Homepagina » Binnenland » Lange Frans en Coen Vermeeren nemen geen blad voor hun mond
Lange Frans en Coen Vermeeren nemen geen blad voor hun mond

Lange Frans en Coen Vermeeren nemen geen blad voor hun mond

Nederlands bekendste rapper Lange Frans maakt zich al jaren druk over het onrecht in onze samenleving en stelt die aan de kaak met zijn indringende muziek en messcherpe teksten.

Dat sluit goed aan bij de boeken van dr.ir. Coen Vermeeren die de taboes van buitenaards leven en het complot van 9/11 op een toegankelijke manier voor een groot publiek bespreekbaar maakt.

Afgewisseld met Lange Frans’ rapmuziek en Vermeerens klassieke muziek, scherpen de heren elkaar over de actualiteit en de wereld.

Pijnpunten

Ze benoemen de pijnpunten van de waarheid en vertellen ons wat hen heeft bewogen hierover te spreken zonder een blad voor de mond te nemen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de media, de Amerikaanse en Nederlandse verkiezingen, NASA en buitenaards leven, 9/11, hackers en klokkenluiders, Trump en de Russen en er is natuurlijk voldoende ruimte voor vragen uit het publiek.

Het wordt een avond met muziek (o.a. Kamervragen 2.0 live), filmbeelden, een serieus gesprek en dit allemaal afgewisseld met de nodige humor die de beide heren zo kenmerkt.

In Kamervragen 2.0 verwijst Lange Frans rechtstreeks naar het werk van Vermeeren:

Ik las UFO’s Bestaan Gewoon van Coen Vermeeren
Die jarenlang luchtvaarttechniek bestudeerde
Hij werd er dokter ingenieur mee aan de TU Delft
Dus via Bol.com bestellen en dan leest u zelf
Hoe NASA-astronauten, die waren op de maan
Nu openlijk bekennen dat UFO’s echt bestaan
Een deel is buitenaards en een deel is mensgemaakt
Maar een openbaar debat dat is de kern van de zaak

Kritische blik

Beide heren worden op deze unieke avond kritisch aan de tand gevoeld door Eva Julia Manneke.

Zij heeft voor haar afstudeerwerk aan de Filmacademie Amsterdam onlangs een documentaire gemaakt waarin zowel Vermeeren als Lange Frans expliciet aan het woord komen.

Deze zal in première gaan in het Eye Theater in de laatste week van juni. En is vanaf eind zomer te zien bij de publieke omroepen en zal draaien op verschillende festivals als NFF en IDFA.

Je wordt uitgenodigd onderwerpen aan te dragen. Stuur je vraag aan één of beide heren naar [email protected].

Wat: Lange Frans en Coen Vermeeren nemen geen blad voor hun mond
Wanneer: dinsdag 7 maart om 20.15 uur
Waar: Rabozaal Theater de Veste, Vesteplein 1 in Delft

[TV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Ufo’s bestaan, de mensheid is hypocriet dat ze dit ontkent.

  14 likes
  • Fae schreef:

   De mensheid is niet hypocriet want die ontkennen ze niet, de enigen die dit hier en op andere forums ontkennen zijn de zichzelf verklaarde erudiete wijze mensen uit de mainstream media, professionele meningenmakers, de boodschappers der Masters of the Universe, die denken dat zij de enige heersers in het universum zijn dus boven ons staan en dat graag zo willen houden.
   Feitelijk een theekransje met een handjevol meel in de mond malende muppets die zichzelf erg intelligent vinden maargoed, moet kunnen.
   Aliens bestaan niet overtuigen ze elkaar steeds maar weer.
   Bekrompen en tegelijkertijd grootsheidswaan van de bovenste plank natuurlijk maar probeer ze maar eens op andere gedachten te krijgen.
   Ze kunnen het zich nieteens permitteren zoveel stront ze aan hun knikker hebben door het idee, de vaste overtuiging, dat zij alles maar mogen en dat absoluut niet nagelaten hebben, want zij zijn het hoogst haalbare.
   Erudiete wijze zelfvoldane mainstream media mensen, leggen ons ook in de alt. media uit hoe het zit en hoe te denken, maar zijn allang door de mand gevallen.
   De Superbowl is superspannend vanavond, ze gaan er ongetwijfeld een Hail Mary pass tegenaan gooien, zo in het nauw gedreven ze zijn door Trump, hoewel ik ook een aankondiging van de War Tribunals verwacht.
   Trump is trouwens de frontman van General Joseph Dunford en zijn troepen, de good guys die zich van het duister in het Militair Industrial Complex heeft afgescheiden.
   Ik snap de Trump bashing en commotie dus niet, tenzij ze er, gek op geld als ze zijn, financieel voordeel van hebben, die ‘erudiete, wijze’ mensen.

