Graancirkels

Expert: “MI5 betaalde mensen om graancirkels te maken en zo het onderzoek in diskrediet te brengen”

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een luchtmachtingenieur claimt dat de Britse geheime dienst MI5 hoaxers heeft betaald om graancirkels te maken in een poging het onderzoek naar dit fenomeen in diskrediet te brengen.

David Clayton, een expert op het gebied van graancirkels een veeverminking, sprak tijdens de jaarlijkse conferentie van het UFO Truth Magazine van een complot om de waarheid te verdrukken.

Clayton vertelde in de jaren tachtig graancirkels te hebben gezien die in zijn ogen onmogelijk door hoaxers konden zijn gemaakt. Volgens hem waren de formaties gemaakt door aliens, omdat de planten in de cirkel niet waren platgedrukt door een fysieke kracht, maar door warmte.

Sommigen beweren dat graancirkels worden achtergelaten op plekken waar net een vliegende schotel is geland. Clayton zei dat de meeste graancirkels die sinds de jaren negentig zijn gemeld nep zijn, maar dat er ook echte exemplaren zijn gevonden.

Hij claimde dat Britse inlichtingendiensten de meeste cirkels maken om het onderzoek in diskrediet te brengen. “MI5 betaalde mensen om ze te maken,” zei hij.

Ufoloog Gary Hestletine, de organisator van de bijeenkomst, zei dat de autoriteiten onverklaarbare activiteiten bewust wegwuiven of debunken. Hij wees ook met een beschuldigende vinger naar de mainstream media. “De mensen zijn het beu om geridiculiseerd te worden,” zei hij.

Volgens Hestletine is er overweldigend bewijs dat aliens hier zijn en de aarde al jaren bezoeken. MI5 was niet direct bereikbaar voor commentaar.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x