Homepagina » Buitenland » Griep blijkt twee keer zo dodelijk als coronavirus. ‘Dit is waanzin’
coronavirus

Griep blijkt twee keer zo dodelijk als coronavirus. ‘Dit is waanzin’

De cijfers over het coronavirus worden verdraaid, wat leidt tot paniek. Die paniek leidt vervolgens tot lockdowns, die een enorme impact hebben op de wereldbevolking, stelt de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann.

Het begon allemaal toen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) enkele weken geleden meldde dat het coronavirus vele malen dodelijker zou zijn dan de griep.

Volgens de organisatie zit de sterfte aan het coronavirus zo rond de 3,4 procent. Ter vergelijking sterft zo’n 0,1 procent van de patiënten aan de jaarlijkse griep.

Twee keer zo dodelijk

Deze cijfers leidden vervolgens tot angstaanjagende krantenkoppen.

De WHO heeft echter geen rekening gehouden met milde gevallen die geen behandeling vereisen.

De cijfers kloppen dus niet, aldus Swann.

In werkelijkheid is de griep twee keer zo dodelijk als het coronavirus, zo blijkt uit officiële cijfers.

22.000 griepdoden dit jaar

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC berichtte enkele weken terug bijvoorbeeld dat er dit jaar in de Verenigde Staten al tenminste 22.000 mensen zijn gestorven aan de griep.

Op datzelfde moment liet de WHO weten dat er 69 Amerikanen waren overleden aan corona. Wereldwijd stond de teller toen op 6668.

Het aantal bevestigde besmettingsgevallen met het griepvirus bedroeg dit jaar 222.552. Er waren op dat moment in de VS 3806 besmettingsgevallen met het coronavirus bekend.

Geschat wordt dat in totaal 36 miljoen Amerikanen dit jaar zijn besmet met de griep.

Waanzin

Op basis van het aantal geschatte gevallen is het sterftecijfer 0,1 procent. Als je alleen de bevestigde gevallen in ogenschouw neemt, bedraagt het sterftecijfer 10 procent.

Het gemiddelde sterftecijfer door het coronavirus – 3,4 procent – is ook gebaseerd op het aantal bevestigde gevallen.

coronavirus

Beeld: Cijfers van Wereldgezondheidsorganisatie (Screenshot YouTube/Ben Swann)

Als we dus appels met appels vergelijken, is de griep meer dan twee keer zo dodelijk als het coronavirus.

De hele samenleving komt nu tot stilstand vanwege onjuiste cijfers, constateert Swann.

“De samenleving stilleggen om een virus dat niet dodelijker is dan andere virussen en minder dodelijk is dan de griep, dat is waanzin,” zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

[Ben Swann]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Ze zijn druk aan het sleutelen geweest in hun laboratoria om een dodelijk virus in elkaar te knutselen wat de wereld van zijn stuk moest brengen. Feitelijk hebben ze erbarmelijk gefaald ! Het resultaat is een virus wat slechts een milde griep veroorzaakt. ZE HEBBEN GEFAALD DE SUKKELS ! Mensen herpak je zelf en ga gewoon aan de slag als altijd, er is niets aan de hand !

IIS
IIS
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

@exegese

Ze hebben voor zover ik kan zien zeker niet gefaald, maar juist dat bereikt wat ze wilden. Meer macht over de bevolking en meer macht voor henzelf. De coronahoax, een nep virus heeft zijn werk gedaan. Net zoals en abomhoax en 9/11hoax.

