Natuur en Milieu

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 wetenschappelijke papers verzameld die concluderen dat CO2 een ‘verwaarloosbaar’ effect heeft op het klimaat, schrijft nieuwssite WND.

Zo merken de auteurs van een paper uit 2019 bijvoorbeeld op dat ‘men broeikasgassen vaak verantwoordelijk houdt voor global warming’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maar uit de analyse van Costas Varotsos en M.N. Efstathiou van de Universiteit van Athene blijkt dat ‘een graduele toename van CO2 op beide halfronden niet leidt tot opwarming’.

Onbetrouwbaar

“Op basis van deze resultaten kunnen we het standpunt dat het broeikaseffect wordt versterkt als gevolg van menselijke activiteiten, niet steunen,” schrijven de onderzoekers.

De nieuwssite schreef eerder al over een wetenschapper die 25 jaar lang onderzoek heeft gedaan naar het weer en klimaatverandering, en een boek heeft gepubliceerd waarin hij uitlegt waarom de wetenschap achter global warming volgens hem onbetrouwbaar is.

Mototaka Nakamura, die onder meer bij de NASA en diverse universiteiten werkte, schrijft in zijn boek ‘The Global Warming Hypothesis is an Unproven Hypothesis’ dat gemiddelde temperaturen op aarde voor 1980 gebaseerd zijn op ‘onbetrouwbare gegevens’.

In dat jaar begon men voor het eerst het hele aardoppervlak te observeren met behulp van satellieten.

Ketterij

“Daarvoor werden temperaturen bijgehouden op slechts een klein deel van de aarde,” zei hij.

Om die reden zijn volgens Nakamura alleen historische temperatuurgegevens van Noord-Amerika en West-Europa betrouwbaar.

De wetenschap achter global warming is gebaseerd op het werk van enkele klimaatwetenschappers die claimen te hebben aangetoond dat de menselijke CO2-uitstoot leidt tot hogere temperaturen.

We nemen het werk van deze wetenschappers voor lief en bevinden ons nu in een situatie waarin kritiek op hun modellen gelijkstaat aan ketterij, aldus Nakamura.

Luider

“Hoe minder het klimaat verandert, hoe luider de stemmen van de klimaatalarmisten klinken,” zei emeritus hoogleraar Richard Lindzen, die meer dan 200 papers heeft gepubliceerd.

Hij voegde toe dat het klimaat altijd verandert en de temperatuur in de afgelopen twee eeuwen heel licht is gestegen.

“Waarom zijn zoveel mensen in paniek en waarschuwen ze dat de wereld nog maar 12 jaar heeft?” vroeg hij.

Macht en geld

Lindzen wijst met de beschuldigende vinger naar politici, activisten en media.

“Global warming geeft hen namelijk wat ze willen,” zei hij.

Voor politici is dat macht en geld. Voor activisten is dat geld voor hun organisaties. En voor de media is dat geld en sensationele koppen.

“Doemscenario’s verkopen goed,” zei hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
4 jaren geleden

Laat ze er het “heilig Boek” van Al Gore er bijhalen, de “klimaatbijbel” van dik 10 jaar geleden en waarin iedereen geloofde en wat eigenlijk ook de basis is van al die huidige klimaat hysterie.
Maar dan moeten ze ook eerlijk zijn en al die feiten die zouden zijn uitgekomen aantonen.
Helaas voor hun zijn we dan in 3 woordjes klaar: niets is uitgekomen.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Vervang het woord climate change/global warming/milieu crisis voor verdienmodel en zoek de overeenkomsten. Hartstikke leuk, soms rijmt het zelfs.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Om de EUssr utopie en de multiculturele (tig miljoenen buitenlanders erbij) waanzin op poten te kunnen houden is er veel geld nodig, heel, heel veel geld nodig. Zelfs zoveel dat banken met geld overspoeld uit het niets van de ECB (zionistische macht) het volk mag wijsmaken dat rentes negatief kunnen, de schuldenberg geen probleem is, de economie kan draaien als een tierelier op een paar rotte houten stelten en we allen kunstmatig gelukkig kunnen worden in een renteloze samenleving en zo waardeloos gemaakt geld.

De VS hebben ze tenminste nog rentes, in Rusland hebben ze nog rentes, in China hebben ze nog rentes, zelfs in derde wereldlanden, waarop de EUssr spuugt en neerkijkt, hebben ze nog rente op geld. Rente in goede verhouding tot geld drukt kracht uit en kan worden gebruikt als instrument als geld door gezonde marktvraag te ver ontwaard. In de EUssr is dit instrument door de ECB dood en kapot gemaakt en noemen de politici dat goed, vooruitstrevend en monetair economisch verantwoord beleid.

Om dit sprookje (nachtmerrie) overeind te kunnen houden is geld, wat nog wel waarde heeft, nodig. Al dit waardevol geld moet komen uit de samenleving via milieuheffingen, via lonen, via spaarrekeningen, via belastingen enzoverder.

Het klimaat (gelijk aan het bedenksel terrorisme) is daarvoor de meest geschikte melkkoe en een absolute onuitputtelijke bron, en vandaar ook dat het klimaat zo hoog op de agenda staat van -vooral- de EUssr. Nergens is men zo heftig gestoord en geestesziek bezig om via de klimaatleugen geld te (witwassen) roven van de bevolking, waarmee uiteindelijk deze multiculturele EUssr dramatrein, geleid door de joden, kan voortdenderen.

Dat de (psuedo) joden dit en alles arrangeren, regisseren, orkestreren, ook mede met macht via de mainstream media en banken is geen verzinsel en zeker niet als antisemitisme te kwalificeren, maar kan men veel informatie heel simpel verkrijgen door bijv. te googelen en te luisteren hoe o.a. vrouw Barbara Lerner Spectre en de ‘joodse’ stichtingen het EUssr drama ziet en uitlegt hoe deze ‘wezens’ de EUssr in hun greep houden.

salvar
salvar
4 jaren geleden

en zo denderen we door , ze luisteren toch want het plan moet doorgaan.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x