UFO

Britse X-Files onthullen UFO boven voetbalstadion Chelsea (video)

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Groot-Brittannië heeft op donderdag een aantal zogeheten ‘X-Files’ vrijgegeven betreffende onverklaarbare waarnemingen, waaronder een UFO-waarneming bij het voetbalstadion van Chelsea.

De 25 paperassen die zijn geopenbaard door het Britse Nationaal Archief laten zien dat toenmalig premier Tony Blair werd geïnformeerd over het UFO-beleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De documenten spreken ook van de ‘meest vreemde baan in Whitehall’, namelijk een UFO-ambtenaar. Whitehall is de verzamelnaam voor de Britse openbare diensten. Een oud-medewerker van de ufodesk die na 2009 werd gesloten beschrijft zijn dagelijkse taken. Zo moest hij mensen informeren over het standpunt van het Britse ministerie van Defensie over UFO’s, deed hij onderzoek naar UFO-meldingen en reageerde hij op verzoeken van UFO-experts.

Gezichtsloze humanoïde wezens

Enkele van de meer opvallende waarnemingen gaan over een politieagent die een UFO zag bij het voetbalstadion van Chelsea en een hoteleigenaar uit Wales die contact opnam met een parlementslid nadat een UFO was geland in een weiland en er ‘twee lange gezichtsloze humanoïde wezens in grijze pakken uitstapten die metingen begonnen te verrichten’.

Een andere persoon deed melding van een UFO boven Lincolnshire in het oosten van Engeland en werd nadien naar eigen zeggen bezocht door drie mannen in het zwart.

Sigaarvormig ruimteschip

De vrijgegeven stukken spreken ook van een bijeenkomst in 1995 waarbij één van de UFO-inlichtingenofficieren van het Britse ministerie van Defensie speculeerde over de reden waarom buitenaardsen de aarde zouden bezoeken.

Ondanks gebrek aan hard bewijs voor buitenaardse vaartuigen legde de officier uit dat het bezoek hoogstwaarschijnlijk te maken had met verkenning, wetenschappelijk onderzoek of toerisme.

De documenten zijn vrijgegeven op verzoek van David Clarke, auteur van het boek The UFO files en docent aan de Sheffield Hallam University.

In de zeventiger jaren werden delen van de graafschappen Pembrokeshire en Ceredigion een hotspot voor UFO-activiteit. Schoolkinderen uit Broadhaven delen in bovenstaande video hun ervaringen met BBC Wales. Ze spreken van een sigaarvormig ruimteschip met een koepel.

Bron: AFP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
11 jaren geleden

vorig jaar Juli was ik in Londen en zag, terwijl ik in S.t Jamespark in het gras lag, een vreemde formatie van metalen bollen razendsnel overvliegen op een hoogte van zo`n kilometer…
Een Australiër die met mij optrok was totaal van de kaart en vertelde dat hij ze een week eerder ook al gezien had…. ik ben nu ook echt benieuwd wat er de komende weken gebeuren gaat…..

legaal
legaal
11 jaren geleden

ik heb 3keer een sigaarvorm in de lucht gezien ,met getuigen.de regeringen wereld wijd kunnen nu beter zeggen dat er E.T bestaan,dan dat ze straks opelijk gaan landen.alle regering leiders weten van Ufo,s ze kunnen dit niet meer langer verzwijgen,en ons dom houden,wij hebben recht op de waarheid.

Wilson
Wilson
11 jaren geleden

Beste Hans, omdat jij vorig jaar Juli in Londen enkele metalen bollen hebt zien overvliegen, ben je benieuwd wat er de komende weken gebeuren gaat?
Welnu, er gaat de komende weken veel gebeuren, maar géén publieke manifestatie/landing van ufo’s. Die dingen vliegen namelijk al honderden jaren boven de aarde, zonder dat ze landen.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

ik ongeveer 23 jaar, en reed met mijn vrouw tussen lekkum en Leeuwarden, toen wij een sigaarvorm boven de rijksweg richting Groningen zagen.Ik weet nog dat ik een witte auto had, en dat deze oranje leek.De volgende dag stond er in de krant dat een mevrouw deze sigaarvorm boven haar auto had gehad, en toen ze gas gaf, minderde de auto snelheid ipv toenemen.Toen de vrouw eindelijk door kon rijden, en de sigaarvorm verdwenen was, bleek dat als ze met de snelheid die ze reed, frontaal op een aantal, al tegen elkaar gebotste auto,s was gejaagd.En mijn tweede ervaring(ben nu 55 jaar) is ongeveer een jaar geleden toen ik van plan was om bij mij achter huis, het ruimtestation ISS eens te bewonderen.Ik zag toen geruime tijd een blauw violette driehoek in de lucht, en toen een passagiers vliegtuig indraaide richting de driehoek, was het POEF en was het verdwenen alsof het verstoppertje speelde met het passagiersvliegtuig.De ufo sigaarvorm wat de kinderen zagen, lijkt veel op die wij zagen.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x