CoronaBuitenland

Dr. David Martin: In het minst ongunstige geval hebben we het over 600 miljoen mensen die uitvallen

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Inmiddels hebben naar schatting zo’n drie miljard mensen een mRNA-prik gekregen. Sommige batches veroorzaken bijwerkingen terwijl andere batches geen enkel effect lijken te hebben, zei dr. David Martin in de podcast Man in America.

Ongeveer zeven tot 15 procent van de batches veroorzaakt zeer veel ernstige bijwerkingen. In het minst ongunstige geval hebben we het over 300 miljoen mensen die permanente letselschade oplopen of sterven, zei Martin. “Dat is de gehele bevolking van de Verenigde Staten. En dat is het minst ongunstige geval.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

600 miljoen mensen

De mensen die vaccinatieschade oplopen, zijn afhankelijk van zorg. Denk daarbij aan mensen die een beroerte hebben gehad, die verlamd zijn geraakt of die neurologische problemen hebben.

Er moet voor al deze mensen gezorgd worden. Dat betekent dat nog eens 300 miljoen mensen uit de running raken. Deze mensen kunnen dus niet bijdragen aan de economie omdat ze 24 uur per dag zorg moeten verlenen aan die andere 300 miljoen. We hebben het dus over 600 miljoen mensen die uitvallen, aldus dr. Martin.

Geplande genocide

Hij zei eerder in een interview dat de uitrol van het coronavaccin ‘massamoord met voorbedachten rade’ is. “Als je een gifstof injecteert bij mensen, injecteer je een dodelijke stof, dat is wat je doet.”

Pfizer beweert dat het sterftecijfer door het vaccin ‘acceptabel’ is, zei Martin. Hij benadrukte dat dit een geplande genocide is.

4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maikel
maikel
1 jaar geleden

ik hoop oprecht dat hij er volledig naast zit…

Rob
Rob
1 jaar geleden

De verhouding ‘winst’ en ‘een krimpend potentieel terugkerende klanten bestand’ is in ieder geval bijzonder “acceptabel”, voor de flessentrekkers bij Pfizer!

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Ik geloof hem eerder als bv De Jonge of Kuyper of Van Dissel.
Een serum wat op 6 witte muizen is getest.

Malion
Malion
1 jaar geleden

De hele podcast vanmorgen beluisterd, Dr. David Martin heeft deze berekening al veel eerder gedaan, torrn Dr. Carrie Madej onderzoek had gedaan naadie vreems soortige bloedklonten, maar ja niet veel die dit geloven, maar het is wel uitgekomen.
Nee, het komt hierdoor…..New Report Claims Europe’s Hottest Summer Led To 20,000 Excess Deaths. En nog meer van dit soort fantastische bedenksels, ze zijn allemaal al langs gekomen..

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x