Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt
bill gates
Foto: Kuhlmann /MSC CC BY 3.0 DE

Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor dat bedrijven dicht zijn, dat burgers thuiszitten, dat scholen dicht zijn, dat de economie grotendeels stilligt en dat iedereen rondloopt met zo’n stom mondkapje, schrijft Cheryl K. Chumley voor de Washington Times.

Door wie is hij gekozen om onze vrijheden drastisch in te perken?

Door niemand.

Vrijbrief

Maar omdat Gates een filantroop is die miljarden doneert om een coronavaccin te maken, geven de media hem een vrijbrief.

“Natuurlijk meneer Gates, jazeker meneer Gates.”

Overal in de media pleit hij voor afstand houden en een coronavaccin om het virus te bestrijden. Hij is het schoothondje van de media, aldus Chumley.

Digitaal certificaat

Er zijn volgens haar echter twee problemen.

De cijfers zijn onbetrouwbaar. Dat heeft enerzijds te maken met de onnauwkeurige computermodellen en anderzijds met het feit dat sommige artsen en ziekenhuizen coronadoden tellen als patiënten die positief zijn getest op het coronavirus, ook al hebben ze onderliggende aandoeningen.

Gates heeft daarnaast op basis van de onbetrouwbare cijfers een aantal opmerkelijke uitspraken gedaan, maar hoeft ze nooit uit te leggen, verduidelijken of rechtvaardigen.

Hij wil dat mensen die recentelijk zijn getest of hersteld, of die een vaccin hebben gehad, een digitaal certificaat krijgen.

Identiteitsbewijs

Wat is een digitaal certificaat?

Dat is een bepaald mechanisme dat je volgt en dat gebaseerd is op technologie.

Het is niet voor het eerst dat Gates voorstelt om burgers op grote schaal te laten volgen door de overheid.

In januari 2019 schreef hij op zijn blog Gates Notes: “Een identiteitsbewijs kan het leven van ’s werelds armste en meest kwetsbare mensen helpen verbeteren.”

Iedereen

Hij doelde hiermee op een identificatie- en volgsysteem.

Bill Gates wees op het onderzoek van ondernemer Nandan Nilekani, die samen met de Indiase overheid werkt aan de lancering van een landelijk identificatiesysteem, waarbij onder meer vingerafdrukken worden gebruikt om de identiteit van de meer dan 1,3 miljard inwoners van het land te bevestigen.

“Dankzij het werk van Nandan zal op een dag iedereen toegang hebben tot een officieel identiteitsbewijs,” zei hij. “Hoe sneller we dit doel kunnen bereiken, hoe sneller ’s werelds armste bewoners kunnen bewijzen wie ze zijn en hun leven kunnen verbeteren.”

[Washington Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Ron schreef:

  Bill Gates is geen dokter laat staan een viroloog.
  Het is niet meer of minder een misdadiger die de mensen wil beroven van hun vrijheid om zichzelf te wentelen in luxe.

  • Willem schreef:

   Ja ik kan ook wel zeggen wat ik allemaal wil maar dat wil niet zeggen dat het ook gebeurt. Bill Gates is iemand die Windows heeft gekocht voor heel weinig en daarna in de goeie (begin) tijd weten te exploreren. Daar heeft hij veel te veel geld mee verdient en ja, dan slaat het in je bol he, dan komen er allerlei waanideeën in je hoofd en dan weten organisaties je te vinden. Maar ook Bill Gates gaat een keer dood.

   • Rob schreef:

    @Willem. Volgens mij gaat het nog veel verder. Gates met zijn MS is partner van de deep state. Alle apparatuur is verbonden met de supercomputer van de NSA. Daar wordt alles opgeslagen wat mensen met hun apparaten doen, bekijken, schrijven op blogs etc. Ze maken er zelfs geen geheim van. Zehebben er eenwebsite voor gemaakt alsof het om een social media platform gaat. Gates is hier dus ‘key partner’ van (geweest): http://getprsm.com/

    • Christgalactic schreef:

     Inderdaad Rob, maar mensen hebben zelf gekozen om zijn programma’s te draaien. We beseffen te weinig dat we zelf het probleem vasthouden en op stemmen. Zoveel mogelijk loslaten is de boodschap. Wie draagt anders het karma?
     De kudde gaat zonder het te beseffen naar de slachtbank.

