Buitenland

Acteur over Rothschilds: ‘Het is een octopus met vele armen, je moet achter het hoofd aangaan’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Waarom zou je nog luisteren naar de media, die je elke dag voorliegen? Je mag het woord ‘adrenochroom’ niet gebruiken. Je mag geen kritiek hebben op George Soros. Dat zei de Amerikaanse acteur Jim Caviezel in Bannon’s War Room. Hij wees erop dat Soros vele mediabedrijven bezit.

“Je denkt dat je weet wat de waarheid is. Dat is niet zo. Je krijgt een selectie voorgeschoteld. Je bent niet vrij,” benadrukte Caviezel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Volgens de acteur is er een oorlog gaande tegen christenen. “Waar is onze paus? Waarom spreekt hij zich niet uit? Het is een soort tentakel, een octopus met vele armen. Je moet achter het hoofd van de octopus aangaan.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik geef ze een stem

“Wie is het? De centrale banken, het IMF, de ECB, de BIS; de Rothschild-banken. We hebben een Rothschild-paus. Er zijn veel dappere Amerikanen die nu strijden, met heel hun hart, maar zij hebben geen stem. Ik geef ze een stem,” aldus Caviezel.

Op 4 juli gaat de film Sound of Freedom, waarin de acteur de hoofdrol speelt, in première. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over kinderhandel.

Snelst groeiende criminele organisatie

In oktober 2014 hielp voormalig CIA-agent Tim Ballard de Colombiaanse autoriteiten om in één uur tijd in drie verschillende steden 123 kinderen te redden. Er gaat 150 miljard dollar om in deze industrie.

Mensenhandel is de snelst groeiende criminele organisatie ter wereld. In het geval van Colombia zijn het vaak Amerikaanse toeristen die naar dit soort landen gaan om kinderen te misbruiken.


4.9 164 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
11 maanden geleden

Je moet achter het hoofd van de octopus aangaan.”

zorg voor een goede democratie, en een goed ingelicht volk, dan kan er wat veranderen.
de hoofd verantwoordelijken zitten in de eerste plaats in de reguliere media die zonder zelf onderzoek te doen goed betaald krijgen!!

Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
11 maanden geleden

“Waar is onze paus? Waarom spreekt hij zich niet uit? Het is een soort tentakel, een octopus met vele armen. Je moet achter het hoofd van de octopus aangaan.”

Over de paus kan ik kort zijn :
Hij spreekt zich niet uit, omdat hij de valse profeet is.
De paus heeft het ook niet goed met ons voor.
Heeft ook een geschiedenis met o.a.kinderhandel
(sextraffic etc.).

Brugje
Brugje
11 maanden geleden

Dappere, moedige man! Bereid om te sterven voor de waarheid!
Wat hij zegt is waar: de Rutte en Kaag tentakels van de octopus zijn al vreselijk, maar niet zo machtig: zij dienen het hoofd van de slang, en daar moet men achteraan! Zijn dat de demonische krachten zelf? Of leven ze in een menselijk lichaam? Of meerdere in de top van de elite-piramide?
Ik hoop met en voor hem en ons allen dat die slang snel onthoofd wordt en het kwaad in deze wereld verdwijnt!

David
David
11 maanden geleden

Babylon de grote hoer zal geoordeeld worden en ten val komen. Lees in de bijbel openbaring 18: Hierna zag ik een andere engel, die grote macht had, nederdalen uit de hemel, en de aarde werd door zijn lichtglans verlicht. En hij riep met sterke stem, zeggende Gevallen, gevallen is de grote stad Babylon en zij is geworden tot een woonplaats van duivelen van alle onreine geesten en een schuilplaats van alle onrein en verfoeid gevogelte.

En er staat geschreven dat de mensen zullen weeklagen over haar val.
Openbaring 18:10-13 Wee, wee, gij grote stad Babylon, gij sterke stad, want in 1 uur is uw oordeel gekomen en de kooplieden bedrijven rouw over haar, omdat niemand meer hun lading koopt, lading van goud, zilver, edelgesteente en paarlen, van fijn linnen, purper, zijde en scharlaken…. en als laatste in het rijtje staat er geschreven: openbaring 18:13, lading van paarden en wagens en lichamen en zielen van mensen.

Dat is wat er wordt verkocht “lichamen en zielen van mensen”. Wat er gebeurt staat gewoon in de bijbel en God zal het oordelen en t.z.t. ermee afrekenen.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x