Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt
bill gates
Foto: Kuhlmann /MSC CC BY 3.0 DE

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor dat bedrijven dicht zijn, dat burgers thuiszitten, dat scholen dicht zijn, dat de economie grotendeels stilligt en dat iedereen rondloopt met zo’n stom mondkapje, schrijft Cheryl K. Chumley voor de Washington Times.

Door wie is hij gekozen om onze vrijheden drastisch in te perken?

Door niemand.

Vrijbrief

Maar omdat Gates een filantroop is die miljarden doneert om een coronavaccin te maken, geven de media hem een vrijbrief.

“Natuurlijk meneer Gates, jazeker meneer Gates.”

Overal in de media pleit hij voor afstand houden en een coronavaccin om het virus te bestrijden. Hij is het schoothondje van de media, aldus Chumley.

Digitaal certificaat

Er zijn volgens haar echter twee problemen.

De cijfers zijn onbetrouwbaar. Dat heeft enerzijds te maken met de onnauwkeurige computermodellen en anderzijds met het feit dat sommige artsen en ziekenhuizen coronadoden tellen als patiënten die positief zijn getest op het coronavirus, ook al hebben ze onderliggende aandoeningen.

Gates heeft daarnaast op basis van de onbetrouwbare cijfers een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan, maar hoeft ze nooit uit te leggen, verduidelijken of rechtvaardigen.

Hij wil dat mensen die recentelijk zijn getest of hersteld, of die een vaccin hebben gehad, een digitaal certificaat krijgen.

Identiteitsbewijs

Wat is een digitaal certificaat?

Dat is een bepaald mechanisme dat je volgt en dat gebaseerd is op technologie.

Het is niet voor het eerst dat Gates voorstelt om burgers op grote schaal te laten volgen door de overheid.

In januari 2019 schreef hij op zijn blog Gates Notes: “Een identiteitsbewijs kan het leven van ’s werelds armste en meest kwetsbare mensen helpen verbeteren.”

Iedereen

Hij doelde hiermee op een identificatie- en volgsysteem.

Bill Gates wees op het onderzoek van ondernemer Nandan Nilekani, die samen met de Indiase overheid werkt aan de lancering van een landelijk identificatiesysteem, waarbij onder meer vingerafdrukken worden gebruikt om de identiteit van de meer dan 1,3 miljard inwoners van het land te bevestigen.

“Dankzij het werk van Nandan zal op een dag iedereen toegang hebben tot een officieel identiteitsbewijs,” zei hij. “Hoe sneller we dit doel kunnen bereiken, hoe sneller ’s werelds armste bewoners kunnen bewijzen wie ze zijn en hun leven kunnen verbeteren.”

[Washington Times]
3.6 12 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Bill Gates is geen dokter laat staan een viroloog.
Het is niet meer of minder een misdadiger die de mensen wil beroven van hun vrijheid om zichzelf te wentelen in luxe.

Willem
Willem
Reactie op  Ron
1 jaar geleden

Ja ik kan ook wel zeggen wat ik allemaal wil maar dat wil niet zeggen dat het ook gebeurt. Bill Gates is iemand die Windows heeft gekocht voor heel weinig en daarna in de goeie (begin) tijd weten te exploreren. Daar heeft hij veel te veel geld mee verdient en ja, dan slaat het in je bol he, dan komen er allerlei waanideeën in je hoofd en dan weten organisaties je te vinden. Maar ook Bill Gates gaat een keer dood.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

@Willem. Volgens mij gaat het nog veel verder. Gates met zijn MS is partner van de deep state. Alle apparatuur is verbonden met de supercomputer van de NSA. Daar wordt alles opgeslagen wat mensen met hun apparaten doen, bekijken, schrijven op blogs etc. Ze maken er zelfs geen geheim van. Zehebben er eenwebsite voor gemaakt alsof het om een social media platform gaat. Gates is hier dus ‘key partner’ van (geweest): http://getprsm.com/

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Inderdaad Rob, maar mensen hebben zelf gekozen om zijn programma’s te draaien. We beseffen te weinig dat we zelf het probleem vasthouden en op stemmen. Zoveel mogelijk loslaten is de boodschap. Wie draagt anders het karma?
De kudde gaat zonder het te beseffen naar de slachtbank.

Argusogen
Argusogen
Reactie op  Christgalactic
6 maanden geleden

Dat vind ik zo eng. De mensen zijn veranderd in digitale schapen!

Argusogen
Argusogen
Reactie op  Willem
6 maanden geleden

Liever vandaag dan morgen. Ik maak me ernstige zorgen. That man suffers from delusions of grandeur. Hij en zijn gestoorde vrouw zijn levens gevaarlijk maar de schapen 🐑 die hem op zijn duivelse ogen geloven zoals de gewone man zijn nog gevaarlijker. Zij zullen de eerste zijn om ons om zeep te helpen bij weerstand.

