Homepagina » Gezondheid » Duitse longarts: ‘Coronavirus? Er is niets aan de hand’
coronavirus

Duitse longarts: ‘Coronavirus? Er is niets aan de hand’

Het coronavirus vormt geen groot gevaar voor de volksgezondheid. Wel zorgt de coronahype ervoor dat onze vrijheden en persoonlijke rechten drastisch worden ingeperkt door middel van quarantainemaatregelen en beperkingen, zegt de Duitse longarts Wolfgang Wodarg in gesprek met Oval Media.

We worden door de media overspoeld met beangstigende beelden waardoor op feiten gebaseerde onderzoeken ondergesneeuwd raken, aldus dr. Wodarg.

Hij merkt op dat we ieder jaar te maken hebben met nieuwe virussen.

Virus was al onder ons

Als virussen niet muteren, zou ons immuunsysteem ze namelijk gelijk herkennen en onschadelijk maken.

Er is tot dusver weinig aandacht geweest voor onderzoek dat naar het coronavirus is gedaan.

Tussen 2005 en 2013 hebben onderzoekers in Glasgow gekeken welke virussen betrokken zijn bij luchtwegaandoeningen.

Toen al kwamen de onderzoekers het coronavirus tegen. Het was dus al onder ons.

Zeven tot 15 procent

Dr. Wodarg merkt op dat zo’n zeven tot 15 procent van alle patiënten die op de intensive care liggen, besmet is met een coronavirus. Niets nieuws onder de zon dus.

Daarnaast draagt acht tot 10 procent van de bevolking op ieder gegeven moment een ziekmakend virus bij zich.

Volgens dr. Wodarg is niet met zekerheid te zeggen of een patiënt die het coronavirus heeft en overlijdt daadwerkelijk is gestorven aan dat virus of aan een ander virus.

Niets aan de hand

Toch beweren virologen, die geld nodig hebben voor hun instituten, dat het virus een grote bedreiging vormt voor de volksgezondheid. De politici, die de wetten maken, laten zich vooral informeren door deze virologen.

Zo wordt het critici steeds moeilijker gemaakt om te laten zien dat er niets aan de hand is, verzucht Wodarg.

We kijken op dit moment niet op een rationele manier naar deze crisis, zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

[OVALmedia]
5 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JanB
JanB
1 jaar geleden

Er is helemaal niets aan de hand. De IC bedden liggen niet vol, er is geen file om ook aan de beademing te mogen en er is helemaal geen piek te verwachten in aantal zieken waardoor de file nog groter wordt.

Gewoon aan het werk met z’n allen, over tot de orde van de dag en niet zo zeuren.
Als je in je eigen kracht staat, voldoende vitamine rijk eet en niet zo angstig doet dan is er helemaal niets aan het handje. Pluk de dag.

En ach, als je ouder en zwakker bent. Je moet toch ergens aan dood? Dat hoort nu eenmaal bij de natuurlijke selectie. Daar hebben we ons de afgelopen jaren ook niet druk over gemaakt.

R. Hoekstra
R. Hoekstra
Reactie op  JanB
1 jaar geleden

Aan elk nadeel zit een voordeel. Alles en iedereen wordt gereset, weer terug naar de basis zoals het ook hoort. Welk scenario er ook achter zit. Velen zullen het in Keulen horen donderen en zichzelf voor de kop stoten als ze beseffen dat ze als makke lammeren de MSM en regeringsleiders hebben gevolgd (letterlijk en figuurlijk). En zullen daar weer een mooie les uit leren..
En iedereen leefde nog lang en gelukkig….

Anna de Cler
Anna de Cler
Reactie op  JanB
11 maanden geleden

De media geeft geen op waarheid berustende en feiten gecontroleerd verhaal over dit virus en lijkt wel betaald door de regering (wat gedaan wordt) en probeert alleen de angst te zaaien zodat de regering allerlei maatregelingen erdoor heen kan drukken zonder tegenstand. De doem scenario’s die ze voorspeld hebben komen niet uit ook geen massale sterfte aan de griep zoals in 2018 meer dan 10000 overleden, geen sprake meer van een epidemie en de IC ligt niet vol, Ze helpen wel ons land naar de ondergang maar ja ze hebben bestuurskunde gestudeerd en geen economie of medicijnen en laten zich niet goed informeren. De macht die ze nu hebben laten ze niet gauw los

Kniertje
Kniertje
Reactie op  Anna de Cler
11 maanden geleden

Ze zijn bezig een nieuwe wereld orde door te drukken,de corona is een scam om mensen bang te maken,want wie bang is,is gewillig,Ze laten de wereld economie klappen,de nederlandse bank gaat als eerste de digtale munt testen.Doordat een hoop mensen bang zijn voor het corrona virus kunnen ze ook gelijk de vaccinaties van Bill doordrukken.Doel verminderen van de populatie.Wie weigert word waarschijnlijk gezien als volksvijand en worden opgesloten of vermoord.

