Homepagina » Het Complot » Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden
Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Nu alle ogen gericht zijn op de Griekse crisis is het boek ‘Sluiproutes van de macht’ van Jules van Rooyen actueler dan ooit. Hij ontdekte achter de schijnwereld van de media en politiek de grote leugen, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger.

In het voorjaar van 2010 verklaren vooraanstaande bankiers dat ‘financiële instellingen de afgelopen twintig tot dertig jaar doorgedrongen zijn tot in het hart van de staat en dat ze als een staat gereguleerd moeten worden’. Zij waarschuwen voor monsters die ons kunnen vernietigen en dat voortdurend proberen.

Asjkenazische geldadel

De Duitse minister van Financiën pleit voor het inzetten van de inlichtingendiensten op de geldwereld. De dreiging komt uit die hoek; een oorlog met financiële middelen. Een lange geschiedenis gaat hieraan vooraf. De oorlog van het geld tegen de beschaving blijkt de meest krachtige motor voor de gang van de mensheid. Zij laait op met de Franse revolutie (1789) van de Jakobijnen. De Kerk, de troon, het gezag en het eigendom zijn twee eeuwen lang doelwit. Via Marx, Lenin, Stalin, Roosevelt en hun opvolgers woekert de revolutie voort en raakt zij alle terreinen van het leven.

Het ultraliberalisme heeft de grenzen vernietigd en de weg gebaand voor de heerschappij van enkele gigantische grootbanken, in handen van de Asjkenazische geldadel. Zij heerst met economische crises, destabiliserende massamigraties, wereldwijde natuurrampenscenario’s (bijvoorbeeld de klimaatmythe) en culturele perversies. Zij heeft de media-industrie in handen.

Euro

De mens moet zijn plaats vinden in de New World Order van geheime netwerken, grootbanken, multinationals en supranationale organisaties. Zij zijn uit op de vernietiging van de Europese natiestaten met hun bescherming biedende grenzen, wetten en regeringen. Het Europese noodfonds is de nieuwste strop om de nek.

De euro verenigt onverenigbare economieën. Dit instabiele systeem zal vroeg of laat aan het wankelen worden gebracht door Anglo-Amerikaanse grootbanken. De eerste inleg zal bij de volgende gecreëerde crisis vertienvoudigd moeten worden om verdere crises te voorkomen. De Europese landen zijn gedwongen hun kop steeds verder in de strop te steken. Uiteindelijk verliezen de volken hun soevereiniteit en werken enkel nog om de staatsschuld af te betalen. Opgejaagd op de weg van de zelfvernietiging, lijken de Europese volken niet meer aan de ondergang van hun cultuur en beschaving te kunnen ontsnappen.

Illuminati

Van Rooyen herleidt de moderne geschiedenis grotendeels tot Adam Weishaupt (1748-1830), stichter van het geheime genootschap van de Illuminati, een radicale vorm van vrijmetselarij. Een rode lijn is de rol van de Asjkenazische geldadel die het kapitaal voor de Nieuwe Wereldorde levert. De Verenigde Staten, ‘de grote zus’ van Israël, is het instrument waarmee vrijmetselaars controle houden over de wereld, aldus Van Rooyen.

Hij heeft een stamboom van revoluties en geheime netwerken ontwikkeld die volgens hem achter de officiële geschiedenis zitten. De geldadel wordt belichaamd door de Asjkenazim, die Van Rooyen herleidt tot het Turkse volk van de Khazaren, dat zich in de achtste eeuw tot het Jodendom heeft bekeerd.

Op een enkele uitzondering na, zijn alle Amerikaanse presidenten hooggeplaatste vrijmetselaars. Afgezien van een kleine elite leven Amerikanen in een cocon. Ze leven op een eiland, afgesloten van de rest van de wereld zodat ze niet kunnen vergelijken. Sinds de Eerste Wereldoorlog staan de media onder invloed van de banken, de grote industrieën en de Council on Foreign Relations.

