Het Complot

Foto Apollo 11 toont ‘basis’ op achterkant maan

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op een foto uit het archief van de missie Apollo 11 is naar verluidt een basis op de achterkant van de maan te zien.

Het object lijkt zich op het maanoppervlak te bevinden en is duidelijk te onderscheiden van de omgeving. De vermeende basis bestaat uit twee cirkels die middels een lange buis met elkaar verbonden zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verschillende klokkenluiders hebben gezegd dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA geregeld foto’s van bouwwerken of buitenaards leven bewerkt of vernietigt.

Zo schreef The Washington Times in 2001: “Karl Wolf, een sergeant die voor de National Security Agency (NSA) werkte, zei dat op de achterkant van de maan mysterieuze structuren waren aangetroffen toen het maanoppervlak vóór de landing in 1969 in kaart werd gebracht. De foto’s werden buiten het publieke domein gehouden. Het Pentagon doet geen uitspraken over UFO’s of zegt dat gaat het om ballonnen, moerasgas of legertoestellen.”

Foto Apollo 11 toont basis op achterkant maan

Een andere klokkenluider is dr. Ken Johnston. Hij werkte ten tijde van de Apollo-missies in het Lunar Receiving Laboratory. Hij zou 40 jaar geleden opdracht hebben gekregen om foto’s van kunstmatige structuren te vernietigen. Johnston besloot de foto’s echter te bewaren.

De foto met de vermeende basis, AS11-41-6155, is hier te downloaden. Er moet flink worden ingezoomd om het object te kunnen vinden.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
obbie
obbie
10 jaren geleden

Ik denk dat dit een stofje of zoiets op het negatief is geweest. Als je linksonder op de foto kijkt is er ook zo’n vlekje te zien. Ik geloof overigens wel dat er bouwwerken op de maan aanwezig zijn. Ik zie ook geen schaduwen.

dymphna
dymphna
10 jaren geleden

@obbie

Tuurlijk is er leven op de maan waarom bommenderen ze het anders ? Voor water te zoeken werd er gezegt ppff. Wie trapt daar nog in ?

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

NASA geeft nu gewoon meer foto’s vrij en gebruikt zoals gewoonlijk een zwarte piet. Meer is het niet want NASA en de VS beheren het gehele internet dus is dit zo te verwijderen. laat je niet beetnemen met fabeltjes.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Als er leven op de maan is dan moet er ook een atmosfeer zijn. Nu wordt er door iedereen geroepen er is geen atmosfeer op de maan. Maar dat is niet correct er is wel degelijk een atmosfeer op de maan. Zelfs NASA geeft dit toe op haar eige website.
http://www.awe130.nl/index.php/the-news-awe130/241

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x