   5 likes
   • Lotte Jansma schreef:

    Lange Frans en Donald Trump. Prachtige vergelijking. Toch denk ik dat Lange Frans gewoon zijn mening geeft, terwijl Trump dat maar af en toe doet. Die man heeft nergens verstand van, op één ding na: de ‘gut feeling’ van de verongelijkte, achterdochtige meute. In het Duits heet dat “Gesundes Volksempfinden”. Daar heeft de man zo ongeveer een perfect zintuig voor. En hij weet het te benutten ook. Op de korte termijn althans, want er komen natuurlijk problemen van. Maar dan roept hij weer iets dat goed valt, en is ‘tie weer even de held van de stamtafel. Van ijsschots tot ijsschots. Lange Frans heeft ook zo’n soort zintuig, hij is niet voor niks zo’n populaire rapper. Uiteraard moeten zulke lui uit de buurt van de Nuke Button gehouden worden met hun onderbuik-versie van de werkellijkheid. Geen blad voor de mond, wel een bord voor de kop. Lange Frans is op veilige afstand van de Game Over knop. Over Trump mogen we hopen, dat de knop bij zijn tengels de zandbakversie is. Dus dat de veiligheidsdiensten in zijn land hun naam waard zijn.

    0 likes
 • Arie schreef:

  NL Bekendste rapper? er zijn er meerdere overigens die al jaren puik werk leveren, maar dit terzijde.. kamer vragen 1 en 2 absoluut dope!

  Maar hoe zit het hier mee? : https://www.youtube.com/watch?v=jIJPoVSAlzw

  Of hier mee ? : https://www.youtube.com/watch?v=KMPTvXWk6PY

  Enjoy!

  5 likes
  • Loki schreef:

   Arie

   Goed dat je komt met de 2de video “Het Ware Verhaal”, want al jaren en jaren verkondig ik al dat alles een groot leugen is. De complete geschiedenis is vervalst, over het ontstaan van de mens wordt alles bij elkaar gelogen om de waarheid te verdoezelen, Nibiru, ruïnes die vele malen ouder zijn dan men zegt, buitenaards leven en nog het ergste van alles religie met hun “Goden” wat allemaal gebaseerd is op de Annunaki.
   Mensen worden willens en wetens in het ongewisse gelaten over hun afkomst en dat begint met indoctrinatie zodra kinderen naar school gaan.
   Het is werkelijk een grote schande en feitelijk zou bijna alles op de schop genomen moeten worden.

   Lieve mensen wordt toch eens wakker!!!!

   9 likes
 • War on Error schreef:

  Ze mogen wel oppassen. Voor de gedachtenpolitie van capo Juncker.
  Die is vast van plan alle kennis van de feiten en waarheid uit te wissen:

  https://langleveeuropa.nl/2016/12/europese-commissie-roept-techbedrijven-op-om-strenger-het-nieuws-te-filteren/
  Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, roept techbedrijven als Facebook en Google op om strenger op te treden tegen nepnieuws.
  Volgens hem is het zaak voor die bedrijven om een ‘eergevoel’ op dit gebied te ontwikkelen.
  Volgens Juncker is de ‘geloofwaardigheid van deze bedrijven hun grootste goed’.
  [fff, not!]
  Toch opmerkelijk dat Juncker nu net precies dié concerns inhuurt (de EU gaat ze betalen!) die al decennia bezig zijn democratisch gekozen regeringen om ver te werpen . . . .
  ‘Fake-boek’ revoluties.
  Over Google m.n.:
  https://medium.com/insurge-intelligence/how-the-cia-made-google-e836451a959e#.u0kwc6apu
  Article by Nafeez Ahmed, a deep source on the deep state.