exegese
exegese
Reactie op  IIS
1 jaar geleden

@IIS, dat klopt precies, ze hebben de mensen wereldwijd totaal over stuur gekregen maar dat ene virus, waar ze al sinds jaar en dag naar zoeken, dat virus waar ze de wereldpopulatie drastisch mee willen beperken dat krijgen ze maar niet voor elkaar. We hadden daar in het verleden het SARS-virus, het MERS-virus, het ZIKA-virus de Mexicaanse varkensgriep, verschillende vogelgriepen het HIV-virus, gekke koeienziekte, ik vergeet er ongetwijfeld nog heel wat, stuk voor stuk waren ze veel heftiger dan heel dit corona-virus. Nooit is de wereld op slot gegaan ondanks vele miljoenen doden. Als nu uitlekt dat ze ons voor jandoedel zo de stuipen op het lijf gejaagd hebben, dat ze ons voor helemaal niets beroofd hebben van alle vrijheid en alle rechten, dat ze de hele wereldeconomie op het spel zetten ja zelfs in elkaar willen laten storten voor helemaal niets zijn zij hun geloofwaardigheid voor altijd kwijt. Dit is een collectief probleem wat vraagt om een collectieve oplossing en die ligt binnen handbereik als zal blijken dat we gigantisch voorgelogen zijn. Dat er feitelijk helemaal niets aan de hand was in vergelijking met feitelijke gebeurtenissen uit het verleden. Dan zullen mensen massaal ongehoorzaam worden, zo massaal dat ingrijpen voor deze corrupte overheid niet eens meer mogelijk zal zijn.De satanische sekte die dit ensceneert zal ervaren dat zij ons, de massa nodig heeft, en niet andersom ! wij zijn met 7 miljard en zij met een handje vol psychopaten met een behoorlijk aantal handlangers waarvan een gedeelte bewust en een nog groter deel onbewust. zij staan op het punt keihard door de mand te vallen. Als mensen het beginnen te zien is het over en sluiten met ze. Dit is een domme zet geweest, overhaast en voortkomend uit paniek. Een figuur als Macron was totaal in paniek, de gele hesjes lieten hem niet meer met rust. Merkel was in paniek, de deutsche bank is failliet, Rutte was in paniek de boeren lieten hem niet met rust, de banken hebben er internationaal een gigantisch puinhoop van gemaakt, Italie is failliet, Spanje idem dito. De EU bezwijkt onder hun eigen leugens, de milieu hype is vol gaten geschoten door de hen achtervolgende waarheid Daar heeft niemand het meer over. Mensen zitten bibberend thuis achter hun geraniumpjes, ontnomen van alle vrijheid als blijkt dat alles gelogen is en dat het corona verhaal een hoax is is het afgelopen. De wraak zal zoet zijn. We zijn met zovelen dat is niet te beteugelen.

JanB
JanB
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Carpe diem. Don’t worry be happy.

Mark
Mark
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Ze hebben gefaald ?
Europa is in lock down gezet door angst.
Problem Reaction Solution, zelfde truc uitgehaald met succes.
Niet aan onze kant is het succes exegese.
Makkelijk gezegd herpak je werk als de olie in Spanje op staat staat om je binnen te houden.
JENSEN HEEFT GELIJK !!

JanB
JanB
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Inderdaad de sukkels hebben gefaald!

Mensen die nu dat virus te pakken hebben, moeten meer in hun eigen kracht gaan staan, beter vitamine rijk eten en niet zo’n angst hebben. Dan had je dat virus zeker niet gehad.

En de mensen die in de rij liggen te wachten om op een IC bed te mogen en/of aan de beademing, blijft rustig benauwd ademen wees niet angstig dan komt alles goed. Het is waarschijnlijk niet eens waar, er zijn IC bedden genoeg joh., je bent toch ook gewend aan file rijden?

Dus tegen heel Nederland zeg ik, herpak jezelf ga aan het werk, er is helemaal niets aan de hand.
Die Satanisten kunnen niet eens een virusje maken waar de halve wereldbevolking aan bezwijkt, dus hail hail ; we hebben gewonnen.

TheTruthIsOutThere
TheTruthIsOutThere
Reactie op  JanB
1 jaar geleden

Ik hoop echt dat jij geen andere mensen besmet. Ik zou het niet om mij geweten willen hebben als iemand komt te overlijden. Als je niet weet dat je het virus hebt, want je kan het door geven met milde klachten, dan kan je er weinig aan doen. Maar als je gelooft dat dit virus nep is, ben je niet goed bezig naar mijn mening. Niks mis met kritisch zijn. Erin doorslaan wel, gevaarlijk zelfs. Vooral in deze crisis.

