Homepagina » Het Complot » NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati
NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati

NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati

De 19-jarige Tarik Z., die donderdag enorme ophef veroorzaakte na met een nepwapen het NOS-gebouw binnen te dringen, heeft al jarenlang een obsessie. Een oud-klasgenoot liet aan Hart van Nederland weten dat hij al in zijn tijd op de middelbare school geobsedeerd was door complottheorieën.

Ook lijken complotten voor hem de reden te zijn geweest om zendtijd te eisen bij de NOS. Hij zei zelf dat hij geen terroristisch motief had, maar belangrijk wereldnieuws wilde verkondigen.

Tarik heeft in de loop der jaren honderden video’s bekeken op internet waarin wordt afgerekend met ‘de propaganda van de mainstream media’. De complotten waarin hij zich verdiept lopen uiteen van de Bermudadriehoek tot de kernramp in Tsjernobyl.

Het onderwerp waar hij met name mee bezig was, is de Illuminati. Dat is een genootschap dat zou proberen de wereld over te nemen om een Nieuwe Wereldorde (NWO) in te voeren. Hij richtte zich ook op veel theorieën over de waarheid achter de aanslagen op 11 september 2001. Hij maakte onder meer een werkstuk over 9/11, waarin hij schreef dat de terreurdaad het werk was van de Amerikanen zelf. Ook zijn profielwerkstuk ging over complotten.

Tarik is vooral fan van de film Inception, waarin iemand bedrijfsgeheimen en ideeën steelt uit de geesten van anderen terwijl zij al dromende in slaap zijn. In de film raken realiteit en dromen met elkaar verweven.

[Hart van Nederland]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

86 reacties

 1. Neem gewoon nog wat extra pillen van de heilig verklaarde farmaceutische bedrijven. Eet vooral veel genetische gemodificeerde gewassen want alles wat onnatuurlijk is krijgt de zegen van onze betrouwbare politici, en alles wat natuurlijk is gaat in de ban. Neem wat fluoride in bij het tandenpoetsen, hoog aanbevolen door de gezondheidsraad. Neem ook bij voorkeur veel E nummers in, en dan met name smaakversterkers en kunstmatige zoetstoffen. Adem onze schone lucht in met chemtrails die je er gratis bij krijgt van onze betrouwbare overheid. En als de verkiezingen naderen ga dan vooral stemmen op de uiterst betrouwbare politieke partijen die altijd doen wat ze beloven. De trollen op deze site zullen het helemaal met mij eens zijn. Die geloven nog steeds in de “niets aan de hand show”. In sprookjes !

  49 likes
  • Prima opsomming !
   Kan er nog wel een aantal bedenken:
   Loop de hele dag rond met je iPad, deel al je gegevens met Facebook en andere sociale media,, betaal alles met je bankpas, koop alleen nog maar SMART toestellen, kijk elke avond naar de T.V, vul je voeding vooral niet aan met supplementen, of superfood- en fruit, laat je zo gauw mogelijk implanteren met de RFID chip, neem alle vaccins die je maar aangeboden worden, laat je angstig maken door alle negatieve berichten in de media, kijk en luister nooit naar de vrije/onafhankelijke media, twijfel nooit aan wat je allemaal geleerd heb op school en van je ouders, help nooit een ander mens in nood, maar denk alleen aan jezelf, verdoof jezelf met drugs, drank en sex i.p.v naar je schuldgevoelens te kijken, en vooral: Geef nooit iets zonder er iets voor terug te vragen.
   Onbaatzuchtige liefde is zóóóóóó uit de tijd !

   12 likes
   • Zo te zien heeft jouw angst dusdanige proporties aangenomen, dat je er heilig in bent gaan geloven, je loopt zo te schoppen tegen die “slechte” wereld en loopt zo te drammen van “de NWO gaat dit en dat met ons doen”, dat ik me serieus af begin te vragen of er geen op handen zijnde burn-out bij je aan het ontwikkelen is.

    Jij WIL alleen maar het slechte in de mensen zien, en god wat ben je toch bezig om te bewijzen dat de slechterikken de goeierikken willen onderdrukken.

