Homepagina » Buitenland » ‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’
EU
Foto: Elagamytarek CC BY-SA 4.0

‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt naar groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap en die Europa willen islamiseren, zo heeft de fractie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement onthuld. Daar kan minister Kaag (D66) nog een puntje aan zuigen.

Onder andere Egypte, Rusland, de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië zien de Moslimbroederschap als terroristische organisatie.

“De EU financiert met onze belastingeuro’s organisaties die nauwe banden hebben met extremistische, terroristische organisaties zoals de Moslimbroederschap,” zei Joachim Kuhs, lid van de budgetcommissie van het Europees Parlement. “Dit is een enorm schandaal en moet per direct worden gestopt.”

Het geld ging onder meer naar het European Network against Racism, waar onder andere de Forum of European Muslim Youth & Student Organizations (FEMYSO) bij aangesloten zijn. FEMYSO is in 2015 gelinkt aan de Moslimbroederschap.

Shariastaat

De EU gaf ook miljoenen aan Islamic Relief, een andere groep die banden heeft met de Moslimbroederschap. In Israël en de Verenigde Arabische Emiraten staat Islamic Relief te boek als terreurorganisatie omdat de club ook banden met Hamas zou hebben.

Er ging daarnaast geld naar Muslim Aid, waar de Britse overheid tot 2015 geld in stopte tot bleek dat ook deze groep banden heeft met de Moslimbroederschap. Muslim Aid is nauw verbonden met het extremistische Islamic Forum of Europe, dat in Europa een shariastaat wil.

JULLIE geld

Europarlementariër Nicolas Bay zei dat er tussen 2014 en 2019 in totaal 36.523.142 euro vanuit de EU-kas naar radicale islamitische ngo’s is gegaan die terrorisme en de sharia steunen.

“Het is JULLIE geld, 36,5 miljoen euro, dat – met de zegen van Brussel – de politieke islam of netwerken dicht bij het jihadisme in staat stelt om hun ideeën te verspreiden, hun netwerken uit te breiden en hun greep op jullie samenleving te verstevigen. De Europese Commissie financiert groepen die Europa willen onderwerpen. Dit is onacceptabel,” zei Bay.


[The Gateway Pundit]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
5 maanden geleden

Ja Mark met je VVD bende nu ben stil hé smerige nar die je bent.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Hopelijk staat dit de premierschap van mevrouw Kaag in de weg?

koddebeier
koddebeier
5 maanden geleden

Wanneer worden deze verraders opgehangen ????

Pieter
Pieter
5 maanden geleden

En wel allerlei vormen van censuur in willen stellen. Grappige mensen daar in Brussel e.o.

Jeff
Jeff
5 maanden geleden

Ah joh, kon er ook nog wel bij. A’dam is toch al zo’n beetje Marrakesh. Zwarte Piet is de deur uit geschopt, dus laten we maar gelijk Sinterklaas cadeautjes kopen voor die knakkers. 36,5 miljoen … veel te weinig joh. Je moet ze er een Kalashnikov bij geven, kunnen ze zich met een hobby bezig houden.

wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

Dat verkondigde dat nare kleine mannetje met die zachte stem indertijd al. Donner. Het schiet niet op met die wekker hier.

HeerJan
HeerJan
5 maanden geleden

De Europese volkeren moeten vernietigd worden als het aan de EU leiders ligt. Het is zo gruwelijk dat je ervan moet kotsen. Doe mij dan maar de flower power tijd van de jaren zestig, die was een stuk vrijer voor vele Nederlanders, maar er werd ook hard gewerkt. De tijd waarin wij leven is onvoorstelbaar ….. slecht. De Spaanse bezetting van Holland die tachtig jaar heeft geduurd was hoogstwaarschijnlijk een stuk plezieriger om in te leven. De mensen hadden in elk geval meer ruimte om te manoeuvreren dan nu. Uiteindelijk werden de Spanjaarden verslagen. Met de huidige EU leiders moet ook afgerekend worden. Dat is een stuk lastiger waarschijnlijk.

Margie
Margie
Reactie op  HeerJan
5 maanden geleden

Power Flower… je kracht terugnemen en de moed om te willen!

