CoronaMens en Dier

Europarlementariër confronteert Marion Koopmans tijdens hoorzitting en dit is haar antwoord

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Europarlementariër Rob Roos (JA21) voelde viroloog Marion Koopmans stevig aan de tand in het Europees Parlement. Koopmans is verantwoordelijk voor het advies tot verregaande inperkingen van de grondrechten. Denk aan de invoering van de avondklok en de QR-codes.

Roos legde eerder bloot dat de QR-code op drijfzand was gebaseerd. Een directeur van Pfizer gaf namelijk toe dat het vaccin nooit was getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Na deze onthulling zat Koopmans bij Op1 om te doen alsof zijn bevinding helemaal niet zo relevant was. Roos vraagt zich af hoe ze hier nu op reflecteert.

Totaal buitenproportionele reactie

In het Europees Parlement zei hij tegen Koopmans: “Toen mevrouw Small van Pfizer in deze commissie toegaf dat haar vaccin niet was getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus toen het op de markt kwam, leidde dat tot grote discussie. U stelde dat het gebruikelijk is dat vaccins niet vooraf op het voorkomen van de verspreiding van het virus worden getest. Dat is ook zo. Maar de échte vraag is: als niet onomstotelijk vaststond dat vaccins de verspreiding van het virus stopten, dan was het coronapaspoort met de QR-code toch een volstrekt buitenproportionele maatregel?”

“Nu is gebleken dat het corona-sterftecijfer voor mensen onder de 40 al die tijd bijna nul was, bent u het met mij eens dat de lockdowns en de QR-code een totaal buitenproportionele reactie waren die véél meer hebben verwoest dan gered?” vroeg Roos.

Koopmans gaf niet echt antwoord op zijn vragen. “Ze herhaalt alleen dat vermoed mocht worden dat het vaccin de verspreiding zou tegengaan. Maar vermoeden is iets anders dan bewijzen,” aldus het Europarlementslid.

Spijker op zijn kop

“Mijn conclusie blijft: het was niet bewezen dat de vaccins de verspreiding zouden tegengaan. Het was niet bewezen dat ongevaccineerden het virus meer verspreidden dan gevaccineerden. En toch voerde het kabinet op basis van OMT-adviezen de QR-code in. Dat plaatste miljoenen mensen buiten de samenleving en leidde in de praktijk tot vaccinatiedwang. Ik vind het jammer dat mevrouw Koopmans dit niet gewoon erkent.”

Het OMT-lid beschuldigde Roos er vervolgens van zijn positie ‘te misbruiken’ om een ‘verkiezingsfilmpje’ te maken gebaseerd op de hoorzitting ‘waar hij me confronteerde’. Volgens Koopmans is dit een vorm van misbruik. Ze roept haar volgers, de KNAW en minister Dijkgraaf op hem te rapporteren op Twitter.

De Europarlementariër krijgt bijval van JA21-Kamerlid Nicki Pouw-Verweij: “Roos slaat hier de spijker op zijn kop. Vermoedens van (nog onbewezen) werkzaamheid mogen nooit de basis zijn voor de inperking van grondrechten.”


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman VR
Herman VR
1 jaar geleden

Die haar karma wordt ook alleen maar zwaarder!

Leinad
Leinad
1 jaar geleden

Geen enkele medische toestand mag ooit leiden tot inperking van welke rechten van de mens dan ook. Als je dat wel toestaat dan zullen de rijken der aarde altojd wel een wetenschappelijk onderbouwde reden kunnen fabriceren om mensen in kooien op te sluiten.

gerrit@veije.nu
1 jaar geleden

onbegrijpelijk dat mensen nog op deze leugenaar stemmen

Bep
Bep
1 jaar geleden

Een woord: misselijkmakend!
Goedgedaan hr. Roos

Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x