  Movements.org wordt gesponsord door een conglomeraat van bedrijven en overheidsinstellingen inclusief de US State Department, Google, MTV, de public relations van Edelman onderneming, Facebook, CBS News, MSNBC, Pepsi , en anderen.´<
  zie: ´De marskramer van de Arabische revolutie´ Jeffrey D. Feltman
  http://www.deepjournal.com/p/2/a/nl/2891.html

  Hulde voor deze artiesten. Waarom zien wij hen niet vaker op de kanalen v/d Ned. Propaganda Omroep?
  Artiesten hebben de mogelijkheden, vaak ook de middelen – ze kunnen kiezen.
  Het volk blijven verdoven met entertainment, of hun talenten aanwenden om misstanden aan de kaak te stellen. Satire van enig niveau is bijna uitgestorven.
  Propaganda, van nazi-Soros' anti-Trump, als de roze mutsen is in Nederland dan weer wel door echt heel veel bruikbare idioten omarmd . . . .

  Alles duidt erop dat de stumpers recht in de armen lopen van de partijen die zijn opgezet om te surfen op dat sentiment. De geblondeerde muts, en nep-oppositie als Soros' 'Golden Child' Jessie Klaver. Domheid, daar is geen argumenten tegen opgewassen.

  5 likes
 • Arie schreef:

  Die kleitabletten waar jij het over hebt… inval in irak.. Rumsfeld “ik wist niet dat irak zoveel potjes en pannetjes in musea lagen”

  Tis zo doorzichtig, de wortel van ons bestaan is verscheept naar de states.

  Waarom verbaasd mij dit niet 😛

  2 likes
 • andré schreef:

  De Nar is intelligent en belangrijk en bereikt de “machthebbers” op het vlak van macht en kennis….
  Zo was het zo is het ,de verpakking is minder kleurrijk en “raar” maar het effect het zelfde …hopelijk
  (NAR de berichtgevers vermomd als “zot” met een belangrijke boodschap !)

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Dus moeten we weer het onderste pad van de Hopi gaan nastreven. Zij eren de tijd voor de komst van de Anunaki. Anunaki leer/kennis vernietigt de aarde zelf. Mede om weer naar de kosmos te kunnen vertrekken. De luchtlagen(beschermlagen van de aarde) worden vernietigd door technologie. Ook al zijn we een subras van de Annunaki, ons lichaam valt onder de natuurwetten. Stammen we dus toch van de apen af.
  Even een opmerking over het ware verhaal filmpje van hakke.. Volgens de geschriften/filosofie veroorzaakt Niburu uiteindelijk de zondvloed.(de planeet brengt energie met zich mee die de aardveranderingen veroorzaakt) Hoe kunnen de Anunaki zo snel de mens dan hebben gecreëerd? Ik mis een logisch gedeelte. Oude culturen hebben in hun scheppingsverhaal over kosmonauten die naar beneden kwamen. Die mensen die dat hebben gezien(in verschillende tijdperken/landplekken), waar stammen zij dan vanaf? Ook het Anunaki verhaal valt niet geheel te achterhalen/te controleren.
  Feit blijft: er is een oorlog gaande tegen de huidige mensheid hier op aarde. Vooral tegen de onderste laag/gewone man/vrouw/kind van de bevolking. Alle oude verhalen vertellen over een strijd van een mens/slaaf tegen een magiër/hoogpriester. Wij zitten weer in zo’n tijdperk. Het is niet erg dat de kosmos verandert. De zon uitdooft etc. Als het maar uit zichzelf gebeurt. De natuur blijft de baas en wij zijn/blijven altijd ondergeschikt. Ook die magiers/anunaki. Zijn dus eigenlijk heel dom ipv alleswetende. Oh ja weet je wat ze gedaan hebben: Alle reuze bomen neergemaaid. Meer hoef je niet te weten.

  0 likes
 • Elise49 schreef:

  Er gaat een verhaal rond dat de tabletten van alle kennis in verkeerde handen is gevallen. Denk, dat dit meer betrekking heeft op huidige tijd/technologie, dan een anunaki zelf. Dat deze gasten graag zelf onsterfelijk/god willen worden/zijn. Plunderingen/oorlog om kunstschatten is hier de reden voor. Zo ook onderzoek in piramides etc. Vandaar, dat men er niet mag/mocht komen. Ik denk, dat er een groep mensen bestaat, die tegen deze luchtwezens/satanisten zijn. Het kan dus zo zijn, dat we in een nep niburu zitten. In het filmpje werd immers gezegd dat Niburu(planeet) niet meer bestaat.

  0 likes
 • koekoek schreef:

  Vaccinaties kunnen ze nog wel een uitzending aan besteden. Gezondheidszorg in het algemeen. Economie. Geschiedenis. Kies maar uit. Word een never-ending programma als je wilt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >