Homepagina » Mens en Dier » Epidemioloog: griepgevallen worden geteld als corona
epidemioloog
Foto: ReasonTV CC BY 3.0

Epidemioloog: griepgevallen worden geteld als corona

Topepidemioloog Knut Wittkowski heeft gezegd dat de scherpe daling van het aantal griepgevallen kan worden toegeschreven aan het feit dat ze onterecht worden geteld als coronagevallen. Wittkowski, voorheen verbonden aan de Rockefeller-universiteit, waarschuwde dat ‘griep grotendeels is omgedoopt tot Covid-19’.

In de categorie mensen die corona-achtige klachten hebben – die gemakkelijk zijn te verwarren met griepsymptomen – bevindt zich mogelijk een groot aantal griepgevallen, zei de epidemioloog tegen Just the News.

Die patiënten hebben mogelijk ‘ook wat Sars-RNA in hun neus terwijl ze besmet raken met griep’. In zo’n geval wordt dit griepgeval geteld als Covid-19, voegde hij toe.

Wittkowski zei dat mondkapjes en afstandsregels niet hebben geleid tot een daling van het aantal griepgevallen. Hij benadrukte dat griep en coronavirussen ‘meer overeenkomsten hebben dan mensen denken’. Mensen weten dat iedereen mondkapjes draagt en afstand houdt, en dus willen ze daar positieve dingen over horen, aldus de epidemioloog.

Verzevenvoudigd

In Amerikaanse staten als Californië en Pennsylvania, waar de mondkapjesregels erg streng zijn, blijft het aantal coronagevallen omhoogschieten.

Uit cijfers blijkt dat meer dan 9 op de 10 Amerikanen in de meeste staten geregeld mondkapjes dragen in het openbaar. Sinds het begin van de herfst draagt meer dan 80 procent van de Amerikanen een mondmasker. Toch is het gemiddelde aantal positieve coronatests sinds de piek in de lente bijna verzevenvoudigd, schrijft Just the News.

[Summit News]
4.9 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Complotgekkie
Complotgekkie
4 maanden geleden

ja duhhh ?!

Danny
Danny
4 maanden geleden

Ik ben geen epidemioloog, maar ik weet wel ZEKER (niet “mogelijk”…) dat griepgevallen als corona geteld zijn…

Anders
Anders
4 maanden geleden

In 1941 was Nederland in oorlog met en bezet door de Nazi’s. Het voelde toen niet zo. De Nazi’s dronken hun drankje op het terras en vermaakten zich met de lokale bevolking. Vertrouwen winnen. Nederlanders hoopten op neutraliteit zoals in WW1. We weten hoe het is verlopen.

Anno 2021 is Nederland ook in oorlog, alleen met de eigen regering en volksvertegenwoordigers. Kogels zijn vervangen door vaccins. Logica en feiten doen er niet meer toe, alleen gehoorzamen. Ook nu voelt het nog niet als oorlog, net als in 1941, maar het is wel degelijk zo.

Geloof niet dat wij zonder strijd onze vrijheid terug krijgen. Het net van de vijand voelt steeds strakker aan. Het wordt vanzelf een strijd op leven en dood. Maar waar voeren we die strijd? In het ziekenhuis of thuis, doodziek van de vaccins en lamlendigheid? Hopend op een kentering waarvan je weet dat die niet gaat komen?

Of strijden we op straat! Met miljoenen tegelijk! Tegen de vijand! Het is nog niet te laat! Nu kan het nog, STA OP! STA OP! STA OP!

Lucky
Lucky
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

Volkomen juist. Dit is de 3e stille wereld oorlog. Veel mensen snappen nog steeds niets. Ongelooflijk dom.

Dubito
Dubito
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

Ja, ja, ik ben opgestaan, gedoucht en ontbeten, in 15 minuten door de krant geracet (telkens 4 pagina’s coronanieuws tegelijk omgeslagen) en nu aan de koffie.

