Buitenland

‘Enorm schandaal’: EU betaalt Moslimbroederschap €36,5 MILJOEN om ‘Europa te onderwerpen’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De EU heeft 36,5 miljoen euro overgemaakt naar groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap en die Europa willen islamiseren, zo heeft de fractie Identiteit en Democratie in het Europees Parlement onthuld. Daar kan minister Kaag (D66) nog een puntje aan zuigen.

Onder andere Egypte, Rusland, de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië zien de Moslimbroederschap als terroristische organisatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“De EU financiert met onze belastingeuro’s organisaties die nauwe banden hebben met extremistische, terroristische organisaties zoals de Moslimbroederschap,” zei Joachim Kuhs, lid van de budgetcommissie van het Europees Parlement. “Dit is een enorm schandaal en moet per direct worden gestopt.”

Het geld ging onder meer naar het European Network against Racism, waar onder andere de Forum of European Muslim Youth & Student Organizations (FEMYSO) bij aangesloten zijn. FEMYSO is in 2015 gelinkt aan de Moslimbroederschap.

Shariastaat

De EU gaf ook miljoenen aan Islamic Relief, een andere groep die banden heeft met de Moslimbroederschap. In Israël en de Verenigde Arabische Emiraten staat Islamic Relief te boek als terreurorganisatie omdat de club ook banden met Hamas zou hebben.

Er ging daarnaast geld naar Muslim Aid, waar de Britse overheid tot 2015 geld in stopte tot bleek dat ook deze groep banden heeft met de Moslimbroederschap. Muslim Aid is nauw verbonden met het extremistische Islamic Forum of Europe, dat in Europa een shariastaat wil.

JULLIE geld

Europarlementariër Nicolas Bay zei dat er tussen 2014 en 2019 in totaal 36.523.142 euro vanuit de EU-kas naar radicale islamitische ngo’s is gegaan die terrorisme en de sharia steunen.

“Het is JULLIE geld, 36,5 miljoen euro, dat – met de zegen van Brussel – de politieke islam of netwerken dicht bij het jihadisme in staat stelt om hun ideeën te verspreiden, hun netwerken uit te breiden en hun greep op jullie samenleving te verstevigen. De Europese Commissie financiert groepen die Europa willen onderwerpen. Dit is onacceptabel,” zei Bay.


[The Gateway Pundit]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ja Mark met je VVD bende nu ben stil hé smerige nar die je bent.

Jan
Jan
3 jaren geleden

Hopelijk staat dit de premierschap van mevrouw Kaag in de weg?

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Wanneer worden deze verraders opgehangen ????

Pieter
Pieter
3 jaren geleden

En wel allerlei vormen van censuur in willen stellen. Grappige mensen daar in Brussel e.o.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x