BuitenlandCorona

Artsen geschokt: ‘Kans om te sterven aan corona 1 op 19,1 miljoen’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit onderzoek van de Universiteit van Californië – Los Angeles en de Stanford-universiteit blijkt dat de kans om besmet te raken met of te sterven aan corona veel kleiner is dan gedacht. Het risico op besmetting, ziekenhuisopname of sterfte is volgens de wetenschappers extreem laag.

Artsen analyseerden besmettingsgevallen in de 100 grootste county’s in de Verenigde Staten. Ze kwamen tot de ontdekking dat de kans om besmet te raken met het coronavirus 1 op 3836 is. En dat is zonder het dragen van een mondkapje of het houden van afstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De kans om te worden opgenomen in het ziekenhuis is nog veel kleiner. Voor de gemiddelde persoon van 50-64 jaar oud is de kans op een ziekenhuisopname 1 op 852.000. De kans dat diezelfde persoon sterft aan corona is slechts 1 op 19,1 miljoen. Ter vergelijking: de kans om te overlijden door een auto-ongeluk is in de VS 1 op 114.

Geschokt

Deze cijfers hebben bovendien betrekking op de laatste week van mei, toen het aantal coronadoden 16 keer hoger lag dan vorige week. Artsen zeiden dat ze ‘geschokt waren’ toen ze ontdekten hoe laag de risico’s zijn.

De Amerikaanse CDC bracht onlangs nog cijfers naar buiten waaruit bleek dat slechts 6% van het aantal coronadoden puur en alleen was toeschreven aan het virus. De overige 94% had ernstige onderliggende aandoeningen.

[One America News Network]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Regering moet leren luisteren naar het advies van de artsen.. En de Politie moet handelen volgens de grondwet. Als dit gebeurt dan is Nederland weer het oude NORMAL !!

wim11
wim11
3 jaren geleden

Benieuwd of onze machthebbers die al deze draconische maatregelen hebben getroffen ( en deze ook bikkelhard hebben gehandhaafd) op het matje worden geroepen, en vooral worden afgestraft.

Tony
Tony
3 jaren geleden

De enige conclusie hieruit is: wij worden met ons allen voor gek gehouden en er worden ons onnodig beperkingen opgelegd.

Corona is slechts een excuus, of wordt als aanleiding gebruikt, om plannen uit te voeren die met menselijkheid helemaal niets te maken hebben.

Deze kennis moet ook ter beschikking zijn van het RIVM en het OMT, en natuurlijk onze volksvertegenwoordigers.

Dan zeg ik, handel er naar en hef alle Corona maatregelen op. Doen zij dat niet, dan spelen er dus andere belangen mee. Dat lijkt mij dan een duidelijke zaak.

Teun
Teun
3 jaren geleden

In Italie wordt de demonstranten gesommeerd om de feiten omtrent corona te accepteren. Met andere woorden: het heeft geen zin om te gaan demonsteren, De NWO is binnen nu en zes maanden een feit EN NIEMAND KAN DAT TOCH TEGENHOUDEN.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x