Homepagina » Buitenland » 99% van de mensen die stierven aan corona leed al aan andere ziektes, zegt Italië
corona
Foto: Dipartimento Protezione Civile CC BY 2.0

99% van de mensen die stierven aan corona leed al aan andere ziektes, zegt Italië

Meer dan 99 procent van de Italianen die aan corona zijn gestorven, leed al aan een andere ziekte. Dat blijkt uit een studie uitgevoerd door de gezondheidsdienst in Italië waar Bloomberg over bericht.

Toen het dodental was opgelopen tot boven de 2500 besloten de gezondheidsautoriteiten de gegevens eens door te spitten.

Na een analyse van een deel van de medische dossiers van de coronadoden bleek dat slechts drie slachtoffers, 0,8 procent van het totaal, geen andere aandoening had.

Gemiddelde leeftijd 79,5 jaar

Bijna de helft van de slachtoffers leed aan tenminste drie andere ziektes en ongeveer een kwart had één of twee andere aandoeningen.

Meer dan 75 procent had last van hoge bloeddruk, ongeveer 35 procent leed aan diabetes en een derde was hartpatiënt.

De gemiddelde leeftijd van de mensen die in Italië zijn overleden aan het virus is 79,5 jaar.

Sterftecijfer twee procent

Alle slachtoffers jonger dan 40 jaar leden al aan serieuze aandoeningen.

Officieel zijn er zo’n 35.000 besmettingsgevallen en 3000 sterfgevallen gemeld in Italië. Dat zou betekenen dat het sterftecijfer ongeveer acht procent bedraagt.

De Gimbe Foundation liet echter weten dat ongeveer 100.000 Italianen besmet zijn met corona. Daarmee zou het sterftecijfer uitkomen op ongeveer twee procent, beduidend lager.

[Bloomberg]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
10 maanden geleden

Yup, vooral nooit het complete verhaal vertellen. Wat een totale waanzin waart er rond in de wereld op het moment…

IIS
IIS
Reactie op  André
10 maanden geleden

Het is handig om aan zieken een label te hangen dat ze coronahoax hebben en/of eraan zijn gestorven. Ook de testen zijn niet betrouwbaar, uiteindelijk uit welke gecontroleerde fabrieken komen deze tests en waar test men dan op?

En wie kan bewijzen dat ze gezonde mensen niet opensnijden om de organen eruit te halen en deze te verhandelen en de lijken daarna zonder familie erbij ongezien de oven ingaan, onder het mom van corona? Om maar eens wat te noemen.

Harry
Harry
10 maanden geleden

Iedereen zou het toch krijgen? Die 100.000 is natuurlijk veel te laag zodat de hoaxters nog een gezicht hebben. 2 miljoen lijkt mij reelet, dus niet erger dan de griep.

Overigens aantal nieuwe gevallen in Wuhan nihil. Deze hoax loopt op haar laatste benen. Wilders en baudet, wst zijn die door de mand gevallen. Die wilde nu al een soort van politie staat met hun lock down voor een verkoudheidsvirus.

H.J.
H.J.
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

Laten we maar ff afwachten Harry, wat deze week in Nederland nog gaat plaats vinden.

Willem
Willem
10 maanden geleden

Het is vergelijkbaar met de Pest vroeger, mensen reageerden toen net zo als nu en was er een familielid besmet ging iedereen in quarantaine en werd er een wit kruis op je deur geverfd. Dan kwamen er mensen met kappen met daarin ontsmettingsmiddel/kruiden op hun gezicht de doden ophalen met een handkar en die werden dan buiten de stad begraven in een massagraf of verbrand. Natuurlijke selectie noemden we dat, natuur ruimt op en maakt plaats, nu moet alles en iedereen maar blijven leven koste wat het kost. Behalve als het oorlog is dan mag iedereen weer dood, of als je buurman 10cm over je erfgrens heeft gebouwd dan mag je buurman ook dood. Of als je geen religie aan hangt, dan moet je zelfs dood. Het is een rare wereld waarin we leven. Maar hebben jullie gemerkt dat iedereen veel vriendelijker tegen elkaar is? Mensen meer klaar staan voor elkaar, overal glimlachen en een praatje maken? Hamsteren wordt ook minder want de mensen zijn over de eerste schok heen, iedereen is veel positiever en daarom is er geen enkele duister macht die ons er onder kan krijgen, mensen zijn uitermate flexibel en kennen wel empathie. Dus het komt echt wel goed allemaal.