   • Argusogen schreef:

    Liever vandaag dan morgen. Ik maak me ernstige zorgen. That man suffers from delusions of grandeur. Hij en zijn gestoorde vrouw zijn levens gevaarlijk maar de schapen 🐑 die hem op zijn duivelse ogen geloven zoals de gewone man zijn nog gevaarlijker. Zij zullen de eerste zijn om ons om zeep te helpen bij weerstand.

  • Mark schreef:

   Ze zeggen dat die wilde dieren eerder, en ook nu die virussen verspreiden. Ik las dat Bill Gates al jaren bezig is met virussen, en systemen maken. Op zich goed. Ik snap niet dat hij dan niet snel iets aan die wilde dieren en die markten doet, of heeft gedaan. Dan hadden we dit niet gehad. En daar verliest hij mijn vertrouwen in hem. Zelf kan ik niet geloven dat het echt zo is, omdat de dierenmarkten gewoon weer open zijn. En ik snap heus dat veel mensen in de wereld dit gebruiken om er zelf beter van te worden.

 • Bas van Stapelberg schreef:

  Gates is een psycho dat zeg ik al 25 jaar. Maar hij wordt door alle machthebbers met open armen ontvangen. Nog zo persoon, Musk mag een bizarre hoeveelheid satelietten de lucht inschieten maar jij moet je lampje ‘s avonds uitdoen i.v.m. lichtvervuiling, hahahahaha je lacht toch je lul uit je broek dat zoveel mensen in de wereld overal intrappen.

  • Willem schreef:

   Ja 10.000 tot zver en het worden er 42000 en allemaal zullen ze 5G over ons heen bombarderen volgens de berichten her en der. heb het zelf nog niet gezien op dat Starlink na.

   • Elise schreef:

    Denk dat die er niet alleen zijn om ons onder controle te krijgen/houden.
    1 ste regel agenda 21/30(NWO): aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen. Dus rivieren enz. laten vieren in verband met overstroming enz.
    Reclame filmpjes over: kom werken bij het leger zijn meer gericht op rampen dan om oorlog.
    Het kan dus ook zijn dat men iets verwacht qua natuurfenomenen/natuurrampen/iets uit de ruimte? Als de aarde steeds warmer wordt, dan krijg je ook meer ondergrondse bewegingen zoals aardplaten verschuivingen, breuklijnen die open gaan vulkaanuitbarstingen enz. Als je daarom van het gas af moet, dan lijkt mij dat wel een goede reden. Er moet toch een hele goede reden zijn, waarom alle landen die agenda hebben ondertekend.
    Maar goed, dit gaan ze ook niet vertellen, want dan luistert niemand meer, gaat iedereen zijn bucketlist nog even snel doen enz.
    We weten het niet en we zullen moeten wachten hoe alles afloopt. Eerst maar eens kijken, hoe we door de “virus” crisis heen komen.

  • man ó man schreef:

   Gates is links en derhalve staan alle linkse groeperingen en politieke partijen te applaudisseren bij alles wat Bill Mengele zo uitvreet in de wereld.

   Verplicht vaccineren met een rfid chip in het lijf en een app op de telefoon zodat iedereen is te kunnen volgen zoals dat in de dromen van iedere linksmens voorkomt. De Mao’s, de Adolf’s en Marxisten staan reeds klaar met opgestroopte mouwen om de chip en vaccin te ontvangen en zich zo onder verdere linkse curatele te plaatsen.

   Bill Mengele is één van de rijkste (democratische!) linksmensen in de wereld en zal binnenkort wel aankondigen dar hij heel zijn linkse vermogen gaat doneren en vrijmaken voor de miljoenen slachtoffers van het verschrikkelijke wondervirus.

 • Martin F schreef:

  Iemand die wil dat de wereldpopulatie wordt verminderd kan niet geloofwaardig overkomen door mensheid te redden met een vaccin

 • Petrus schreef:

  Een levensgevaarlijke man en de hele wereldmedia loopt achter hem aan; een topfiguur van de Deepstate.

