Homepagina » Buitenland » Het is juist hartstikke goed dat Trump Poetin uitnodigt in het Witte Huis. 50PLUS-voorman confronteert Jinek aan tafel met Trump-bashing
Het is juist hartstikke goed dat Trump Poetin uitnodigt in het Witte Huis. 50PLUS-voorman confronteert Jinek aan tafel met Trump-bashing

Het is juist hartstikke goed dat Trump Poetin uitnodigt in het Witte Huis. 50PLUS-voorman confronteert Jinek aan tafel met Trump-bashing

Eva Jinek werd vorige week aan haar eigen talkshowtafel beschuldigd van structurele Trump-bashing.

Voorzitter van 50PLUS Geert Dales kon het niet langer aanzien: “Ik denk dat het hartstikke goed is dat Trump Poetin uitnodigt in het Witte Huis. Dat ze met elkaar gaan praten.”

“Ik zit er echt heel anders in,” vervolgde hij. “Het rondje Trump-bashing wat zich hier elke avond aan tafel afspeelt, daar heb ik niet zo veel mee.”

Jinek reageerde als door een wesp gestoken: “Nou, ik zit hier niet om Trump te bashen, maar ik nodig mensen uit die hun mening daarover mogen geven.”

Schijn van onpartijdigheid

“Vanavond valt het mee, maar meestal is het wel zo,” aldus Dales.

“Het is niet de insteek als ik Trump-nieuws behandel hoor,” verdedigde Jinek. “Wij nodigen mensen uit die daar hun mening over mogen geven.”

RTLZ-presentator Roderick Veelo gaf Dales helemaal gelijk. “Misschien dacht Jinek even dat de schijn van onpartijdigheid gered was.”

Doorgestoken kaart

Hij schrijft in zijn column dat de nadruk in het nieuws tegenwoordig ligt op verhalen vertellen, die van tevoren worden bedacht.

Het verhaal van Trump, of het bashen van Trump waar Dales op doelt, is al twee jaar oud. Dat verhaal wordt ons dag in dag uit verteld, aldus Veelo. Het is doorgestoken kaart. De redacties kiezen de meningen.

Hard afrekenen

“Het gaat mis als journalisten onpartijdigheid claimen, maar dat niet waarmaken,” zegt Veelo.

“Nieuwsconsumenten kunnen dan hard afrekenen met de pretentie van journalisten dat zij onbevooroordeeld en onpartijdig in het nieuws staan,” vervolgt hij.

De geloofwaardigheid van de nieuwsmedia wordt niet zozeer bedreigd door een Amerikaanse president of Russische trollen, maar gaat eraan door ten onrechte vast te houden aan de schijn van partijdigheid, besluit hij.

[RTLZ]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Tante Jinek is walgelijk. Haar grote voorbeeld die ze ontzettend bewondert is Hillary Clinton. Een paar maanden geleden had Brandpunt een registratie uitgezonden van haar interview met Killary. Je kan bibliotheken vullen met al haar misdaden. Hillary Clinton – de meest criminele, meest moorddadige, leugenachtige zieke psychopate die ooit op deze wereld heeft gelopen en dat is Jinek’s inspiratiebron. Dan ben je af. Voorgoed.

  57 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Teefje Jinek vindt helemaal niets ! Teefje Jinek heeft helemaal niets te vinden. Teeft Jinek heeft alleen maar te gehoorzamen. Teefje Jinek wordt betaald door de Zio Nazi Biderberg Cligue met aan het hoofd Tante Bea een nog wat van die Nazi !

   19 likes
  • Zou het niet harder kunnen zeggen. Wie zich verdiept — en dat doet de MSM ‘journalist’ al lang niet meer — heeft zich blijvend wild geschrokken van hiLIARy en haar kliek. Maar waarheid wint, slowly but surely en al bij de verkiezingen ‘wist’ ik dat Trump zou winnen. En ik schreef twee maand daarna dat dit is The Best President Ever. Zeker als je de tegenstand van dat enorme NWO stinkmoeras met HUN pers dagelijks ziet. Men lachte me uit, vrienden verloren, maar ik krijg steeds meer gelijk van de geschiedenis en de keiharde feiten! WAT een productief genius!

   20 likes
  • Helemaal eens,en vanavond had ze weer een slijm-intervieuw met verkrachter Bill Clinton…. die misdadiger wist gewoon niet meer hoe die z,n bek in de plooi moest houden bij alle onzin en klinklare leugens die hij verkondigde,…ze haalde haar nog niet eens geboren kind erbij ,om die om hem om advies te vragen …een dommer interview heb ik zelden gezien,wat een hersenloos gedrocht is het toch die Jinek.

   19 likes
  • Het zegt al genoeg over dat teefje als je naar haar obsessie kijkt voor killerie.
   Twee slechteriken,waarvan killerie natuurlijk de ergste is.

   9 likes
 2. Ach, dat blonde teefje denkt met haar “kijkdoos” programma iets te melden, maar schijnt nog steeds niet te beseffen dat ze van huis uit een verwend en misselijkmakend kreng is en haar plaats in onze maatschappij nog steeds zoekt, maar nooit zal vinden.

