Homepagina » Het Complot » Gebroeders Koch danken fortuin aan Jozef Stalin (video)
Koch Brothers Exposed

Gebroeders Koch danken fortuin aan Jozef Stalin (video)

Regisseur Robert Greenwald ontmaskert Charles en David Koch, twee van de rijkste en machtigste mannen op aarde, in een onthullende documentaire.

De miljardairs financieren een omvangrijk netwerk van organisaties die de belangen van het volk ondermijnen. De film legt de corruptie van de gebroeders Koch bloot en laat zien hoe mensen democratie kunnen opeisen.

Koch Industries behoort in de Verenigde Staten tot de top 10 vervuilers. De gebroeders Koch behoren tot de belangrijkste donoren van de congressionele commissie die het controversiële pijplijnproject Keystone XL overziet.

Tussen 1998 en 2008 gaven stichtingen van de broers bijna 200 miljoen dollar aan organisaties die voorstander zijn van beleid waar de Kochs beter van zouden worden. Het fortuin van de broers vindt zijn oorsprong in lucratieve contracten met Sovjetleider Jozef Stalin.

Sinds 2000 hebben de gebroeders Koch voor bijna 100 miljoen dollar aan defensiecontracten binnen weten te halen. Alleen Bill Gates is nog rijker Charles en David Koch samen.

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Wat is dat toch steeds voor bullshit dat Bill Gates (1 van ) de meest rijke mensen op de wereld is ? De families Rothschild, Rockefeller, Morgan, Disney, Dupont, Collins, Astoria (illuminatie bloodlines) hebben zoveel meer macht en geld. Dit moet hier toch al algemeen bekend zijn ?

  0 likes
 2. Tja…zoveel geld en dan nog proberen de bijna rechtenlozen hun laatste rechten te ontnemen…om de citroen nog meer uit te kunnen persen…deze twee grappenmakers zijn allebei al goed voor $31 miljard (elk!)…wat willen ze in godsnaam nog meer…ik vind dit niet echt normaal hoor.

  0 likes
 3. Zojuist gekeken en echt een aanrader :)!!

  0 likes
 4. [quote name=”Marcel”]Wat is dat toch steeds voor bullshit dat Bill Gates (1 van ) de meest rijke mensen op de wereld is ? De families Rothschild, Rockefeller, Morgan, Disney, Dupont, Collins, Astoria (illuminatie bloodlines) hebben zoveel meer macht en geld. Dit moet hier toch al algemeen bekend zijn ?[/quote]
  Ik las toevallig vandaag over die mexicaan die ook vaak als rijkste wordt aangemerkt. Er stond bij ‘volgens Forbes’. Zo klopt het dan tenminste.

  Maar het moge toch duidelijk zijn waarom de rijksten mooi buiten schot blijven?

  0 likes
 5. [quote name=”Janus van der Bent”]Tja…zoveel geld en dan nog proberen de bijna rechtenlozen hun laatste rechten te ontnemen…om de citroen nog meer uit te kunnen persen…deze twee grappenmakers zijn allebei al goed voor $31 miljard (elk!)…wat willen ze in godsnaam nog meer…ik vind dit niet echt normaal hoor.[/quote]
  1 voordeel Hun laatste hempie heeft geen zakken,dus zullen ze dit geld samen met de as uitstrooien.Amen(het zij zo).O nee dat deed Robin Hood!!Laten we op onze knieën smeken daarom!!!

  0 likes
 6. Op 16.11 hoor ik een dame zeggen (gemonteerd??) dat de Koch broeders er een libertarische agenda op na houden. Mocht dat zo zijn dan hoop ik dat de Koch broeders nog een heel eind komen. Maar ergens klopt er iets niet aan dit verhaal; of de Koch broeders zijn onschuldig en gewoon stinkend rijk en zijn werkelijk oprechte libertariërs die door schurken zoals Rothschilds en andere corporatistisch bedrijven/families op de hielen worden gezeten en probeert men ze met bovenstaande filmpje onderuit te halen. Of de heren zijn gewoon boeven, net als zoveel rijken die met behulp van politieke macht en slinkse streken aan rijkdommen komen, en maakt de dame in het filmpje een heel lelijke uitglijder door de Koch broeders libertarisch te noemen. De heren zijn corporatistisch in een collectivistische/democratische maatschappij.

