Mens en Dier

Schwab-adept Sajid Javid vervangt Schwab-adept Matt Hancock als Britse gezondheidsminister

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren stapte de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock op. Zijn positie was onder druk komen te staan nadat er foto’s waren opgedoken waarop te zien is hoe hij zoent met zijn politiek adviseur Gina Coladangelo.

Omdat ze geen afstand van elkaar hielden en geen onderdeel uitmaken van hetzelfde huishouden, overtraden ze de coronamaatregelen. Er klonken vele oproepen om op te stappen, waar Hancock uiteindelijk gehoor aan gaf. Voormalig minister van Financiën Sajid Javid is aangesteld als vervanger van Hancock. Die stapte vorig jaar nog op na een botsing met Johnson over het ontslaan van adviseurs.

Klaus Schwab

Zowel Hancock als Javid heeft banden met het World Economic Forum van Klaus Schwab. Hancock heeft zijn eigen pagina op de website van het WEF en plaatste in 2018 een foto van hemzelf en Schwab op social media. “Verheugd dat we hebben afgesproken om nog nauwer samen te werken met het World Economic Forum en haar Centrum voor de Vierde Industriële Revolutie,” schreef hij erbij.


Javid, die voorheen werkzaam was als directeur van Deutsche Bank en adviseur van JPMorgan, vloog begin vorig jaar nog naar Davos om het World Economic Forum bij te wonen. Hij was de enige vertegenwoordiger van de Britse regering, aangezien Boris Johnson zijn overige ministers had verboden deel te nemen aan de bijeenkomst.

4.7 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pseudo
pseudo
11 maanden geleden

Ons kent ons. Stromannen te over blijkbaar.

pien
pien
11 maanden geleden

Gewoon een kopie alleen ander gezicht

Sizu_Sun
Sizu_Sun
11 maanden geleden

Daar schieten we dus ook niks mee op…

freefighter
freefighter
11 maanden geleden

Lood om oud ijzer dus…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

40
0
We lezen graag je reactie!x