Henk
Henk
10 maanden geleden

Ik word een beetje schijtziek van al die hamsteraars , die ikke ikke mentaliteit gadverdamme . Asociaal gedrag en egoïstisch ook . Als iedereen normaal blijft doen met boodschappen is er niets aan de hand maar een gigantische voorraad steeds maar inslaan is gewoon ziekelijk gedrag . Opa en oma moeten het doen met de restjes , dan ben je toch behoorlijk asociaal bezig hoor .

IIS
IIS
Reactie op  Henk
10 maanden geleden

@Henk

Ik wordt schijtziek van het volk dat zegt ons te kunnen claimen, dicteren, te regeren en te behandelen als drek, als het laagste stuk vuil. Geef niet de hamsteraars de schuld, maar de machten die ons proberen af te maken. Deze machten hebben namelijk vierkant schijt aan jou en je hele familie en ieder mens op deze planeet.

Philip
Philip
10 maanden geleden

Juist, officieel zijn er wereldwijd pakweg 200 k besmettingen (deze zijn getest) op die 200 K heb je pakweg 10 k doden officieel en dat zijn dan nog meestal zwaar zieke en verzwakte, oudere mensen.

Onofficieel zijn er al ruim 20 tot zelfs 200 miljoen besmettingen wereldwijd en pakweg 100 k tot max 1 miljoen doden….dan stelt dat aantal doden nog steeds niets voor!!

In een ander topic heb ik al eens gezegd, het laat heel mooi zien dat de politici zonder enige uitzondering hebben gefaald.
Ze zijn al jaren alles kopt aan het besparen (zorgsector) om die banken te redden en hun eigen riante lonen in stand te houden.
Als je dan met zo vele ziekenhuizen die ieder land rijk is, niet een paar duizend mensen kunt verzorgen/opvangen die er erg aan toe zijn, dan heb je gigantisch gefaald.

Loekie
Loekie
Reactie op  Philip
10 maanden geleden

dan heb je niet gefaald; dan wordt duidelijk in welke richting politiek bedreven wordt

Harry
Harry
10 maanden geleden

Beste mensen, ik hoor net het nieuws op klassiek muziek zender. De media gaat helemaal in de overdrive. Er werd gezegd dat het vreselijk is, namen van bekende mense. Er wordt geoefend voor een lock down. Geert en Thiery krijgen hun zin lijkt het, een politiestaat vanwege een verkoudheid met vrijwel alleen 80+ . Ze gaan dit helemaal uitbuiten. En dat terwijl in wuhan geen nieuw gevallen zijn. Maar de meeste mensen hebben hun mond ooen zodat alles door hun strot getrapt kan worden, met dank ook aan Geert en Thiery.

Exegese
Exegese
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

Zoals ik al vele malen schreef hier, Wilders en Baudet verschillen uiteindelijk in niets van de anderen, sterker nog ze gaan nog eens in de overdrive. Gecontroleerde oppositie een top. Zij gaan voor de totalitaire politiestaat.

Silvio
Silvio
Reactie op  Exegese
10 maanden geleden

Wilders staat in dienst van de zionisten, hij gaat niet voor niets vaak naar israel

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Harry
10 maanden geleden

Grens op slot ok, en dan blijven handhaven. Voor de rest van het land is een lockdown toch te laat.
Als ik de video van de ‘neervallende doden’ in Wuhan kijk, denk ik weer aan de vogels die in Den Haag dood uit de lucht vielen en de zwijnen bij Apeldoorn.

x

Check Also

president

President Venezuela presenteert ‘wondermiddel’ tegen corona: ‘100% effectief, geen bijwerkingen’

Terwijl in de rest van de wereld ...

huisarts

Huisarts roept op tot rust: ‘Speel regering niet in de kaart’

In diverse Nederlandse steden zijn gisteravond ongeregeldheden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x