Great ResetBinnenland

Wat zijn ze met ons van plan? Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

De boerenprotesten gaan onverminderd door. Maandagmiddag kondigde de burgemeester van Almelo een noodbevel af voor het centrum van Almelo en de directe omgeving. Dit deed hij na afloop van een manifestatie van boeren bij het stadhuis. Op beelden die rondgaan op Twitter is te zien dat mensen slaags raken met de politie.

De manifestatie, waarbij hutspot met rookworst werd uitgedeeld, vond plaats op een strook aan de Haven Noordzijde. Op die kademuur is een omgekeerde Nederlandse vlag geschilderd met de tekst ‘zonder boer geen voer’. De burgemeester wil dat de vlag wordt verwijderd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Waarom wordt er zo hard opgetreden tegen de boeren? Wat zijn ze met de boeren van plan? Wat zijn ze met ons van plan? Hoe kunnen we de Great Reset tegenhouden? Grada verdiepte zich erin en heeft er een flyer over gemaakt. Die kun je hier vinden.

Einde vrijheid

Het gaat niet om stikstof, maar om de uitrol van de digitale wereld die eraan komt, vertelt ze in een video. “Alleen als we allemaal – hoe meer hoe beter – de noodzaak gaan zien waarom we dit niet moeten willen en dit anders gaan doen, kunnen we deze überdigitale controlewereld stoppen en weer datgene doen wat het beste is voor de wereld waarin we leven en dus ook voor onszelf.”

De overheid werkt al jaren aan deze heilige Agenda 21. In deze agenda moet Nederland voor het jaar 2030 een volledige gedigitaliseerde 5G-slimme samenleving gerealiseerd hebben, waarin alles – van de energie die we gebruiken tot aan het voedsel dat we eten – gekoppeld wordt aan een digitaal, innovatief systeem, waar een selecte groep multinationals de eigenaar van is, legt Grada uit.

“Als alles gedigitaliseerd en gekoppeld is aan dit systeem is het over en uit met vrij handelen, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Einde vrijheid, einde eigen inbreng en ook einde menselijkheid.”

Paradepaardje

Nederland, het paradepaardje, loopt hierin voorop. Door het in beslag nemen van de grond van de boeren kan er gebouwd worden aan de smart digital driestatenstad, oftewel Tristate City: 40 miljoen inwoners, hoofdstad van Europa, met Rotterdam als belangrijkste doorvoerhaven van hun goederen.

Nog één crisis, en het overgebleven midden- en kleinbedrijf zal voor een prikkie overgenomen worden door de grote investeringsmaatschappijen, die vervolgens in alle sectoren de voorwaarden en regels kunnen en zullen bepalen en alle sectoren zullen koppelen aan de nieuwe digitale wereld, weet Grada. “Einde ondernemersvrijheid.”

Geen boeren, geen eten? “De machtige multinationals hebben ons basisvoedsel allang klaar. Geprint vlees, genetisch voedsel en insectenspread zullen ons basisvoedsel vormen als deze agenda realiteit wordt.”

Massale burgerlijke ongehoorzaamheid

“Stap uit de gedachte van een stikstofcrisis. Er is geen crisis,” benadrukt Grada. “Willen wij een betere, eerlijkere, onafhankelijke wereld en onze vrijheid behouden, dan zullen wij dat zelf moeten realiseren, door de macht van deze politici en bedrijven af te laten nemen. Dat kan door massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Niet meer met het overheidsbeleid meedoen. En zeker niet met digitale oplossingen.”

“Wij zullen deze globalistische bedrijven en personen persoonlijk en financieel moeten raken. Zoveel mogelijk boycotten van hun producten, zoals zaden of kunstmest van Monsanto (Bill Gates), ook al wordt dat door wetten en regels niet makkelijk gemaakt. En het exposen van hun bedrijven. Denk aan Vattenfall, Ericsson, Electrolux en vele andere bedrijven die in het bezit zijn van de familie Wallenberg, die al onze energie en meer zal bezitten. Denk aan Picnic, betaald door Bill Gates.”

Eén team, één taak

Stop met bang zijn voor boetes en spreek controleurs persoonlijk aan. Maak ze duidelijk dat ze een ziekmakend systeem in stand houden. Geef ze ook de flyer. Zorg dat mensen bewust worden van de situatie waarin we zitten. Mochten ze toch een boete uitschrijven, vecht deze dan individueel aan. Frustreer het rechtssysteem, betaal niet voor zaken die niet juist zijn, want daarmee hou je hun macht in stand, zegt Grada.

“Als jullie dit allemaal doen, samen met vele anderen, dan gaan we mooie stappen zetten naar een betere, eerlijkere wereld. Alleen samen kunnen wij deze agenda kraken. Eén team, één taak.”

4.8 160 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bast
bast
1 jaar geleden

deze werken voor het WEF en CABAL het zijn landverraders nazi’s vies volk

Koenraad
Koenraad
1 jaar geleden

Idd , er is geen stikstof crisis , er is een stikstof stok om mee te slaan zodat de globalistische multinationals alles kunnen inpikken . Niet alleen de boer maar alle burgers hun bezittingen ontnemen , arm maken om te kunnen uitbuiten

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Lees het boek van Hannah Arendt – Totalitarisme en daar staan de antwoorden in.

Het gaat gewoon om Totale Controle dat maar al te vaak uitdraait op Totale Terreur gebaseerd op een ideologie waarbij het niet meer om de ideologie zelf gaat maar om de inherente logiciteit ervan.

En in dat opzicht is het helemaal niet zo interessant of het nu persoon x, y of z dit totalitaire gebeuren over ons uitstort of een NGO a, b of c.

Het gaat erom dat de massa er van doordrongen raakt dat het om totalitarisme gaat en dus de massa d.m.v. burgerlijke ongehoorzaamheid daar een stokje voor steekt, want de massa moet beseffen dat het Totalitarisme iedereen raakt, iedereen komt aan de beurt, alles en iedereen zal worden vernietigd met als gevolg dat het Totalitarisme dus vanzelf ophoudt te bestaan.

En over burgerlijke ongehoorzaamheid heeft Hannah Arendt ook geschreven in ‘het waagstuk van de politiek’ onder ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’.

T,A
T,A
1 jaar geleden

ondertussen praat rutte verder over de boeren en klimaat bij WEF.

(https://www.youtube.com/watch?v=2PcxeKOaNt4&t=17s)

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x