 • Rob schreef:

  Een identiteitsbewijs heb je alleen maar nog in een controle systeem zodat de heersende macht te kan onderdrukken en volgen. De armoede in die landen, waar hij het over heeft, is het effect van de heersende macht zelf. Nu wil hij dus voordoen alsof diezelfde heersende macht ineens zulke goede bedoelingen heeft in die landen? Natuurlijk niet, het gaat ook daar om steeds meer macht over de bevolking. In een wereld gebaseerd op macht is niemand rijk. Het gros heeft niet genoeg en de kapitalisten / globalisten hebben nooit genoeg door hun hebzucht. Beiden zijn een armoedige wereld, gebaseerd op macht en onmacht. We worden pas rijk als we de waarde van het leven gaan begrijpen. Dat is niet met geld te koop, daar moet bewustzijn op komen. In een wereld gebaseerd op macht is geen bewustzijn. En in een wereld waar bewustzijn is is geen macht.

 • Arwijn schreef:

  Bill Gates IS het Virus!

 • salvar schreef:

  volgens mij wil de mensheid (gedeeltelijk) geestelijk gekweld worden.
  ze lijken (of beginnen ) op honden , als ze maar te eten krijgen en naar de stomste afleveringen kunnen kijken dan is alles oke.
  het fijnste vinden ze nog dat ze niet hoeven na te denken en dan is alles oke.
  nou mensheid R.I.P.

  nog even en we zien drones voor je raam om binnen te kijken en lang leve de vrijheid.

 • H.J. schreef:

  Deze Gates krijgt altijd zijn zin, simpel omdat hij zijn zin koopt.

  Voor geld is (bijna) alles te koop.

  Er zijn machten in de wereld, die gewoon de touwtjes strak in handen hebben en deze touwtjes nooit laten vieren.

  Voor deze strategie zijn zat loopjongens te vinden, die als een soort BOA deze touwtjes bewaken.

 • Bewust schreef:

  What’s in the name ……Bill betekent rekening en gates betekent poorten .
  Dus betekent zijn naam de ( toegangs-) poorten voor de rekening ( namelijk doe wij moeten gaan betalen )
  Nomen est omen betekent een naam is een ( voor-) teken .
  Men is dus gewaarschuwd en een gewaarschuwd mens geldt voor twee .

  • Dive schreef:

   Ja, en dan heb je nog zijn vriend Fausti in amerika, Faust is andere naam voor de duivel, en zoals ik dat klein onguur ventje zie zitten op de amerikaanse tv met zijn grijns op zijn gelaat. zo van ik weet wat er gaat gebeuren en je kunt er toch niets aan doen…

 • rop schreef:

  Onze vrijheid Vernietigen?
  Hoezo onze Vrijheid?
  Welke Vrijheid?
  Is de Mens dan ooit ervoor Vrij geweest, dacht het toch niet , In de Oertijd toen nog geen regels en wetten waren,was de mens een Vrij Wezen, maar die is niet meer.
  Het gedonder begon al met de geboden 10 stuks, de grondbeginselen, nu zijn er zoveel geboden ,wetten en regels dat men door al deze regels en wetten zichzelf op allerlei gebieden zichzelf tegenspreekt, Voor elk Regel of Wet staat dat ook een Tegen Regel of Wet, DUS VRIJHEID BESTAAT AL LANG NIET MEER,
  Het enigste is nu dat deze regels en wetten de gehele Mensheid in zijn Macht heeft, EN VELE MAKEN DAN OOK GEBRUIK VAN DIE MACHT, Om te heersen over een Groot deel van de Mensheid
  Er is een tijd geweest en nu nog wel dat een godsbeeld de heerser en beheerser was en nog voor vele geld dit plaatje
  Nu is het een geld plaatje geworden,de heerser en de beheerser van deze Tijd, met regels en wetten ,dus zoveel is er niet veranderd ,alleen de Vorm.
  God was de almachtige en nu is geld de almachtige, beide hebben de Macht, alleen nu het middel geld is de krachtigste van deze tijd, god is op de tweede plaats gekomen,
  dus vrijheid is een illusie die gebukt gaat aan wetten, , een soort beeld die nog in een pas verre toekomst kan komen, zolang we de illusie najagen voor vrijheden zal eerst alle onvrijheden moet oplossen, dat zijn alle regels en wetten geboden, alles wat nu heers zal moeten verbleken, en zijn heerschappij opgeven, zolang dat niet het geval is ,zal men de illusie najagen totdat deze ook oplost, tegelijkertijd met de regel en de Wet, zolang zal men gevangen blijven , tot in de verre toekomst, maar sommige hebben deze al in zichzelf gerealiseerd , het heet de universele Waarheid waarin de mens zichzelf ziet en weet ,dat menselijke wetten en regels en geboden ,de hulpmiddelen of een Pad zijn naar Een Universeel weten.
  Dan pas ben je vrij, ALS men dit in zichzelf leert zien. DE WERELD van nu is illusie,
  Schreeuwend en vechtend gaat de blinde mens op alles wat is en gebeurt zn eigen ondergang tegemoet.
  denkend dat het helpt, Maar Macht is Macht. De vernietiger, maar gelijk scheppend

