Homepagina » Buitenland » WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over ‘Vault 7’. Waar verwijzen ze naar?
WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over 'Vault 7'. Waar verwijzen ze naar?

WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over ‘Vault 7’. Waar verwijzen ze naar?

Op het Twitteraccount van WikiLeaks verschenen onlangs een aantal mysterieuze berichten over ‘Vault 7’.

De tweets werden voorzien van cryptische foto’s en niemand weet precies wat de klokkenluiderssite ermee bedoelt. De berichten hebben geleid tot een hele reeks (complot)theorieën.

De eerste tweet over Vault 7 heeft betrekking op de wereldzadenbank op Spitsbergen.

In de zadenbank worden zaden van zoveel mogelijk plantenrassen opgeslagen, in het geval er ooit een wereldwijde of regionale crisis uitbreekt.

Het tweede bericht over Vault 7 toont de opslag van nazi-goud in een zoutmijn in Merkers. Het goud werd ontdekt toen het Amerikaanse leger de plaats in 1945 innam.

WikiLeaks plaatste ook een foto uit 2010 van de Langley Air Force Base in Virginia, waar de Pratt & Whitney F119-motor voor de F-22 Raptor werd getest.

In een vierde bericht waren foto’s van Bradley (nu Chelsea) Manning, Julian Assange en Edward Snowden te zien.

De vijfde tweet bevatte enkel een foto van iemand die aan het lassen was. Het beeld bleek afkomstig te zijn uit een artikel dat was gepubliceerd door de Whiteman Air Force Base.

Een zesde bericht laat zien hoe de Stasi, de veiligheidsdienst in de DDR, brievenbussen in de gaten hield.

De foto staat onder meer op de website van de Open Society Foundations, een netwerk dat is opgericht door de Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros.

Clinton

Volgens sommigen hebben de tweets betrekking op verwijderde e-mails van Hillary Clinton die de FBI nooit zal kunnen vrijgeven.

Anderen vermoeden dat WikiLeaks zelf op het punt staat een nieuwe reeks e-mails van Clinton te publiceren.

9/11

Er zijn ook mensen die denken dat de berichten gaan over een aanstaande onthulling over de aanslagen op 9/11.

De derde tweet ging namelijk over de F119, en als je 119 omdraait krijgt je 911, aldus de theoretici.

Massa-extinctie

Verder zou zich onder WTC7 een ‘kluis vol goud’ hebben bevonden. Dat lijkt echter vergezocht, aangezien WikiLeaks niet heeft gehint naar nieuwe onthullingen over 9/11.

Anderen gaan nog een stap verder en suggereren onder meer op Reddit dat de tweets verwijzen naar de volgende massa-extinctie, die volgens sommige wetenschappers al gaande is.

Schaduwregering

Een andere theorie heeft betrekking op een ‘schaduwregering’ die wordt geassocieerd met het getal 7.

CNBC meldde in oktober vorig jaar dat in vrijgegeven FBI-stukken werd gesproken van een ‘schaduwregering’ bestaande uit hooggeplaatste functionarissen, die door sommigen ‘The 7th Floor Group’ wordt genoemd.

Waar de tweets precies over gaan zal op een later moment duidelijk moeten worden.

[Heavy]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
3 jaren geleden

“Connecting the Dots.” Aldus David Icke. Ik heb het idee dat we te ver zoeken. Volgens mij heeft het niets met Clinton, 9/11, Massa-extinctie of de Schaduwregering te maken als zodanig. Oke, de laatste misschien dan wel. Als ik op mijn gevoel moet afgaan denk ik eerder dat het te maken heeft met dat de elite die zich voorbereidt op de catastrofe die ons te wachten staat. De zaden staan dan voor het zoveel mogelijk inslaan van voedsel etc., het goud staat voor dat de elite ons nog even zo snel en zoveel mogelijk ons wil beroven van geld/goud. De foto Pratt & Whitney F119-motor voor de F-22 Raptor, staat voor dat ze zo goed als nu klaar zijn met het ondergrondse werk. De lasser staat voor onbekende elitaire personen. Want als het mensen zouden zijn die we wel mochten kennen, dan was er wel een foto geplaatst met een gezicht in het licht. Alleen de foto met de STASI is even puzzelen…Maar misschien dat iemand anders daar een idee over heeft? Ik denk dat WiikiLeaks dit eerdaags allemaal gaat openbaren, dat ze dit allemaal uit emails en documenten hebben. Dat de wereld bevolking dit moet weten, en van de overheden moeten we het niet hebben dus ik persoonlijk dat het hier wat mee te maken heeft.

