Homepagina » Graancirkels » Graancirkels hebben buitenaardse oorsprong. Deze onderzoeker legt uit hoe ze ontstaan
Graancirkels hebben buitenaardse oorsprong. Deze onderzoeker legt uit hoe ze ontstaan

Graancirkels hebben buitenaardse oorsprong. Deze onderzoeker legt uit hoe ze ontstaan

Graancirkelonderzoeker Janet Ossebaard zegt in gesprek met dagblad de Stentor dat ze niet twijfelt aan de buitenaardse oorsprong van graancirkels.

Ze heeft naar eigen zeggen formaties gevormd zien worden. “Ik heb het drie keer mogen meemaken. Je leven staat op z’n kop, want je hebt geen enkel antwoord op de vraag: what the f*ck gebeurde daar?”

Ossebaard zag tijdens het ontstaan van graancirkels lichtbollen, hoorde gras knetteren en ook gingen haar haren overeind staan. Bovendien vielen camera’s uit.

Sterkste energetische baan

“Het is een enorm sterk elektromagnetisch veld en daarna is de graancirkel een feit,” zegt ze.

In 1994 zag ze net buiten Assen haar eerste graancirkel. Ze werd helemaal stil van binnen.

In het zuiden van Engeland ontstaan de meest complexe graancirkels. Volgens Ossebaard komt dat waarschijnlijk doordat de sterkste energetische baan van de aarde door dat gebied loopt.

Hoewel er in Nederland wel interesse is in het graancirkelfenomeen, staan mensen in andere landen meer open voor deze cirkels.

Eén op de drie

“In Australië heeft één op de drie mensen UFO’s gezien,” zegt ze. “En in Mexico is niemand sceptisch. De westerse wereld staat er minder voor open.”

Ossebaard zette in Deventer het Graancirkelcentrum op, waar mensen informatie kunnen krijgen over het fenomeen.

“Mensen kunnen er praten over hun ervaringen zonder te worden uitgelachen,” licht ze toe.

[Stentor]


Vond je deze informatie belangrijk? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. ” De westerse wereld staat er minder voor open. ”

  Aah, hij zal de achterlijk kudde die “massa” heet bedoelen…
  Dezelfde doelgroep die de hele dag op een schermpje loopt te knijpen en volledig wereldvreemd zijn??

  Sorry, deze doelgroep heb ik mijn rug allang naar toe gekeerd.
  Dit volk “kun je niets meer mee…”

  10 likes
  • Je moet begrijpen dat er mensen zijn die het idee van een buitenaardse beschaving iets onwerkelijks vinden en leven een simpel leven alleen gericht opzichzelf en familie en vrienden en hun werk .

   Deze mensen zijn ook niet geïnteresseerd in de sterren of alles wat er ook maar omheen draait
   en als dit ooit naar buiten komt zullen ze er nog niet mee bezig zijn . Omdat het voor hen gewoonweg ontastbaar is en misschien ook wel beangstigend.

   Er zijn ook mensen in hoger wetenschappelijke kringen die gewoonweg hier niks mee kunnen doen omdat de kans bestaat belachelijk gemaakt te worden of hun baan verliezen wat hun gezin of familie of vrienden of collega’s in gevaar brengt maar wel degelijk weten dat er iets aan de hand is.

   Kun je het deze mensen kwalijk nemen ? Lijkt mij van niet, je kan mensen niet dwingen tot iets wat maatschappelijk nog als fictie word gezien en geaccepteerd.

   Zij die niks te verliezen hebben of staan te popelen om hun ervaringen naar buiten brengen zullen dat steeds meer doen naarmate er meer word gezien en besproken en maatschappelijk steeds meer word geaccepteerd.

   16 likes
 2. 1994 ? Dan heeft ze lang kunnen zwijgen … Tóch handig, dit uitvallen van camera’s … En dàn die on-ver-mij-de-lijke “veronderstellingen ! Ik zal mijn duit in het zakje doen bij al deze truut : ze is zonder twijfel een alien ……..

  3 likes
  • Beste Marcelleke, doe toch aub niet zo’n domme uitspraken en verdiep je eens serieus in deze materie! Janet geeft al jarenlang lezingen en schrijft al jarenlang serieuze boeken over dit onderwerp. Gasten zoals jou met domme one-liners zijn een bedreiging voor de vooruitgang van de mensheid!

   4 likes
  • @marcelleke

   dufmat

   1 likes
 3. Waarom zou dit van buitenaardse afkomst moeten zijn, het gebeurt toch hier op aarde?
  Er zijn verschillende bewuste intelligente levensvormen die bestaan die je niet kunt waarnemen met onze ogen.
  Dat wil niet zeggen dat ze er niet zijn of dat ze niet bestaan.
  Dit heeft te maken dat de mens maar 5 % van het totale lichtspectrum waarneemt.

