Homepagina » Het Complot » Britse premier Cameron ontkent ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de EU te houden
Britse premier Cameron ontkent 'reusachtig David Icke-achtig complot' om Groot-Brittannië in de EU te houden

Britse premier Cameron ontkent ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de EU te houden

De Britse premier Cameron ontkent het bestaan van een ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de Europese Unie te houden.

Cameron deed deze uitspraak nadat de Franse president François Hollande had gewaarschuwd dat er ‘consequenties’ zullen zijn als het land na het referendum in juni besluit om de EU verlaten. “Ik wil jullie niet bang maken, maar de waarheid vertellen,” zei hij. “Er zullen consequenties zijn als Groot-Brittannië de EU verlaat.”

In Frankrijk vergeleek de Britse premier argumenten van mensen die een Brexit, een Brits vertrek uit de EU, steunen met complottheorieën die worden aangehangen door voormalig BBC-verslaggever en complottheoreticus David Icke.

Gevoelige snaar

De Franse minister van Economische Zaken waarschuwde dat Britse grenswachten mogelijk niet meer in Calais gestationeerd zullen worden als Groot-Brittannië besluit zijn banden met Brussel te verbreken. “Je kunt natuurlijk zeggen dat dit een reusachtig David Icke-achtig complot is, maar dat is onzin,” zei Cameron.

Icke schreef op zijn website dat hij duidelijk een gevoelige snaar heeft geraakt. “Fascinerend dat Cameron het nodig vond om dit te ontkennen, terwijl het overduidelijk wel het geval is” zei hij.

Façade

Icke noemde de EU een ‘vehikel voor het centraliseren van de macht in de handen van enkele duistere bureaucraten’. “Het is een façade, oplichterij, en het ergste is nog dat u dat weet meneer Cameron,” zei hij.

“De Britse premier David Cameron ontkent dat er sprake is van een complot om Groot-Brittannië onderworpen te houden aan de bureaucratische tirannie in de EU,” aldus Icke. “Heb ik misschien een gevoelige snaar geraakt, Dave?”


[Telegraph]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
5 jaren geleden

mooie act van icke

exegese
exegese
5 jaren geleden

Never believe anything until someone officially denies it !

Hij is zogenaamd fel tegen de EU tenzij hij een aantal totaal nietszeggende en waardeloze deals mee weet te sluiten. En dan maar hopen dat het gepeupel er weer zoals gewoonlijk met open ogen in tuint.
De kans is echter groot dat men er niet meer in trapt, het spel is gespeeld. De ene leugen overlapt de andere en men is inmiddels bezig verstrikt te raken in het eigen gesponnen leugenweb precies zoals in Nederland zal niemand voor het associatieverdrag met Oekraïne stemmen en in Engeland zal men voor een Brexit kiezen. Weg met het ondemocratische en bureaucratische gedrocht in Brussel wat onmiskenbaar een molensteen om ieders nek is. Het is tijd voor de waarheid, tijd voor de ommekeer !

peter
peter
5 jaren geleden

Haha, dan zit je toch echt met een probleem als je Icke -geridiculiseerd tot op het bot- erbij moet halen om je gelijk te kunnen halen.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

Voor een grote ommekeer en wellicht een grote knieval van de EU is dit toch een moment waarop dat zou kunnen gebeuren. Ik kan alleen maar hopen dat GB opstapt en er massaal nee wordt gestemd op het verdrag met Oekraïne . Het zal wel met veel gevolgen gepaard gaan, maar liever nu dan nooit.

x

Check Also

9/11

20 jaar na 9/11: Brandweerman Rudy Dent zag WTC7 instorten, dit is zijn verhaal

Gisteren herdacht de wereld de aanslagen van ...

vaccinpaspoort

‘Goed nieuws! Grootschalig, mondiaal verzet tegen vaccinpaspoorten’

De Amerikaanse oud-senator Ron Paul en Daniel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x