  Even nog over voor velen zo heilig verklaarde democratie, nota bene op Niburu.

  https://www.ninefornews.nl/wereld/waarom-het-democratische-systeem-faalt.html

  0 likes
 7. ….Ik kijk verder en op 17.42 zegt nu een journalist ijskoud weer dat de Koch broeders een libertarische agenda varen. Als men dat werkelijk blijft volhouden dan kijk ik niet eens verder, want dan komt het wel goed met de Koch broeders, mits ze rasechte libertariërs zijn. Maar het krijgt er alle schijn van de men hier niet alleen de Koch broeders aanvalt (of dit terecht is laat ik nog even in het midden), maar men valt hier het libertarisme aan. Libertarisme is voor een nieuwe en beter maatschappij toch helemaal zo raar niet en heeft mijn voorkeur boven alle stromingen die de wereld in de afgelopen paar duizend jaar slaafs heeft MOETEN ondergaan…Ik kijk nog even verder, maar als het te bont wordt haak ik af.

  0 likes
 8. Bill Gates…

  Is een van de rijkste arme sloebers ter aarde. Net zo’n sloeber als jan modaal vergeleken bij the echte rijken.

  0 likes
 9. Hmm, rare combi die topic over die lijkenkisten die in het land neerzet worden en dan deze film over het veroorzaken van social disorder en uiteindelijke rassenhaat.

  Een doordenkertje voor de illuminati fans

  0 likes
 10. [quote name=”IIS”]….Ik kijk verder en op 17.42 zegt nu een journalist ijskoud weer dat de Koch broeders een libertarische agenda varen. Als men dat werkelijk blijft volhouden dan kijk ik niet eens verder, want dan komt het wel goed met de Koch broeders, mits ze rasechte libertariërs zijn. Maar het krijgt er alle schijn van de men hier niet alleen de Koch broeders aanvalt (of dit terecht is laat ik nog even in het midden)[/quote]

  Ik heb bij elke documantaire die ik kijken wel punten waar ik totaal niet achter sta.
  Tegenwoordig kijk ik enkel naar dingen waar ik wat aan heb en vindt in deze documantaire erg goed weer gegeven hoe makkelijk onze opinie beinvloedbaar is dmv herhaling. Dit gebeurd ook gewoon in ons nieuws……!!!
  Ben overigens ook ZEKER geen voorstander dat de politiek alles moet regelen, maar met zulke figuren op de loer, die zoveel geld en macht hebben, geef ik die invloed liever nog niet aan hun ( zover als ze he al niet in handen hebben )

  0 likes
 11. Bill Gates zou best de rijkste MAN (of individu) op aarde kunnen zijn, wellicht worden de rijkste FAMILIEs niet in kaart gebracht. De Rothschild familie bezitten een eigen bank voor hun eigen zaakjes (waardoor je het w.s. niet transparant kunt krijgen).

  0 likes
 12. Er zijn talloze Amerikaanse industriëlen enbankiers die vanaf het begin in 1917 direct de USSR gesponsord hebben. Lees o.a. Anthony C Sutton: ‘ Wallstreet and the Bolshevik Revolution’ . ( integraal van internet te halen, kost niets).

  0 likes
 13. En dit soort onmensen komen die nou ooit voor het Internationale Tribunaal in Den Haag? Deze soort onmens houdt de ontwikkeling van de gehele soort tegen, Maar niemand die daar tegen opstaat? Zijn wij mensen dus nog te laf en lui?
  T is maar een vraag.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

Vrijwilliger die coronavaccin testte: ‘Nog nooit zo ziek geweest’

Ian Haydon mocht op televisie vertellen over ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...