Het Complot

Gebroeders Koch danken fortuin aan Jozef Stalin (video)

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Regisseur Robert Greenwald ontmaskert Charles en David Koch, twee van de rijkste en machtigste mannen op aarde, in een onthullende documentaire.

De miljardairs financieren een omvangrijk netwerk van organisaties die de belangen van het volk ondermijnen. De film legt de corruptie van de gebroeders Koch bloot en laat zien hoe mensen democratie kunnen opeisen.

Koch Industries behoort in de Verenigde Staten tot de top 10 vervuilers. De gebroeders Koch behoren tot de belangrijkste donoren van de congressionele commissie die het controversiële pijplijnproject Keystone XL overziet.

Tussen 1998 en 2008 gaven stichtingen van de broers bijna 200 miljoen dollar aan organisaties die voorstander zijn van beleid waar de Kochs beter van zouden worden. Het fortuin van de broers vindt zijn oorsprong in lucratieve contracten met Sovjetleider Jozef Stalin.

Sinds 2000 hebben de gebroeders Koch voor bijna 100 miljoen dollar aan defensiecontracten binnen weten te halen. Alleen Bill Gates is nog rijker Charles en David Koch samen.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
9 jaren geleden

Wat is dat toch steeds voor bullshit dat Bill Gates (1 van ) de meest rijke mensen op de wereld is ? De families Rothschild, Rockefeller, Morgan, Disney, Dupont, Collins, Astoria (illuminatie bloodlines) hebben zoveel meer macht en geld. Dit moet hier toch al algemeen bekend zijn ?

Janus van der Bent
Janus van der Bent
9 jaren geleden

Tja…zoveel geld en dan nog proberen de bijna rechtenlozen hun laatste rechten te ontnemen…om de citroen nog meer uit te kunnen persen…deze twee grappenmakers zijn allebei al goed voor $31 miljard (elk!)…wat willen ze in godsnaam nog meer…ik vind dit niet echt normaal hoor.

Ab
Ab
9 jaren geleden

Zojuist gekeken en echt een aanrader :)!!

Peter
Peter
9 jaren geleden

[quote name=”Marcel”]Wat is dat toch steeds voor bullshit dat Bill Gates (1 van ) de meest rijke mensen op de wereld is ? De families Rothschild, Rockefeller, Morgan, Disney, Dupont, Collins, Astoria (illuminatie bloodlines) hebben zoveel meer macht en geld. Dit moet hier toch al algemeen bekend zijn ?[/quote]
Ik las toevallig vandaag over die mexicaan die ook vaak als rijkste wordt aangemerkt. Er stond bij ‘volgens Forbes’. Zo klopt het dan tenminste.

Maar het moge toch duidelijk zijn waarom de rijksten mooi buiten schot blijven?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x