Buitenland

WikiLeaks plaatst mysterieuze tweets over ‘Vault 7’. Waar verwijzen ze naar?

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het Twitteraccount van WikiLeaks verschenen onlangs een aantal mysterieuze berichten over ‘Vault 7’.

De tweets werden voorzien van cryptische foto’s en niemand weet precies wat de klokkenluiderssite ermee bedoelt. De berichten hebben geleid tot een hele reeks (complot)theorieën.

De eerste tweet over Vault 7 heeft betrekking op de wereldzadenbank op Spitsbergen.

In de zadenbank worden zaden van zoveel mogelijk plantenrassen opgeslagen, in het geval er ooit een wereldwijde of regionale crisis uitbreekt.

Het tweede bericht over Vault 7 toont de opslag van nazi-goud in een zoutmijn in Merkers. Het goud werd ontdekt toen het Amerikaanse leger de plaats in 1945 innam.

WikiLeaks plaatste ook een foto uit 2010 van de Langley Air Force Base in Virginia, waar de Pratt & Whitney F119-motor voor de F-22 Raptor werd getest.

In een vierde bericht waren foto’s van Bradley (nu Chelsea) Manning, Julian Assange en Edward Snowden te zien.

De vijfde tweet bevatte enkel een foto van iemand die aan het lassen was. Het beeld bleek afkomstig te zijn uit een artikel dat was gepubliceerd door de Whiteman Air Force Base.

Een zesde bericht laat zien hoe de Stasi, de veiligheidsdienst in de DDR, brievenbussen in de gaten hield.

De foto staat onder meer op de website van de Open Society Foundations, een netwerk dat is opgericht door de Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros.

Clinton

Volgens sommigen hebben de tweets betrekking op verwijderde e-mails van Hillary Clinton die de FBI nooit zal kunnen vrijgeven.

Anderen vermoeden dat WikiLeaks zelf op het punt staat een nieuwe reeks e-mails van Clinton te publiceren.

9/11

Er zijn ook mensen die denken dat de berichten gaan over een aanstaande onthulling over de aanslagen op 9/11.

De derde tweet ging namelijk over de F119, en als je 119 omdraait krijgt je 911, aldus de theoretici.

Massa-extinctie

Verder zou zich onder WTC7 een ‘kluis vol goud’ hebben bevonden. Dat lijkt echter vergezocht, aangezien WikiLeaks niet heeft gehint naar nieuwe onthullingen over 9/11.

Anderen gaan nog een stap verder en suggereren onder meer op Reddit dat de tweets verwijzen naar de volgende massa-extinctie, die volgens sommige wetenschappers al gaande is.

Schaduwregering

Een andere theorie heeft betrekking op een ‘schaduwregering’ die wordt geassocieerd met het getal 7.

CNBC meldde in oktober vorig jaar dat in vrijgegeven FBI-stukken werd gesproken van een ‘schaduwregering’ bestaande uit hooggeplaatste functionarissen, die door sommigen ‘The 7th Floor Group’ wordt genoemd.

Waar de tweets precies over gaan zal op een later moment duidelijk moeten worden.

[Heavy]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
5 jaren geleden

“Connecting the Dots.” Aldus David Icke. Ik heb het idee dat we te ver zoeken. Volgens mij heeft het niets met Clinton, 9/11, Massa-extinctie of de Schaduwregering te maken als zodanig. Oke, de laatste misschien dan wel. Als ik op mijn gevoel moet afgaan denk ik eerder dat het te maken heeft met dat de elite die zich voorbereidt op de catastrofe die ons te wachten staat. De zaden staan dan voor het zoveel mogelijk inslaan van voedsel etc., het goud staat voor dat de elite ons nog even zo snel en zoveel mogelijk ons wil beroven van geld/goud. De foto Pratt & Whitney F119-motor voor de F-22 Raptor, staat voor dat ze zo goed als nu klaar zijn met het ondergrondse werk. De lasser staat voor onbekende elitaire personen. Want als het mensen zouden zijn die we wel mochten kennen, dan was er wel een foto geplaatst met een gezicht in het licht. Alleen de foto met de STASI is even puzzelen…Maar misschien dat iemand anders daar een idee over heeft? Ik denk dat WiikiLeaks dit eerdaags allemaal gaat openbaren, dat ze dit allemaal uit emails en documenten hebben. Dat de wereld bevolking dit moet weten, en van de overheden moeten we het niet hebben dus ik persoonlijk dat het hier wat mee te maken heeft.

De Waarheid
De Waarheid
5 jaren geleden

Altijd leuk zoiets, maar stelt de verwachtingen te hoog, en blijkt achteraf dat het niet veel bijzonders is !
Zou pas leuk worden als er echt iets noemenswaardig bekend wordt gemaakt !!

AllSF
AllSF
5 jaren geleden

Er is een vault7.org website met de zelfde who, what, where, when why, how?

Henk Bosvliet
Henk Bosvliet
5 jaren geleden

Als blijkt dat dit weer een dooie mus is dan ga ik Assange zelf uit die ambassade trekken…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x