    Wat je ziet is wat je bent

    8 likes
 2. Misschien word deze site JUIST gesponsord door de Illuminati, weet jij veel?

  Een andere kant van die o zo slechte Illuminati?

  Hier een Illuminati-site, die er bovendien PRAT op gaat (en terecht) dat ze ILLUMINATI zijn:

  http://armageddonconspiracy.co.uk/The-Meritocracy-Party%282543605%29.htm
  http://rondetafelbeleid.nl/denieuwewereldorde
  http://rondetafelbeleid.nl/r_is_0

  Illuminati is tegenwoordig een echt modewoord geworden, als ik op de angstige gedachtes afga van sommigen hier dan heeft bijna iedereen tegenwoordig iets met Illuminati/NWO te maken…waar het hart vol van is…

  5 likes
  • Ik hoop voor jou, dat je een trol bent, en geen echte aanhanger van de Illuminatie, want anders zie ik jou met je RFID chip in een wereld leven, waar je nooit meer uit komt.
   Een gevangenis, waar je geleefd wordt en waar je helemaal niks meer zelf kunt beslissen.
   Voor mij de ware hel op aarde, maar ieder zijn meug, niet waar ?!
   Wat ik je wel aan zou willen raden is, om deze site te verlaten, want je bent net een moslim, die de westerling ervan probeert te overtuigen, dat hij het enige ware geloof aanhangt. Een radicale dus.
   Dat jij bereidt bent om je ziel te verkopen aan de duivel, prima, maar probeer hier niet mensen aan te zetten om hetzelfde te doen.
   Met andere woorden: F**K Off !

   19 likes
   • Maar moslims geloven in Jesus en Moses en alle profeten in de bijbel.
    je zegt dat edwin als moslim is ,onzin,van wie heeft u dit geleerd ,van de media,toch??

    In de koran (heilig boek van moslim) soerat 109 de Ongelovigen staat:

    1. Zeg: “O gij ongelovigen,

    2. Ik bid niet aan, wat gij aanbidt,

    3. Noch gij bidt aan, wat ik aanbid.

    4. Noch wil ik aanbidden, wat gij aanbidt,

    5. Nogmaals gij wilt niet aanbidden wat ik aanbid.

    6. Derhalve voor u uw godsdienst en voor mij mijn godsdienst.”

    7 likes
    • € 1.000.000,-voor degene die met tastbaar en zichtbaar bewijs komt dat er 1 of andere god bestaat en hetzelfde bedrag voor degene die met tastbaar en zichtbaar bewijs komt dat er buitenaardsen bestaan ,dus,,close encounters of the third or fourth kind,,1&2 hebben we niks aan.

     4 likes
    • Beste B.N..
     Heb je wel eens dieper nagedacht over dit soort teksten?
     Ik neem aan dat jouw geloof van je verwacht dat je als gelovige ook diep nadenkt over wat er allemaal staat geschreven?

     Heb je er wel eens bij stil gestaan dat als iemand in iets anders geloofd, of anders denkt zoals jij denkt, dit persoon niet als ongelovig kan worden bestempeld?

     Kan je accepteren dat als iemand zegt dat deze NIET in een God geloofd, dit persoon dus zijn/haar eigen geloof heeft?

     Dat een Atheist dus net zo veel gerespecteerd dient te worden als iemand die Moslim/Christen/Jood/Hindoe is?

     Hoe kan die Koran dan spreken over “O Gij Ongelovigen”
     ..simpelweg omdat iedereen zijn/haar eigen geloof heeft?

