Gezondheid

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Duitsland is vaccineren tegen mazelen vanaf nu verplicht. Is het wel zo slim om de ziekte uit te roeien?

Uit onderzoek blijkt namelijk dat het mazelenvirus kanker kan bestrijden. In één geval verdween een tumor ter grootte van een golfbal in slechts 36 uur als gevolg van het virus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het mazelenvirus zorgt ervoor dat kankercellen samenklonteren en uiteenspatten, zegt onderzoeker Angela Dispenzieri van de Mayo Clinic in de Amerikaanse staat Minnesota.

Het virus zorgt er bovendien voor dat het immuunsysteem resterende kankercellen opruimt.

Virotherapie

Al langer is bekend dat mazelen en andere virussen van nature kankerbestrijders zijn.

Dit wordt ook wel virotherapie genoemd.

Bij een kankerpatiënt werd een genetisch gemodificeerde stam van het mazelenvirus toegediend.

Alle soorten

De 49-jarige vrouw had daarvoor tevergeefs alle soorten chemotherapie geprobeerd.

In minder dan 36 uur was haar tumor ter grootte van een golfbal verdwenen. En na twee weken waren alle kankercellen opgeruimd.

Serieuze kandidaten

Wetenschappers van University College London bevestigen dat virotherapie zou kunnen helpen in de strijd tegen kanker.

Volgens de onderzoekers zijn virussen, en dan vooral het mazelenvirus, waarschijnlijk serieuze kandidaten voor kankerbehandelingen.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 jaren geleden

Iedere ziekte heeft een Doel, alleen het begrijpen van een ziekte is veelal moeilijk om het te begrijpen, ziekte,s kan men niet uitroeien het hoort bij het leven zelf,vele ziekte,s veroorzaken de mens zelf omdat het niet echt weet hoe ze ontstaan, word het gedragen door onderzoek, maar het onderzoek is niet een oplossing ervan,ziekte,s zijn een onderdeel van de natuur een stukje energie die zich even niet lekker voelt en het kan het lichaam verzwakken of zelfs eraan sterven ,ook een onderdeel van de natuur,veelal weet het lichaam ook wel wat het nodig heeft,met een hulpje erbij kan het ook weer aansterken,tenminste daar gaan men ook van uit,maar soms kan of ook veelal dat hulpje ook tegenwerken,omdat het lichaam zelf de middelen heeft om dat op te lossen,maar men kan ook en stofje nemen om het lichaam weer in goede conditie te laten verkeren, maar dat stofje kan ook het lichaam tegen werken omdat het zijn eigen middelen heeft om het weer in goede conditie terug te brengen. hoe het ook zij de natuur doet altijd zijn uiterste best om het te herstellen het is het overleven mechanisme, maar veelal heeft de mens zijn eigen ziekte veroorzaakt..sommige ziekte,s zijn juist heel goed voor het lichaam omdat het lichaam juist ook sterker erdoor word , nee om een ziekte uit te roeien, is en kan onverstandig zijn.ziekte,s horen bij het leven al kan men dat moeilijk accepteren. de natuur bepaalt , ook wat betreft zal er van een bepaalde soort die op een lichaam aarde woont ,te zijner tijd beetje opruiming houden..omdat het haar te veel word.we bestrijden een ziekte ,begrijpelijk ook, maar de Natuur ziet het toch echt wel Anders, en daarom zal ziekte,s ook wel blijven bestaan de natuur kweekt ze, de mens bestrijdt ze..om te overleven maar het heeft ook daarom zijn beperkingen in het bestrijden ervan. de Natuur staat nog altijd boven de mens , en is zijn onder geschikte.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Een tijdje geleden hoorde ik in een podcast zeggen dat de natuur van zichzelf helemaal geen ziektes en virussen kent. ALLE virussen, en dus alle ziekten, zijn in laboratoria gemaakt. Dus worden we niet ziek, we worden ziek gemaakt, door een wereld van macht en controle. Dus kun je stellen dat macht de grootste en meest vernietigende ziekte is die er bestaat. Het is die wereld die alle vernietiging opwekt en / of veroorzaakt.

Matt
Matt
4 jaren geleden

En dit is nu natuurlijk net niet de bedoeling van die vaccinaties dus binnen de kortste keren zijn die werkzame anti kanker stoffen uit de vaccins verdwenen en kunnen ze zich weer rijk rekenen aan symptoom bestrijding in plaats van oplossingen die niets meer opleveren voor hun.

joep
joep
4 jaren geleden

Vroeger en heel vroeger hadden de mensen ook Tumoren en kanker alleen wisten de Doctoren niet wat het was dus die ziekten bestaan al heel lang .

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x