Homepagina » Het Complot » Britse premier Cameron ontkent ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de EU te houden
Britse premier Cameron ontkent 'reusachtig David Icke-achtig complot' om Groot-Brittannië in de EU te houden

Britse premier Cameron ontkent ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de EU te houden

De Britse premier Cameron ontkent het bestaan van een ‘reusachtig David Icke-achtig complot’ om Groot-Brittannië in de Europese Unie te houden.

Cameron deed deze uitspraak nadat de Franse president François Hollande had gewaarschuwd dat er ‘consequenties’ zullen zijn als het land na het referendum in juni besluit om de EU verlaten. “Ik wil jullie niet bang maken, maar de waarheid vertellen,” zei hij. “Er zullen consequenties zijn als Groot-Brittannië de EU verlaat.”

In Frankrijk vergeleek de Britse premier argumenten van mensen die een Brexit, een Brits vertrek uit de EU, steunen met complottheorieën die worden aangehangen door voormalig BBC-verslaggever en complottheoreticus David Icke.

Gevoelige snaar

De Franse minister van Economische Zaken waarschuwde dat Britse grenswachten mogelijk niet meer in Calais gestationeerd zullen worden als Groot-Brittannië besluit zijn banden met Brussel te verbreken. “Je kunt natuurlijk zeggen dat dit een reusachtig David Icke-achtig complot is, maar dat is onzin,” zei Cameron.

Icke schreef op zijn website dat hij duidelijk een gevoelige snaar heeft geraakt. “Fascinerend dat Cameron het nodig vond om dit te ontkennen, terwijl het overduidelijk wel het geval is” zei hij.

Façade

Icke noemde de EU een ‘vehikel voor het centraliseren van de macht in de handen van enkele duistere bureaucraten’. “Het is een façade, oplichterij, en het ergste is nog dat u dat weet meneer Cameron,” zei hij.

“De Britse premier David Cameron ontkent dat er sprake is van een complot om Groot-Brittannië onderworpen te houden aan de bureaucratische tirannie in de EU,” aldus Icke. “Heb ik misschien een gevoelige snaar geraakt, Dave?”


[Telegraph]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Never believe anything until someone officially denies it !

  Hij is zogenaamd fel tegen de EU tenzij hij een aantal totaal nietszeggende en waardeloze deals mee weet te sluiten. En dan maar hopen dat het gepeupel er weer zoals gewoonlijk met open ogen in tuint.
  De kans is echter groot dat men er niet meer in trapt, het spel is gespeeld. De ene leugen overlapt de andere en men is inmiddels bezig verstrikt te raken in het eigen gesponnen leugenweb precies zoals in Nederland zal niemand voor het associatieverdrag met Oekraïne stemmen en in Engeland zal men voor een Brexit kiezen. Weg met het ondemocratische en bureaucratische gedrocht in Brussel wat onmiskenbaar een molensteen om ieders nek is. Het is tijd voor de waarheid, tijd voor de ommekeer !

  61 likes
 • Jeff schreef:

  Voor een grote ommekeer en wellicht een grote knieval van de EU is dit toch een moment waarop dat zou kunnen gebeuren. Ik kan alleen maar hopen dat GB opstapt en er massaal nee wordt gestemd op het verdrag met Oekraïne . Het zal wel met veel gevolgen gepaard gaan, maar liever nu dan nooit.

  31 likes
 • wolfje schreef:

  mooie act van icke

  22 likes
 • helder schreef:

  ik heb zo het idee dat de Nieuwe Wereld Orde in kannen en kruiken is, hoor

  10 likes
  • Elise49 schreef:

   Dat idee heb ik ook, maar het moet ook nog in zijn geheel afgemaakt gaan worden. Google/ Apple/technologie als alleenheersers. Men zegt wel dat Apple niks met de appel van Eva te maken heeft, maar ik denk daar anders over.

   2 likes
  • helder schreef:

   en – we are the last one to know- zoals altijd. Maar ja, ok, je kan wel je eigen leven inkleuren, natuurlijk

   1 likes
 • corbison schreef:

  Al stemt heel de Engelse bevolking voor een Brexit dan weet de niet gekozen salon pooiers club uit Brussel het nog te verdraaien en te verkopen als een positief blijf bij de EU wat ook gaat gebeuren Democratie komt niet in hun bijbel voor.

  12 likes
 • peter schreef:

  Haha, dan zit je toch echt met een probleem als je Icke -geridiculiseerd tot op het bot- erbij moet halen om je gelijk te kunnen halen.

  5 likes
  • ET contactee schreef:

   David Icke heeft gelijk, dus de rest kan zijn meninkje pakken, 180 graden omdraaien, en vervolgens “ja” knikken. Dat gaat pas een pijnlijk moment worden.
   En dat moment gaan we allemaal meemaken.
   Bij mij is dat al gebeurd.
   Het heelal in een oceaan van intelligent leven, en als je denkt van niet, dan ben je jezelf aan het belazeren.