Loki
Loki
Reactie op  Sina
3 jaren geleden

Heb je al nagedacht over Antarctica. In de vertaling van “Vault” zitten vele woorden, dus is het gissen. Maar een aantal woorden springen er uit, gewelf, onderaardse gang, koepel, bol. Het nummer 7 heeft vele betekenissen, maar ook hier springt er eentje uit namelijk continenten dat zijn er 7 en laat Antarctica nu nummer 7 zijn. Als je dan nagaat hoeveel interesse er is door allerlei hoge pieten en de vondst van Piramides en ufo’s, de verloren slag tegen iets enorm machtigs van Admiral Byrd tijdens operatie High Jump en de verborgen stad onder het ijs moet er toch ergens een lampje gaan branden.
Het zou zo maar kunnen dat wikileaks hiervan iets heeft opgevangen Dus het zou kunnen, maar ook ander zaken als WW3 of iets anders moeten niet uitgesloten worden.

Sina
Sina
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Ja inderdaad, je hebt gelijk Loki.

Elise49
Elise49
Reactie op  Loki
3 jaren geleden

Vault betekent ook sprong. Zeven sprong. Liedje: Heb je wel gehoord van de zeven, de zeven. Heb je wel gehoord van de zevensprong. Ze zeggen dat ik niet dansen kan, maar ik kan dansen als een edelman. En dat is 1…..Een opsomming naar zeven.
Een zevensprong. Is waar alle 7 wegen gezamenlijk op 1 punt uitkomen.
En ja, dat zou Antarctica kunnen zijn. Is belangrijkste continent van de 7 continenten. Het pompend hart van de aarde. Die voor lucht en waterstroming(“bloedstroming”) zorgt.
Sprong kan ook verwijzen naar een komende poolshift.
Tekenen dat er iets gaande is, dat de dieren onrustig worden zonder de oorzaak te zien/kennen. Zie niburu.co koeien op hol zonder normale oorzaak. Niet alleen in het noorden van ons land, maar ook in Zeeland.(lees hele bericht in de volkskrant) Boeren kennen hun dieren en oorzaken goed, dus dit mag/moet iedereen serieus gaan nemen. Denk, dat we wel meer vreemde dingen zullen gaan zien bij dieren. Ook bij mensen. De energieën zullen flink door elkaar gehusseld worden. De aarde verandert tijdelijk in een duivels bal.(ivoren japanse duivelsbal/pomodoro bol Vaticaan) Een bal/feest waarbij werkelijk alles danst in bovenwereld(lucht)/middenwereld(waar wij vertoeven) en onderwereld(in aarde).
Zijn veel verhalen over in de oudheid/geloven/mythologie etc.
“Toevallig” zijn er gisteren en eergisteren 2 films op tv geweest(na Champions league) over de the Scorpion 1 en 2. Verhaallijn(hoogpriesters/alchemisten van alle kennis/metaal(zwaard halen en de half stier doden(Moloch met de zeven lege kamers, waarin mensen en zelfs kinderen in worden opgeofferd) vermoorden)/edelstenen/goude munten(hebzucht) verplaatsen in het nu, dan begrijp je wat er aan de hand is. Een Niburu op alle vlakken. Via oerijzer(technologie) alles overnemen(element hout) en dan opnieuw beginnen.
Vraag bij mij nog steeds: gebeurt dit in de oorsprong door een natuurlijke oorzaak(energie kosmos) of is het allemaal hand-made door “mens” zelf. De weegschaal hangt veel meer naar de mens/duivel(hoogpriester/alchemist) him/herzelf. Een natuurlijke oorzaak zou de mens niet zo kwellen met een belachelijk onmenselijk systeem. Shiva(symbool voor vernietiging/oeroboros/slang die in zijn eigen staat bijt) staat niet voor niks bij Cern.
De stekker van de zendmasten/data(globalswitch)/satellieten mag er wat mij betreft nu wel uit.(verstoort alle lagen van energie/kan mensen en dier dingen laten horen/zien, die er niet op natuurlijke wijze zijn/houdt ons vast etc.) En niet wachten op een nep Alien invasie. Das te laat.
Bekijk eens allemaal de speciale vlag van Sint Petrusburg voor het WK 2018. Lees de symboliek. Draak met een kop als voetbal/kosmonaut/grijs paard met ruiter(staat voor de dood) lees de vier ruiters/de maroesjka poppetjes voor oneindig. Het vertelt een complete Niburu.
Petrus(waar de stad is naar vernoemd) heeft als symbolen 2 sleutels. 1 om de hemel te openen(7 poorten) en de ander om de deuren weer te sluiten. Dit Event is wat ons te wachten staat.
Kom aan mensen, wat heeft gewoon voetbal met deze symboliek te maken? Niks.
Dus moet je toch wel die symboliek eens serieus gaan nemen en leren te lezen. Elite is dol om alles van te voren bekend te maken. Grote toernooien brengen geld op om technologie te maken. De bekende grote sterren(voetbal/muziek etc.) brengen dus geld op en vertellen de agenda/Event.
It’s all in the game!

