Homepagina » Buitenland » Berlijn stopt met gebruik AstraZeneca-vaccin na sterfgevallen: ‘En Hugo noemt ons gevaarlijke wappies’
astrazeneca
Foto: AstraZeneca-vaccin (CC0)

Berlijn stopt met gebruik AstraZeneca-vaccin na sterfgevallen: ‘En Hugo noemt ons gevaarlijke wappies’

Berlijn stopt met het gebruik van het AstraZeneca-vaccin bij vrouwen onder de 60. Het stadsbestuur wil eerst onderzoeken over bijwerkingen afwachten en spreekt van ‘een voorzorgsmaatregel’.

Eerder deze maand staakte Duitsland het prikken met AstraZeneca na meldingen van ernstige bijwerkingen. Korte tijd later ging het land weer door met het gebruik van het vaccin, maar al snel werden er opnieuw ernstige bijwerkingen gemeld. Een 47-jarige vrouw overleed kort na vaccinatie en een 28-jarige vrouw werd ernstig ziek.

Vandaag maakten de Berlijnse staatsziekenhuizen Charité en Vivantes al bekend dat ze stoppen met het toedienen van de AstraZeneca-prik bij vrouwen onder de 55. Dat gebeurde na meldingen over bloedproppen, bloedingen en in sommige gevallen zelfs sterfte na vaccinatie, met name bij jonge vrouwen.

Meer gevallen

“Deze stap is nodig omdat er in de tussentijd meer trombosegevallen bij vrouwen bekend zijn geworden in Duitsland,” zei een woordvoerster van het Charité-ziekenhuis tegen Reuters.

In de deelstaat Noordrijn-Westfalen hebben academische ziekenhuizen het ministerie van Volksgezondheid per brief gevraagd of ze mogen stoppen met het vaccin. Volgens de ziekenhuizen is het risico op bijwerkingen te groot.

De wereld op zijn kop

Canadese gezondheidsfunctionarissen lieten maandag weten dat ze het AstraZeneca-vaccin niet langer aanbieden aan mensen onder de 55 in afwachting van nieuwe onderzoeken.

“Ondertussen noemt Hugo de Jonge ons nog steeds ‘gevaarlijke wappies’. De wereld op zijn kop,” reageert Carola Dieudonné, die namens FVD meedeed aan de verkiezingen.

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
19 dagen geleden

En wij stoppen er niet mee want het pseudovaccin is de enige oplossing en het Nederlandse volk gelooft dat.
Het is slagen of falen.

Hans
Hans
Reactie op  ProAsfalt
18 dagen geleden

De vaccine heet nu VAXEVIRNA dus is niet meer ASTRA/ZENECA

Don Roemer
Don Roemer
19 dagen geleden

Als Hugo het zegt dan klopt het, want die doet álles voor de volksgezondheid, sluit géén geheime deals met farmaceuten, stimuleert het gebruik van alternatieve geneesmiddelen en staat voor elk goed idee uit de samenleving open. Dat jullie dat nou niet zien…..

Linda
Linda
Reactie op  Don Roemer
19 dagen geleden

🤐

Rob
Rob
Reactie op  Don Roemer
19 dagen geleden

En dat allemaal door een derde klas lagere school leraar. Dat (bijna) niemand dat nou ziet…..

Storm
Storm
Reactie op  Rob
19 dagen geleden

Ik denk dat heel veel mensen het wel zien maar uit angst hun mond houden. En juist dat is een gevaarlijke situatie. Zodoende kun je de Great Reset er nagenoeg zonder enig verzet doordrukken. Een spagaat-situatie waar we heel snel een einde aan moeten maken. Lafbekken doe nou eindelijk je mond eens open en laat je niet als een mak schaap naar de slachtbank leiden.

Peter
Peter
Reactie op  Storm
19 dagen geleden

Helemaal mee eens.

Rob
Rob
Reactie op  Storm
19 dagen geleden

Dat is mij wel bekend. Ik ging alleen even mee in de sfeer van Don. Hier in de reacties zie je wel dat velen weten hoe het eraan toe gaat.