Nee, de Nederlander strijdt niet op straat. De beste strijdmethode van de Nederlander is: burgerlijke ongehoorzaamheid. Zie de volle kerst- en oud en nieuwvieringen thuis en het overvloedige ‘verboden’ vuurwerk. Daar zit de kracht van onze burgers in een waterkoud en nat Nederland. Gewoon lekker negeren, die regels. Hoe vaker de autoritaire plofkoppen van Bruls en Gabberhaus ons bestraffend toespreken, des te meer de Nederlander denkt: bekijk jij het effe….

Antje
Antje
Reactie op  Dubito
4 maanden geleden

Wie besteed er nu geld aan een krant? Vol met intimiderend en leugenachtig nieuws, zonde van het geld wat naar Brussel gaat

Dubito
Dubito
Reactie op  Antje
4 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk, maar ik wil me breed oriënteren en daar hoort ook het lezen van een msm-dagblad bij (ken uw vijand), net zoals trouwens het lezen van De Andere Krant en Gezond Verstand (koop ze!).
Voordeel is dat je af en toe een redacteur kunt aanschrijven over de onzin die hij/zij spuit – netjes, onder eigen naam met valide argumenten. Anders zenden die mensen alleen maar, zonder ooit te ontvangen (ingezonden brievenrubriek filtert alle tegenstemmen weg).
Maar ja: ik zit inderdaad al lang op de rand van het opzeggen.

Rick
Rick
Reactie op  Dubito
4 maanden geleden

NL-ers zijn inmiddels ware “toetsenbord ridders”.
Slaan nog geen deuk in een pakje boter.

benno
benno
Reactie op  Rick
4 maanden geleden

en wat/wie heeft u tot nu toe geslagen beste rick ?

Hans
Hans
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

2021 te vergelijken met de 2e wereldoorlog? Hoe kan je zoiets nou zeggen? Echt onbegrijpelijk en je moet je schamen!

Toen werden miljoenen burgers vermoord vanwege hun geloof, afkomst en/of seksuele voorkeur. En denk eens aan al die miljoenen soldaten die sneuvelden omdat ze het leger in moesten vanwege dienstplicht.

Dat we nu even niet normaal kunnen leven zoals we willen staat echt in zeer schril contrast wat er toen gaande was. Wat je ook van de maatregelen vindt.

doornbos
doornbos
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Van harte beterschap ‘Hans’.

Jill
Jill
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Maakt dat dan uit om welke redden burgers worden vermoord of uit de maatschappij worden gestoten? Nu worden ze uitgesloten over een mondmasker en een virus, voorheen over hun huidskleur, geloof, afkomst, sexualiteit, hun neus, hun geslacht. De reden waarom is misschien anders, maar het gedrag is hetzelfde. Jij zal dat natuurlijk pas beseffen als de burgers dood om je heen liggen, want ze zijn nu (nog) niet vermoord, dus het is allemaal ok natuurlijk. Een vergelijking met het verleden maken dient net om te voorkomen dat deze zaken opnieuw gebeuren en eruit te leren. Maar goed, ga jij maar effe door met effe niet normaal leven, doe lekker lui, zet je mondmasker op en ga thuis lekker internetten, en fantaseer verder dat dat genoeg is om een vrij leven te kunnen leiden. Die mensen in WO2 moeten ook gedacht hebben, oh ik moet gewoon effe een ster op mijn jas naaien, dan komt het vanzelf goed. Oh ik ben nu toch even te lui om zo’n ster op mijn jas te naaien, moet ik dat ook nog doen;;;, ik zet gewoon een mondmasker op, dan moet ik nog minder inspanning leveren om vrij te kunnen zijn….ik wens je het allerbeste.

Frank
Frank
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Pffffff…..