  Unbelievable Night Vision Ufo Events!
  https://www.youtube.com/watch?v=4utTbJ6b-Tg

  4 likes
  • Hallo Alert,

   Ik heb het filmpje bekeken en ik vind het toch wel indrukwekkend, vooral omdat de mensen die zwaaiden met laserstralen toch een soort respons bleken te krijgen. Maar ik blijf mij afvragen waarom er dan geen contact mogelijk is met die aliens, het lijkt er op dat het voor hun vrij gemakkelijk is om door het universum te reizen, het moet tocht vrij makkelijk zijn om dan contact te maken, Heb jij daar misschien een idee over?
   Als je ziet hoe makkelijk het is voor amateurs om beelden te krijgen moet het voor nasa en al die radar stations toch ook eenvoudig zijn om meer informatie te verkrijgen.

   1 likes
   • Hallo Sparkie,
    Er is al decennia lang, op kleine schaal, contacten met buitenaardsen. Lees bv de boeken van G. Adamski, S. Deaerde, G. Aartsen,B. Creme, C. Vermeeren. Massaal openbaar contact is (nog niet) mogelijk, want er zou totale paniek uitbreken op aarde, doordat de mensheid jarenlang is gehersenspoeld (letterlijk) en angstig is gemaakt door media, Hollywood films etc. Dit is iets dat ze willen voorkomen. Daarom wordt de mensheid geleidelijk aan worden klaargemaakt voor voor openbaar contact. groetjes , Erik

    2 likes
 4. Vraag een volgend keer eens,als je er toch bij staat of ze enige vorm van schade vergoeding voor de landbouwer achter laten.

  4 likes
 5. Als ik ooit nog eens in mijn vliegende schotel een verre planeet ga bezoeken dan is het eerst wat ik doe een tekeningetje maken het liefst in een graanveld en dan lekker stiekem verdwijnen en niets meer van mij laten horen.

  En dan natuurlijk het liefst na een reis van pakweg 20.000 lichtjaar, dan zal mijn missie pas écht geslaagd zijn, wat een goeie grap, wat zullen die mensen toch wel denken nu, wat een goeie grap ben ik er toch niet voor niets geweest.

  1 likes
 6. Die Aliens moeten echt oerlelijk en gemeen zijn dat ze hun gezicht niet laten zien maar graanhalmen verbuigen. En die boeren kunnen niet eens de schade op hun verhalen.

  1 likes
 7. wat een vreemde reacties allemaal. wel is het vreemd dat altijd camera’s uitvallen …… en harde bewijzen ontbreken.

  0 likes
  • Hallo Bert, er zijn harde bewijzen! (In Amerika worden mensen ter dood veroordeeld met stukken minder bewijs!!!) . Om die bewijzen te vinden zul je zelf op onderzoek moeten gaan!! Zoveel te vinden in boeken (G. Aartsen/S. Denaerde/G. Adamski/B. Creme/C. Vermeeren) en videomateriaal! Veel succes met je (serieuze) zoektocht. Groetjes, Erik

   1 likes
 8. De gedachten van Janet Ossebaard zijn het overwegen waard, maar er is meer over te zeggen. Volg de serie op https://demeningvanevert.blogspot.nl/

  1 likes
 9. ik vind het fenomeen graancirkels best wel boeiend . Maar het komt wel heel goed uit dat camera,s en andere elektrische apparaten haperen. En ik kan niks vinden waar mensen dit effect proberen tegen te gaan. Bijvoorbeeld met een kooi van farraday. Ik weet niet of zoiets uberhaupt zal werken. maar ik zou alles op alles zetten als onderzoeker. Om dat elektromagnetische fenomeen tegen te gaan. Zodat je echt wat kunt registreren. Het lijkt wel of onderzoekers zich daar niet mee bezig houden. Als iemand een filmpje of iets dergelijks heeft. Waar een onderzoeker een manier heeft gevonden. Zodat zijn batterij niet leeg raakt bij een graancirkel. Dan ben ik u zeer dankbaar.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

'Belangrijk document' over buitenaardse vaartuigen gelekt. Is dit de smoking gun?

‘Belangrijk document’ over buitenaardse vaartuigen gelekt. Is dit de smoking gun?

Er is een onthullend document opgedoken over ...

Tijdens luchtaanvallen op Syrië verscheen er een UFO-vloot. Straaljagerpiloot doet schokkende bewering

Tijdens luchtaanvallen op Syrië verscheen er een UFO-vloot. Straaljagerpiloot doet schokkende bewering

Er komt steeds meer informatie naar buiten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.