GezondheidCorona

Duitse longarts: ‘Coronavirus? Er is niets aan de hand’

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavirus vormt geen groot gevaar voor de volksgezondheid. Wel zorgt de coronahype ervoor dat onze vrijheden en persoonlijke rechten drastisch worden ingeperkt door middel van quarantainemaatregelen en beperkingen, zegt de Duitse longarts Wolfgang Wodarg in gesprek met Oval Media.

We worden door de media overspoeld met beangstigende beelden waardoor op feiten gebaseerde onderzoeken ondergesneeuwd raken, aldus dr. Wodarg.

Hij merkt op dat we ieder jaar te maken hebben met nieuwe virussen.

Virus was al onder ons

Als virussen niet muteren, zou ons immuunsysteem ze namelijk gelijk herkennen en onschadelijk maken.

Er is tot dusver weinig aandacht geweest voor onderzoek dat naar het coronavirus is gedaan.

Tussen 2005 en 2013 hebben onderzoekers in Glasgow gekeken welke virussen betrokken zijn bij luchtwegaandoeningen.

Toen al kwamen de onderzoekers het coronavirus tegen. Het was dus al onder ons.

Zeven tot 15 procent

Dr. Wodarg merkt op dat zo’n zeven tot 15 procent van alle patiënten die op de intensive care liggen, besmet is met een coronavirus. Niets nieuws onder de zon dus.

Daarnaast draagt acht tot 10 procent van de bevolking op ieder gegeven moment een ziekmakend virus bij zich.

Volgens dr. Wodarg is niet met zekerheid te zeggen of een patiënt die het coronavirus heeft en overlijdt daadwerkelijk is gestorven aan dat virus of aan een ander virus.

Niets aan de hand

Toch beweren virologen, die geld nodig hebben voor hun instituten, dat het virus een grote bedreiging vormt voor de volksgezondheid. De politici, die de wetten maken, laten zich vooral informeren door deze virologen.

Zo wordt het critici steeds moeilijker gemaakt om te laten zien dat er niets aan de hand is, verzucht Wodarg.

We kijken op dit moment niet op een rationele manier naar deze crisis, zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

[OVALmedia]

5 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JanB
JanB
3 jaren geleden

Er is helemaal niets aan de hand. De IC bedden liggen niet vol, er is geen file om ook aan de beademing te mogen en er is helemaal geen piek te verwachten in aantal zieken waardoor de file nog groter wordt.

Gewoon aan het werk met z’n allen, over tot de orde van de dag en niet zo zeuren.
Als je in je eigen kracht staat, voldoende vitamine rijk eet en niet zo angstig doet dan is er helemaal niets aan het handje. Pluk de dag.

En ach, als je ouder en zwakker bent. Je moet toch ergens aan dood? Dat hoort nu eenmaal bij de natuurlijke selectie. Daar hebben we ons de afgelopen jaren ook niet druk over gemaakt.

Harry
Harry
3 jaren geleden

Ik heb ook gekeken naar de cijfers in Italie. De verwachting is dat tussen 23 en 25 maart de piek achter de rug is. In Lodi waar het begon, begint het al te dalen. Echter, ook in Nederland vrees ik voor duizenden doden. Het kan dus net zo erg worden als de griep die in 2017 2018 voor 9500 doden zorgde. Geen spaanse griep dus, maar ook geen verkoudheidje.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Daarom is de waarheid zo belangrijk.
Aan leugens en misleidende info heeft men niets.
D…er de grenzen dicht, pas dan is er één probleem opgelost.
Stop met marchanderen Rutte, vertel de waarheid.

Rob
Rob
3 jaren geleden

Deze zogenaamde crisis maakt het dat er van alles kan gebeuren, zowel negatief als positief. Via de media wordt ons een negetief beeld geschetst waaruit we aan maatregelen ervaren hoe de bewegingsvrijheid steeds meer wordt beperkt. Maar in andere zin kan het ook betekenen dat er ruimte komt voor andere gebeurtenissen. Volgens berichtgeving vinden er arrestaties plaats in het Vaticaan. De paus zou besmet en verdwenen zijn. Zo wordt er ook geschreven dat types die gearresteerd zouden moeten worden later i het nieuws zouden kunnen komen dat ze zijn gestorven aan het corona virus terwijl ze mogelijk gewoon van de planeet zijn gevaagd (doodstraf vanwege misdaden tegen de mensheid bijvoorbeeld). Zo kan het corona virus dus ook als dekmantel gebruikt worden voor zowel negatieve als positieve zaken. Door de media wordt het alleen maar als angst zaaierij gebruikt om de macht over het volk te vergroten. En zo heb je dus een oorlog tussen goed en slecht die gaande is. Er wordt dan steeds over het virus geschreven maar er is achter het virus heel veel gaande.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x