  Maar…… haar naam en verdere persoonlijke gegevens staat al op de lijst, welke t.z.t. openbaar zal worden als het tij zich keert!

  32 likes
 3. Prima toch,dat Putin en trump met elkaar praten.
  Het zijn nucleair machten.
  AL zij van plan zijn Hun paddestoelwolk te laten verschijnen,hoeft dit arrogante Kreng zich ook niet meer druk te maken ,op welke school haar nakomeling geplaatst moet worden.

  28 likes
 4. Eva, je lult uit Jenek

  21 likes
 5. De meest kritische vraag die Jinek aan HRC stelde was of haar stoel wel lekker zat. Dat was geen interview maar propaganda.
  Niks geen vragen over Laura Silsby, geen vragen over de praktijken van de Podesta’s, de spirit cooking ect, geen vragen over Epstein en zijn eiland, geen vragen over het omgekeerde kruis rond de hals van haar dochter, geen vragen over Huma en haar banden met het moslimbroederschap, geen vragen over Benghazi of Seth Rich.
  HRC heeft kuru… dat mens is ziek. En Jinek is triest of gekocht.

  18 likes
  • @Henk..
   En Jinek is triest of gekocht.

   Antwoord B
   Hoewel je A ook niet helemaal fout kunt rekenen… maar triest lijkt me voor haar een understatement..

   2 likes
 6. Serpent Jinek is zo’n type vrouw die over lijken gaat om haar doel te bereiken.
  Ze kronkelt haar borderline persoonlijkheid met gemak overal binnen en spuwt haar gal en gif over mensen die het niet eens met haar zijn.
  Eigenlijk moet je zo’n psychopate opsluiten in een zwaar bewaakte inrichting maar dat hele mediapark is al een soort inrichting vol links deugvolk.
  Net zoals die misselijkmakende zak tabak van een Eric Corton, met zijn hypocriete links fascistische prietpraat, heeft slang Eva zich overal naar binnen gekropen, ingelikt en vastgebeten.
  Ooit komt de dag dat wij Nederland bevrijden van die zwakzinnige linkse zelfpijpende landverraders en ze definitief een nekslag zullen geven c.q Nederland uittrappen….

  16 likes
 7. Jinink is een marionet zielig persoon ! Poetin en Trump heel goed idee want beide willen geen oorlog ! Overigens wie hillary clinton adoreerd is bijvoorbaat al een zielig persoon ! Hillary moet het gevang in ! Is een misdadiger !

  10 likes
 8. bash programma nr 1!

  8 likes
 9. Sorry, ik schrijf meestal internationale stukjes. Engels eerste taal geworden, knippen en plakken:
  President Donald Trump, the no-nonsense politician who sleeps 4 hours each day and is the non groggy foggy lackadaisical, hardworking honorable Realistic Representative of the truthloving Godly people of the USA and the Whole World, does what he says and says (and transparentely twitters what he does:
  MUST SEE http://www.promiseskept.com

  President trump SERVES the people!
  And not as the conspiracy Hatred and Destroy Trump ‘journalists’ of totally fake CNN and MSNBC, WashCompost, fake ‘intellectual’ (not!) NYT, Snoops, AP, Daily NY fake News, Garbage NWO Soros RollingStone, etc.

  4 likes
  • Iedereen weet dat je meer dan vier uur slaap nodig hebt per nacht. Dus zal wel een broodje aap zijn van Trump en consorten om te laten zien hoe stoer die vent wel of niet is. Net zoals de “dokter” die hem “onderzocht” en nog “nooit zo’n gezonde president gezien te hebben”. Terwijl iedereen die verstand heeft ziet dat Trump veel te dik is, en dat hij niet helder uit zijn ogen kijkt. Tevens was iemand als Obama met sport bezig en veel gezonder…

   Maar goed Albert, die past wel heel goed bij de alternetiv facts van Trump. Maar je moet niet denken dat mensen jou slim vinden, want je kopiet en plakt gewoon anderen na.
   FaceCNN? Jij bent zeker iemand van FOX? Begrijp wel dat zelfs FOX (wat eerst een fanomroep was van Trump) de handen van Trump afhoudt. Die man breekt in in tv shows als er wat negatiefs over hem te vermelden is. Echt, nog nooit zo een narcist aan het werk gezien in de politiek. Wat mogen wij blij zijn met Mark Rutte en Koning Willem als onze leiders!

   3 likes
 10. Niemand wil oorlog ! dus…… laten we praten over vreedzaam leven maar dan wel iedereen in eigen land !

  6 likes
 11. Dat b*tch is geïndoctrineerd door de Clinton dynastie?

  3 likes
 12. Ik scheld dus ik besta???

  Wat een intelligente totaal niet rancuneuze mensen/meningen hier zeg!
  Lig dubbel!
  Elkaar volkomen verrot schelden, bij voorkeur anoniem, daar komen we heel ver mee.
  Gelukkig ben ik niks, niet eens een gutmensch.
  Presenteer geen programa, ben geen (super linkse) caberatier of kunstenaar.
  Zelfs geen DJ, dus mij schelden ze niet uit;-)
  Of toch!!!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...