CoronaBuitenland

Dr. David Martin: In het minst ongunstige geval hebben we het over 600 miljoen mensen die uitvallen

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Inmiddels hebben naar schatting zo’n drie miljard mensen een mRNA-prik gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen terwijl andere batches geen enkel effect lijken te hebben, zei dr. David Martin in de podcast Man in America.

Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer veel ernstige bijwerkingen. In het minst ongunstige geval hebben we het over 300 miljoen mensen die permanente letselschade oplopen of sterven, zei Martin. “Dat is de gehele bevolking van de Verenigde Staten. En dat is het minst ongunstige geval.”

600 miljoen mensen

De mensen die vaccinatieschade oplopen, zijn afhankelijk van zorg. Denk daarbij aan mensen die een beroerte hebben gehad, die verlamd zijn geraakt of die neurologische problemen hebben.

Er moet voor al deze mensen gezorgd worden. Dat betekent dat nog eens 300 miljoen mensen uit de running raken. Deze mensen kunnen dus niet bijdragen aan de economie omdat ze 24 uur per dag zorg moeten verlenen aan die andere 300 miljoen. We hebben het dus over 600 miljoen mensen die uitvallen, aldus dr. Martin.

Geplande genocide

Hij zei eerder in een interview dat de uitrol van het coronavaccin ‘massamoord met voorbedachten rade’ is. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maikel
maikel
2 maanden geleden

ik hoop oprecht dat hij er volledig naast zit…

Rob
Rob
2 maanden geleden

De verhouding ‘winst’ en ‘een krimpend potentieel terugkerende klanten bestand’ is in ieder geval bijzonder “acceptabel”, voor de flessentrekkers bij Pfizer!

H.J.
H.J.
2 maanden geleden

Ik geloof hem eerder als bv De Jonge of Kuyper of Van Dissel.
Een serum wat op 6 witte muizen is getest.

Malion
Malion
2 maanden geleden

De hele podcast vanmorgen beluisterd, Dr. David Martin heeft deze berekening al veel eerder gedaan, torrn Dr. Carrie Madej onderzoek had gedaan naadie vreems soortige bloedklonten, maar ja niet veel die dit geloven, maar het is wel uitgekomen.
Nee, het komt hierdoor…..New Report Claims Europe’s Hottest Summer Led To 20,000 Excess Deaths. En nog meer van dit soort fantastische bedenksels, ze zijn allemaal al langs gekomen..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x