UFO

Smithsonian-museum toont wrakstukken Russisch Roswell

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een museum van het Amerikaanse Smithsonian Institution toont een ‘authentiek buitenaards artefact’ afkomstig van een UFO die in 1986 neerstortte in Rusland.

Het National Atomic Testing Museum in Las Vegas is gestart met de tentoonstelling ‘Area 51: Mythe of Realiteit’. Onder meer worden historische documenten getoond over de topgeheime militaire basis in de Nevadawoestijn.

Ook worden kleine wrakstukken getoond die afkomstig zijn van een incident dat ook wel het Russische Roswell wordt genoemd. Mount Izvestkovaya, ook wel bekend als Height 611, is gelegen in Dalnegorsk. Het is de plaats van het Height 611 UFO-incident van 1986.

Rode bal

Honderden mensen zouden er getuige van zijn geweest hoe op 29 januari 1986 omstreeks 08.00 uur een ongeïdentificeerd object neerstortte in de bergen bij de stad Dalnegorsk. Een rode bal werd opgemerkt door de inwoners van de stad. Volgens ooggetuigen had de bal de grootte van een halve maanschijf. Het object bracht geen geluid voort.

In doorzichtige flesjes zijn kleine stukjes metaal te zien. Onder de flesjes staat: “Drie Russische academische centra en 11 onderzoeksinstituten hebben de objecten van deze UFO-crash geanalyseerd. De atomen zijn anders gerangschikt dan bij normaal ijzer het geval is. Radar kan niet worden gereflecteerd door het materiaal.”

Antizwaartekracht

“Bij verhitting van het materiaal verdwijnen bepaalde elementen terwijl nieuwe ontstaan. Eén van de wrakstukken verdween in zijn geheel. Vier mensen waren er getuige van. De kern van het materiaal bestaat uit een substantie met antizwaartekrachteigenschappen.”

De wrakstukken werden overhandigd aan televisiejournalist George Knapp. Hij was de eerste Amerikaan die de Russische rampplek in 1990 bezocht. Area 51 bevindt zich op zo’n 128 kilometer ten noorden van Las Vegas en werd in de vijftiger en zestiger jaren door het leger gebruikt om spionagetoestellen zoals de U2 en de A-12 te testen.

Tijdreizen

Al lange tijd werd gespeculeerd dat het leger er ook buitenaardse vaartuigen testte en dat lichamelijke resten van buitenaardsen die in 1947 waren neergekomen in Roswell er werden bewaard.

“De meeste documenten over Area 51 zijn in de zestiger en zeventiger jaren door de CIA geopenbaard,” zei museumdirecteur Allan Palmer. “We voelen ons verplicht het publiek te informeren over Area 51 en dat leidt ons naar buitenaardsen, UFO’s en tijdreizen.”

Bron: Dailymail.co.uk

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x