Onder leiding van grote bankiersfamilies als Rockefeller, Morgan, Warburg en Rothschild, beschikt de Amerikaanse elite over onbegrensde budgetten. Zij geven leiding aan de netwerken van machthebbers in de VS en het Verenigd Koninkrijk. De Amerikaanse Federal Reserve is geen staatsinstelling, maar een particuliere bank. De Bank of England wordt sinds 1946 officieel geleid door de staat, maar de eigenaren zijn zeer vermogende particulieren gebleven die van de staat rente-inkomsten ontvangen voor hun aandeel in de bank. Wellicht kan het Verenigd Koninkrijk daarom geen deel uitmaken van de eurozone.

De aandeelhouders van de Fed zijn enkele grote Amerikaanse banken die in handen zijn van enkele zeer vermogende Amerikaanse en Europese families. Ongeveer 300 personen die de kern vormen van een bredere groep van 7000, bepalen het beleid. Hun namen zijn strikt geheim. Volgens een rapport van het House Banking and Currency Committee uit 1976, heeft de familie Rothschild een meerderheidsbelang van 53 procent van de aandelen van de Amerikaanse Fed in handen. [pp 143-144]

Na een militaire carrière en vertrouwd met inlichtingen als planner bij de Defensiestaf, heeft Jules van Rooyen meer dan 12 jaar onderzoek verricht naar de verborgen werkelijkheid. Achter de schijnwereld van de media en de politiek, heeft hij de grote leugen ontdekt, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger; speelveld van geheime netwerken. Zij programmeren de ondergang van de Europese democratische rechtsstaten. Vanaf 1990 tot 1998 was de schrijver als columnist verbonden aan de Haagsche Courant. In 2002 publiceerde hij de CDA-bundel ‘De mond voorbij gepraat’.Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. De Kerk, de troon, het gezag en het eigendom zijn twee eeuwen lang doelwit. Via Marx, Lenin, Stalin, Roosevelt en hun opvolgers woekert de revolutie voort en raakt zij alle terreinen van het leven.

  ultraliberalisme

  Ik ken het als sociaal marxisme.

  De conclusie van dit artikel is dus genocide!!!

  GOED LEZEN ALLEN!

  Met dank aan alle slaapkoppen, geitenwollensokken en ander links ‘hippie’ volk.

  Ik verwelkom de dag dat dit evt. rechtgezet gaat worden.
  Hoe het ook zij, het tij is niet meer te keren.
  Een conflict gaat absoluut plaatsvinden in europa, ook in Nederland!

  13 likes
  • Veel plezier met je conflictjes, ik ben al lang naar mooiere oorden vertrokken waar de frequentie van het leven een ander niveau heeft.

   24 likes
   • Waarheen ??

    8 likes
   • Waardeer je cynisme geenszins.(hogere frequentie)Maar je hebt het recht je te uitten hoe je wil.
    Waar je ook gaat of bent, niemand zal het ontlopen.
    Dit heeft wereldwijde gevolgen.
    Er is geen vluchten.
    Zelfs niet voor de elite met hun geavanceerde ondergrondse bunkers.
    Succes daar.

    3 likes
  • Je ontwaakt toch niet tot een miljoenen jaar oud conflict? Ontwaak tot jezelf

   2 likes
   • Daarom leef je nu, met de verantwoordelijkheden van dit leven.Daar ren je niet voor weg.
    Dat ‘zweverige’ gaat niets of niemand redden.Tijd voor verantwoordelijkheidsbesef.Wat velen al niet meer schijnen te kennen.

    3 likes
    • ps: ik neem aan dat je zelf ook weet wie er verantwoordelijk zijn voor de immense puinhoop waar we in zitten? Dat wil je de gewone man toch zeker niet aansmeren? Je weet het maar nooit met krom-denkenden. Niet dat die verantwoordelijkenn zelf die verantwoordelijk ooit zullen nemen, maar daar heeft de natuur een geweldige oplossing voor.