 • MdeFilosoof schreef:

  Alles wat Bill Gates aanraakt heeft tot het oneindige updates nodig. Kijk naar zn windows besturingssysteem windows. De ene na de andere patch en virus gevoelig als de nete. Wil jij een dergelijk architect van het meest onbetrouwbare OS op je lichaam loslaten? In Indië is een hele geberatie jonge kinderen met verlammingsverschijnselen geconstateerd. Toevallig de groep die inentingen van mr Gates heeft gekregen. WHO heeft Indië als soort proeftuin gebruikt. Sommige kinderen kregen wel 58 inentingen!!!!!! Gates is juist in Indië uit de gezondheidsraad getrapt.

  https://www.reuters.com/article/us-india-health-bmgf/india-cuts-some-funding-ties-with-gates-foundation-on-immunization-idUSKBN15N13K

 • Brickshooter schreef:

  Onbegrijpelijk dat zo’n kwaadaardigheid dat oa BILL GATES (dacht schrijf z’n naam eens in slaaf vorm op) gewoon z’n gang kan gaan.

  Je ziet in deze tijden wel heel goed hoe goed het is om zo’n grondrecht zoals nog bestaat in de VS om wapens te dragen is. Hier waar ze dat ons in 1919 hebben afgenomen maakt het een stuk lastiger om in opstand te komen. Stel je voor dat iedereen een wapen bij zich draagt dan zal Piet Polizei toch wel eerst goed achter z’n oren krabben voordat hij gaat verkondigen dat je een of ander arbitrair regeltje overtreed waar je waarschijnlijk niet eens mee instemt.

 • exegese schreef:

  Er bestaat geen vaccin tegen 5G straling, geen mondkapje of anderhalve meter afstand helpt tegen 5G en 5G heeft alles te maken met het zogenaamde covid 19 virus zie onderstaande film :

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=376&v=Ppy7ZU0oDWg&feature=emb_logo

 • GeVanK schreef:

  Bill Gates mag wat mij betreft zichzelf helemaal kapot spuiten, zichzelf van iedereen afzonderen en de rest van de mensheid met rust laten.. Domme idioot dat ie is…

 • Elise schreef:

  Het “virus” is gebruikt om de wereld 1(NWO) te krijgen. Das toch al aardig gelukt. Nu is het wachten, hoe dit verder afloopt. Chaos zal er zeker komen. Wereld economie staat bijna stil. enz. enz.

  • Willem schreef:

   Wat vind je dan van deze?
   “Binnenkort worden de dodelijke coronaslachtoffers die niet zijn getest op het COVID-19-virus genoteerd op Zorgdomein.nl.”
   Dus ze weten niet waar iemand aan dood is gegaan maar dan zeggen ze gewoon ja die is dood gegaan aan covid19, bewijs op bewijs dat er geen reet van klopt.

   • Rebel Mina schreef:

    Tja, zo te horen vele medische missers (of experimenten) in de Corona doofpot. Het zal je dierbare maar zijn…

   • frans schreef:

    @Willem.
    hoe meer corona-nepdoden hoe banger we kunnen worden en hoe strakker ze het net om ons kunnen sluiten.
    Misdadigers zijn het; Het MIC en het PIC. resp. Militair etc en pharma etc.

