Homepagina » UFO » Britse X-Files onthullen UFO boven voetbalstadion Chelsea (video)
UFO bij helikopter

Britse X-Files onthullen UFO boven voetbalstadion Chelsea (video)

Groot-Brittannië heeft op donderdag een aantal zogeheten ‘X-Files’ vrijgegeven betreffende onverklaarbare waarnemingen, waaronder een UFO-waarneming bij het voetbalstadion van Chelsea.

De 25 paperassen die zijn geopenbaard door het Britse Nationaal Archief laten zien dat toenmalig premier Tony Blair werd geïnformeerd over het UFO-beleid.

De documenten spreken ook van de ‘meest vreemde baan in Whitehall’, namelijk een UFO-ambtenaar. Whitehall is de verzamelnaam voor de Britse openbare diensten. Een oud-medewerker van de ufodesk die na 2009 werd gesloten beschrijft zijn dagelijkse taken. Zo moest hij mensen informeren over het standpunt van het Britse ministerie van Defensie over UFO’s, deed hij onderzoek naar UFO-meldingen en reageerde hij op verzoeken van UFO-experts.

Gezichtsloze humanoïde wezens

Enkele van de meer opvallende waarnemingen gaan over een politieagent die een UFO zag bij het voetbalstadion van Chelsea en een hoteleigenaar uit Wales die contact opnam met een parlementslid nadat een UFO was geland in een weiland en er ‘twee lange gezichtsloze humanoïde wezens in grijze pakken uitstapten die metingen begonnen te verrichten’.

Een andere persoon deed melding van een UFO boven Lincolnshire in het oosten van Engeland en werd nadien naar eigen zeggen bezocht door drie mannen in het zwart.

Sigaarvormig ruimteschip

De vrijgegeven stukken spreken ook van een bijeenkomst in 1995 waarbij één van de UFO-inlichtingenofficieren van het Britse ministerie van Defensie speculeerde over de reden waarom buitenaardsen de aarde zouden bezoeken.

Ondanks gebrek aan hard bewijs voor buitenaardse vaartuigen legde de officier uit dat het bezoek hoogstwaarschijnlijk te maken had met verkenning, wetenschappelijk onderzoek of toerisme.

De documenten zijn vrijgegeven op verzoek van David Clarke, auteur van het boek The UFO files en docent aan de Sheffield Hallam University.

In de zeventiger jaren werden delen van de graafschappen Pembrokeshire en Ceredigion een hotspot voor UFO-activiteit. Schoolkinderen uit Broadhaven delen in bovenstaande video hun ervaringen met BBC Wales. Ze spreken van een sigaarvormig ruimteschip met een koepel.

Bron: AFP

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hans schreef:

  vorig jaar Juli was ik in Londen en zag, terwijl ik in S.t Jamespark in het gras lag, een vreemde formatie van metalen bollen razendsnel overvliegen op een hoogte van zo`n kilometer…
  Een Australiër die met mij optrok was totaal van de kaart en vertelde dat hij ze een week eerder ook al gezien had…. ik ben nu ook echt benieuwd wat er de komende weken gebeuren gaat…..

  0 likes
 • legaal schreef:

  ik heb 3keer een sigaarvorm in de lucht gezien ,met getuigen.de regeringen wereld wijd kunnen nu beter zeggen dat er E.T bestaan,dan dat ze straks opelijk gaan landen.alle regering leiders weten van Ufo,s ze kunnen dit niet meer langer verzwijgen,en ons dom houden,wij hebben recht op de waarheid.

  0 likes
 • Wilson schreef:

  Beste Hans, omdat jij vorig jaar Juli in Londen enkele metalen bollen hebt zien overvliegen, ben je benieuwd wat er de komende weken gebeuren gaat?
  Welnu, er gaat de komende weken veel gebeuren, maar géén publieke manifestatie/landing van ufo’s. Die dingen vliegen namelijk al honderden jaren boven de aarde, zonder dat ze landen.

  0 likes
 • Sipco schreef:

  ik ongeveer 23 jaar, en reed met mijn vrouw tussen lekkum en Leeuwarden, toen wij een sigaarvorm boven de rijksweg richting Groningen zagen.Ik weet nog dat ik een witte auto had, en dat deze oranje leek.De volgende dag stond er in de krant dat een mevrouw deze sigaarvorm boven haar auto had gehad, en toen ze gas gaf, minderde de auto snelheid ipv toenemen.Toen de vrouw eindelijk door kon rijden, en de sigaarvorm verdwenen was, bleek dat als ze met de snelheid die ze reed, frontaal op een aantal, al tegen elkaar gebotste auto,s was gejaagd.En mijn tweede ervaring(ben nu 55 jaar) is ongeveer een jaar geleden toen ik van plan was om bij mij achter huis, het ruimtestation ISS eens te bewonderen.Ik zag toen geruime tijd een blauw violette driehoek in de lucht, en toen een passagiers vliegtuig indraaide richting de driehoek, was het POEF en was het verdwenen alsof het verstoppertje speelde met het passagiersvliegtuig.De ufo sigaarvorm wat de kinderen zagen, lijkt veel op die wij zagen.

  0 likes
 • Wilson schreef:

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/geheime-ufo-documenten-onthuld/SrZlgl!jMH2Eu7j9g3c/

  Lees bovenstaand bericht uit de Metro van vandaag. Best wel wetenswaardig voor hen die zich in ufo’s interresseren!

  0 likes
 • sjakie schreef:

  Goh hans, moet je toch eens vertellen hoe je wist dat ze op 1km hoogte vlogen

  0 likes
 • marcel schreef:

  op die foto bij het artikel staat een seeking helicopter of toch vergelijkbaar. Maar voor de rest keep up the good work. Kijk zeker ook eens naar mijn page op facebook https://www.facebook.com/dewaarheid

  0 likes
 • Incy schreef:

  Triest te zien hoe ze met de Britse kinderen om zijn gegaan. Deze jongens zijn bloedserieus!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  griepseizoen

  Heel opmerkelijk: géén griepseizoen op zuidelijk halfrond. Hoe kan dat?

  In Zuid-Afrika begint het griepseizoen al 36 ...

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  >