Het Complot

Sluiproutes van de macht: revoluties en geheime netwerken van 1776 tot heden

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu alle ogen gericht zijn op de Griekse crisis is het boek ‘Sluiproutes van de macht’ van Jules van Rooyen actueler dan ooit. Hij ontdekte achter de schijnwereld van de media en politiek de grote leugen, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger.

In het voorjaar van 2010 verklaren vooraanstaande bankiers dat ‘financiële instellingen de afgelopen twintig tot dertig jaar doorgedrongen zijn tot in het hart van de staat en dat ze als een staat gereguleerd moeten worden’. Zij waarschuwen voor monsters die ons kunnen vernietigen en dat voortdurend proberen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Asjkenazische geldadel

De Duitse minister van Financiën pleit voor het inzetten van de inlichtingendiensten op de geldwereld. De dreiging komt uit die hoek; een oorlog met financiële middelen. Een lange geschiedenis gaat hieraan vooraf. De oorlog van het geld tegen de beschaving blijkt de meest krachtige motor voor de gang van de mensheid. Zij laait op met de Franse revolutie (1789) van de Jakobijnen. De Kerk, de troon, het gezag en het eigendom zijn twee eeuwen lang doelwit. Via Marx, Lenin, Stalin, Roosevelt en hun opvolgers woekert de revolutie voort en raakt zij alle terreinen van het leven.

Het ultraliberalisme heeft de grenzen vernietigd en de weg gebaand voor de heerschappij van enkele gigantische grootbanken, in handen van de Asjkenazische geldadel. Zij heerst met economische crises, destabiliserende massamigraties, wereldwijde natuurrampenscenario’s (bijvoorbeeld de klimaatmythe) en culturele perversies. Zij heeft de media-industrie in handen.

Euro

De mens moet zijn plaats vinden in de New World Order van geheime netwerken, grootbanken, multinationals en supranationale organisaties. Zij zijn uit op de vernietiging van de Europese natiestaten met hun bescherming biedende grenzen, wetten en regeringen. Het Europese noodfonds is de nieuwste strop om de nek.

De euro verenigt onverenigbare economieën. Dit instabiele systeem zal vroeg of laat aan het wankelen worden gebracht door Anglo-Amerikaanse grootbanken. De eerste inleg zal bij de volgende gecreëerde crisis vertienvoudigd moeten worden om verdere crises te voorkomen. De Europese landen zijn gedwongen hun kop steeds verder in de strop te steken. Uiteindelijk verliezen de volken hun soevereiniteit en werken enkel nog om de staatsschuld af te betalen. Opgejaagd op de weg van de zelfvernietiging, lijken de Europese volken niet meer aan de ondergang van hun cultuur en beschaving te kunnen ontsnappen.

Illuminati

Van Rooyen herleidt de moderne geschiedenis grotendeels tot Adam Weishaupt (1748-1830), stichter van het geheime genootschap van de Illuminati, een radicale vorm van vrijmetselarij. Een rode lijn is de rol van de Asjkenazische geldadel die het kapitaal voor de Nieuwe Wereldorde levert. De Verenigde Staten, ‘de grote zus’ van Israël, is het instrument waarmee vrijmetselaars controle houden over de wereld, aldus Van Rooyen.

Hij heeft een stamboom van revoluties en geheime netwerken ontwikkeld die volgens hem achter de officiële geschiedenis zitten. De geldadel wordt belichaamd door de Asjkenazim, die Van Rooyen herleidt tot het Turkse volk van de Khazaren, dat zich in de achtste eeuw tot het Jodendom heeft bekeerd.

Op een enkele uitzondering na, zijn alle Amerikaanse presidenten hooggeplaatste vrijmetselaars. Afgezien van een kleine elite leven Amerikanen in een cocon. Ze leven op een eiland, afgesloten van de rest van de wereld zodat ze niet kunnen vergelijken. Sinds de Eerste Wereldoorlog staan de media onder invloed van de banken, de grote industrieën en de Council on Foreign Relations.

