BuitenlandCorona

99% van de mensen die stierven aan corona leed al aan andere ziektes, zegt Italië

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 99 procent van de Italianen die aan corona zijn gestorven, leed al aan een andere ziekte. Dat blijkt uit een studie uitgevoerd door de gezondheidsdienst in Italië waar Bloomberg over bericht.

Toen het dodental was opgelopen tot boven de 2500 besloten de gezondheidsautoriteiten de gegevens eens door te spitten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Na een analyse van een deel van de medische dossiers van de coronadoden bleek dat slechts drie slachtoffers, 0,8 procent van het totaal, geen andere aandoening had.

Gemiddelde leeftijd 79,5 jaar

Bijna de helft van de slachtoffers leed aan tenminste drie andere ziektes en ongeveer een kwart had één of twee andere aandoeningen.

Meer dan 75 procent had last van hoge bloeddruk, ongeveer 35 procent leed aan diabetes en een derde was hartpatiënt.

De gemiddelde leeftijd van de mensen die in Italië zijn overleden aan het virus is 79,5 jaar.

Sterftecijfer twee procent

Alle slachtoffers jonger dan 40 jaar leden al aan serieuze aandoeningen.

Officieel zijn er zo’n 35.000 besmettingsgevallen en 3000 sterfgevallen gemeld in Italië. Dat zou betekenen dat het sterftecijfer ongeveer acht procent bedraagt.

De Gimbe Foundation liet echter weten dat ongeveer 100.000 Italianen besmet zijn met corona. Daarmee zou het sterftecijfer uitkomen op ongeveer twee procent, beduidend lager.

[Bloomberg]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
4 jaren geleden

Yup, vooral nooit het complete verhaal vertellen. Wat een totale waanzin waart er rond in de wereld op het moment…

Harry
Harry
4 jaren geleden

Iedereen zou het toch krijgen? Die 100.000 is natuurlijk veel te laag zodat de hoaxters nog een gezicht hebben. 2 miljoen lijkt mij reelet, dus niet erger dan de griep.

Overigens aantal nieuwe gevallen in Wuhan nihil. Deze hoax loopt op haar laatste benen. Wilders en baudet, wst zijn die door de mand gevallen. Die wilde nu al een soort van politie staat met hun lock down voor een verkoudheidsvirus.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Het is vergelijkbaar met de Pest vroeger, mensen reageerden toen net zo als nu en was er een familielid besmet ging iedereen in quarantaine en werd er een wit kruis op je deur geverfd. Dan kwamen er mensen met kappen met daarin ontsmettingsmiddel/kruiden op hun gezicht de doden ophalen met een handkar en die werden dan buiten de stad begraven in een massagraf of verbrand. Natuurlijke selectie noemden we dat, natuur ruimt op en maakt plaats, nu moet alles en iedereen maar blijven leven koste wat het kost. Behalve als het oorlog is dan mag iedereen weer dood, of als je buurman 10cm over je erfgrens heeft gebouwd dan mag je buurman ook dood. Of als je geen religie aan hangt, dan moet je zelfs dood. Het is een rare wereld waarin we leven. Maar hebben jullie gemerkt dat iedereen veel vriendelijker tegen elkaar is? Mensen meer klaar staan voor elkaar, overal glimlachen en een praatje maken? Hamsteren wordt ook minder want de mensen zijn over de eerste schok heen, iedereen is veel positiever en daarom is er geen enkele duister macht die ons er onder kan krijgen, mensen zijn uitermate flexibel en kennen wel empathie. Dus het komt echt wel goed allemaal.

Henk
Henk
4 jaren geleden

Ik word een beetje schijtziek van al die hamsteraars , die ikke ikke mentaliteit gadverdamme . Asociaal gedrag en egoïstisch ook . Als iedereen normaal blijft doen met boodschappen is er niets aan de hand maar een gigantische voorraad steeds maar inslaan is gewoon ziekelijk gedrag . Opa en oma moeten het doen met de restjes , dan ben je toch behoorlijk asociaal bezig hoor .

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x