     Sommige mensen geloven in liefde
     Sommige mensen geloven in geld
     Sommige mensen geloven in geweld

     IEDEREEN geloofd in IETS…dus “ongelovigen” hebben NOOIT bestaan…ook in de Koran kunnen dus dingen staan, die niet kloppen
     Helaas kan ik dan alleen nog maar zeggen dat degene die de Koran heeft geschreven een gewoon mens van vlees en bloed was, en dat de wijsheden die in dat boek staan, puur menselijke wijsheden zijn. Niet alleen het heilige boek van de moslims, maar ALLE heilige boeken zijn door mensen geschreven EN verzonnen. Degene die deze boeken schrijven willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen hun boeken lezen, dus verzinnen ze er bij dat bijvoorbeeld een Engel hen al deze wijsheden heeft ingefluisterd…

     Was jij erbij toen Gabriel met Mohammed sprak…kan je bewijzen dat Gabriel met Mohammed sprak? Of heb je dat verhaal van jouw voorgangers klakkeloos overgenomen?

     Iedereen die een boek schrijft kan beweren dat een Engel met ze sprak, dan moet je eerlijk zijn dat er daadwerkelijk een grote kans bestaat dat OOK Mohammed dit heeft verzonnen om zijn boek/geloof beter “verkoopbaar” te maken, of niet soms?
     Of mag je zelfs niet eens TWIJFELEN aan wat een ander, en DUS ook Mohammed, heeft gezegd?

     Het werkelijke HEILIGE boek is ONZICHTBAAR, en kan met geen pen worden beschreven. Dit Heilige boek leeft, en geen ene religie kan claimen dat zij dit heilige boek vertegenwoordigen.
     Alles wat eens heeft geleefd, NU leeft, of in de toekomst wordt geboren, is een LETTER uit dit levende boek.

     Als je nu het idee hebt, dat ik jouw religie aanval, heb je niet begrepen wat ik bedoel….ik ben benieuwd naar jouw reactie

     0 likes
   • Volgens de bijbel krijgen alle mensen het teken/chip. Bewust of onbewust. (zonder chip kun je niet kopen, eten enz.)Dus jij(Ellen) ook. Ik ook. En de moslim ook. Alle drie de geloven hebben Abraham als bron. Het verdrag des verbonds(handel) is ondertekend door alle drie. Beschouw iedereen/gewone man als een onwetende. De elite begeven zich onder alle geloven/culturen over de gehele wereld. De tijd die we samen nog hebben kunnen we beter goed doorbrengen.
    Overigens staat er in de Koran vermeld dat als de wereld is overgenomen door de antichrist/het slechte/duivel/onmens, dat wij met zijn allen of ons nageslacht opstaan om hem te verdrijven. Maar zover zijn we nog niet.
    Eerst moeten we nog allerlei steeds heftigere testen doorstaan en zal de natuur steeds heftiger terugslaan om zichzelf weer in balans te brengen. De natuur zal ons gaan bevrijden van de chip. Zij zal alles wat de mens gemaakt heeft vernietigen en dan kunnen mensen die nog over zijn gaan opstaan. Accepteer dat er aan alles een keer een einde komt en weer opnieuw kan beginnen, want dat is een natuurwet.(cirkel)Met andere woorden alles is vooraf gepland. Dus ook de dingen die je niet leuk vindt.
    Alles wat voorbij komt heeft met mindcontrol te maken. Het enige wat niet liegt zijn de natuurwetten. Alles wat natuur(basis) is, is goed voor de mens. Trollen horen er dus ook gewoon bij. Gewoon negeren. Best moeilijk. Ik trap er ook wel eens in.

    3 likes
    • Alle heilige boeken waren geschreven in tijden dat het overgrote gedeelte van de bevolking analfabeet was…
     Is het dan niet enigszins voorspelbaar dat dit soort boeken al snel als bovennatuurllijk/geinspireerd door god worden bestempeld door degenen die niet kunnen lezen?
     Alle schrijvers destijds in Egypte werden vaak ook beschouwd als (half)goden omdat ze iets konden wat de de meeste mensen niet konden, en tja…dan ben je bijzonder hè..

     Nu kunnen de meeste mensen zelf lezen en schrijven, daardoor hebben ze die goden niet meer nodig 🙂

     3 likes
   • Ik schaak graag (ik speel ook shogi, oftewel japans schaken), de ene keer verlies ik een partijtje en de andere keer win ik.

    Ik kan wel passief zitten afwachten tot mijn tegenstander mijn koning schaak zet, of ik zal net zo aanvallend als mijn tegenstander moeten zijn anders is het spel snel uitgespeeld.