Jan H
Jan H
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Nu worden burgers vermoord omdat ze burger zijn. Bij welke groep je hoort maakt helemaal niet meer uit. Als je dat vaccin maar neemt. Niet alleen deze keer, maar ieder jaar weer opnieuw voor covid 20, 21, 22 etc. Op papier weet de media wel mooie varianten te verzinnen. Trap niet in die media fuik, die absoluut niet onafhankelijk is en een volledig geregistreerd verhaal is. Kijk wie die media bezit. Doe zelf eens onderzoek. Alles staat nu nog op internet, maar dat kan ook veranderen. Aub niet zo naïef. Zo is WO II ook begonnen. Door het te geloven en toe te laten.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Jan H
4 maanden geleden

Doe toch even normaal. Burgers worden vermoord?? Als je geen vaccin wil, dan neem je het toch niet? Vrijheid, blijheid….

Mila
Mila
Reactie op  oude wijze
4 maanden geleden

Net zoals eerst de mondkapjes vrijwillig waren😏
Intussen zijn er de vaccinatie paspoorten al in gebruik…
Weleens het verhaal over de gekookte kikker gehoord? 🤔

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  Jan H
4 maanden geleden

U zegt de waarheid hoor we worden massaal misleid door deze corrupte en criminele de Jonge en van Dissel en Rutte doet alsof het een normale zak is.pinokio weet nooit niets verdraaid de waarheid.ik hen ook al zoveel mensen gewaarschuwd voor dit dodelijk vaccin.maar ze geloven me niet dan merken ze het wel als ze de dodelijke injectie krijgen

Dubito
Dubito
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

We bereiden ons altijd voor op de vorige oorlog. Zie b.v. alle verdediging tegen (WO1)gasaanvallen in de aanloop naar WO2 die nooit kwamen en alles tegen tanks, vliegtuigen, slagschepen en raketten met kernwapens vanuit WO2 waar we ons de afgelopen decennia op blind staarden. Al heel lang zeg ik dat WO3 een cyberoorlog zal zijn die met totaal andere wapens op totaal andere wijze zal worden uitgevochten. Denk eerder aan platleggen van internet, uitschakelen van satellieten, mind-beïnvloeding, wegvallen van energievoorziening en alles waarvan je nu om je heen de aanzetten en zelfs al de uitvoering ziet. De enige constante is: het fascistische element. Maar dat heeft alles met het wezen van de mens zelf te maken en zijn evolutie: instandhouding van de soort door de juiste aanpassing. En daar hoort het vertrappen van de ‘zwakkere’ (minder aangepaste) altijd bij, met welke wapens dan ook, door de eeuwen heen.
Kijk maar om je heen. En bedenk waarom ‘we nu “even” niet normaal kunnen leven zoals we willen’.

Chris
Chris
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Mijn vader is nu 88, heeft de oorlog bewust meegemaakt en blijft maar vertellen dat dit veel ernstiger voelt dan toen. Je had toen bewegingsvrijheid en werd niet telkens geconfronteerd met de “feiten”. Er was sperrgebied maar daar buiten ging het leven normaal zijn gangetje. Dus voor de gewone burger is dit feitelijk erger dan de bezettingstijd. Soldaten en alle slachtoffers van de oorlog natuurlijk uitgezonderd. Dit is vanuit het perspectief van de alledaagse burger.

Dubito
Dubito
Reactie op  Chris
4 maanden geleden

Veel oudere mensen vertellen het niet graag, gezien de helden-mythevorming na de oorlog, maar het overgrote deel van de Nederlanders ging gedurende de oorlog gewoon naar het werk (nee, was niet gedwongen thuis te werken, ja, ook de ambtenaren – juíst de ambtenaren, en verdomd: er wás weer werk!), reisde onbelemmerd met het openbaar vervoer (ongemaskerd), deed boodschappen (ongemaskerd) en ging naar school, film en theater (ongemaskerd).
Een klein deel kon dat allemaal niet, maar daar keek men liever even van weg: als de tram vol Joden (heel vroeg in de ochtend) door Amsterdam reed op weg naar het station draaide men gewoon het hoofd af.
Het eten moest op tafel, de huur betaald, het licht moest branden en de kinderen moesten naar school.
En ja: op het eind was het (vooral in het Westen) afzien – maar het eind was wel in zicht. De vlag kon uit!

salvar
salvar
Reactie op  Chris
4 maanden geleden

heel goed gezien door je vader, tenminste nog iemand die na kan denken.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Chris
4 maanden geleden

Naar de ouderen luisteren is daarom tegenwoordig een goed advies.