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Vlag moet poster zijn. Sorry. Poster kun je vinden: https://www.wk2018rusland.com/wk-2018-speelsteden-sint-petersburg

Faye
Faye
Reactie op  Elise49
3 jaren geleden

Elise: Zeg ken jij de mosselman, de mosselman, de mosselman.
Zeg, ken jij de mosselman?
Hij woont in Scheveningen.
Ik zou graag willen dat jij die symboliek ook eens serieus nam, hoewel het belang hiervan mij volledig ontgaat.

NadenkenMoetAltijd
NadenkenMoetAltijd
Reactie op  Sina
3 jaren geleden

Foto van de stasi: Hou je brievenbus (communicatiekanaal) in de gaten.

De Waarheid
De Waarheid
3 jaren geleden

Altijd leuk zoiets, maar stelt de verwachtingen te hoog, en blijkt achteraf dat het niet veel bijzonders is !
Zou pas leuk worden als er echt iets noemenswaardig bekend wordt gemaakt !!

Jeff
Jeff
Reactie op  De Waarheid
3 jaren geleden

waarvan je je dan vervolgens moet afvragen of het waar is. En/of daar dan weer geen punker baat bij heeft.

AllSF
AllSF
3 jaren geleden

Er is een vault7.org website met de zelfde who, what, where, when why, how?

Henk Bosvliet
Henk Bosvliet
3 jaren geleden

Als blijkt dat dit weer een dooie mus is dan ga ik Assange zelf uit die ambassade trekken…

Robert
Robert
3 jaren geleden

Ik denk dat het een geheim ruimte projekt is.
Een Raket die zaad brengt naar een andere planeet.
Om deze bewoonbaar te maken voor de hogere pieten.
Om te vluchten. Dan kunnen ze deze met Atoombommen bezaaien !

frans
frans
Reactie op  Robert
3 jaren geleden

De elite gaat in veiligheid.
een vuurstorm over de aarde,
alle zaad en plant is ‘vergentecht’ dus ook giftig voor de elite.
Zij hebben alle zuiver zaad en plantzaad etc dat nog van nature is in de hop dat zij dat straks voor zich zelf hebben om de aarde te herbeplanten.
Tenslotte wilden ze toch 4.5 miljard mensen de dood in jagen.
En de resterende 500 miljoen als slaven te houden.
Maar het gaat niet door, De geconserveerde zaden zijn voor de 5 miljard om de aarde te behouden
voor haar eigen ontwikkeling die gewoon doorgaat.
Na dit babylon is er ook leven.
Richt je naar het geestelijk Licht waaruit alles in ontstaan.
Laat los de Darwiniaanse geloofssecte.

leon***
leon***
3 jaren geleden

dat is er opgezet om karma te voorkomen

Henk Azie
Henk Azie
3 jaren geleden

Er zijn ook berichten dat Wikileaks reeds geinfiltreerd is door de elite.