    Jeetje is het nou zo moeilijk om met mensen een verbaal partijtje schaak te spelen?
    Moet alles en iedereen dan maar altijd elkaar over ‘t bolletje aaien en zoetsappig met elkaar zitten slijmen en dromen over een 1000 jarig vredesrijk?

    Kom op zeg, als mensen zich al zo laten opfokken door een stukkie tekst op sites zoals deze, hoe gaan die dan met het dagelijkse leven om?

    Een beetje meer incasseringsvermogen aankweken voor onszelf kan echt geen kwaad hoor…we ARE the walls we are facing in life…Get over it!

    5 likes
   • @ Ellen, je vergelijkt iemand met een Moslim en doet aslof dit een ziekte is.
    Even voor jou een paar feiten op een rij. Christenen waren er eerder dan de moslims ,als het op overtuigen neerkomt kunnen de christenen ook wel een appeltje mee eten met de moslims m.b.t het moorden van volkeren. Wil je wat voorbeelden, duik eens de geschiedenis boeken in. Educeer jezelf. Volgende feit is dat jij het niet voor het zeggen hebt of het recht hebt om iemand de deur te wijzen. Ik persoonlijk vind dat mensen zoals jij een bevolkingsgroep of gelovige bestempeld met waan voorbeelden hier geen plek hebben of recht van praten.Bij mij naar boven komt het verhaal van de joden die een nummertje kregen . En we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

    3 likes
 3. NOS-kaper hield zich vooral bezig met de Illuminati en complottheorieën,enz , iedereen hier ook dus.

  36 likes
  • Ja, wij zijn van nu af aan ‘Staatsvijand nummer 1’
   In de V.S worden mensen zoals wij, al ‘terroristen’ genoemd.
   En dan zijn er nog steeds mensen die zich afvragen waarom dit toneelstukje opgevoerd is.
   Ze zijn doodsbang om de Infowar te verliezen.

   5 likes
   • …niet alleen in de VS hoor EllenB bij ons in België is dat ook zo en ons land is koploper als het over alle absurde toestanden gaat vandaar de bijnaam Absurdistan.

    0 likes
 4. Toevallig las ik dit weekend de Volkskrant. Wat me opvield was dat er een column was geschreven betreft die nos kaping, waarin die Tarik werd afgeschildert als een zielige jongen die er vreemde waanideeen op nahielt. Later in de krant stonden ook weer de gebruikelijke Joden verheerlijking stukken en hoe wij met radicaliserende islamistische jongeren moeten omgaan met de gebruikelijke bangmakerij. Oftewel er wordt voor ons neus getracht een wereldbeeld te creeren.

  29 likes
 5. Samenzweringen bestaan. Voorbeelden te over. Punt uit, want:

  Een complot blijft een theorie zolang als ze niet hard bewezen kan worden.

  Maar alleen al gezien het aantal lobbyisten, drie voor elke politicus, of politici met tal van nevenfuncties of zoiets als de Bilderberg, geven toch sterke aanwijzingen dat samenzweringen aan de orde van de dag zijn. Maar geen gevestigd mediabedrijf dat zich daar aan durft te wagen.

  Maar als je daadwerkelijk onwetend wilt blijven dan is dat een keuze. Zeker gezien het informatietijdperk waar we in zitten.

  Ondertussen roept de gevestigde orde steeds harder om meer controle en beveiliging terwijl het juist de pot is die de ketel verwijt. Ze weten donders goed hoe fout ze zijn. Het zijn de best betaalde toneelspelers en niet vanwege artistieke redenen maar om macht, prestige en geld. Wel- en onwelwillende marionetten. Bedrijven die machtiger en rijker zijn dan landen, kunnen hele partijen opkopen. Men weet nooit precies wat zich achter de schermen afspeelt.