Zegt een 94 jarige vrouw:

‘De mens leert niet,’ zei ze, ‘ik zie dezelfde politieke blindheid als voor WO2. Ook toen hielden de media de onrust en de leugens in stand.’

Volg deze draad:

https://twitter.com/ErickOverveen/status/1343190484890615808

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Hoge Noorden
4 maanden geleden

Daarom is de overheid nu al die ‘oude kennis’ aan het opruimen via vaccins.
Dat scheelt ze ook nog eens honderden miljoenen aan pensioenuitkeringen.
D666 en GroenSlinks pleite vorige jaar nog voor een stop op de medische voorzieningen voor 75+ omdat dat eigenlijk te duur was en die mensen noemden ze ‘nutteloze eters’……….😠

salvar
salvar
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

als je even wacht pakweg een jaartje of twee dan vallen de gevaccineerden vanzelf om en dan inderdaad met miljoenen.
het geen maatregelen zoals jij het noemt het is dwang.

Antje
Antje
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Arme Hans, snel tevreden, zeker een korte neus want verder kijken dan je neus lang is zit er niet in blijkbaar

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Anders
4 maanden geleden
Icksy Nixx
Icksy Nixx
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

De stille verraders en de collaborateurs zijn de BOA’s en de Politie. Ze hebben alleen nog geen bruin uniform. Maar fanatieke bloedhonden zijn het wel. Geprogrameerde menselijke drones !!! Maar bovenal: Héééél dom. Ze slaan er gewoon met de wapenstok op los. En ze wonen gewoon oder ons. In dezelfde straat. Hebben ook kinderen, een auto en ga zo maar door. Zij zijn de werkelijke schuldigen waardoor deze dictatuur stand houdt.

Dubito
Dubito
Reactie op  Icksy Nixx
4 maanden geleden

Als de Boa’s en Politiemensen zich uit loyaliteit met hun medeburgers massaal ziek melden is de corona crisis binnen een paar dagen voorbij. Bruls kan niet in zijn eentje al die boetes uitschrijven.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Icksy Nixx
4 maanden geleden

In het Duitse Frankfurt reed gisteren een polizei bus met megafoon door de straten en riep de bevolking op om toch vooral het vaccin NIET te nemen en waarschuwen hun volk.
Echt heel anders dan de bruinhemden, nsb’ers, ss’ers en gestapo’s die hier rond lopen.

salvar
salvar
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

met miljoenen anders?
dat meen je niet misschien als je geluk heb een paar honderd duizend.
ik sta op wil alles doen ondanks mijn hoge leeftijd.
Dat doen we met een manifestatie in Volendam, van 15:00 tot 17:00. Wybren van Haga en ik zullen er spreken, net als tal van andere FVD’ers ,ZONDAG.
hoe druk zal het worden anders?
ik zal je vertellen dat van al die geen die commentaar hebben en we moeten dit of we moeten dat je ze niet zal zien , ondanks dat iedereen nu de kans heeft om achter de enigste partij kan gaan staan die nog wat wil.

dus anders we kunnen nu met miljoenen daar in volendam gaan staan en de regering een oorvijg geven.
ik hoop dat het deze keer geen handvol wordt maar dat je over koppen kan lopen.