G van peet
G van peet
5 maanden geleden

In plaats van gratis pickup trucks met affuit… Nu geld om ze zelf te kopen. Stuur ook wat ammoniumnitraat…kun je leuke dingen mee doen…

Tony
Tony
Reactie op  G van peet
5 maanden geleden

Helaas hebben Den haag, Brussel en Straatsburg ook goede mensen. Dus dat zal het niet worden.

Jan
Jan
5 maanden geleden

Wat vinden jullie van de actie van Lange Frans? Ik hoor veel
Positieve berichten, maar ook enkele negatieve berichten. Daarnaast hoor ik ook theorieën over controlled Oppositon. Een dergelijke persoon vertelt deels de waarheid en deels een leugen. De gewone media kan dan aantoonbaar mededelen dat deze persoon op
basis van die leugen een complotdenker is (de rattenvanger van Hamelen). Enkel het feit dat Lange Frans aanvankelijk dacht dat het Zwarte Woud in Oostenrijk lag en dat zijn tafelgenote denkt dat het Zwarte Woud in Beieren ligt (Zwarte Woud ligt in Baden Wuerttemberg) maakt van hem nog geen controlled opposition. Ik hoop van harte dat Lange Frans geen controlled opposition is. Hoe kijken jullie daar tegen aan?

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Goede acties, ook zeker om de ‘jeugd’ te bereiken en te doen ontwaken.

Hij zou er wel beter aan doen om zo zoetjes aan de naam Lange Frans gedag te gaan zeggen en zijn doopnaam Frans Frederiks te gaan gebruiken. Volwassen gedachtes vragen een volwassen naam. Enne, wellicht een transitie periode, van Lange Frans naar (Hoor eens) FF! en dan naar Meneer Frans Frederiks?

Maar buiten dat, een frisse wind is altijd nodig, en laat het regenen en bliksemen FF!

Willem
Willem
Reactie op  Gea Breuker
5 maanden geleden

Nee want hij is bekend onder de jongeren als lange Frans, stel je voor. hij wordt aangekondigd, Hier is rapper meneer Frans Frederiks, nou dan gaat iedereen gelijk naar huis natuurlijk

Jeff
Jeff
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Actie lange Frans? Lijkt erop dat hij z’n steentje wil bijdragen. Uiteindelijk zal ook hij daadwerkelijk een kant moeten kiezen. We gaan steeds meer die kant op, dat je al dan niet gedwongen wordt een keus te maken. Waar eindigt Frans en voor hetzelfde; waar eindig jij of ik?

Willem
Willem
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

Het is een aardige jongen en doet zijn best, noemt het beestje bij de naam maar noemt geen expliciete namen waardoor ze hem niet veel kunnen maken. Jensen of Baudet en Wilders zijn weer heel andere verhalen, daar zit namelijk een luchtje aan, jammer genoeg ja. Pim Fortuyn daarentegen hoorde nergens bij, niet bij die rare clubjes zoals vrijmetselaars e.d. en daarom waren ze bang voor hem met als gevolg dat ze hem bleven aanvallen en lieten vermoorden. Het is namelijk een heel zwakke organisatie dat vrijmetselaar/Bilderberg/illuminatie clubje en kan alleen maar bestaan door constant leugens en angst te verspreiden en te onderdrukken. Dat getuigt van zwakte en angst. Ga maar in gesprek met iemand die iets verkeerds gedaan heeft en blijft liegen, die gaat schreeuwen en veel met zijn armen zwaaien en dreigen, maar zal niks doen.

Willem
Willem
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

En dan nog, media en zielige politici halen 1 zinnetje uit het interview (dus ze kijken wel) en gaan het groter maken dan het is https://nos.nl/artikel/2343123-politici-vol-onbegrip-over-speculaties-aanslag-op-rutte.html

Uknoweme
Uknoweme
Reactie op  Jan
5 maanden geleden

L.F. is een Kanjer! en wat die moslims betreft, die houden ze in een haat roes: https://www.youtube.com/watch?v=QfyGZO-J7q4

trackback
EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 miljoen van onze belastingeuro’s om ‘Europa te onderwerpen’ | JDreport.com
5 maanden geleden

[…] Lees verder bij de bron: ninefornews.nl […]

x

Check Also

rutte

Rutte legt uit wat hij bedoelt met Build Back Better (Grote Reset)

Tijdens de Algemene Vergadering van de VN ...

kabinet

‘Vrijdag valt het kabinet-Rutte, de beslissing is genomen’

Twee Kamerleden hebben aan vastgoedondernemer Erik de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x