Buitenland

‘Leider Canadese nazipartij’ heeft boodschap voor provincies die geen prikplicht willen invoeren

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese premier Justin Trudeau heeft een miljard dollar opzij gezet om provincies te helpen betalen voor vaccinpaspoorten.

Als jouw premier een vaccinatieplicht invoert voor toegang tot restaurants, sportscholen of andere niet-essentiële locaties en eist dat bezoekers bewijs tonen, betalen wij voor de ontwikkeling en uitrol van dat programma, zei hij tijdens een campagnebezoek in Ontario tegenover journalisten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Een vaccinatieplicht voor niet-essentiële winkels is een goed idee en houdt mensen veilig, stimuleert mensen het juiste te doen, houdt onze winkels open en helpt om de economie weer op te bouwen,” zei de Canadese premier.

Hij zei verder dat een topeconoom heeft gewaarschuwd dat provincies die geen vaccinatieplicht invoeren ‘minder banen genereren en minder snel herstellen’ dan provincies die dat wel doen.


Regelrechte omkoperij

Er wordt met verbazing gereageerd op de uitspraken van premier Trudeau. “Hij praat alsof hij het heeft tegen kinderen van vier met een leerachterstand,” zegt FVD-voorman Thierry Baudet.

“Kijk eens. Regelrechte omkoperij. De staat betaalt alles wat nodig is om de controle op het vaccinatiebewijs in bedrijven tot stand te brengen,” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Nazipartij

Journalist Patrick Henningsen schrijft bij het filmpje: “Een verklaring van de leider van de Canadese nazipartij…”

Trudeau zei dat premier Horgan van Brits-Columbia en premier Legault van Quebec al hebben toegezegd een vaccinatieplicht te zullen invoeren. Hij riep premier Ford van Ontario aan hetzelfde te doen.

4.4 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim bierman
Wim bierman
2 jaren geleden

Exact, coronee Ausweis schnell !!

jessie nameles
jessie nameles
2 jaren geleden

trudeau is gewoon een vuile hufter die canada in een totale controle maatschappij heeft geworpen. wat mij wel opvalt dat landen die met het engelse koningshuis te maken hebben, australie new zeeland en canada de zwaarste lockdowns hebben ingevoerd

Ron
Ron
2 jaren geleden

EUA-producten zijn  experimenteel  volgens de Amerikaanse wetgeving. Zowel de  Neurenberg Code  als de federale regelgeving bepalen dat niemand een mens kan dwingen om deel te nemen aan dit experiment. Onder  21 US Code Sec.360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III) , “autorisatie voor medische producten voor gebruik in noodgevallen”, is het onwettig om iemand een baan of opleiding te ontzeggen omdat ze weigeren proefpersoon zijn. In plaats daarvan hebben potentiële ontvangers het absolute recht om EUA-vaccins te weigeren.
Vreemd dat er voorheen bij de griep prik die ook nooit gewerkt heeft alleen geen schade toebrachten aan mensen, nooit het probleem was van of je wel of niet geprikt bent. nu we een vaccin hebben waar mensen dood aan gaan of blijvend invalide van worden , loopt iedere gevaccineerde te janken op mensen die niet gevaccineerd zijn. 

Dwarsje
Dwarsje
2 jaren geleden

Loopt ie net als Hugo de Schoene ook al met een baard? Zeker nodig voor de satanische bijeenkomsten ten huize van nazi-Schwab.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x