Jill
Jill
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Ik hoop het voor jou. Hier in België, mogen we vandaag betogen in Sint-Niklaas tusssen 20 uur en 21 uur, mits we volgende regels in acht nemen: maximaal 100 man, 1,5 meter afstand houden, allemaal een mondkapje aan en ‘statisch’ blijven. Dus komt er op neer dat we standbeeld mogen spelen op de markt zodat de politie rustig weet waar we zijn, en er kan wachten tot er iemand iets ‘onregelmatig’ doet zoals ademen, knuffelen of bewegen, en die persoon dan kan noteren in hun zwarte lijst van dissidenten. Vorige keer stonden ze er ook, ze hebben iemand opgeschreven, hun quota behaald en dan begonnen zich zodanig te vervelen dat ze afgedropen zijn. Belgen zijn een mak volgzaam volk, verbaast me niets dat ze de hoofdstad van de EU hier hebben gezet.

salvar
salvar
Reactie op  Jill
4 maanden geleden

de nederlanders (niet allemaal) zijn ook mak het waren in vroegere tijden ook nederlanders dus….

Nicky S.
Nicky S.
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

Nogmaals het blijft alleen met boze,gefrustreerde comments plaatsen op social media door de bevolking.Verder gebeurt er niets,geen enkele actie,protest word verder ondernomen er tegen.Simpelweg de bevolking is bang,onderdrukt en dat weten,realiseren ze zich goed,en dat is juist waarom ze gewoon met alles doorgaan,blijven door gaan,omdat ze weten dat de bevolking toch als gehoorzame slaven laten behandelen en geen verdere actie ondernemen.It’s not giving any sense posting comment just without doing anything against it.

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

Maar dat zal ‘t ook zijn. Het is heel simpel wat ze flikken. En nog zien vele het niet omdat ze zichzelf beschijten van angst. Of dat ze iets doen omdat ze een veer in hun hol willen door politiek correct te zijn. Als wij straks winnen dan zullen ze zeggen dat ze ook wakker waren. Ze worden gewoon psychologisch gebruikt zonder dat ze het zelf doorhebben.

Stay Positive

salvar
salvar
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

precies stay positive

H.J.
H.J.
4 maanden geleden

Inderdaad, waarom zijn er geen griepdoden meer.?

Andere jaren vielen er veel griepdoden en nu moeten die doden Corona heten en dan ook nog vaak met onderliggende ziektes.

Schandalige vertoning, die bol staat van de leugens.

Gert
Gert
4 maanden geleden

Maar vooral alles tellen als Corona, een hartaanval waarschijnlijk ook een coronageval!

Dubito
Dubito
Reactie op  Gert
4 maanden geleden

Zeker als het door een verstopte kransslagader (arteria coronaria cordis) komt.

PREDATOR
PREDATOR
4 maanden geleden

Als ik schapen aanspreek over het geval van Californie dan word er ijskoud gezegd:”Die stijging komt doordat ze te laat zijn begonnen met de strenge maatregen”. Dat gaat weer ergens over.Er zijn mensen die hun eigen waarheid of dat van de media blijven geloven terwijl het het hier niet zomaar geschreven staat , maar ook echt onderbouwd is..Ik snap die lui niet meer..

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

Ik denk dat de besmetting door de mondkapjes wordt veroorzaakt, die met een vergif zijn behandeld. Denk bijv. aan reeds geïnfecteerde PCR-testen. Ga er maar van uit, dat gezien het door te voeren programma, alles in werking wordt gesteld om het gewenste resultaat te behalen. Hierbij staat het angst aanjagen van mensen centraal, zodat zij zich laten inenten. Daar zijn niet alleen alle maatregelen op gericht, maar ook de wereldwijde propaganda.

Mijn mening is dat op termijn de mensen die ingeënt zijn, de mensen die zich niet willen laten inenten ook kunnen gaan besmetten. Er hoeft maar 1 persoon in het huishouden te zijn die zich laat inenten en dat is dan de basis van verspreiding. Vandaar dat het niet nodig is om kinderen in te enten, dat is om mensen te misleiden.