  Mussolini zei het al: Wanneer corporaties en politiek hand in hand gaan kan men spreken van fascisme. Dit keer fascisme 2.0 maar dan zonder alle toeters en vlaggen maar meer en meer verhuld met als buffer die prachtige media die de waarheid omzichtig verhullen en de status quo blijven handhaven. Het werkt als een filter en tegelijkertijd als een hersenspoeling op uiterst geraffineerde wijze. Steeds maar weer wordt er op de effecten en gevolgen gewezen maar nooit wordt er ingegaan op de oorzaak. Vaak wordt het met een grapje afgedaan. Of de klokkenluider in kwestie spoort niet. Het zou allemaal maar te toevallig zijn. En die mensjes of eigenlijk hoeren bij de media zijn maar al te bang hun geldboompje te verliezen.

  Het is toch een schande wat bijvoorbeeld een presentator van een dagelijkse TV show verdient? Wij betalen daarvoor maar het meeste wat gebracht wordt directe bliksemafleiders zijn en dan nog het aantal commerciële boodschappen. Wat zo’n publieke omroep publiceert in bijvoorbeeld ‘De Wereld Draait Door’ is om te kotsen.

  Let maar eens op hoe vaak welke boeken, shows en tentoonstellingen aangeprezen wordt. Of dat prachtige boerenbont van Yvonne Jaspers. Vriendje van die en die, komt aan tafel en kletst wat gezellig mee. En wat zijn het toch fantastische toneelspelers, neem bijvoorbeeld Marc-Marie, het is een en al typetje en let eens op hoe vaak die een mening heeft over de actualiteit en daarmee heel subtiel weet te sturen. Één en al vriendjespolitiek in de mediawereld. Daar kom je niet zomaar tussen tenzij…

  Overigens heeft de RVD een eigen afdeling bij het NOS en de post die zij ontvangen is strikt vertrouwelijk. Een ieder die bij de staatsomroep aan de slag gaat is grondig doorgelicht evenals elk onderwerp dat daar naar buiten gebracht mag worden.

  En het niveau van veel van die programma’s is van Jip en Janneke alsof ik als kijker mijn basisschool nog met net heb afgerond.

  Maar ondertussen wordt de jongen in kwestie nu voor gek verklaard en tegelijkertijd rijst de vraag of het een georkestreerde Hoax was. Of deze jongen daadwerkelijk gestuurd was. Of compleet bij zijn volle verstand. Of misschien zelfs terrorist..

  Ik vond het destijds al zo jammer dat Occupy zich niet op het mediapark plaats vond. Zodat er niet omheen gedraaid kon worden. In Amerika was daar niet zo makkelijk de mogelijkheid voor gezien er geen zichtbaar door de staat gesteunde omroepen zijn en in de VS de infiltratie op diep niveau al heeft plaats gevonden. Maar in Nederland zijn gratis het schoothondje van Nederland.

  Occupy (die paupers, hippies, werkelozen en junkies) zijn prachtig monddood gemaakt door die geweldige publieke omroep.

  Ook de alternatieve media is de informatie oorlog op volle gang. Ufootje hier, geneesmiddeltje daar, 3D geknutsel en CGI en tadaa een nieuwe Hoax is geboren vanuit die zogenaamde Truthers ofwel in het Nederlands, waarheidsbevinders. Wat is tegenwoordig daadwerkelijk waar?

  Vertrouw op je gezond verstand. En iemand die zich voordoet als wereldverbeteraar of Guru maar tegelijkertijd om je centjes vraag mag je net zo wantrouwen als een presentator die doet alsof ie zo betrokken is bij de mensen. En alles wat tot u komt middels een medium als een TV of computerscherm, een blad papier of een radiogolf is per definitie niet waar.

  Simpelweg omdat u het niet met uw eigen bewustzijn hebt ervaren.

  Zelfs als iets wordt gebracht als zijnde Live, er is echt wel goed over nagedacht wat men wil dat u denkt wanneer u dit of dat waarneemt. Er wordt niets aan het toeval over gelaten. Er gaat simpelweg teveel geld in om en er zijn allerlei belangen aan gekoppeld die vrijwel altijd te maken hebben met macht.

  Macht over uw bewust-zijn!

