Buitenland

Berlijn stopt met gebruik AstraZeneca-vaccin na sterfgevallen: ‘En Hugo noemt ons gevaarlijke wappies’

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Berlijn stopt met het gebruik van het AstraZeneca-vaccin bij vrouwen onder de 60. Het stadsbestuur wil eerst onderzoeken over bijwerkingen afwachten en spreekt van ‘een voorzorgsmaatregel’.

Eerder deze maand staakte Duitsland het prikken met AstraZeneca na meldingen van ernstige bijwerkingen. Korte tijd later ging het land weer door met het gebruik van het vaccin, maar al snel werden er opnieuw ernstige bijwerkingen gemeld. Een 47-jarige vrouw overleed kort na vaccinatie en een 28-jarige vrouw werd ernstig ziek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vandaag maakten de Berlijnse staatsziekenhuizen Charité en Vivantes al bekend dat ze stoppen met het toedienen van de AstraZeneca-prik bij vrouwen onder de 55. Dat gebeurde na meldingen over bloedproppen, bloedingen en in sommige gevallen zelfs sterfte na vaccinatie, met name bij jonge vrouwen.

Meer gevallen

“Deze stap is nodig omdat er in de tussentijd meer trombosegevallen bij vrouwen bekend zijn geworden in Duitsland,” zei een woordvoerster van het Charité-ziekenhuis tegen Reuters.

In de deelstaat Noordrijn-Westfalen hebben academische ziekenhuizen het ministerie van Volksgezondheid per brief gevraagd of ze mogen stoppen met het vaccin. Volgens de ziekenhuizen is het risico op bijwerkingen te groot.

De wereld op zijn kop

Canadese gezondheidsfunctionarissen lieten maandag weten dat ze het AstraZeneca-vaccin niet langer aanbieden aan mensen onder de 55 in afwachting van nieuwe onderzoeken.

“Ondertussen noemt Hugo de Jonge ons nog steeds ‘gevaarlijke wappies’. De wereld op zijn kop,” reageert Carola Dieudonné, die namens FVD meedeed aan de verkiezingen.

4.8 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

En wij stoppen er niet mee want het pseudovaccin is de enige oplossing en het Nederlandse volk gelooft dat.
Het is slagen of falen.

Don Roemer
Don Roemer
3 jaren geleden

Als Hugo het zegt dan klopt het, want die doet álles voor de volksgezondheid, sluit géén geheime deals met farmaceuten, stimuleert het gebruik van alternatieve geneesmiddelen en staat voor elk goed idee uit de samenleving open. Dat jullie dat nou niet zien…..

Pietje
Pietje
3 jaren geleden

In Kopenhagen is er vorige week ook een 30 jarige vrouw zonder onderliggend lijden vlak na de vaccinatie overleden. Zij werkte op de Covidafdeling in een groot ziekenhuis en was het hele jaar nog geen dag ziek geweest.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Dit geeft toch werkelijk te denken…. ALS het al een gevaarlijk “vaccin” is voor mensen onder de 60 jaar (en dat neem ik voor 100% aan), dan lijkt het mij voor mensen boven de 60 jaar zeker minimaal net zo gevaarlijk. Je hoeft toch werkelijk geen medicijnen gestudeerd te hebben om te begrijpen dat ouderen nog veel kwetsbaarder zijn. Ik heb het vanaf het begin een drogreden gevonden om juist zeer oude mensen (soms zelfs terminaal) te gaan “vaccineren”. Op mij kwam het gelijk over van niet het beschermen van deze mensen, maar meer hun einde bespoedigen. Sorry, maar ik kan het helaas niet anders zien. Hugo de Jonge is “the devil in disguise”.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x