Ik kan mij niet voorstellen dat, wanneer het plan van Rockefeller Lockstep 2010 over enkele decennia is uitgedacht, dat er dan ook maar 1 mogelijkheid onbenut wordt gelaten om het uiteindelijke doel te realiseren. Mensen wees op uw hoede. Dit is pas het begin en dat alles op inentingen wordt gezet, is een addertje onder het gras.

salvar
salvar
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

Ik snap die lui niet meer.
is beter van niet.
je moet je hoofd daar niet over breken allemaal verspilde energie.
je heb wel gelijk natuurlijk.

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  salvar
4 maanden geleden

Dank je Salvar.Inderdaad verpilde moeite..Blijf toch proberen bij anderen..
Groet.

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

wat betekent SARS eigenlijk?

Dubito
Dubito
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

google ff

Ikke
Ikke
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Severe Acute Respiratory Syndrome. Behalve dan dat slechts enkelingen last van hun longen hebben. Anderen krijgen onterecht de label “last van longen” terwijl ze dat niet hebben.

Carolina
Carolina
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden

Nu weten we toch, dat iedereen wel last van zijn longen heeft.
Met de lucht die we inademen.
Zwaar chemisch afval, verbrand door scheepsmotoren, die met de veelal westenwind over ons land wordt geblazen.
Gewoon een sluipmoordenaar.
Kijk bv. na een regenbui, wat er op je auto ligt.

Nexit Please!
Nexit Please!
4 maanden geleden

Follow the leader, leader, leader follow the leader. …’

Heb van de week een kwartier lang naar ‘n talkshow op de NPO gekeken; ‘Covid-19, nieuwe mutatie…’, en hoe gevaarlijk het allemaal wel niet is…

Een groepje corona deskundigen, die het er over ‘ns zijn, dat we moeten vechten om het virus onder controle te krijgen…!

Pfffh, de apocalypse is nabij, mensen…!!

Lucky
Lucky
Reactie op  Nexit Please!
4 maanden geleden

Zeker weten.

Dubito
Dubito
Reactie op  Nexit Please!
4 maanden geleden

Zet die bagger dan ook niet aan. Nu tel je weer mee in de kijkcijfers.

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  Dubito
4 maanden geleden

Ach… Je kunt er ook naar kijken, alsof je in het theater zit, en naar een toneel voorstelling kijkt. Zo zie ik het.
Maar verder is het natuurlijk, zonde van m’n tijd, als ik daar elke avond op afstem.

Ikke
Ikke
Reactie op  Nexit Please!
4 maanden geleden

Oh man ik kan daar al maanden niet meer naar kijken. Soms probeer ik het nog eens, die TV aan te zetten, maar binnen 10 seconden wordt ik kots misselijk en gaat die TV weer uit.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Ikke
4 maanden geleden

Heb je soms corona?

