Paranormaal

VIDEO: Indiase rechtbank geplaagd door geest

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het afgelopen jaar hebben zich vreemde gebeurtenissen voorgedaan in een rechtbank in New Delhi. Er zijn vreemde geluiden gehoord en ook zijn er boeken verdwenen. Daarnaast gaan computers en lichten vanzelf aan.

Medewerkers begonnen zich af te vragen of het er spookte. Sommigen denken dat het een computervirus is, maar volgens anderen is er meer aan de hand. De lokale orde van advocaten besloot camera’s op te hangen. De orde is één van de vele autoriteiten in India die klachten over paranormale activiteit in India serieus nemen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Afgelopen jaar werd een politiebureau in de staat Madhya Pradesh geterroriseerd door een geest en ook werd een basisschool tijdelijk gesloten nadat een leerling een eivormige geest uit een schoolbord had zien komen.

Medewerkers van de rechtbank zagen tot hun verbazing dat de computers aanstonden, hoewel ze die de dag ervoor hadden uitgezet. New Delhi, een stad waar zo’n 16 miljoen mensen wonen, staat ook wel bekend als de ‘stad van djinns’, bovennatuurlijke onzichtbare wezens die volgens islamitische overleveringen bezit kunnen nemen van mensen.

In het oosten van India is het niet ongewoon dat vrouwen worden beschuldigd van hekserij. Ze worden dan vaak geslagen en soms zelfs gedood. Dorpelingen die geen toegang hebben tot gezondheidszorg wenden zich vaak tot sjamanen of gebedsgenezers.

Buiten het gerechtsgebouw in New Delhi staat een billboard waarop de diensten van een genezer worden aangeboden. Deze persoon zou vele problemen kunnen oplossen en gespecialiseerd zijn in het uitdrijven van demonen.

Raman Sharma van de lokale orde van advocaten zegt al jaren dat er paranormale verschijnselen worden waargenomen in de rechtbank. Op een avond hoorde hij samen met een collega luid geklop en leek een hangslot uit zichzelf te bewegen. “Ik was volledig bij bewustzijn,” zei Sharma. “Ik ben geen drugsverslaafde, ik ben een advocaat. Er is hier iets aan de hand, we moeten erover praten.”

De orde is van plan de geest met rust te laten tot het stof is neergedwarreld.

Foto: Annie Gowen

[Washington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lalalalaria
lalalalaria
9 jaren geleden

Iedere computer beschikt over de zogenaamde “wake on lan” functionaliteit waardoor hij gemakkelijk via een standaard netwerkkabel te activeren en vervolgens te besturen valt. De getoonde effecten zijn dus zeer gemakkelijk door bijvoorbeeld grappenmakers (en ja, zo af en toe dwalen er wel eens “Geestige” grappenmakers rond op het wereldwijde internet ) . De witte bollen die dan een geest zouden moeten zijn zijn zeer gemakkelijk te editen met de video-variant voor photoshop. Toegegeven: de motieven van een vervalser: aandacht en loltrappen zijn misschien wat beperkt, maar zijn wel veel duidelijker dan dat een geest snachts de urgentie voelt om in een gerechtsgebouw patience op een pc te gaan spelen. Als ik straks eindelijk dood zou zijn en ik zou als geest mogen terug komen dan zou ik wel leuker tijdverdrijf kunnen verzinnen. Bij vrouwen in de douche kruipen om zomaar iets uit het topje van mijn euh … hoofd te zuigen.

michiel
michiel
9 jaren geleden

De tijd onder in het eerste deel van het filmpje blijft continu op 23:59 toch duurt het flimpje ruim 3 min???

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x