Marjanne
Marjanne
Reactie op  Willem
5 maanden geleden

Wat ik überhaupt niet kan begrijpen dat deze moordenaar nog steeds vrij kan doen wat hij wil en dat heel veel landen hier intrappen. Dat vink ik zeer ziekelijk

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Ik hoop heel snel liefs dit jaar nog met zijn hele aanhang zijn kinderen mogen blijven kunnen er immers ook niks aan doen met zulke verschrikkelijke ouders

Mark
Mark
Reactie op  Ron
1 jaar geleden

Ze zeggen dat die wilde dieren eerder, en ook nu die virussen verspreiden. Ik las dat Bill Gates al jaren bezig is met virussen, en systemen maken. Op zich goed. Ik snap niet dat hij dan niet snel iets aan die wilde dieren en die markten doet, of heeft gedaan. Dan hadden we dit niet gehad. En daar verliest hij mijn vertrouwen in hem. Zelf kan ik niet geloven dat het echt zo is, omdat de dierenmarkten gewoon weer open zijn. En ik snap heus dat veel mensen in de wereld dit gebruiken om er zelf beter van te worden.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Gates is een psycho dat zeg ik al 25 jaar. Maar hij wordt door alle machthebbers met open armen ontvangen. Nog zo persoon, Musk mag een bizarre hoeveelheid satelietten de lucht inschieten maar jij moet je lampje ‘s avonds uitdoen i.v.m. lichtvervuiling, hahahahaha je lacht toch je lul uit je broek dat zoveel mensen in de wereld overal intrappen.

Willem
Willem
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Ja 10.000 tot zver en het worden er 42000 en allemaal zullen ze 5G over ons heen bombarderen volgens de berichten her en der. heb het zelf nog niet gezien op dat Starlink na.

Elise
Elise
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

Denk dat die er niet alleen zijn om ons onder controle te krijgen/houden.
1 ste regel agenda 21/30(NWO): aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen. Dus rivieren enz. laten vieren in verband met overstroming enz.
Reclame filmpjes over: kom werken bij het leger zijn meer gericht op rampen dan om oorlog.
Het kan dus ook zijn dat men iets verwacht qua natuurfenomenen/natuurrampen/iets uit de ruimte? Als de aarde steeds warmer wordt, dan krijg je ook meer ondergrondse bewegingen zoals aardplaten verschuivingen, breuklijnen die open gaan vulkaanuitbarstingen enz. Als je daarom van het gas af moet, dan lijkt mij dat wel een goede reden. Er moet toch een hele goede reden zijn, waarom alle landen die agenda hebben ondertekend.
Maar goed, dit gaan ze ook niet vertellen, want dan luistert niemand meer, gaat iedereen zijn bucketlist nog even snel doen enz.
We weten het niet en we zullen moeten wachten hoe alles afloopt. Eerst maar eens kijken, hoe we door de “virus” crisis heen komen.

man ó man
man ó man
Reactie op  Bas van Stapelberg
1 jaar geleden

Gates is links en derhalve staan alle linkse groeperingen en politieke partijen te applaudisseren bij alles wat Bill Mengele zo uitvreet in de wereld.

Verplicht vaccineren met een rfid chip in het lijf en een app op de telefoon zodat iedereen is te kunnen volgen zoals dat in de dromen van iedere linksmens voorkomt. De Mao’s, de Adolf’s en Marxisten staan reeds klaar met opgestroopte mouwen om de chip en vaccin te ontvangen en zich zo onder verdere linkse curatele te plaatsen.

Bill Mengele is één van de rijkste (democratische!) linksmensen in de wereld en zal binnenkort wel aankondigen dar hij heel zijn linkse vermogen gaat doneren en vrijmaken voor de miljoenen slachtoffers van het verschrikkelijke wondervirus.

Martin F
Martin F
1 jaar geleden

Iemand die wil dat de wereldpopulatie wordt verminderd kan niet geloofwaardig overkomen door mensheid te redden met een vaccin

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Een levensgevaarlijke man en de hele wereldmedia loopt achter hem aan; een topfiguur van de Deepstate.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Een identiteitsbewijs heb je alleen maar nog in een controle systeem zodat de heersende macht te kan onderdrukken en volgen. De armoede in die landen, waar hij het over heeft, is het effect van de heersende macht zelf. Nu wil hij dus voordoen alsof diezelfde heersende macht ineens zulke goede bedoelingen heeft in die landen? Natuurlijk niet, het gaat ook daar om steeds meer macht over de bevolking. In een wereld gebaseerd op macht is niemand rijk. Het gros heeft niet genoeg en de kapitalisten / globalisten hebben nooit genoeg door hun hebzucht. Beiden zijn een armoedige wereld, gebaseerd op macht en onmacht. We worden pas rijk als we de waarde van het leven gaan begrijpen. Dat is niet met geld te koop, daar moet bewustzijn op komen. In een wereld gebaseerd op macht is geen bewustzijn. En in een wereld waar bewustzijn is is geen macht.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Bill Gates IS het Virus!