Elise
Elise
Reactie op  oude wijze
4 maanden geleden

Pas maar op ouwe. Ook jij hebt een schuld.(geld) Elke burger hier wordt al geboren met schuld.(zo’n 23000 euro) bekijk schuld per Nederlander. Er valt niks meer aan jouw te verdienen. Dus ook jij moet weg. Pensioen geld is gebruikt voor andere dingen en leefde op het verdienen van rente. Die rente werd verlaagd, dus daar kon men niet meer op verdienen. Luchtgeld verdampte. Om de schuld een beetje recht te trekken begon men extra geld bij te drukken. Helpt even, maar geld wordt minder waard en inflatie krijgt de overhand. Vroeger kon men die inflatie nog een beetje rechttrekken, maar dat kan nu ook niet meer. Gevolg alles wordt nu stikduur.(boodschappen zijn nu in 1 klap 0,50 cent duurder geworden. Nog nooit gebeurt in mijn leven. Maar ook ziekenhuizen, bedrijven, gemeente etc kunnen niet meer groeien. De rek is eruit. Daarom gaat/ging men bezuinigen. Als minder mensen naar het ziekenhuis gaan, kan men personeel ontslaan bv, of afdelingen sluiten. In feite is een ziekenhuis zelf aan het overleven. Of bezuinigen op een uitkering(kostendelersnorm). Kinderen moeten gaan werken om die 300 euro voor de gemeente te betalen. Terwijl ik te dealen heb met kanker. Dat is pas a-sociaal.
Het systeem heeft nooit om mensen gegeven. Je bent altijd gezien als een product. Een product om het systeem te laten draaien.
Het systeem is failliet! Bewust gedaan. Alleen de grote jongens(CEO/grootaandeelhouderskliekenzooi) hebben bakken met geld.
Waarom gingen mensen/beroepsgroepen de straat op om te demonstreren(voor de coronacrisis)? Omdat ze met te weinig mensen werken en omdat ze er te weinig geld voor kregen.(alles is duurder geworden)
Wat je nu ziet is: ze zijn het systeem gecontroleerd af aan het breken, zodat er een nieuw systeem voor in de plaats komt. Iedereen aan een basisinkomen, dan zit je geheel vast aan het systeem(veel technologie) En waarschijnlijk wordt dat gedaan via de bitcoin.(cash geld verdwijnt) En dan moet iedereen aan de chip. Meer technologie zorgt ook weer voor minder werk. Dus op 2 fronten komt er minder werk. En wat doe je met overbodige mensen? Die ruim je op. Over een tijdje praat je niet meer face to face met een assistente of arts(levend wezen), als je er nog bent, maar dan praat je met een pc stem/computerprogramma.
Welkom in de nieuwe wereld! Waar letterlijk alles voor je wordt bepaald.
Heb je nexflix? Kijk dan eens naar de serie black mirror.
Mijn kinderen doen al veel met de pc, door de maatregelingen. Les van school, gymen, communiceren met anderen etc. Heel de dag achter dat ding. Ja, is heel “gezond”.
He ouwe wees blij dat jij in een tijd bent opgegroeid waar je nog zelf iets kon opbouwen etc.(opwaartse economie)
Oh ja hoe meer besmettingen, hoe beter. Jongeren moeten besmetten. Van mij mogen ze elke dag gaan feesten/hangen/plakken etc. Gewoon om weerstand op te bouwen en om die groeps immuniteit op te bouwen. Dan erbij bestaan er ook nog andere virussen, bacteriën, schimmels en ziektes.(daar moet je ook weerstand voor opbouwen) Met het vaccin wordt er op onnatuurlijke manier besmettingen veroorzaakt. Vergeet dat effe niet!
Zie je nu nog steeds niet, dat alles wordt omgedraaid? Alles wat goed was is nu ineens slecht en wat slecht is, is nu ineens goed.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  Elise
4 maanden geleden

Wilde toch wel ff zeggen dat je een heel negatief wereldbeeld hebt. Ik sta er toch heel wat positiever in dan jij, terwijl ik vroeger toch een hoop armoe en ellende heb meegemaakt zo vlak na de oorlog. Door alleen maar negatief te zijn help je jezelf en je omgeving echt niet. Recht je rug en probeer er wat van te maken!

hans
hans
Reactie op  Elise
4 maanden geleden

deze meneer heet ouwe wijze en ik met hem best een robbertje verbaal gevochten maar altijd met RESPECT

rrr
rrr
Reactie op  Nexit Please!
4 maanden geleden

Iedere seconde aandacht voor die onzin/leugens/desinformatie is verspilde tijd.
Je mist niets als je niet kijkt en scheelt wellicht een hoop ergernis.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Nexit Please!
4 maanden geleden

Ik kijk geen TV, maar luister af en toe wel naar het nieuws. Dat is om te weten in welke rare bochten zich de uitvoerders van het plan zich bewegen om de kudde te misleiden. Wat wel regelmatig is opgevallen, dat naast al het Coronanieuws er bijna geen ander nieuws bestaat en dat er regelmatig onzinnige zaken worden aangehaald, die niets met nieuws te maken hebben. Dat is denk om de mensen af te leiden en onderdeel van het psychologisch spelletje, om mensen dom te houden.

