Homepagina » Natuur en Milieu » 100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier
co2

100+ wetenschappelijke papers: CO2 heeft ‘verwaarloosbaar’ effect op klimaat. Lees ze hier

De website NoTricksZone heeft meer dan 100 wetenschappelijke papers verzameld die concluderen dat CO2 een ‘verwaarloosbaar’ effect heeft op het klimaat, schrijft nieuwssite WND.

Zo merken de auteurs van een paper uit 2019 bijvoorbeeld op dat ‘men broeikasgassen vaak verantwoordelijk houdt voor global warming’.

Maar uit de analyse van Costas Varotsos en M.N. Efstathiou van de Universiteit van Athene blijkt dat ‘een graduele toename van CO2 op beide halfronden niet leidt tot opwarming’.

Onbetrouwbaar

“Op basis van deze resultaten kunnen we het standpunt dat het broeikaseffect wordt versterkt als gevolg van menselijke activiteiten, niet steunen,” schrijven de onderzoekers.

De nieuwssite schreef eerder al over een wetenschapper die 25 jaar lang onderzoek heeft gedaan naar het weer en klimaatverandering, en een boek heeft gepubliceerd waarin hij uitlegt waarom de wetenschap achter global warming volgens hem onbetrouwbaar is.

Mototaka Nakamura, die onder meer bij de NASA en diverse universiteiten werkte, schrijft in zijn boek ‘The Global Warming Hypothesis is an Unproven Hypothesis’ dat gemiddelde temperaturen op aarde voor 1980 gebaseerd zijn op ‘onbetrouwbare gegevens’.

In dat jaar begon men voor het eerst het hele aardoppervlak te observeren met behulp van satellieten.

Ketterij

“Daarvoor werden temperaturen bijgehouden op slechts een klein deel van de aarde,” zei hij.

Om die reden zijn volgens Nakamura alleen historische temperatuurgegevens van Noord-Amerika en West-Europa betrouwbaar.

De wetenschap achter global warming is gebaseerd op het werk van enkele klimaatwetenschappers die claimen te hebben aangetoond dat de menselijke CO2-uitstoot leidt tot hogere temperaturen.

We nemen het werk van deze wetenschappers voor lief en bevinden ons nu in een situatie waarin kritiek op hun modellen gelijkstaat aan ketterij, aldus Nakamura.

Luider

“Hoe minder het klimaat verandert, hoe luider de stemmen van de klimaatalarmisten klinken,” zei emeritus hoogleraar Richard Lindzen, die meer dan 200 papers heeft gepubliceerd.

Hij voegde toe dat het klimaat altijd verandert en de temperatuur in de afgelopen twee eeuwen heel licht is gestegen.

“Waarom zijn zoveel mensen in paniek en waarschuwen ze dat de wereld nog maar 12 jaar heeft?” vroeg hij.

Macht en geld

Lindzen wijst met de beschuldigende vinger naar politici, activisten en media.

“Global warming geeft hen namelijk wat ze willen,” zei hij.

Voor politici is dat macht en geld. Voor activisten is dat geld voor hun organisaties. En voor de media is dat geld en sensationele koppen.

“Doemscenario’s verkopen goed,” zei hij.

Bekijk het filmpje hieronder:

[WND]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
10 maanden geleden

Laat ze er het “heilig Boek” van Al Gore er bijhalen, de “klimaatbijbel” van dik 10 jaar geleden en waarin iedereen geloofde en wat eigenlijk ook de basis is van al die huidige klimaat hysterie.
Maar dan moeten ze ook eerlijk zijn en al die feiten die zouden zijn uitgekomen aantonen.
Helaas voor hun zijn we dan in 3 woordjes klaar: niets is uitgekomen.

Jeff
Jeff
10 maanden geleden

Vervang het woord climate change/global warming/milieu crisis voor verdienmodel en zoek de overeenkomsten. Hartstikke leuk, soms rijmt het zelfs.

IIS
IIS
10 maanden geleden

Om de EUssr utopie en de multiculturele (tig miljoenen buitenlanders erbij) waanzin op poten te kunnen houden is er veel geld nodig, heel, heel veel geld nodig. Zelfs zoveel dat banken met geld overspoeld uit het niets van de ECB (zionistische macht) het volk mag wijsmaken dat rentes negatief kunnen, de schuldenberg geen probleem is, de economie kan draaien als een tierelier op een paar rotte houten stelten en we allen kunstmatig gelukkig kunnen worden in een renteloze samenleving en zo waardeloos gemaakt geld.