     9 likes
     • Zweverig vindt ik het ja, komt niet voort uit de dingen die je noemde maar simpelweg realisme.Velen ‘zweverigen” kunnen dat niet (meer).
      Staan los van de realiteit.Dat zeg ik ermee.Je leeft nu en hebt verantwoording over jezelf je naasten en de wereld waarin je leeft.Al hebben ‘wij’ de wereld niet direct zo gemaakt, we hebben het wel toegestaan.En dit heeft maar voor een klein deel met spiritualiteit te maken.Sinds de ‘revoluties’ in de jaren 60 en 70 zijn wij in het westen het contact met de werkelijkheid in steeds groter wordende mate aan het verliezen.New age etc.Egoisme, narcisme.Believe what thou wilt shall be the whole of the law.Bekend?De natuur verloren, de stam verloren de eigen grond verloren.Het resultaat van links liberalisme/sociaal marxisme.That’s it.Ik laat iedereen in zijn waarde zoals ik al schreef maar mijn mening is niet iets om voor mij te houden.Een natuurlijk fenomeen het vecht of vlucht instinct is een van de zaken die centraal staan in deze discussie.Echter wil ik de oorzaken aanhalen in de hoop mensen te laten inzien dat zij zelf mede verantwoordelijk zijn voor deze wereld en de staat waarin zij verkeerd.In het bijzonder de eigen leefomgeving.Zweverigheid en new age denken gaan hierin niets veranderen alleen maar bespoedigen.Het is namelijk tegennatuurlijk.Vandaar alle ellenden.Kom uit die hypnose en neem verantwoording!

      1 likes
    • Iedereen heeft het recht zich uit te drukken hoe men wil, maar om dan alles wat je zelf niet begrijpt/geen ervaring mee/bang voor bent/ dan maar als zweverig weg te zetten en dan ook al weten dat het ons niet gaat redden, dan laat je je wel van een hele kortzichtige kant zien.

     8 likes
  • Onze verre verre voorouders hadden ook al problemen met de wereldse machthebbers

   3 likes
 2. Het ultraliberalisme heeft de grenzen vernietigd en de weg gebaand voor de heerschappij van enkele gigantische grootbanken, in handen van de Asjkenazische geldadel. Zij heerst met economische crises, destabiliserende massamigraties, wereldwijde natuurrampenscenario’s (bijvoorbeeld de klimaatmythe) en culturele perversies. Zij heeft de media-industrie in handen.

  Zij zijn uit op de vernietiging van de Europese natiestaten met hun bescherming biedende grenzen, wetten en regeringen. Het Europese noodfonds is de nieuwste strop om de nek.

  Eindelijk de spijker weer eens op zijn kop. De waarheid en niets dan de waarheid als je kijkt naar de compleet irrationele beslissingen die werden genomen sinds de invoering van de EU en de Euro. Ze helpen ons in rap tempo naar de filistijnen als we niet massaal op staan tegen deze waanzin !

  37 likes
 3. Wees niet bang Elize, de fotonenbelt waar we in zitten en wat er nog aan krachtige energieen aankomen, die al heel veel duister aan het licht gebracht heeft, heeft de cabal NIET tegen kunnen houden, ze kunnen er niets tegen beginnen. Zelfs CERN die het tegen moest houden faalt schielijk. Ze vechten tegen het Licht, dan moet je wel erg naief of wanhopig zijn. Al die wifi, mindcontrol, klonen, onderdrukkingsmethoden, nwo etc. en wat ze verder nog in hun zieke hoofden hadden, vagen weg. Niets van de oude leugenachtige, misleidende, egoistische, kortzichtige maar dominante 3D wereld zal overeind blijven. Eerst de totale ineenstorting van het financieele systeem, daar kun je op wachten. Die gaat de cabal niet te boven komen. Ze zijn met te weinig en er ligt al teveel aan sleaze en dirt op straat om ooit nog geloofwaardig te zijn, laat staan respect afdwingen. Het zijn losers. Wist je dat zelfs John Kerry de kliek de rug toe wilde keren? Dat zegt genoeg.

