Het Complot

Tv-presentator noemt Holocaust ‘grootste leugen uit de geschiedenis’. Volgens hem werden gaskamers voor iets anders gebruikt

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Holocaust is ‘de grootste leugen uit de geschiedenis’ en een ‘onzinverhaal bedacht door de Joden om mensen te kunnen uitbuiten’. Dat zei tv-presentator Aahmad Suleimn op de Internationale Herdenkingsdag voor de Holocaust op de Egyptische zender Alhadath Alyoum.

Hij voegde toe dat de Britten en Amerikanen geruchten hebben verspreid over de omvang van de nazislachtpartijen en de uitroeiing van de Oost-Europese Joden om hun eigen economische en politieke belangen te bevorderen.

“Op deze dag herdenken we de grootste leugen uit de geschiedenis: de Holocaust,” zei Suleimn. “Het is een onzinverhaal bedacht door de Joden, die het al jaren gebruiken om de wereld uit te buiten.”

Twijfelen

“De Joden hebben hun invloed en arsenaal aan mediakanalen gebruikt om deze leugen te verspreiden,” citeerde Memri TV hem.

Iedereen die vraagtekens zet bij dit verhaal wordt bestempeld als antisemiet en aangevallen, aldus de presentator.

“Ze beweren slachtoffers te zijn, terwijl zij juist degenen zijn die achter moord- en roofpartijen zitten,” klonk het.

Hij merkte op dat veel schrijvers en historici aan de Holocaust zijn gaan twijfelen. Als voorbeeld noemde hij de Franse onderzoeker Paul Rassinier, die schreef dat nergens op aarde documenten zijn te vinden over de Holocaust en dat nooit bouwtekeningen van de gaskamers zijn gevonden.

Ontsmetten

Hij zei dat dit allemaal onderdeel was van een politiek spel, zodat de Joden uit Oost-Europa naar Palestina konden worden overgeplaatst en ze daar een geïsoleerde staat konden oprichten.

“Het is historisch bewezen dat de kleine gaskamers door de nazi’s werden gebruikt om kleding van Joodse gevangenen en kampbewakers te ontsmetten,” zei Suleimn.

“De crematoria werden gebruikt om lichamen van mensen te verbranden die het slachtoffer waren geworden van de epidemieën,” vervolgde hij.

De Joden beweren dat zes miljoen Oost-Europese Joden zijn gestorven tijdens de Holocaust, maar historici zeggen dat in Oost-Europa indertijd niet meer dan vijf miljoen Joden leefden omdat velen van hen waren geëmigreerd naar Amerika of Palestina, besloot de presentator.

[MEMRI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
147 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hen3
Hen3
4 jaren geleden

PLak deze m…… een sticker op zijn smoel. “Kleding ontsmetten” met de mensen er nog in ?

William
William
4 jaren geleden

Dat deze man een gestoorde geest heeft tot daaraantoe.. maar dat het ook nog uitgezonden word is volledig krankzinnig.

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Wat een verademing dat eindelijk eens de waarheid wordt gesproken en gelukkig ook nog openlijk op een televisiezender.

Ik ga zodadelijk nog geloven dat de MSM tot inkeer is gekomen met hun eeuwig durende leugens en bedrog onder aansturing van de eilite achter de schermen!!!

Het is gewoon een leugen en daarmee uit. Dat is al lang en breed bewezen alleen mag er op deze aard niet over gesproken worden.
Daarbij, hoe kun je vergast worden in een “gaskamer” in de periode 1942-1944 als deze “gaskamers” pas in 1948 gebouwd zijn.

Dit is met afstand de grootste én gemeenste leugen uit de geschiedenis van de mensheid en ik weet er nog wel een aantal maar deze staat bij mij voorlopig aan de top of the list!!!

En chapeau voor deze blogsite “ninefornews” om dit topic te plaatsen!!!

Gladiator
ps. alvorens negatief te reageren, ga eerst op onderzoek uit. En voor verdere info of vragen…..shoot me!!!

Furious Anger
Furious Anger
4 jaren geleden

Totaal niet boeiend dit. Wel of niet gebeurd. Het heeft weinig tot geen nut om deze beerput open te trekken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

147
0
We lezen graag je reactie!x