Buitenland

Kijken: “De Europese Unie heeft in zijn huidige vorm geen enkele toekomst”

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig Ukip-leider Nigel Farage was op Valentijnsdag weer op dreef in het Europees Parlement. Hij haalde hard uit naar de EU-propagandisten.

“Het lijkt wel of ik hier een bijeenkomst van een religieuze sekte bijwoon,” begon de flamboyante Farage.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het is net alsof de wereldwijde revolutie in 2016 – Brexit, Trump het Italiaanse referendum – compleet aan jullie voorbij is gegaan,” zei hij.

Minder Europa

Veel Europeanen zijn van mening dat deze vorm van gecentraliseerde macht eenvoudigweg niet werkt, stelde Farage.

Hij verwees naar de misère in Griekenland, de werkloosheid veroorzaakt door slechte regelgeving en het onveilige gevoel dat veel mensen hebben als gevolg van het rampzalige asielbeleid.

“[Guy] Verhofstadt zei dat de mensen meer Europa willen,” sprak hij. “Dat willen ze niet. Ze willen juist minder Europa.”

20 procent

Telkens weer worden aspecten van het lidmaatschap van de Europese Unie verworpen tijdens referenda.

Farage wees op een groot onderzoek dat afgelopen week werd gepubliceerd door het gerenommeerde Chatham House en waaruit blijkt dat slechts 20 procent van de Europeanen wil dat de grenzen open moeten blijven voor moslims.

Harder standpunt

“Jullie kiezers nemen dus een nog harder standpunt in dan Trump, ikzelf of welke partij dan ook in dit parlement,” benadrukte Farage.

“De Europese Unie heeft in zijn huidige vorm geen enkele toekomst,” besloot hij.

[UKIP Meps]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
7 jaren geleden

Nee geen Toekomst, zo is het.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Heerlijk,geweldig die directe Engelse humor en zo kinderelijk eenvoudig……..ik wou dat we meer van zulke figuren hadden, maakt het leven wat draaglijker en er is niks nep aan…….

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

Inderdaad, géén politieke unie maar een sociaal-economische unie vóór de mens…

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

De EU staat er niet lekker op en heeft volgens mij alles te maken met het kabaal wat er achter schuilt. En hoe zit het met de NATO – OTAN?

https://www.flickr.com/photos/billferris/25781177470/

De NATO werd opgericht om zijn ledenlanden te bewaken als het aangevallen werd ten tijde van de koude oorlog met de Sovjet Unie en liep eind jaren tachtig ten einde. Weliswaar is er de laatste jaren sprake van een nieuw conflict door een opeenstapeling van strubbelingen. Spanningen die al in de jaren negentig opliepen omdat de VS onder Bill Clinton en George W. Bush zich niet aan een van de streng gemaakte afspraken hielden door NAVO basissen en militaire installaties te bouwen richting het oosten tot aan de poort van Rusland. Hiermee gooide ze olie op het vuur.

Daarnaast werd duidelijk dat de NATO de afgelopen decennia niet opereerde vanuit het oogpunt om de vrede te handhaven maar ingezet werd bij tal van buitenlandse politieke kwesties waarvan er een aantal dubieus te noemen zijn, waaronder de oorlog in Irak. Een flink aantal operaties, interventies, kon in verband gebracht worden met de belangen van oligarchen, multinationals, zakenbanken en het militair industrieel complex.

De NATO heeft dan ook meer weg van een huurleger die de agenda van een kabaal behartigd op kosten van de belastingbetaler. Het enige wat ze nodig hadden is een medium, de mainstream media, om de menigte systematisch te hersenspoelen dat er een groot gevaar op de loer ligt. Opdat je kan worden aangevallen waardoor uw veiligheid, en dat van familie en vrienden ernstig in het gedrang komt.

https://www.youtube.com/watch?v=120wGLgCTkg

”The evidence and the argument in National Suicide: Military Aid to the Soviet Union
will and perhaps as an unwelcome shock to almost all readers. It is a first attempt to penetrate what may ultimately turn out to be one of the most tragic stories in the 200 year history of the American republic.

The 100,000 Americans killed in Korea and Vietnam were killed by our own technology. This tragedy was brought about by irrational policies, based on unsupportable premises and
reflecting grossly inaccurate analyses of the available information.”

– Antony C. Sutton, inleiding van zijn boek ‘National Suicide’, 1973.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x