Bewustzijn

Evolueren we naar een hoog ontwikkelde beschaving die het leven beschermt?

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rond meer dan een derde van de rode dwergen in ons universum draaien aardachtige planeten in de leefbare zone, blijkt uit een studie onder leiding van Dr. Xavier Bonfils van de Universiteit van Grenoble in Frankrijk.

In de Melkweg bevinden zich naar verwachting 200 tot 400 miljard sterren waarvan 70 tot 90 procent rode dwergen. Waarom is dit belangrijk?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wanneer we uitgaan van 200 miljard sterren waarvan 70 procent rode dwergen waarvan 40 procent aardachtige planeten bevat in de leefbare zone komen we uit op 56 miljard planeten alleen al in onze Melkweg die mogelijk leven herbergen. Tot wel 100 van die planeten staan op minder dan 30 lichtjaar van de aarde.

Geheimen ontrafeld

De Melkweg is naar schatting zo’n 13,2 miljard jaar oud. Terwijl de menselijke beschaving met haar moderne technologie de laatste paar duizend jaar is verschenen kunnen andere beschavingen dat stadium al miljoenen jaren geleden hebben bereikt.

Dit kan betekenen dat andere levende wezens in onze Melkweg letterlijk miljoenen jaren verder ontwikkeld zijn dan ons op het gebied van technologie, bewustzijn, filosofie, enzovoorts. Wij aardbewoners zijn in vergelijking daarmee slechts onwetende kinderen.

Op aarde schieten we nog met kogels van lood om toegang te krijgen tot fossiele brandstoffen en mineralen. Hoger ontwikkelde beschavingen hebben zonder twijfel de geheimen ontrafeld van vrije energie, transmutatie van elementen, sneller reizen dan licht, de interactie tussen bewustzijn en materie, de aard van bewustzijn en nog veel meer.

Bezocht

Dat betekent dat onze aarde vrijwel zeker routinematig in de gaten wordt gehouden door buitenaardse beschavingen. Als ze technologieën hebben ontwikkeld om sneller dan het licht te reizen, kunnen ze gemakkelijk voorkomen dat ze gezien worden. Het lijkt logisch om te redeneren dat er mogelijk honderden, duizenden of zelfs miljoenen dergelijke beschavingen zijn die op aarde een oogje in het zeil houden.

Waarom grijpen ze niet in? Of hebben ze dat al gedaan? Er is overtuigend bewijs dat oude beschavingen wereldwijd zijn bezocht door hoog ontwikkelde rassen. Hoe zijn bijvoorbeeld de piramides gebouwd? Er zijn overtuigende artefacten gevonden in Bolivia en in de rest van Zuid-Amerika.

Multiversum

Het gehele universum is hoogstwaarschijnlijk gecreëerd door een soort intelligentie. Veel wetenschappers geloven dat ons gehele universum een soort simulatie of experiment is, gecreëerd door een zeer hoog ontwikkelde, intelligente Bron.

Deze Bron creëerde een oneindig aantal gelijksoortige universa. Ons gehele universum is mogelijk slechts een zandkorrel in een veel groter multiversum vol andere universa met elk hun eigen natuurwetten die we als buitenaards zouden bestempelen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x