Bolus
Bolus
Reactie op  Storm
18 dagen geleden

Die zitten waarschijnlijk hier niet mee te lezen…☺️

Haggis
Haggis
Reactie op  Don Roemer
19 dagen geleden

En wordt gefeliciteerd door sataniste lady gaga. Volkomen normaal

Pietje
Pietje
19 dagen geleden

In Kopenhagen is er vorige week ook een 30 jarige vrouw zonder onderliggend lijden vlak na de vaccinatie overleden. Zij werkte op de Covidafdeling in een groot ziekenhuis en was het hele jaar nog geen dag ziek geweest.

pien
pien
Reactie op  Pietje
19 dagen geleden

je werkt op zo’n afdeling en als je het dan na één jaar nog niet weet???

Annette
Annette
19 dagen geleden

Dit geeft toch werkelijk te denken…. ALS het al een gevaarlijk “vaccin” is voor mensen onder de 60 jaar (en dat neem ik voor 100% aan), dan lijkt het mij voor mensen boven de 60 jaar zeker minimaal net zo gevaarlijk. Je hoeft toch werkelijk geen medicijnen gestudeerd te hebben om te begrijpen dat ouderen nog veel kwetsbaarder zijn. Ik heb het vanaf het begin een drogreden gevonden om juist zeer oude mensen (soms zelfs terminaal) te gaan “vaccineren”. Op mij kwam het gelijk over van niet het beschermen van deze mensen, maar meer hun einde bespoedigen. Sorry, maar ik kan het helaas niet anders zien. Hugo de Jonge is “the devil in disguise”.

Herman
Herman
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Het is de minister van ongezondheid en incompetentie

Bullhead
Bullhead
Reactie op  Herman
19 dagen geleden

Er zijn helaas grote aantallen mensen die, als een willekeurige persoon gekleed in witte jas met stethoscoop om z’n nek, hen aanbied om tweehonderd jaar oud te kunnen worden als men zich verdunde kippestront in laat spuiten, onmiddellijk de mouw opstropen.

Elfin
Elfin
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Niet eens in disguise maar heel openlijk!

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Nee nee, net zoals je veilig bent bij 1.50 meter afstand (en niet bij bijv 1.38 meter; dan krijg je een boete) is het veilig voor mensen boven de 60, maar niet voor vrouwen onder de 60 (maar wel voor mannen onder de 60). Maar morgen passen we deze regels opnieuw aan.

Miami
Miami
Reactie op  AnnoNimbus
19 dagen geleden

En de naam ook

Inge
Inge
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Het kan te maken hebben met het feit dat vrouwen die nog niet in de overgang zitten en de pil slikken sowieso al een groter risico lopen op trombose en het vaccin het risico vergroot.

Rob
Rob
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Al die producerende bedrijven zijn met hetzelfde bezig: dna technologie. Soms moet je een woord of naam net iets anders lezen want dan zit het al in de naam. Moderna: mode rna. Laat die het dan ook een ‘besturingssysteem noemen met ‘plug and play, net als op je computer’. Op je computer kun je je besturingssysteem aan en uit zetten, in de slaapstand zetten, vergrendelem, opnieuw opstarten. Als ze je dna gaan veranderen van buitenaf steeds ‘nieuwe codes’ te injecteren maken ze van de mens uiteindelijk een keer iets anders. Misschien ga je er wel heel anders uit zien. Dat doen ze ook met ‘rassenvermenging’. Daarom hevelen ze bv Afrikanen over naar Europa. Het westerse blanke ras vermengen met het Afrikaanse ras laat dan uiteindelijk beide rassen een keer verdwijnen want je krijgt dan een ras dat niet blank meer is maar ook niet zwart. Dat kun je nu al zien bij koppels die zelf al een relatie of huwelijk inhouden van twee verschillende rassen. Kinderen zitten er vaak ergens tussenin.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Rob
19 dagen geleden

Dan krijg je ‘the best of both worlds’ kan ik uit ervaring zeggen. Maar ik spreek niet van ‘vermenging’ want dan is je grondslag al fout, zelfs racistisch getint: we hebben allen twee benen en een hoofd, we zijn allemaal mensen. En onze daden, meer dan onze woorden, maken ons een goed mens, of een slecht mens.
Wij kiezen voor het goede, en ja soms regent het maar meestal schijnt de zon. Hoofdzaak is de consistentie, de drang en hang naar eerlijkheid, openheid en goedheid. Dat is mijns inziens ook de bedoeling van het menselijk bestaan.