De VS hebben ze tenminste nog rentes, in Rusland hebben ze nog rentes, in China hebben ze nog rentes, zelfs in derde wereldlanden, waarop de EUssr spuugt en neerkijkt, hebben ze nog rente op geld. Rente in goede verhouding tot geld drukt kracht uit en kan worden gebruikt als instrument als geld door gezonde marktvraag te ver ontwaard. In de EUssr is dit instrument door de ECB dood en kapot gemaakt en noemen de politici dat goed, vooruitstrevend en monetair economisch verantwoord beleid.

Om dit sprookje (nachtmerrie) overeind te kunnen houden is geld, wat nog wel waarde heeft, nodig. Al dit waardevol geld moet komen uit de samenleving via milieuheffingen, via lonen, via spaarrekeningen, via belastingen enzoverder.

Het klimaat (gelijk aan het bedenksel terrorisme) is daarvoor de meest geschikte melkkoe en een absolute onuitputtelijke bron, en vandaar ook dat het klimaat zo hoog op de agenda staat van -vooral- de EUssr. Nergens is men zo heftig gestoord en geestesziek bezig om via de klimaatleugen geld te (witwassen) roven van de bevolking, waarmee uiteindelijk deze multiculturele EUssr dramatrein, geleid door de joden, kan voortdenderen.

Dat de (psuedo) joden dit en alles arrangeren, regisseren, orkestreren, ook mede met macht via de mainstream media en banken is geen verzinsel en zeker niet als antisemitisme te kwalificeren, maar kan men veel informatie heel simpel verkrijgen door bijv. te googelen en te luisteren hoe o.a. vrouw Barbara Lerner Spectre en de ‘joodse’ stichtingen het EUssr drama ziet en uitlegt hoe deze ‘wezens’ de EUssr in hun greep houden.

salvar
salvar
10 maanden geleden

en zo denderen we door , ze luisteren toch want het plan moet doorgaan.

Philip
Philip
10 maanden geleden

Ik ga hier even zo kort mogelijk een beeld proberen te schetsen in verband het klimaat dat veranderd, want veranderen doet het wel degelijk.
Zijn wij als mensen daar aan schuldig, ja we zijn mede schuldig dat het klimaat veranderd, maar het is niet CO2, merendeel zijn een samenloop van menselijke activiteiten en natuurlijke Aardse en kosmologische invloeden.

De invloed van de mensen:

Wij hebben als mensen massaal bossen gekapt, we blijven dat trouwens doen, zelfs onze voorouders deden dat al, maar we hebben als mensen ook massaal bossen aangeplant.
Er zijn eigenlijk geen oerbossen meer, de huidige bossen zijn merendeel geplant door onze voor ouders en de huidige generaties.

Wij hebben als mensen vele moerassen droog gelegd, maar wij hebben ook voor nieuwe moerassen gezorgd.
Wij hebben als mensen vele rivieren omgeleid, wij hebben als mensen de meeste rivieren droog gelegd, andere hebben we dan weer massaal op gedamd, waardoor hele stukken land komen droog te staan en andere stukken land weer onder water verdwijnen.
Wij hebben als mensen vele meren droog gelegd, maar we hebben als mensen ook weer voor nieuwe meren gezorgd (denk maar bv aan de great lakes van de VS)

Wij doen als mensen massaal aan landbouw, waardoor we bossen hebben gekapt en grasvelden/akkervelden die in de plaats zijn gekomen.

Wij hebben als mens vele heuvels en zelfs bergen opgeblazen, daar in de plaats hebben we torenhoge gebouwen gebouwd, we hebben hele stukken land gebetonneerd en vol gepropt met stenen huizen/fabrieken en beton.
Die gigantische steden waarvan sommige zelfs meer dan 20 miljoen zielen telt, zijn als het ware warmte bubbels, het platte land daarentegen is bv een paar graden koeler dan de grote steden.

We doen massaal aan mijnbouw, dit zowel ondergronds als bovengronds, we hebben massaal de Aardse massa verplaats.
Net omdat we massaal die massa hebben verplaats, is de Aardse pressie met een paar graden veranderd. (dit zowel Aarde/grond als water)

We blazen massaal verschillende elementen in de atmosfeer, denk maar aan die kolen en gascentrales, maar ook de kern centrales die massaal waterdamp uitstoten (waterdamp is samen met methaan het ergste broeikas element)
Denk ook maar eens aan die miljarden voertuigen, vaartuigen en ja zelfs vliegtuigen doen meer dan een duit in de zak.
Ook die miljarden huizen blazen heel wat de lucht in, waardoor de atmosfeer verzadigd word met zwaardere en schadelijke elementen (fijnstof/roetdeeltjes/Aresollen)
Denk ook maar aan stikstof die we massaal lozen, dit zowel in de atmosfeer als de oceanen.