Ik ben altijd een vaste lezer van Nine for News geweest. Maar na een paar maanden terug te komen schrik ik hier toch wel van de reacties. Kom op mensen, ik had anders verwacht. Hebben jullie dan niet het alternatieve nieuws vanuit China gevolgd? De klokkenluiders daar. Zelfs iemand die opgepakt is en vermist was. Ik volg deze crisis al vanaf December en geloof me, het virus is niet nep. Hoe het komt, wie er achter zit, waarom ze bewust mensen nog laten vliegen naar familie in heel de wereld, dat weet ik niet en niks is zeker. Wat wel zeker is dat dit virus wel echt is! Aub mensen, denk om je naaste. Bedankt

Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Dat ontkennen ook de alarmisten volgens mij ook niet. Het gaat erom dat er zoveel mensen tegelijkertijd ziek worden. De ziekenhuizen draaien overuren en kampen met een tekort aan bedden en personeel. Dat is wel degelijk uitzonderlijk en dat zien we niet bij een ‘normale’ griepgolf die gespreid plaats vindt.

René
René
Reactie op  Mikkel
1 jaar geleden

Ach Snikkel, je begrijpt het niet….. “ZE” dat zijn de Satanisten joh en die hebben jammerlijk gefaald.
Begrijp je toch wel? 😀 😀

Of zouden dat mensen denken met weinig vertrouwen in zichzelf en die angstig zijn om zelf te gaan leven?

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  René
1 jaar geleden

Jammer dat ik je reaguursels niet beoordelen kan want dat zou erg negetief zijn.
Iedereen is dom behalve jij.

ChiXiStigma
ChiXiStigma
Reactie op  René
1 jaar geleden

Sarcasme weer aangezet?

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Mikkel
1 jaar geleden

Dank voor je kritisch denken. Precies daaraan kun je inderdaad zien dat t nooit een hoax kan zijn. Ja dit virus is in een lab gemaakt. Ja het is naar alle waarschijnlijkheid bewust losgelaten. Ja het is vooral bedoeld om de agenda er op meerdere punten door te drukken. Maar NEE, het is inderdaad niet met een normale griep te vergelijken, in elk geval. niet qua SYMPTOMEN. En er wordt heel veel verborgen vanuit China, denk maar niet dat t daar weer business as usual is. Dit is meer dan een hoax of een false flag. Dit is een depopulatie tool EN een middel om de agenda er doorheen te drukken tegelijkertijd. Ik hoop dat t met t virus uiteindelijk mee zal vallen, want ik ben het er wel mee eens dat de maatregelen waarschijnlijk meer gaan verwoesten als t virus zelf.

Marie
Marie
Reactie op  Mikkel
1 jaar geleden

Komt dat tekort aan personeel niet doordat ook een groot deel van het ziekenhuispersoneel thuis zit? Mijn huisartsenpraktijk is alleen nog bereikbaar voor ´spoedgevallen´ en is verder gesloten. Dat komt niet door het grote aantal Coronaslachtoffers maar doordat een deel van het personeel thuis zit en doordat men orders heeft gekregen te voorkomen dat het virus zich verspreidt..

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Marie
1 jaar geleden

T is niet alleen een gebrek aan personeel, maar ook een gebrek aan ruimte, bedden en apparatuur (beademingsapparaten) op de IC. Ook is het dermate besmettelijk dat t medisch personeel makkelijk besmet raakt. Qua besmettingen heeft dit zogenaamde griepvirus nog lang zijn hoogtepunt niet bereikt. Het is niet de mortality rate, maar meer de besmettelijkheid gekoppeld aan de serieuze symptomen die er bij circa 10 % a 20 % van de geinfecteerden zal optreden. Dit zorgt voor een enorme overbelasting op de health systems worldwide. Dit zal de mortality rate uiteindelijk omhoog stuwen. Geen fear porn, gewoon realiteit. Net zoals de realiteit is dat deze gecreerde crisis wordt aangegrepen om er meerdere agendapunten door te drukken. Contant geld ligt onder vuur, de mega multinationals nemen weldra de markt van vele gevallen MKBertjes over, Surveillance Society wordt verder ingericht, de gemiddelde burger zal een hogere schuldenlast hebben nadat alle lockdowns worden opgegeven en zo kunnen we nog even doorgaan. Het zou zomaar kunnen dat dit alles de catalysator wordt van WW3. Dat het losgelaten biowapen (door de sekte van de toekomstige NWO) in China in oktober 2019 het startpunt van WW3 blijkt te zijn.