Elise49
Elise49
Reactie op  Henk Azie
3 jaren geleden

Maakt niet uit. Het is juist de bedoeling om dingen die nog gaan gebeuren vooraf bekend te maken. Zoals Leon al zei: om karma te voorkomen. Maar ook berichten te sturen om bv. te gaan schuilen. Of dat bepaalde mensen bepaalde handelingen/beslissingen moeten gaan nemen om de agenda21/30/NWO verder uit te voeren.

johan
johan
3 jaren geleden

ff voor de duidelijkheid, wikileaks is een rothschild operatie. en de bewijzen zijn er gewoon onderzoek maar eens wie hun advocaten zijn.

Baal Lucifer
Baal Lucifer
Reactie op  johan
3 jaren geleden

Johan, je hebt helemaal gelijk…wikileaks is al lang geïnfiltreerd…evenals Anonymous. De grote heren van Anonymous (de Originators) hebben (vaak) een dubbele agenda.

Ze schaduwen leden…wachtten af tot ze genoeg bewijslast hebben om daarmee leden te chanteren om ze te laten stoppen met hun bezigheden of dwingen een samenwerkingsverband af.

Ik kan het in geuren en kleuren uitleggen…iemand kreeg 2 heren op de stoep…1 van de US ambassade en 1 van een inlichtingendienst welke hij niet bekend wilde maken.

Er komt een map op tafel met bewijslast. Daarnaast nog een map met contracten welke allemaal al zijn ingevuld.

Je mag kiezen…of alles komt voor een “stil” gerecht en je gaat hard voor gaas. Er zal nog geen elektrakabel te vindden zijn in je cel en je wordt voor de wereld “dood” verklaard.

Of je tekent netjes de documenten…Als je daarna ook maar een mp3tje downloadt staan ze weer voor de deur om alle apparatuur in beslag te nemen en al je onderzoeken/werkzaamheden mee te nemen in hun bewijslast.

Dus beland je alsnog in een cel of in een dwangsamenwerking. Met samenwerken bedoelen ze zoveel mogelijk desinformatie verspreidden…zoveel mogelijk crap het web op gooien. Iedereen die lid is van de Facebook groep van Anonymous loopt gevaar. Die groep wordt 24/7 gescreend door dit soort lui. Ideaal natuurlijk dat Facebook om te kijken wat voor ambities iemand heeft en wie zijn sociale contacten zijn.

Ik ben benieuwd hoeveel mensen dit nog steeds niet in de gaten hebben en nog steeds elke dag hun “facebookies” checken. De verhalen die daar de rondte gaan is alleen maar desinformatie, psy-ops en mindfucks.

Waarheid bestaat niet meer…zelfs de “lekken” zijn onbetrouwbare bronnen geworden. Hou het bij je regionale nieuws want zelfs alternatieve media is doordrongen van valse informanten…en ja….ook hier.

johan
johan
Reactie op  Baal Lucifer
3 jaren geleden

De waarheid vind je niet extern buiten jezelf maar juist intern in jezelf in je hart. Just trust love yourself

Roy
Roy
3 jaren geleden

Zal wel gewoon een introductie van een nieuwe website of iets dergelijks.. Stukje marketing…

rick vd Pluijm
rick vd Pluijm
3 jaren geleden

Ik heb nog niemand gehoord over de rare speech van Christine Lagarde, directeur van het IMF waarbij ze vele malen naar het cijfer “7” refereerde.
Voor wie het wilt zien, Google maar “Christine Lagarde IMF number 7”

Elise49
Elise49
Reactie op  rick vd Pluijm
3 jaren geleden

Yep. Het EU gebouw kun je zien als een toren van babel/toren van moloch(afgodbeeld met stierenkop). De stier(voor EU gebouw) staat voor Zeus, die de godin Europa(wij dus) verleidt en overnam. Het EU gebeuren valt onder de NWO/agenda21/30. Via het geldsysteem neemt men de wereld over. Kortom een staat in een staat. Duidelijk verhaal over geldsysteemwerking van overnames/BIS(bank for international settlements). Voor meer uitleg over deze bank: http://www.afvn.nl/2008_4/afpag14_16.htm
Of bekijk filmpjes van Karen Hughes(ex medewerkster wereldbank. Kort samengevat: De wereld is in 3 stukken verdeeld en uiteindelijk worden die samen 1.

x

Check Also

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

baudet

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x