Denk ook maar eens aan het Amerikaanse HAARP, de Russen hebben dat ook en de Chinezen ook, ze liften als het ware de ionensfeer op, waardoor ze veel sneller bepaalde informatie kunnen verzenden van het ene naar het andere.
Uiteindelijk heeft dat ook weer invloed op het klimaat, iedere atmosferisch laag die veranderd heeft invloed op het klimaat.
We doen ook massaal en bewust aan klimaatverandering, denk hierbij maar aan cloud seeding, het midden oosten gebruikt het veelvuldig net als de Amerikanen, dit al vanaf de jaren 1975, maar ook bv Spanje en Portugal.

Dus nogmaals, wij als mensen hebben invloed op het klimaat, maar dat hadden onze verre voor ouders en oude beschavingen ook al.

De Aardse natuurlijke processen:

De afstand dat we hebben ten opzicht van onze Ster/zon, de ene x aantal jaren zijn we er verder vandaan, de andere x aantal jaren staan we weer veel dichter.
De Aard as die kantelt, vandaar ook de seizoenen, maar door die massa die we hebben verplaats als mensen, is die ook weer veranderd met een paar graden.
Ook zware aardbevingen zorgen er voor dat de aardas wat veranderd, denk maar aan Chillie een paar jaren geleden en vrij recent Japan.

We hebben de oceanen cyclussen, dit zowel wat het zout als het zoet water betreft, waardoor de atmosfeer ook veranderingen doormaakt.
We hebben contentinale drift, de huidige polen (noord/zuid) en zelfs de evenaar verschuift ieder jaar met een paar cm’s, op zich lijkt dat weinig, maar reken maar even uit op een paar honderd, of duizend jaren, dan spreken we al over vele meters en zelfs km’s.

Vulkanen, er zijn zo veel vulkanen actief en wat die allemaal de lucht in blazen, dat is eigenlijk een peulschil vergeleken wat de mensen de lucht in blazen.

Ons aard magnetisch veld dat in kracht afneemt, hierdoor neemt de straling die we ontvangen toe, temperatuur word niet gemeten door die vele satellieten in de ruimte, ze meten straling (warmte is straling in een bepaald licht spectrum)
Denk ook maar aan Wifi, deze straling neemt ook toe en met de uitrol van G5 word dat nog stukken erger.
Vandaar ook dat de straling die word gemeten de kaarten laat rood kleuren (NASA zegt dat het warmer word omdat hun satellieten dat laten zien, maar dat is dus een grove leugen, het is dus straling)

Kosmologische invloeden:

Onze eigen ster/zon, de activiteit veranderd, het is een 11 jarige cyclus maar er zijn er nog veel meer die veel langer duren.
Als onze ster actief is (veel zonne spots en veel uitbarstingen) bereikt ook minder kosmologische straling onze Aarde, deze kosmologische straling is heel energetisch (energierijk) afkomstig van andere sterren, pulsars en zelfs het zwarte gat in het centrum van ons sterrenstelsel.
Veel meer van die kosmologische energie bereikt onze Aarde als onze ster inactief is (weinig tot geen zonne spots en weinig uitbarstingen) dit alles heeft invloed op ons klimaat.
Er worden dus veel meer wolken gevormd in de hoge atmosfeer (de hoge atmosfeer wamt op) de straling die onze Aarde bereikt neemt dan ook weer toe.

Laat me ook onze maan niet vergeten, onze maan gaat trouwens ieder jaar met een paar cm’s verder van de Aarde vandaan, op zicht lijkt dat weinig, maar reken maar eens uit op een paar honderd tot duizend jaren.

Als laatste hebben we de weg dat we afleggen met ons planetenstelsel in ons sterrenstelsel, de ene paar miljoen jaren bevinden we onze ver van het centrum vandaan (minder straling) de andere x miljoen jaren bevinden we ons vrij dicht met de kern van ons sterrenstelsel (meer straling)
Waarom meer straling, omdat het rond de kern van ons sterrenstelsel veel compacter is (meer sterren) en natuurlijk komen we dichter met het zwarte gat (eigenlijk moet ik zwarte gaten zeggen, er zouden minstens twee gigantische zwarte gaten in het centrum bevinden)

Dit is zo wat alles wat invloed heeft op ons klimaat zo kort als het kan uitgelegd, al deze informatie is trouwens terug te vinden op het internet.
Al deze informatie is afkomst van zgn wetenschappelijke site en gerenoveerde wetenschappers.

x

Check Also

trump

‘Mensen moeten goed nadenken voordat ze Donald Trump afschrijven’

Er zijn nog veel vragen over de ...

coronatests

Portugese rechtbank: coronatests ‘onbetrouwbaar’ en quarantaines ‘onwettig’

Een Portugees beroepshof heeft geoordeeld dat coronatests ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

5
0
We lezen graag je reactie!x