Graancirkels

Expert: “MI5 betaalde mensen om graancirkels te maken en zo het onderzoek in diskrediet te brengen”

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een luchtmachtingenieur claimt dat de Britse geheime dienst MI5 hoaxers heeft betaald om graancirkels te maken in een poging het onderzoek naar dit fenomeen in diskrediet te brengen.

David Clayton, een expert op het gebied van graancirkels een veeverminking, sprak tijdens de jaarlijkse conferentie van het UFO Truth Magazine van een complot om de waarheid te verdrukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Clayton vertelde in de jaren tachtig graancirkels te hebben gezien die in zijn ogen onmogelijk door hoaxers konden zijn gemaakt. Volgens hem waren de formaties gemaakt door aliens, omdat de planten in de cirkel niet waren platgedrukt door een fysieke kracht, maar door warmte.

Sommigen beweren dat graancirkels worden achtergelaten op plekken waar net een vliegende schotel is geland. Clayton zei dat de meeste graancirkels die sinds de jaren negentig zijn gemeld nep zijn, maar dat er ook echte exemplaren zijn gevonden.

Hij claimde dat Britse inlichtingendiensten de meeste cirkels maken om het onderzoek in diskrediet te brengen. “MI5 betaalde mensen om ze te maken,” zei hij.

Ufoloog Gary Hestletine, de organisator van de bijeenkomst, zei dat de autoriteiten onverklaarbare activiteiten bewust wegwuiven of debunken. Hij wees ook met een beschuldigende vinger naar de mainstream media. “De mensen zijn het beu om geridiculiseerd te worden,” zei hij.

Volgens Hestletine is er overweldigend bewijs dat aliens hier zijn en de aarde al jaren bezoeken. MI5 was niet direct bereikbaar voor commentaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x