Onder leiding van grote bankiersfamilies als Rockefeller, Morgan, Warburg en Rothschild, beschikt de Amerikaanse elite over onbegrensde budgetten. Zij geven leiding aan de netwerken van machthebbers in de VS en het Verenigd Koninkrijk. De Amerikaanse Federal Reserve is geen staatsinstelling, maar een particuliere bank. De Bank of England wordt sinds 1946 officieel geleid door de staat, maar de eigenaren zijn zeer vermogende particulieren gebleven die van de staat rente-inkomsten ontvangen voor hun aandeel in de bank. Wellicht kan het Verenigd Koninkrijk daarom geen deel uitmaken van de eurozone.

De aandeelhouders van de Fed zijn enkele grote Amerikaanse banken die in handen zijn van enkele zeer vermogende Amerikaanse en Europese families. Ongeveer 300 personen die de kern vormen van een bredere groep van 7000, bepalen het beleid. Hun namen zijn strikt geheim. Volgens een rapport van het House Banking and Currency Committee uit 1976, heeft de familie Rothschild een meerderheidsbelang van 53 procent van de aandelen van de Amerikaanse Fed in handen. [pp 143-144]

Na een militaire carrière en vertrouwd met inlichtingen als planner bij de Defensiestaf, heeft Jules van Rooyen meer dan 12 jaar onderzoek verricht naar de verborgen werkelijkheid. Achter de schijnwereld van de media en de politiek, heeft hij de grote leugen ontdekt, de wereld van onbegrensde heerszucht en machtshonger; speelveld van geheime netwerken. Zij programmeren de ondergang van de Europese democratische rechtsstaten. Vanaf 1990 tot 1998 was de schrijver als columnist verbonden aan de Haagsche Courant. In 2002 publiceerde hij de CDA-bundel ‘De mond voorbij gepraat’.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzamled door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
exegese
exegese
8 jaren geleden

Het ultraliberalisme heeft de grenzen vernietigd en de weg gebaand voor de heerschappij van enkele gigantische grootbanken, in handen van de Asjkenazische geldadel. Zij heerst met economische crises, destabiliserende massamigraties, wereldwijde natuurrampenscenario’s (bijvoorbeeld de klimaatmythe) en culturele perversies. Zij heeft de media-industrie in handen.

Zij zijn uit op de vernietiging van de Europese natiestaten met hun bescherming biedende grenzen, wetten en regeringen. Het Europese noodfonds is de nieuwste strop om de nek.

Eindelijk de spijker weer eens op zijn kop. De waarheid en niets dan de waarheid als je kijkt naar de compleet irrationele beslissingen die werden genomen sinds de invoering van de EU en de Euro. Ze helpen ons in rap tempo naar de filistijnen als we niet massaal op staan tegen deze waanzin !

Bataaf
Bataaf
8 jaren geleden

De Kerk, de troon, het gezag en het eigendom zijn twee eeuwen lang doelwit. Via Marx, Lenin, Stalin, Roosevelt en hun opvolgers woekert de revolutie voort en raakt zij alle terreinen van het leven.

ultraliberalisme

Ik ken het als sociaal marxisme.

De conclusie van dit artikel is dus genocide!!!

GOED LEZEN ALLEN!

Met dank aan alle slaapkoppen, geitenwollensokken en ander links ‘hippie’ volk.

Ik verwelkom de dag dat dit evt. rechtgezet gaat worden.
Hoe het ook zij, het tij is niet meer te keren.
Een conflict gaat absoluut plaatsvinden in europa, ook in Nederland!

Elise49
Elise49
8 jaren geleden

Je kunt wel vluchten met je geest, maar niet met je lichaam. Je lichaam is aards. De pc, spelletjes, mobiel, spirituele gedachtegoed houden ons zoet en ondertussen neemt men de mens langzaam over en niet bruikbare mensen worden afgeserveerd. De testen op de mens worden steeds verder opgevoerd.. Wifi/mindcontrol/chip/klonen/onderdrukkingsmethoden enz. zijn de onderdelen van de test. Een holocaust in het groot. Welkom in de NWO.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x