   • Piet Kuub Kokkelkorn schreef:

    Daar klopt ook geen reet van, wanneer beginnen mensen eens te snappen, dat ze zwaar bedonderd worden. Ons kabinet ,is een bende , die er helemaal niet voor het volk is, maar gestoorde klootzakken volgen ,om ons uit te schakelen. Neen eens de namen van et CDA , De Jonge en Grapperhaus, dan heb je het griezelkabinet van Rutte bij elkaar

  • Gezinusk schreef:

   [ Het “virus” is gebruikt om de wereld 1(NWO) te krijgen. ]

   Goedemorgen en interessante opmerking Elise. Ik volg menig discussie over de bewegingen van Brussel & Co. Over hoe ze optimaal van het virus pogen te profiteren om de machtspositie over de EU lidstaten verder uit te breiden, in plaats dat deze nog verder afbrokkelt. Het zal Brussel niet zijn ontgaan waarbij de Europese Centrale Bank onlangs er weer een bevoegdheid bij heeft gekregen middels het opgezette Pandemic Emergency Purchase Program, (PEPP)

   In Café Weltschmerz komt dit ten sprake met Pieter Lakeman en Edgar Wortmann. De laatste legt uit hoe de ECB onlangs gemachtigd werd om niet 1/3 aan obligaties van een EU lidstaat in financiële problemen op te kopen zoals voorheen. Sindskort kan de ECB dit voor de volle 100% dankzij (PEPP)

   Het eindresultaat kan zijn dat landen als Italië in zoverre worden opgekocht dat ze op Griekse wijze middels de trojka in het gareel worden gehouden. Volgens Edgar Wortmann is Brussel en ECB uit op schuldendeling. ”Dan komen we in een huwelijk terecht waar we niet meer uit komen.” Hier de beelden vanaf minuut 30;

   https://youtu.be/lKY-gsNBa6s?t=1821

   Volgens financieel journalist, Arno Wellens, wordt dit spel waarschijnlijk op de zelfde wijze gespeeld als destijds met de bankencrisis, vanaf minuut 26 legt hij uit;

   https://youtu.be/InBXMdQy7gc?t=1571

 • Straalmans schreef:

  Misschien zijn alle mensen die elke 5 jaar braaf gaan stemmen gevaarlijker dan Bill Gates.
  Ineens is Rutte populairder dan een tijdje terug. De Nederlander is net een jojo.

  • zonderland schreef:

   Ik geloof al die cijfers niet, want je word voorgelogen. dus ook die zgn stemcijfers.
   Binnenkort branden veel mensen hun billen, geen werk meer, bedrijven gaan kapot.
   Mensen moeten het eerst voelen en dan komt pas de echte paniek, geen corona paniek hoor, dat is gauw vergeten als je geen eten meer hebt of alles kwijt raakt.
   Wereldwijd zien we dat mensen het juk van de slavernij afgooien, zie ook Zuid Afrika nu waar de kerkhoven vol liggen met de boeren en onderdrukkers..
   Kijk ook eens Jensen
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VypXtb7GUd0&feature=emb_logo

   • Bink schreef:

    Ja, kijk eens naar Jensen. Hij durft de confrontatie te zoeken met deze zogenaamde wereldhervormers. Zakkenvullers zijn het. Kijk alleen maar eens naar de zogenaamde Nederlandse viroloog Ab Osterhaus.

 • Elise schreef:

  Het coronavirus bestond al/zelfs meerdere. Die van nu is een ander type. Dus als die test alleen het oude corona virus test, dan zijn die testen onbetrouwbaar.

 • Aerts Jos schreef:

  Als ik lees wat Bill Geets gedaan heeft in Afrika, gewoon genocide gepleegd met de jeugd verplicht in te spuiten, met gif, waarvan een groot deel is gestorven, en de rest zwaar ziek is voor het leven. Hij is een van de moordenaars die vrij rond lopen. Een rechtbank onderzoekt of ze hem kunnen oppakken. Voor mij ging hij recht er naartoe, levenslang, samen met Sorros

 • yvja schreef:

  Die meneer Gates is alleen maar bang voor wie wij werkelijk zijn!

