Homepagina » Gezondheid » Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat
Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

Kankerpatiënt (49) met tumor ter grootte van golfbal krijgt behandeling met mazelenvirus. Dit is het verbluffende resultaat

In Duitsland is vaccineren tegen mazelen vanaf nu verplicht. Is het wel zo slim om de ziekte uit te roeien?

Uit onderzoek blijkt namelijk dat het mazelenvirus kanker kan bestrijden. In één geval verdween een tumor ter grootte van een golfbal in slechts 36 uur als gevolg van het virus.

Het mazelenvirus zorgt ervoor dat kankercellen samenklonteren en uiteenspatten, zegt onderzoeker Angela Dispenzieri van de Mayo Clinic in de Amerikaanse staat Minnesota.

Het virus zorgt er bovendien voor dat het immuunsysteem resterende kankercellen opruimt.

Virotherapie

Al langer is bekend dat mazelen en andere virussen van nature kankerbestrijders zijn.

Dit wordt ook wel virotherapie genoemd.

Bij een kankerpatiënt werd een genetisch gemodificeerde stam van het mazelenvirus toegediend.

Alle soorten

De 49-jarige vrouw had daarvoor tevergeefs alle soorten chemotherapie geprobeerd.

In minder dan 36 uur was haar tumor ter grootte van een golfbal verdwenen. En na twee weken waren alle kankercellen opgeruimd.

Serieuze kandidaten

Wetenschappers van University College London bevestigen dat virotherapie zou kunnen helpen in de strijd tegen kanker.

Volgens de onderzoekers zijn virussen, en dan vooral het mazelenvirus, waarschijnlijk serieuze kandidaten voor kankerbehandelingen.

[Medisch Dossier]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Een tijdje geleden hoorde ik in een podcast zeggen dat de natuur van zichzelf helemaal geen ziektes en virussen kent. ALLE virussen, en dus alle ziekten, zijn in laboratoria gemaakt. Dus worden we niet ziek, we worden ziek gemaakt, door een wereld van macht en controle. Dus kun je stellen dat macht de grootste en meest vernietigende ziekte is die er bestaat. Het is die wereld die alle vernietiging opwekt en / of veroorzaakt.

  12 likes
  • Rob, niet helemaal met jou eens. Waarom is nu de gemiddelde leeftijd pakweg 75 en was dit in de middeleeuwen 50.
   Wat wel klopt is dat inderdaad ‘oude’ ziektes in labo’s worden bewaard en soms ook weer “nieuw leven” worden ingeblazen om op die manier weer een hoop centjes te kunnen verdienen aan meestal onnodige of nutteloze vaccins.
   Feit blijft wel dat de wereldbevolking nog steeds groeit.

   teller o.a. de wereldbevolking

   1 likes
 2. En dit is nu natuurlijk net niet de bedoeling van die vaccinaties dus binnen de kortste keren zijn die werkzame anti kanker stoffen uit de vaccins verdwenen en kunnen ze zich weer rijk rekenen aan symptoom bestrijding in plaats van oplossingen die niets meer opleveren voor hun.

  10 likes
 3. Iedere ziekte heeft een Doel, alleen het begrijpen van een ziekte is veelal moeilijk om het te begrijpen, ziekte,s kan men niet uitroeien het hoort bij het leven zelf,vele ziekte,s veroorzaken de mens zelf omdat het niet echt weet hoe ze ontstaan, word het gedragen door onderzoek, maar het onderzoek is niet een oplossing ervan,ziekte,s zijn een onderdeel van de natuur een stukje energie die zich even niet lekker voelt en het kan het lichaam verzwakken of zelfs eraan sterven ,ook een onderdeel van de natuur,veelal weet het lichaam ook wel wat het nodig heeft,met een hulpje erbij kan het ook weer aansterken,tenminste daar gaan men ook van uit,maar soms kan of ook veelal dat hulpje ook tegenwerken,omdat het lichaam zelf de middelen heeft om dat op te lossen,maar men kan ook en stofje nemen om het lichaam weer in goede conditie te laten verkeren, maar dat stofje kan ook het lichaam tegen werken omdat het zijn eigen middelen heeft om het weer in goede conditie terug te brengen. hoe het ook zij de natuur doet altijd zijn uiterste best om het te herstellen het is het overleven mechanisme, maar veelal heeft de mens zijn eigen ziekte veroorzaakt..sommige ziekte,s zijn juist heel goed voor het lichaam omdat het lichaam juist ook sterker erdoor word , nee om een ziekte uit te roeien, is en kan onverstandig zijn.ziekte,s horen bij het leven al kan men dat moeilijk accepteren. de natuur bepaalt , ook wat betreft zal er van een bepaalde soort die op een lichaam aarde woont ,te zijner tijd beetje opruiming houden..omdat het haar te veel word.we bestrijden een ziekte ,begrijpelijk ook, maar de Natuur ziet het toch echt wel Anders, en daarom zal ziekte,s ook wel blijven bestaan de natuur kweekt ze, de mens bestrijdt ze..om te overleven maar het heeft ook daarom zijn beperkingen in het bestrijden ervan. de Natuur staat nog altijd boven de mens , en is zijn onder geschikte.

  5 likes
 4. Is sowieso de vraag of je ziektes kan uitroeien door te vaccineren. Als bepaalde ziektes minder of niet voorkomen, wil dat nog niet zeggen dat dat komt door vaccineren. Of je ziek wordt en of je complicaties krijgt, heeft met je weerstand te maken. Men zegt dat ziektes te maken hebben met een conflict.

  4 likes
 5. Vroeger en heel vroeger hadden de mensen ook Tumoren en kanker alleen wisten de Doctoren niet wat het was dus die ziekten bestaan al heel lang .

  1 likes
 6. Ziektes zijn het gevolg van ofwel een slecht functionerend afweersysteem of noodzakelijk om het afweersysteem te sturen. De mens zou zich eens moeten realiseren dat de natuur heel veel intelligenter is dan de mens zelf.
  Wij, als mensen hebben wel bijna allemaal een defect waardoor ons afweersysteem erg slecht functioneert, we kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. De meeste organismen kunnen dat wel zelf, daarin wordt vitamine C naar behoefte aangemaakt, bij in grootte vergelijkbare zoogdieren kan dat oplopen tot meerdere grammen per dag, bij infecties tot tientallen grammen per dag. Die aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 60 milligram (0,06 gram) per dag is een giller.
  Vitamine C als ascorbinezuur vervult zo’n 300 functies in het lichaam. Zelf neem ik standaard zo’n drie gram per dag, bij infecties veel meer. Bijwerkingen: alleen diarree als je te veel neemt.

  1 likes
 7. Dus als volgende week alle kankerpatienten zijn ingespoten met het mazelenvirus dan is kanker verdwenen? Daar zal de kankerindustrie met hun verdienmodel blij mee zijn.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...