   3 likes
 • Elise49 schreef:

  Als je kijkt naar het voorblad van “de economist” hoe 2016 eruit gaat zien, dan zie je dat Le penn met haar hand gedag zwaait naar Hollande. Zij is gekleurd. Hollande alleen stropdas. Dus Hollande gaat weg. En wat hij dus nu zegt tegen Cameron stelt dan niks voor.
  Cameron staat er wel gekleurd op, dus zijn rol blijft. Jammer dat ik niet goed kan zien wat er op zijn schouder staat. Het object dus. Weet iemand wat dit is?

  Ik vrees voor het leven van Poetin. Onder/tegen hem staat een enge gast met een eenhoorn.

  De plaatjes :Hoe zit de wereld eruit in. Daar staan data. Beginnend met 1987. Als je er elk jaar 1 jaar bijneemt dan kom je uit in 2017. Dus 1987+ 6=1993+7=2000+8=2008+9=2017. Wordt dit het jaar van de financiële crash? Er staat immers een kassa bij en een lijkende econoom.

  Op de pagode staat een Romeinse soldaat. Dat kan betekenen dat de agenda daar ook zich genesteld heeft en als Poetin opgeruimd is, dan is de NWO bijna af. De zon is op het voorblad gevangen door een ring. In mijn ogen betekent dit dat technologie/kunstlicht/het element ijzer het element hout(al het levende/natuurlijke/zon is natuurlijk licht) heeft overgenomen. Landen die zich willen verzetten, zit onder de plak van de technologie. bv. Klimaatwapens. Gewone man wordt onder controle gehouden via data/politie/NAVO leger.

  Wij maken momenteel een Niburu mee. Niet echt om blij van te worden. Daarom leef ik het nu. Dromen mag altijd.

  3 likes
  • Freedom schreef:

   Kan met je meegaan Elise, ik heb de economist ook al eens bestudeerd en wat jij zegt klopt wel denk ik. Poetin zou wel eens vermoord kunnen worden, maar troost je met de gedachte, dit is niet de echte Poetin Als je kijkt op Beforeitsnews doet de eerste vrouw van de echte Poetin haar verhaal, hij is jaren geleden vermoord en zij kreeg te maken met een dubbelganger, zij en haar dochter werd bedreigd door de elite, om dit niet naar buiten te brengen, nu heeft ze dit toch gedaan. Poetin heeft meerdere dubbelgangers, misschien wel kloons, wie zal het zeggen. Ook Poetin vertrouw ik niet, ook een member van de elite, zoals ook Trump niet deugt.
   Het zijn allemaal spelers op het grote wereldtoneel,ze hebben maar één doel, de NWO neerzetten en dat begin is al gezet in september door de paus en Obama, niemand die het ziet. Een goede zaak dat Nibiru straks zal passeren, zodat de planeet eens goed wordt gereinigd van dit addergebroed!

   0 likes
   • Elise49 schreef:

    In mijn visie veroorzaakt dit addergebroed zelf de Niburu via technologie/satellieten enz. Dus ik bedoel daarmee dat er geen natuurlijk mini stelsel voorbij komt, maar dat alles door een mens zelf gecreëerd wordt. Dat addergebroed gaat weer in hun holletjes schuilen(Indiase slangenkuilen) of gaan de ruimte in. Probleem begint dus weer van voren af aan, als de boel weer rustig is. Komt er weer een nieuwe Eva/of nephilim met ander DNA enz. Zou graag dit patroon willen doorbreken.

    0 likes
    • Elise49 schreef:

     En ja, ik weet dat Poetin ook bij het spel hoort. Als je zijn geschiedenis bekijkt, dan is hij net zoiets als Sophie in de Davinci code. Als kind al voorgeprogrammeerd.
     Ik vraag me wel eens af waar al die mensen naar toe gaan als ze uit de weg zijn geruimd. Zouden die wel echt dood zijn?

     0 likes
 • Elise49 schreef:

  En wat als het andersom is. Dat GB de EU onderhoudt? Via het handelscentrum. De wereld, globale macht zit daar en niet bij landelijke politiek. Politiek is meer het doorgeefluikje. Het is sowieso al raar dat zij hun eigen munt hebben behouden. Tenzij de VS/EU(is al overgenomen) nu samen GB gaan overnemen? Corporaties gaan vrolijk door. Is de NWO de vorstenhuizen(grootaandeelhouders) aan het opruimen? De vrijmetselarij/the economist staan immers voor ultra liberalisme. Dit verklaart ook dat gewone mensen steeds meer belastingen moeten betalen om de vorstenhuizen/land te laten bestaan. Er komt een dag dat dit niet meer gaat lukken en men jaagt dan het koningshuis eruit. En dat is dan eigenlijk de verkeerde. Global/NWO mensen/bedrijven geven niks om land. Daarom zei ik al eerder: Een koningshuis geeft/gaf ook voordelen.

  2 likes
 • pk schreef:

  Eurocide

  2 likes
 • Bob schreef:

  Deze show gaat ook door want ook Icke heeft zijn plicht.

  1 likes
 • Operator schreef:

  “Er zullen consequenties zijn als Groot-Brittannië de EU verlaat.”

  Ok, en die zijn ? … ik wordt moe van dreigementen die men zelf niet eens weet in te vullen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  coronatest

  Grote fout ontdekt in coronatest: ‘Steeds meer mensen worden wakker’

  Duizenden mensen zijn mogelijk onnodig in lockdown ...

  >