salvar
salvar
1 jaar geleden

volgens mij wil de mensheid (gedeeltelijk) geestelijk gekweld worden.
ze lijken (of beginnen ) op honden , als ze maar te eten krijgen en naar de stomste afleveringen kunnen kijken dan is alles oke.
het fijnste vinden ze nog dat ze niet hoeven na te denken en dan is alles oke.
nou mensheid R.I.P.

nog even en we zien drones voor je raam om binnen te kijken en lang leve de vrijheid.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Deze Gates krijgt altijd zijn zin, simpel omdat hij zijn zin koopt.

Voor geld is (bijna) alles te koop.

Er zijn machten in de wereld, die gewoon de touwtjes strak in handen hebben en deze touwtjes nooit laten vieren.

Voor deze strategie zijn zat loopjongens te vinden, die als een soort BOA deze touwtjes bewaken.

Bewust
Bewust
1 jaar geleden

What’s in the name ……Bill betekent rekening en gates betekent poorten .
Dus betekent zijn naam de ( toegangs-) poorten voor de rekening ( namelijk doe wij moeten gaan betalen )
Nomen est omen betekent een naam is een ( voor-) teken .
Men is dus gewaarschuwd en een gewaarschuwd mens geldt voor twee .

Dive
Dive
Reactie op  Bewust
9 maanden geleden

Ja, en dan heb je nog zijn vriend Fausti in amerika, Faust is andere naam voor de duivel, en zoals ik dat klein onguur ventje zie zitten op de amerikaanse tv met zijn grijns op zijn gelaat. zo van ik weet wat er gaat gebeuren en je kunt er toch niets aan doen…

rop
rop
1 jaar geleden

Onze vrijheid Vernietigen?
Hoezo onze Vrijheid?
Welke Vrijheid?
Is de Mens dan ooit ervoor Vrij geweest, dacht het toch niet , In de Oertijd toen nog geen regels en wetten waren,was de mens een Vrij Wezen, maar die is niet meer.
Het gedonder begon al met de geboden 10 stuks, de grondbeginselen, nu zijn er zoveel geboden ,wetten en regels dat men door al deze regels en wetten zichzelf op allerlei gebieden zichzelf tegenspreekt, Voor elk Regel of Wet staat dat ook een Tegen Regel of Wet, DUS VRIJHEID BESTAAT AL LANG NIET MEER,
Het enigste is nu dat deze regels en wetten de gehele Mensheid in zijn Macht heeft, EN VELE MAKEN DAN OOK GEBRUIK VAN DIE MACHT, Om te heersen over een Groot deel van de Mensheid
Er is een tijd geweest en nu nog wel dat een godsbeeld de heerser en beheerser was en nog voor vele geld dit plaatje
Nu is het een geld plaatje geworden,de heerser en de beheerser van deze Tijd, met regels en wetten ,dus zoveel is er niet veranderd ,alleen de Vorm.
God was de almachtige en nu is geld de almachtige, beide hebben de Macht, alleen nu het middel geld is de krachtigste van deze tijd, god is op de tweede plaats gekomen,
dus vrijheid is een illusie die gebukt gaat aan wetten, , een soort beeld die nog in een pas verre toekomst kan komen, zolang we de illusie najagen voor vrijheden zal eerst alle onvrijheden moet oplossen, dat zijn alle regels en wetten geboden, alles wat nu heers zal moeten verbleken, en zijn heerschappij opgeven, zolang dat niet het geval is ,zal men de illusie najagen totdat deze ook oplost, tegelijkertijd met de regel en de Wet, zolang zal men gevangen blijven , tot in de verre toekomst, maar sommige hebben deze al in zichzelf gerealiseerd , het heet de universele Waarheid waarin de mens zichzelf ziet en weet ,dat menselijke wetten en regels en geboden ,de hulpmiddelen of een Pad zijn naar Een Universeel weten.
Dan pas ben je vrij, ALS men dit in zichzelf leert zien. DE WERELD van nu is illusie,
Schreeuwend en vechtend gaat de blinde mens op alles wat is en gebeurt zn eigen ondergang tegemoet.
denkend dat het helpt, Maar Macht is Macht. De vernietiger, maar gelijk scheppend

x

Check Also

koningsdag

Koningsdag-drukte was zogenaamd onverantwoord, maar cijfers tonen 8 dagen later GEEN enkel effect

De Koningsdag-drukte in grote steden was volgens ...

test

Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen

In een filmpje is te zien hoe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x