  8 likes
  • Bataaf ik kan niet direct reageren op je link van 16.32 maar je zegt ”Los van de realiteit”, daar ga je al onderuit, jouw realiteit ga je van uit. Die realiteit die aan het omvallen is waar ik het al eerder over had.
   Ik heb verantwoording over mezelf, maar die verantwoording voor mijn naasten begrijp ik niet helemaal. Ben ik dus verantwoordelijk voor al die vluchtelingen die hun land uit moeten vluchten? Ik noem maar wat, de lijst is oneindig waar ik me niet verantwoordelijk voor voel maar de schiuld van de cabal. Maar ik ben verantwoordelijk voor de wereld waar in ik leef???? …hey wie schopt er een zooitje van? Wie is daarvoor verantwoordelijk? We betalen belastinggeld om juist geen zooitje te krijgen. Nu wordt er van onze belasting centen zelfs een soort van aardbol opblaas systeem bedacht en gemaakt (CERN) van onze belastingcenten willen ze ons vernietigen. Tegennatuurlijk is als je tegen de natuur wilt vechten. Je typt best veel maar je zegt zo weinig. Je sluit af met nog eens de nadruk er op te leggen dat we toch vooral zelf verantwoordelijk zijn voor deze wereld en de staat waarin zij verkeert…het is de cabal stupid. Je snap dat ik maar niet verder reageer want ik meen dat we op twee verschillende golflengtes communiceren.

   6 likes
   • Dat verschil zit ‘m in opvattingen.Die wezenlijk van elkaar verschillen.En dat geeft ook niet.
    Maar anderen de schuld geven ( ja , ik weet waarop je doelt) werkt niet, produceert niets en helpt dus niet.We moeten ook zelf kritisch zijn en ons eigen tekort komen onder ogen zien en hier wat aan doen.Harder worden tegenover onszelf en realiteit onder ogen komen dat wij mede verantwoordelijk zijn door bijv. te zwijgen, elkaar niet te steunen, de overheid niet ter verantwoording roepen, niet actief betrokken zijn in de maatschappij/politiek.Gevolg van zgn. democratie.
    Verantwoording voor je naasten ja, tuurlijk.Vluchtelingen zijn niet jouw naasten mits ze zich in jouw familie kring of vrienden kring bevinden.Jouw naasten zijn je familie, vrienden.Mensen waar je iets mee kan en waardering, liefde en respect voor kent.

    Persoonlijk zie ik het zo:
    Het nu, deze ‘3d’ realiteit, het vaste/aardse is de vorm die we nu hebben.Het meest prominente wat ons doet leven.Daar moet je dan ook in leven en het daarmee doen.We zijn nu eenmaal stoffelijk met een ziel en geest ja.Die ziel huist in ons lichaam en maakt wie we zijn.de ziel kan worden ‘aangetast’ door het aanleren/opleggen van denkwijzen.Ik ben een geschiedenis freak en ik houd van mijn land.Ik ben iemand met een sterk gevoel en liefde voor mijn cultuur en mijn voorvaderen.Wij hoeven ons niet bezig te houden met de hele wereld.Ieder mens moet leren voor zichzelf te zorgen.Vrij leren zijn.En vervolgens evt. anderen vrij leren zijn.( daarom komt het westen/mil. ind. complex weg met termen als democratie brengen.Omdat dat in onze aard zit, vrijheid en dat het kan helpen anderen die vrijheid aan te leren.Dat het in realiteit anders is is logisch.Het is immers een list.Het gaat om de basis van dat gedachtegoed en hoe dat misbruikt wordt) Onafhankelijk.Dat new age denken heeft dat gedachtengoed in het westen behoorlijk kapot gemaakt.Want alleen in het westen is men er weer in geslaagd een bepaalde mate van vrijheid te verwerven.(en dan praat ik over tijden voor wo I)En natuurlijk ook daarna maar deze was relatief, eerder een andere bezetter met langdurige plannen.Maar een vrijheid hard bevochten!En daarom mag je dat nooit verloren laten gaan.Anders zullen we opnieuw moeten vechten met alle gevolgen van dien.Dat is de realiteit nu eenmaal.En ik zie zaken als new age en multiculturalisme en sociaal marxisme als slow killers.Voor iedereen die ermee te maken heeft.Wat daar dan ook voor labels aangehangen worden door diezelfde sociaal marxistische denkwijzen en navolgende retoriek.
    In het westen is men de natuurlijke vorm van bestaan kwijt en ziet het nu zelfs als iets verfoeilijks.Het gezin, familie land en cultuur.
    Terwijl we het allemaal mooi vinden om de Maasai bijv. te zien in hun eigen leefomgeving en interessante nomadische cultuur.
    Gelukkig hebben de Maasai in deze geen last van sociaal marxisme.
    Een hele rede maar mijn antwoord zou in het kort zijn.
    Verander je eigen wereldje door samen met je naasten dat wereldje zo in te vullen als jullie natuur jullie in heeft gegeven.Dan zie dat dat wereldje steeds groter wordt en je steeds meer kunt bereiken ook voor anderen die niet direct je naasten zijn.