  19 likes
  • Petje af, Pietje Puk !
   Zou deze uitleg nog even willen ondersteunen met 10 complottheorieen die waar geworden zijn.
   Er zijn er natuurlijk nog veel meer, maar hier dus tien om mee te beginnen.

   http://www.infowars.com/10-conspiracy-theories-that-came-true/

   4 likes
  • Pietje Puk vergeet nog wat. De televisie is niet voor commercieële doeleinden uitgevonden (buitenaardse uitvinding net als de PC )en was de Pulieke Omroep een verzamelnaam voor ieder wat wils. Kunst, cultuur, documentaires, verschillende religieuze omroepen, nieuws, achtergronden, vertier kortom een breed scala aan mogelijkheden waar je uit kon kiezen en je blik verbreden. Als je dat wilde. Die niet schreeuwerig te werk gingen omdat men niet gefocust was dat de mens vanaf nu maar eens elke avond van 6 tot 12 voor die buis moest hangen. Dat ging volgens mij goed totdat de commercieeëlen met luid tromgeroffel aankwamen. Met als doel de televisie te claimen en er een geldmachine van te maken, let wel: alleen voor zichzelf. Het kwam uit Amerika overgewaaid en zij hadden het helaas minder goed met de mensheid voor. In de U.S. werkte het fantastisch dus nu ook hier. Met voorbedachte rade werden we belazerd, onze zakken werden leeggeschudt en daardoor kon de meest onnozele gans miljoenen opstrijken. Ondertussen werd het steeds dommer en platter, schaamteloos hun zakken blijven vullen met o.a. sexbabbelboxleugens, goededoelenshow leugens, realitysoap leugens, ‘sterren’nieuws leugens, wereldnieuws-leugens en ga zo maar door, een grote leugen. …het interesseet ze geen reet, als ze maar veel geld verdienen. Ze werden ook steeds denigrerender naar de kijkers toe. Mensen voor schut zetten moet, want dat krikt de kijkcijfers op. Lopende band talentenshows die al totaal uitgemolken en nutteloos zijn en bovendien een gestolen format die de juristen wel gladstrijken met…jawel….leugens. Zelf vinden ze zichzelf fanantastisch. Omdat ze zo rijk zijn. En hoe! Ik zeg: niets om trots op te zijn. Duidelijk de darkies aan het werk. Inmiddels is die publieke omroep ook zwaar besmet met het hebzucht virus en niet zo zeer met educatie, omdat de dominantie van die darkies nogal agressief is. Ik bedoel als je ineens op ned1. Peter R. de Vries met zielige kindertjes in Afrika ziet, ugh…dan weet je hoe laat het is.

   3 likes
   • Jammer Pietje Puk, juist doordat je dat stuk over de commercieële televisie expliciet wegliet, notabene de oorzaak van al P.O. ellende waar je het dan weer wel over hebt, ( had je Occupy, die paupers, werklozen en junkies, werkelijk graag op het Mediapark willen zien? Zijn ze werkelijk door de publieke omroep monddood gemaakt? of door de popi jopies die zich tussen P.O. mensen verschanzen?) vind ik je misleidend overkomen. Je benadrukt de kern niet en het ergste is: als een ander dat wel ziet maar je ziet het zelf niet dan moet de macht over je eigen bewustzijn nog komen.

    0 likes
    • Je zegt: De televisie is niet voor commerciële doeleinden uitgevonden.

     En daarmee zit je er totaal naast. In het begin was het er vooral om te doen om meer toestellen te verkopen vandaar ook dat er nog weinig reclame was. Wel liepen hele buurten uit om voor de ramen van mensen die wel TV hadden te staan om maar een glimps op te vangen van die geweldige nieuwe technologie.

     Het mindcontrol principe was uiteraard vanaf het begin al duidelijk maar dat had de bioscoop al bewezen. Bijv. Triumph des Willens.

     Ik heb dan ook helemaal niet bewust het stuk over commerciële televisie willen weglaten. M.i. irrelevant. De vraag of Occupy idd willens en wetens door de publieke omroep monddood zijn gemaakt?

