CoronaMens en Dier

Wie is er aansprakelijk voor vaccinatieschade? Luister naar Kuipers

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Waar moet iemand naartoe die vaccinatieschade heeft opgelopen? Op die vraag antwoordde zorgminister Kuipers in de Tweede Kamer: “Overheid en producent zijn van mening dat ze geen van beide aansprakelijk zijn en indien de betreffende persoon het hier niet mee eens is, dan kan hij naar de civiele rechter. En het is dan aan de rechter om te beoordelen of en wie er aansprakelijk is.”

De minister krijgt een storm van kritiek over zich heen. “Mark my words. Kuipers eindigt uiteindelijk in de gevangenis,” voorziet arts Paul van Hoek. Waarop financieel expert Ab Flipse zegt: “Gedurfde uitspraak.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Daar sta je dan met je vaccinatieschade

Oud-voetballer Bryan Roy zegt: “Ernst vindt dat hij geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor zijn daden.”

“Daar sta je dan met je vaccinatieschade,” twittert huisarts Els van Veen.

Eerder zei de landsadvocaat nog dat degene die de prik zet aansprakelijk is bij schade.

Haken en ogen

Over schade die optrad na het Janssen-vaccin zei Kuipers: “In geval van een geïnformeerde, bewuste keuze, geldt dat je achteraf niet een ander aansprakelijk kunt stellen voor bijwerkingen waarop gewezen is.”

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer vraagt: “Is drang zonder informatie over risico’s een geïnformeerde, bewuste keuze? Nee.”

Ze krijgt bijval van arts en advocaat Lucas Bergkamp. “De wettelijke eis is in vrijheid gegeven en op juiste en volledige informatie gebaseerde toestemming voor blootstelling aan een specifiek risico. Er zitten dus wel wat haken en ogen aan het verweer van Kuipers,” stelt hij.

4.8 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fisk foar weet.
Fisk foar weet.
10 maanden geleden

Vertouw nooit op een overheid.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
10 maanden geleden

Het hele kabinet opsluiten, ze zijn allemaal schuldig.

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
10 maanden geleden

Het het volk het opdringen, door het anders in een sociaal isolement te manoeuvreren, maar geen enkele aansprakelijk nemen voor deze sociale en morele dwang, die ze uitoefent en de bedrijven die ze om zeep helpt met de maatregelen die ze dwingend uitvaardigt, slechts om het bankeninstituut de hand boven het hoofd te houden, die anders dreigt te imploderen……. Wie is je broodheer?

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Ze zijn zich aan het indekken er komt steeds meer naar buiten over die gifspuiten,maar de dag der oordeels gaat er komen, van mij mag elke wefpuppets die voor drang dwang van die gifspuiten levenslang krijgen.Ook artsen en de gene die de prik hebben gezet zij hadden bij een ieder die die gifspuit kwam halen moeten attenderen dat er ernstige tot zeer ernstige bijwerkingen konden optreden ,zelfs de dood.

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x