Harry
Harry
1 jaar geleden

Ik heb ook gekeken naar de cijfers in Italie. De verwachting is dat tussen 23 en 25 maart de piek achter de rug is. In Lodi waar het begon, begint het al te dalen. Echter, ook in Nederland vrees ik voor duizenden doden. Het kan dus net zo erg worden als de griep die in 2017 2018 voor 9500 doden zorgde. Geen spaanse griep dus, maar ook geen verkoudheidje.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Daarom is de waarheid zo belangrijk.
Aan leugens en misleidende info heeft men niets.
D…er de grenzen dicht, pas dan is er één probleem opgelost.
Stop met marchanderen Rutte, vertel de waarheid.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Deze zogenaamde crisis maakt het dat er van alles kan gebeuren, zowel negatief als positief. Via de media wordt ons een negetief beeld geschetst waaruit we aan maatregelen ervaren hoe de bewegingsvrijheid steeds meer wordt beperkt. Maar in andere zin kan het ook betekenen dat er ruimte komt voor andere gebeurtenissen. Volgens berichtgeving vinden er arrestaties plaats in het Vaticaan. De paus zou besmet en verdwenen zijn. Zo wordt er ook geschreven dat types die gearresteerd zouden moeten worden later i het nieuws zouden kunnen komen dat ze zijn gestorven aan het corona virus terwijl ze mogelijk gewoon van de planeet zijn gevaagd (doodstraf vanwege misdaden tegen de mensheid bijvoorbeeld). Zo kan het corona virus dus ook als dekmantel gebruikt worden voor zowel negatieve als positieve zaken. Door de media wordt het alleen maar als angst zaaierij gebruikt om de macht over het volk te vergroten. En zo heb je dus een oorlog tussen goed en slecht die gaande is. Er wordt dan steeds over het virus geschreven maar er is achter het virus heel veel gaande.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Oeps, wat een wijze woorden van deze Duitse longarts.
Knevel de mensen een paar weken, daarna zijn ze weer als was.
Schep angst en zaai twee strijd, een beproeft recept.

Remco
Remco
Reactie op  H.J.
1 jaar geleden

tweestrijd @H.J.

Jack Burton
Jack Burton
1 jaar geleden

Mensen zoals Wolfgang zijn helden in een tijd van volgzame bangerikken…hier kunnen wij er een hoop meer van gebruiken👍🏻.

PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Om de één of andere reden geloof ik deze tekst hierboven meer dan onze hele regering-zooi bij elkaar…Make sense…

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Het vervelende is dat niemand duidelijk kan bewijzen dat hij gelijk heeft. Dus blijft de tweespalt bestaan: is corona een volksgevaar of niet.

Louise
Louise
1 jaar geleden

Nou nog een paar van zulke pragmatische artsen en we weten waar we aan toe zijn…..West Europa heeft zn ware gezicht laten zien , maar kennelijk wil niemand het zien…Servië heeft Chinezen medici en hulptroepen in laten vliegen, en is razend over zoveel onbenul in de EU….De afgelopen jaren heeft Nederland flink bijgedragen aan de EU vooral veel pensioen gelden , nu zegt de EU een nood pot de hebben voor de bedrijven in problemen …, tuurlijk ons eigen geld, een sigaar uit eigen doos dus…….Het is een afleidings virus, heelaas, maar de mens staat voor niets”..
Gister heeft oncle Vladi een toespraak gehouden , goh ze bestaan nog echt een leider van een Land wat een zakelijk overzicht geeft, krijgt ondersteuning van Japan…..,,,Russia Insight,, Vandaag zag ik op tv West YouTube onze staatsman tussen de schappen van een supermarkt wandelen, geweldig he ontspannen zoals als altijd……..Niet hamsteren hoor zegt hij,,, voor een leeg schap,,, de rest was keurig gevuld…..Het is net de Efteling ziet er allemaal mooi uit, maar het is een illusie………..Ben zo benieuwd hoe dit afloopt………….

d1rty
d1rty
1 jaar geleden

Een geheime agenda die wordt uitgerold voor uw ogen, misleiding en afleiding. Er is wel degelijk iets gaande maar alle complottheoriën (ook complottheoriën die bewust door de machthebbers worden verspreid) maken het er niet makkelijker op om het juiste te zien. 1 ding is zeker…geld verdampt niet zomaar dus het verschuift naar een klein clubje machthebbers. Alle slaven beginnen straks weer op nul…of erger nog…in de min. Trappen we er weer in en gaan we weer hard werken tot de “vette jaren” om daarna weer in de magere jaren terecht te komen? Of gaan nu eens met z’n allen(wij slaven) stoppen met dit geldsysteem?

x

Check Also

versoepeling

Kritiek op ‘nepversoepelingen’: ‘Dit is ordinair machtsmisbruik’

Het kabinet zou van plan zijn met ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x