Het Complot

NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 19-jarige Tarik Z., die donderdag enorme ophef veroorzaakte na met een nepwapen het NOS-gebouw binnen te dringen, heeft al jarenlang een obsessie. Een oud-klasgenoot liet aan Hart van Nederland weten dat hij al in zijn tijd op de middelbare school geobsedeerd was door complottheorieën.

Ook lijken complotten voor hem de reden te zijn geweest om zendtijd te eisen bij de NOS. Hij zei zelf dat hij geen terroristisch motief had, maar belangrijk wereldnieuws wilde verkondigen.

Tarik heeft in de loop der jaren honderden video’s bekeken op internet waarin wordt afgerekend met ‘de propaganda van de mainstream media’. De complotten waarin hij zich verdiept lopen uiteen van de Bermudadriehoek tot de kernramp in Tsjernobyl.

Het onderwerp waar hij met name mee bezig was, is de Illuminati. Dat is een genootschap dat zou proberen de wereld over te nemen om een Nieuwe Wereldorde (NWO) in te voeren. Hij richtte zich ook op veel theorieën over de waarheid achter de aanslagen op 11 september 2001. Hij maakte onder meer een werkstuk over 9/11, waarin hij schreef dat de terreurdaad het werk was van de Amerikanen zelf. Ook zijn profielwerkstuk ging over complotten.

Tarik is vooral fan van de film Inception, waarin iemand bedrijfsgeheimen en ideeën steelt uit de geesten van anderen terwijl zij al dromende in slaap zijn. In de film raken realiteit en dromen met elkaar verweven.

[Hart van Nederland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati en complottheorieën,enz , iedereen hier ook dus.

Albert
Albert
8 jaren geleden

Jammer voor deze waarschijnlijk integere maar naïeve jongen, ook als hij kans had gezien zijn verhaal te doen zou hij vol in zijn gezicht zijn uitgelachen: Complotgekkie!!
Al helemaal niet slim om onder bedreiging van een wapen het woord te vragen. Maar misschien dat alle commotie toch tot gevolg heeft dat er weer een paar mensen bijkomen die verder gaan kijken dan wat de MSM ons voorhoudt (voorliegt).

sonja
sonja
8 jaren geleden

hahaha dus nu moeten de mensen bang worden voor controle, want ze bespieden ons en weten wat we bekijken op internet. Nou ze kijken en bekijken het maar ….

Monsanto
Monsanto
8 jaren geleden

Ik ben hier aleen voor de GMO-popcorn

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

86
0
We lezen graag je reactie!x