    Hoe het ook zij.
    De economie gaat hoe dan ook klappen.
    Hopelijk houden wij het allen dan beschaafd.We zullen zien.
    Tijdens een vacuüm zijn er gaten te vullen.

    Grts.

    4 likes
    • Dat is maar makkelijk ”anderen de schuld geven helpt niet, produceert niets en helpt dus niet”. Punt. Die schuldigen gaan dus vrij uit, als ‘die anderen’, die 1% dus, het onderwijl wel gedaan hebben mogen we ze dus al niet eens meer de schuld geven, want het helpt niet. In plaats daarvan moeten we maar eens naar onze eigen tekortkomingen kijken… Jij durft moet ik zeggen. Ze moeten per direct in de boeien geslagen worden want er mag helemaal niets over- en tegen gezegd worden. Zieke geesten dus. Wat ik ook niet begrijp is dat je iets tegen ‘spiritueel geneuzel’ hebt maar er tevens op wijst dat we kritisch moeten zijn en onze eigen tekortkomingen onder ogen zien, maar dat is nu juist waar de iedereens spiriuele weg begint. ” Vrij leren zijn, anderen vrij laten zijn, ga het die psycho’s maar eens aan hun verstand brengen, maar ‘het nieuw age denken heeft dit in het in het westen behoorlijk kapot gemaakt…” misschien dat je foute boekjes met door de cabal vervormde teksten onder handen hebt gekregen en/of door de cabal opgezette misleidende new age cursusjes gevolgt hebt en zodoende compleet bent vergeten JEZELF te volgen. Dat kan. Zelf weet ik weinig van de Masaai maar des te meer van de Hopi. Die zeggen, ik zeg het weer een keer en het geldt met name voor deze tijd: if you’re not spiritually evolved your’e not gonna make it’. Maar het is dan weer die spiritualiteit waar verstokte 3D’ers niets van moet hebben en waarvan ze nu al zeker weet dat het ons niet gaat helpen. Hoe serieus denk je dat ik jou neem?

     6 likes
     • ps: wat betreft de overheid niet ter verantwoording roepen, we betalen ons scheel aan belasting en we kunnen roepen tot we groen en geel zien maar luisteren naar het volk ho maar. Het gaat allemaal rechtgetrokken worden in de roerige tijden die ons te wachten staan. Ik kan haast niet wachten.

      6 likes
     • Op die pers. dingen zal ik maar niet reageren.Ik typ schijnbaar chinees of zoiets.Ik heb het idee dat wij elkaar niet begrijpen en/of gaan begrijpen.

      Op het p.s. kan ik reageren met:
      Komt allemaal goed.

      Grts

      0 likes
  • We kunnen onze kinderen naar scholen brengen waar waarheid wordt geleerd over de mens de aarde enz………en deze situatie is niet meer houdbaar is niet vruchtbaar voor de toekomst. Bovendien kunnen we nu zaadjes planten voor de toekomst hoe we graag zouden willen hoe de wereld er in de toekomst uit komt te zien…….

   1 likes
 4. Je kunt wel vluchten met je geest, maar niet met je lichaam. Je lichaam is aards. De pc, spelletjes, mobiel, spirituele gedachtegoed houden ons zoet en ondertussen neemt men de mens langzaam over en niet bruikbare mensen worden afgeserveerd. De testen op de mens worden steeds verder opgevoerd.. Wifi/mindcontrol/chip/klonen/onderdrukkingsmethoden enz. zijn de onderdelen van de test. Een holocaust in het groot. Welkom in de NWO.

  5 likes
 5. Macht kun je kwijt raken als je juiste persoon tegenover zet
  leven vind altijd een weg geloof daar in

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

woordvoerder

Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...