René
René
1 jaar geleden

De Struisvogel wens is de vader van de gedachte.
Wees lief voor jezelf en heb vertrouwen in jezelf.

Frans
Frans
1 jaar geleden

Het Coronavirus is een test. In een lab is een vrij onschuldig virus in elkaar geflanst en op de mensheid losgelaten. Toen hebben ze enorme angst gezaaid om te kijken wat er op de wereld zou gebeuren. Nu kunnen we zien hoe het uitwerkt !!!

Davide
Davide
1 jaar geleden

ik ben een liefhebber van ninefornews, maar frappant dat de ene keer staat dat “Corona erger is dan een bom” / ” Er zijn veel meer doden gevallen in China dat ze zeggen”, en nu is het opeens niet zo’n gevaarlijk virus, het begint een beetje op de telegraaf te lijken, paniek zaaien en dan weer niet, hetzelfde voor die Jensen die is alleen maar paniek aan het zaaien, met ze pakken onze vrijheid af, maar hij heeft alleen niet een beter plan, mijn ouders zijn in de 70 met een kwakkelende gezondheid, ik ga geen risico nemen, ik kan wel het virus bij mij dragen zonder dat ik het door heb.

Deze mensen kunnen je anders wel vertellen hoe fijn dat corona is
https://www.youtube.com/channel/UCKydRcHz9jhu_t247j7JLUQ

ja i know de media overdrijft ook inderdaad, 50 doden is niks, die waren we waarschijnlijk ook aan een normale griep doodgegaan, maar het gevaar is dat 30% van je longcapaciteit achteruit gaat blijvend, ook bij jonge mensen. En ja het kan zo maar zijn dat het een biologisch wapen is.

En ja dit is de ideale gelegenheid om het financieele systeem te laten klappen voor ze, ik vindt het allemaal prima, iedereen zit tegenwoordig toch alleen maar op z;n telefoon te staren, en laten zien wat een fantastisch leven ze hebben op instagram, met hun leasebak voor de deur, en een hypotheek boven hun stand, heerlijk kom maar op met die “great depression”.

de mensheid vraagt er zelf om, zijn nooit tevreden.

TheTruthIsOutThere
TheTruthIsOutThere
Reactie op  Davide
1 jaar geleden

Helemaal gelijk. Sowieso gaat het erom hoeveel er per dag dood gaan aan bijvoorbeeld de griep in bijv Nederland en hoeveel met Corona. Ik denk dat Corona het gaat winnen? Je moet het ook niet met Influenza vergelijken. Meer met Sars/Aids. Het is inderdaad zo dat je blijvende longschade kan krijgen.

Jack Burton
Jack Burton
1 jaar geleden

Heel goed, het is drup, drup, drup naar de wereldregering en ALTIJD succesvol.
Ons volk verkiest al reeds een eeuw veiligheid boven vrijheid, het mist kritisch denkvermogen en trapt in elke val welke er voor hen wordt geplaatst.
Deze hoax kan nog wel eens heel vervelend uitpakken tav onze vrijheid op de lange termijn, daar een volk wat veiligheid boven vrijheid verkiest uiteraard geen van beiden verdient.

hans
hans
1 jaar geleden

media en regering paniek voetbal, in 2018 in nederland 1200 doden door griep. carona virus 43 tot nu.zal wel een verdien model zijn. mensen laten zich gek maken.

