levens, maar lijken dodelijke toxische middelen te zijn,” zeggen ze.

Maar liefst 1000 keer

Ze schrijven dat het wereldwijd overlijden na vaccinatie wijdverbreid is en vele malen groter (maar liefst 1000 keer) dan gerapporteerd in klinische onderzoeken en bijwerkingendatabanken.

De injecties waren het meest giftig voor de meeste ouderen in alle zeventien geanalyseerde landen.

4.9 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
7 maanden geleden

En welk land schittert door afwezigheid? Juist! NEDERLAND!!!

Uiteraard zullen de onderzoekers van dit o zo belangrijke rapport GEEN gegevens hebben kunnen krijgen van onze, o zo corrupte overheidsinstanties.

DIT rapport met zijn conclusies over HOE gevaarlijk deze experimentele gentechinjecties WAREN en nog steeds ZIJN, zou met grote chocoladeletters in de grootste landelijke dagbladen moeten verschijnen.

Gaat dit ook gebeuren?

NEE…. natuurlijk niet. Stel je voor, dat er nog méér mensen wakker zouden worden.

Dan zou er werkelijk bijna NIEMAND meer vanaf vandaag zijn of haar mouw oprollen.

Uiteraard ben ik totaal niet verbaasd over de conclusies van dit rapport. Het was absoluut niet voor niets, dat mijn man al in 2020 onderzoek had gedaan en rapporten las bij o.a. Natural News. DAAR werd al gewaarschuwd voor de enorme risico’s om mee te doen met dit wereldwijde experiment.

Tot op de dag van vandaag ben ik daar nog steeds ongelooflijk dankbaar voor.

NIEMAND van ons weet wat de toekomst brengt. Maar één ding weet ik 100% zeker: WIJ (mijn man en ik) zullen NOOIT deze giftige prik laten zetten.

Even off topic:
De vaste lezers en lezeressen zijn sinds ergens maart 2021 gewend, dat ik dagelijks om 6.00 uur commentaar lever op het door ninefornews aangegeven item.
De komende dagen, t/m a.s. vrijdag, zal ik afwezig zijn.
Ik meld dit alleen maar, zodat jullie je niet zorgen maken over dat ik misschien ziek ben of zoiets.
Bij leven en welzijn (een ouderwetse uitdrukking maar nog steeds zeer treffend) ben ik a.s. zaterdagochtend om 6.00 uur weer van de partij.
Tot dan.!

Klais
Klais
7 maanden geleden

Joh!!..
Hou wordt Leonardo, gaat weer lekker he?..

aar om engeland
aar om engeland
7 maanden geleden

EXCACT VOLGENS DE GEPLANDE DEPOPULATIE VAM HET W E F .Deze club vind dat ouderen en no productieven ,maar als eerstemn moeten opgeruimd worden .Nu zo als al eerder is gebleken maar steeds weer word ontkend dat alle vaccinaties en boosters een overgroot deel hebben aan oversterfte en zware bijwerkingen met ook vaak dodelijke gevolgen .,en dat daar ouderen in de eerste instantie door geslachtofferd werden .Maar ook jongeren zelfs kinderen het slachtoffer zijn ,en nu staat er weer een prikprogramma op stapel waar zelfs hoogleraren beweren dat het veilige vaccins zijnen dat vooral de zwakkeren en ouderen hem moeten nemen .Want ja het gaat nog niet snel genoeg .En zo als een ambtenaar al zij ze hebben de afgelopen tijd minder A O W hoeven uit te betalen datscheelde weer verkondigde hij .Ja het ruimt lekker op geheel volgens de wensen van het W E F ,je kan je alleen af gaan vragen die WAUS SCHWAKZINNIGE is ook al aardig op leeftijd ,als die nu eens als een van de eersten mocht gaan als voorbeeld om maar te zeggen . Maar dat zal wel wensdromen zijn .Ik kan mij best voorstellen dat het vaccinatie gedrag minimaal is ,en daar doen alle oproepen en sprookjes over veilig geen enkele moer aan .Gelukkig worden wij steeds meer wakker ,laten zij eerst maar eens er voor uit komen dat zij ons wereldwijd hebben belazerd en een grootschalige genochide hebben gepleegd .Maar ook dat zal wel niet gebeuren

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Laten de oudjes goed nadenken.
Deze Corona vaccinaties redden geen levens.
De entstof breekt je afweersysteem af.
Dus…………..?
Vooral oudere zijn hiervan het slachtoffer.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x