BuitenlandCorona

Huisarts op het matje bij Orde der artsen om coronakritiek, dit is haar reactie

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Clo Cornelissen uit het Belgische Tongeren werd op het matje geroepen door de tuchtcommissie van de Orde van Geneesheren ‘omdat ze patiënten adviseerde het coronavaccin te weigeren’. In de praktijk van de arts hing een affiche met de boodschap dat ze niet in coronamaatregelen of het coronavaccin gelooft, schreef TV Limburg in september. De Eerstelijnszone Zuid-Oost Limburg schakelde vervolgens de politie en de Orde van Geneesheren in.

De huisarts laat weten dat ze voor de tweede keer een aangetekende brief heeft ontvangen van de Orde van Geneesheren van Limburg. Haar oorspronkelijke zitting in oktober werd geannuleerd nadat er heel veel verontwaardigde reacties waren, schrijft Cornelissen in een brief die ze op Facebook heeft gezet.

Ik ben dus schuldig én ik heb geen berouw!

Nu moet ze zich schriftelijk verdedigen. Ze schrijft aan de Orde der artsen: “Ik kan mij niet verdedigen tegen de zaken die mij worden verweten. Ik ben schuldig! Ik heb geen mondmasker meer gedragen toen het gebrek aan wetenschappelijk bewijs van het nut daarvan mij duidelijk werd. Ik heb niet meegedaan aan paniekzaaierij. Ik heb mensen opgeroepen buiten samen te komen en te sporten. Ik heb patiënten niet onder druk gezet een experimenteel geneesmiddel te laten inspuiten. Ik heb mijn patiënten laten beslissen over hun eigen lichamelijke integriteit. Ik vind de CovidSafe pass gevaarlijk. Ik pleit dus schuldig over de hele lijn. Ik ben dus schuldig én ik heb geen berouw!”

Volgens de Orde der artsen is de huisarts ‘gevaarlijk’. “Ben ik gevaarlijk? Daarop kan ik maar één antwoord geven: ik heb tot op heden niet één Covid-patiënt in het ziekenhuis moeten laten opnemen. Ik heb niet één overlijden na een coronavirusbesmetting te betreuren.”

Leven wij hier in China, Rusland of België?

“Wanneer u meent dat ik wél gevaarlijk ben, en dat op zijn minst een beetje wetenschappelijk hard kunt maken, dan kom ik mij tegen die beschuldiging wél graag verdedigen,” aldus Cornelissen.

Ze krijgt veel steun van collega’s. Zo schrijft huisarts Frank Peeters: “Hoe zit dat? Leven wij hier in China, Rusland of België?” Jeff Hoeyberghs twittert: “Zeer mooie brief van een top vrouwelijke collega-arts. Dat er nog vele mogen volgen!”

4.8 182 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Er zijn goede artsen.
Heb ik die maar als arts.

Maar helaas, dit is een zeer zeer kleine minderheid.

De meerderheid ramt met alle liefde de gifspuit erin en onthoudt ivermectine en HCQ als een goed behandelingsmethodiek voor Covid-19.

Daarom, al die artsen allemaal voor het tribunaal.

koddebeier
koddebeier
7 maanden geleden

Orde der artsen ???? Wat een stel kwakzalvers !!

Boink
Boink
7 maanden geleden

Net mijn ex-schoonmoeder naar het ziekenhuis vervoerd
twee weken na vaccineren bloed in de mond en oren en doof geworden, ligt nu op IC

Oleehop
Oleehop
7 maanden geleden

Horen we natuurlijk niets van in de media. Die willen hier niets van horen noch schrijven. Je vraagt je af waar hebben we de media nog voor nodig? Ik stel voor alle media per direct te sluiten. Beeld op zwart en kranten op blank.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x