Ikke
Ikke
Reactie op  hans
1 jaar geleden

In 2018 waren er 9944 doden!

Albert V
Albert V
1 jaar geleden

Qui Bono eigenlijk? Wc-papier leveranciers in elk geval.
Baudet en Wilders proberen er ook een politiek slaatje uit te slaan, Rutte zaait naar hun mening niet genoeg paniek, een totale ‘lock-down’ van de samenleving is hun oplossing. Is de schade die dat veroorzaakt ooit nog te herstellen?
In het griepseizoen 2017/18 stierven in Nederland 9400 aan een ‘normale’ griep. Ik kan mij niet herinneren dat de supermarkten toen (wc-papier) geplunderd werden.
https://wakkermens.info/corona-een-keizer-zonder-kleren/

Een combinatie van gezond eten, zon, bewegen en goed slapen is het beste medicijn tegen elke griep, ook deze. En als je toch ziek wordt en koorts krijgt: NIET je koorts proberen te verlagen (tenzij je in de buurt van 40gr komt), een verhoogde lichaamstemperatuur jaagt je immuunsysteem aan en verzwakt de ziekmakers.
Verder rekening houden met, en zorgen voor de mensen om je heen die een zwakke gezondheid hebben, de natuur kent namelijk geen mededogen en is geneigd om alles op te ruimen dat ziek en zwak is.

Lucie
Lucie
Reactie op  Albert V
1 jaar geleden

Juist,het griepseizoen in 2017/2018 was een heftige.
Ik heb toen in maart 2018 ook deze griep gehad en was drie wekenlang heel erg ziek.
Was toen 70 jaar en ik kan je vertellen dat bij ons in de buurt heel veel mensen het hadden,vooral oudere en zwakkeremensen.
Deze hele coronahype is een leugen,de mensen die nu overlijden hebben de griep gehad met meerdere gezondheidsproblemen en krijgen daardoor ook nog vaak een longontsteking.
In Italië wonen de ouderen allemaal bij de kinderen in,die de grootouders dan weer aansteken omdat ze verkouden zijn.
Twee weken terug op de verjaardag van mijn man waren ook alle kinderen en kleinkinderen bij ons,waarvan twee verkouden.twee dagen later voelde ik mij grieperig wat later overging in een fikse keelontsteking en dan nog dagenlang vreselijk hoesten.
Zo zie je dat oudere mensen het vaak veel erger kunnen krijgen,ben zelf heel vatbaar.
Eigenlijk zouden wij ouderen dan altijd in quarantaine moeten,willen we niet ziek worden.
Maar ja,dan is het leven ook niet leuk meer.

Joris
Joris
1 jaar geleden

er zijn twee opties:

Of het valt reuze mee en het dodental van de griepseizoen van 2 jaar terug 9.500 wordt bij lange na niet gehaald met Covid-19 of het vlat niet mee en dan kan je er niet omheen dat klooien met een TBC vaccin een slechter idee is dan vitamine C geven volgens dr. Richard Cheng. Hij zegt er IC bedden mee vrij te spelen.

Wie in de zorg is -zeker op dit moment- tegen het vrijspelen van IC bedden door patienten te genezen?

Dr. Richard Cheng: Hospital treatment of COVID-19 with high-dose Vit C
https://www.youtube.com/watch?v=54D62zap67c

Erique
Erique
1 jaar geleden

.Is dit virus minder erg dan de griep, hangt af welke variant er rondwaart.In Duitsland hebben ze een mildere variant dan in Italië & Iran.In Italië worden de ouderen compleet weggevaagd & de ziekenhuizen worden compleet overrompeld.Dit gebeurde in Wuhan ook al.De enige griep waarbij dit gebeurde was de Spaanse griep in 1918, al kwam die griep toendertijd uit Kansas.
Dit virus kan ook blijvende longschade veroorzaken, heb ik ook nog niet gezien bij de griep, ook niet bij de griep van 2017-2018, toen er velen het hoekje omgingen.

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

amerikaanse

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x