  WIJ ZIJN ONEINDIG BEWUSTZIJN !!!

  En dat ‘ONEINDIGE’ maakt hem terecht bang voor die 99%, want hij behoort maar net tot de 1% !a
  En nu mag hij zelfs zich moordend over de aarde bewegen, maar van wie dan?
  Van die ENE (1%) PROCENT dus, die zich op alle belangrijke plaatsen zich hebben ingenesteld.
  Ook in Europa dus!

  ALLEEN DE WERKELIJKE BEWUSTEN VAN DE 99% KAN AL HET KWAAD DUS NU STOPPEN!

 • Thunderbold schreef:

  We hoeven niet beneden een gezonde manier van wetenschappelijke omgang elkander de maat te nemen door het moeilijker te maken de voor en tegens lastiger helder tegen het licht te houden .. Laten we dan eerst naar onszelf kijken . We hechten veel te veel waarde aan mensen die reeds een opgebouwde carrière hebben doorlopen, te volgen . We een carrière als zaligmakend argument alle kans geven zichzelf te bewijzen, maar wel zo dat het eenvoudige leven niet toestaat binnen te komen . Waarom is dat zo ?

  Ik denk dat het komt door ons economische systeem. Dat bied zoals het er ligt, ons de enige manier om succesvol in de wereld te zijn . Over de nadelen die bij zulke carriers horen hebben we het liever niet . Maar is dat allemaal niet opgebouwd uit een zekere beleving van angst ? Angst voor onze toekomst ? Als we zo op de plannen gaan redeneren kunnen we daar best een goede les uit trekken; hoe gaan we straks om met nieuwe uitbraken ? Zou onze economie het uiteindelijk altijd weer redden ?

  Als geld belangrijker blijft voor mensen , met of zonder een baan, belangrijker dan het initiatief en ordelijke overname van mensen die anders met elkaar samen willen gaan leven – liever afhouden – , zullen we eeuwig achterlijk aan de infuus vast zitten, altijd hulp-behoeftig blijven , gelovend dat het allemaal vast wel een keer overgaat door iets of iemand beter dan jij.., vergetende dat de praktijk weerbarstiger is omdat er , onwenselijk als het maar kan worden, wel tientallen nieuwe regeltjes bijgemaakt zijn, waar weer geld voor beschikbaar gemaakt moet worden . Daarmee onze vrijheden uiteindelijk verloren gaan , zonder dat daar een sociale compensatie er tegenover staat . Dat soort oplossingen veranderd onze liefde voor onszelf en ons vaderland niet .. Beter moet het en beter kan het !

 • Dries schreef:

  Als ik dit in de telegraaf lees, denk ik niet dat bil keets nog z’n zin krijgt!
  Of zie ik dat verkeerd?

  Trump wil wel dat het volk het medicijn chloroqiune gebruikt, en verder geen woord over vaccins!?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/271922509/trump-retweet-roep-om-ontslag-prominente-viroloog

 • hans schreef:

  We vermenigvuldigen onszelf het graf wel in. Daar hebben we Bil echt niet voor nodig.

 • Lisette schreef:

  Het probleem ligt niet alleen bij Bill Gates hij doet gewoon mee aan het imperialitisch buitenlandsbeleid van de internationale criminelen die achter de Amerikaanse vlag schuilen.

 • Tine04 schreef:

  Willen jullie svp de mogelijkheid onderzoeken dat Bill Gates niet het brein is, maar dat de hoogste regionen van het World Economic Forum bv Klaus Schwab, de touwtjes in handen hebben. Gates doet een deel van een groter plan, the great reset. Denk ik.

 • x

  Check Also

  nena

  Ook bekende Duitsers doen niet meer mee. Nena: ‘Paniekzaaierij en waanzin’

  De Duitse zangeres Nena, bekend van 99 ...

  artsen

  Artsen: ‘Het is een grote leugen. Er is al vanaf dag 1 een behandeling’

  Artsen en medisch deskundigen verzamelden zich afgelopen ...

  >