Dubito
Dubito
Reactie op  serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

Zie b.v. het RTL-nieuws: eerst 90% coronagezwatel, en dan als afsluiter nog even een net geboren olifantje, een krokodil in het toilet of een beer in de tent. Met natuurlijk als ‘t even kan een sneer naar Trump. (beer in de tent komt door een bosbrand en dat komt doordat Trump uit het klimaatakkoord van Parijs is gestapt, gelukkig draait de overtuigend gewonnen Biden dat weer terug, voor verkiezingsfraude is geen enkel bewijs).
‘Dit was Erik Mouthaan vanuit Washington, goedenavond’.

oude wijze
oude wijze
Reactie op  serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

Ik lees heel wat kranten, en ja, ook deze nieuwssite. Er is zat ander nieuws dan corona, als je de moeite neemt om om je heen te kijken en je te willen informeren.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  oude wijze
4 maanden geleden

Deze nieuwssite is meer betrouwbaar en informatief dan de meeste kranten bij elkaar. Wanneer je gemanipuleerd wil worden moet je vooral kranten lezen en het nieuws op TV en radio volgen.

Dan is deze site waarschijnlijk een eyeopener voor je.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Iedereen die zijn gezonde verstand gebruikt weet dat een alomtegenwoordig virus als griep niet weggaat omdat iets anders plotseling op grote schaal onderzocht wordt.
Zet de lijstjes met symptomen (van het rivm) maar naast elkaar. Overeenkomst 80%.
Gedurende onze hele evolutie Waren deze virussen samen met nog tientallen andere er al.
En raad eens, we zijn de succesvolste soort op deze planeet.

Ikke
Ikke
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Correctie: 100% overeenkomsten. Wist je dat ons DNA voor 10% uit virus-DNA bestaat? En dat is nog maar enkel de virussen die de mens kent, dus dat getal is wellicht veel hoger. Blijkbaar muteert een virus met ons DNA, dat zal ook zo met het mRNA vaccin zo zijn aangezien deze hetzelfde pad gebruikt.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

“En raad eens, we zijn de succesvolste soort op deze planeet.”
Ik neem aan dat u het niet erg vind als ik daar “iets” anders over denk?

densie
densie
Reactie op  Thoughtful
4 maanden geleden

Zalig zijn de Zachtmoedigen; want zij zullen het Aardrijk beërven………

wat te zeggen…
namaste

covid 30
covid 30
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

wel eens een adelaar gezien?

Dubito
Dubito
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Succesvolste soort op aarde zijn de insecten. Zie de kakkerlak: al aanwezig miljoenen jaren voor de mens – en zal miljoenen jaren na de mens nog steeds bestaan.
Insecten zijn de echte heersers op aarde.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Is niemand opgevallen dat er het afgelopen jaar niet meer gepusht werd om de griepprik te halen. Oudere familieleden van mij die heilig geloven in hun griepprikje(wonende in Parijs) konden er niet eens aankomen.
Er waren geen meer!Nergens te krijgen.
Ik ben er over uit.
Deze virusjes worden naar gelang de grillen van deze moordzuchtige, nooit tevreden en naar nog meer geld en macht zuchtend tuig over de volkeren heen verspreid.

Ik heb verstandige mensen om mij heen die bij verkoudheidsklachten geheel vrijwillig in quarantaine gaan omdat ze vrezen dat artsen en ziekenhuismedewerkers collaborateurs van de vijand zijn.
Alles liever dan vrijheid, gezondheid en vertrouwen aan dat gajes toe te vertrouwen.
Bedenk hoe triest dit is.

x

Check Also

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

110
0
We lezen graag je reactie!x