Rob
Rob
Reactie op  Gea Breuker
18 dagen geleden

Het heeft niets met racisme te maken maar meer met genetische afkomst. Racisme wordt alleen maar gepropageerd om de boel tegen elkaar uit te spelen. Mensen zijn niet zwart, blank etc. Dat is alleen maar de huid. Wat daaronder zit is niet zwart, blank etc. Het leven kent van zichzelf helemaal geen kleur want dat gaat alleen maar over ervaring. Dan blijft genetische afkomst over en daar schijnen wel verschillen in te zijn. Verschil betekent niet goed of slecht, gewoon verschil. Het is zoals het is. Maar wil het hier een beetje normaal lopen dan moet je mens worden. Dat betreft het leven in eigen lichaam. Punt is dat we nooit mens zijn geweest maar slaaf in wereld van macht en controle, gerund door bloedlijn families. Dan moeten we dus nog mens worden. Pas als we echt mens zijn, ongeacht de huidskleur en genetische afkomst wordt het een betere wereld.

Rudi
Rudi
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Tuig

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Annette
19 dagen geleden

Idd, waarom zou je iemand van 90 nog inspuiten met een experimenteel goedje?
We zijn labratten geworden.

MGTOW
MGTOW
19 dagen geleden

Zo, wat heeft die de Jonge een heel slecht karma, ongelofelijk.
Het volk voorliegen over de veiligheid van vaccins waardoor er dus heel veel mensen door onwetendheid iets heel levensgevaarlijks in hun lichaam laten spuiten, hoe krankzinnig gestoord wil je het hebben?

Elfin
Elfin
Reactie op  Alex
19 dagen geleden

Geef het beestje een andere naam en hoop dat mensen zo stom zijn om erin te trappen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Elfin
18 dagen geleden

Zo heeft de griep dus ook een andere naam gekregen.

Jade
Jade
Reactie op  Alex
19 dagen geleden

Vaxanddie zou een betere naam zijn…

Tom
Tom
Reactie op  Alex
18 dagen geleden

AstraZiekErna.

Merel
Merel
19 dagen geleden

Voor wie het nog niet helemaal ziet; alles en iedereen vanaf een bepaald ‘hoog niveau’ doet mee aan de germtheory misleiding. Dus ook Berlijn. Je zou dan denken: “maar dat is toch juist goed dat ze stoppen met het vaccin”. Dat is precies wat ze willen. Ze willen dat een bepaald percentage dat denkt. Met zulk soort acties kunnen ze haarfijn de voors en tegens sturen. Zo werken ze naar een voor hun (elite) ideale cocktale van vijandigheden toe.

johan
johan
19 dagen geleden

Over wappies gesproken Mark Rutten en Hugo de Jonge ga eens voor de spiegel staan en durf tegen jezelf te zeggen hoe je Nederland en zijn bevolking aan het verkloten bent.
Shane, shame on you!

John
John
19 dagen geleden

Aa mijn lijf geen polonaise.

salvar
salvar
19 dagen geleden

aan mensen onder de 55 niet?????
daarboven dan???????

Elske
Elske
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Die mogen van hugootje dood

Inge
Inge
Reactie op  salvar
19 dagen geleden

Het kan te maken hebben met het feit dat vrouwen die nog niet in de overgang zitten en de pil slikken sowieso al een groter risico lopen op trombose en het vaccin het risico vergroot.

x

Check Also

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x