     Ze hebben er ook geen platform gekregen ofwel een eerlijke kans.

     En in welke zin vind je dat ik misleid?

     0 likes
 6. Ik ben hier aleen voor de GMO-popcorn

  18 likes
 7. Het geloven in complottheorieën is dus zeker niet ongevaarlijk en onschuldig. Tarik is een extreem voorbeeld, maar ook de mensen die ik irl ken, betalen er een hoge prijs voor.

  2 likes
  • Het punt is ook net wat Anouk hierboven schreef. Sommigen slaan door. Sommige “complotdenkers” zijn zo extreem dat ze echt doorslaan en zich compleet afsluiten van tegenargumenten.

   Ik ben geen arts, ik heb ook gewoon eens aan de huisarts gevraagd toen ik daar eens langs moest hoe het nou zat met die vaccinaties. Hij heeft het me prima kunnen uitleggen in taal die ik begreep. Hij kon me ook prima het verschil uitleggen tussen een gewoon vaccin en een griepvaccin.
   Ook waarom er bijvoorbeeld een uitbraak was van kinkhoest kon hij verklaren en als ik zo zijn uitleg hoorde was het best simpel (ga niet alles hier opschrijven).

   Ook aan de tandarts gevraagd hoe het zit met fluoride, kon hij ook verklaren.

   Daarnaast wat ik lees over chemtrails en genetisch gemodificeerd voedsel kan ik vanuit mijn eigen opleiding en de biologie van de middelbare school wel verklaren.

   Ik geef hier enkel vaak mijn ongezouten mening en trek mij van niemand wat aan. Het zorgt er wel voor dat ik scherp blijf. Je moet ook niet klakkeloos alles aannemen maar zeker niet doorslaan.

   Het was geen false flag, het is alleen zo raar dat het in Nederland gebeurt, bij de NOS.

   Wat ik wel erg vind is dat complottheorieën in combinatie met social media gewoon een wantrouwen geven in alles wat bij veel mensen zorgt voor stress.

   Als je zoals Tarik niet om kan gaan met stress kunnen er hele nare dingen gebeuren.
   Ik hoop daarom ook dat niemand het hier in zijn hoofd haalt een soortgelijke actie uit te voeren.

   7 likes
  • Ik denk dat de mensen die niet opletten uiteindelijk een veel hogere prijs betalen…

   2 likes
   • @Mike Dat zie je echt verkeerd. Ik red me prima in deze samenleving, heb een hartstikke leuke baan en ben gelukkig. Als de complotten onverhoopt waar blijken te zijn, moet ik schakelen, maar dat is dan maar zo. Ik ga ervan uit dat ik ook in die nieuwe realiteit mijn draai zal vinden.
    Voor een paar van mijn vrienden geldt dat ze nu niet gelukkig zijn, geen plek in deze samenleving hebben die past bij hun talenten en kwaliteiten. Zij hopen al sinds 2011-2012 dat er straks een soort van nieuwe wereld aan breekt en verdienen ondertussen de kost met ***baantjes of leven als 40+er nog op kosten van hun ouders. Maar wat nu als die nieuwe wereld er nooit komt?

    4 likes
  • Samenzweren is nog altijd een stuk gevaarlijker en tegelijkertijd ook heel spannend. Begeef je je in die wereld dan zul je meer dan eens over je schouders moeten kijken.

   Het ergste is nog dat het een algemene gedachte is geworden dat het goed is om met je ellebogen te werken. Let je even niet op dan wordt je zonder pardon het ravijn in geschopt want concurrentie is het hoogst haalbare en goed voor de economie. Welzijn is ondergeschikt gemaakt aan welstand.

   Maar is dit dan een wereld waar je voortdurend op je hoede moet zijn?

   Volgens velen wel en dat alleen al, getuigt van het bestaan van complotten. Is dat dan niet ongevaarlijk en niet onschuldig of is dat eerder het gebruiken van je gezond verstand en beter voorbereid te zijn dan je onverwacht voor verassingen komt te staan? Alhoewel ik niet geheel snap wat onschuld hier in deze iets te maken heeft.

   M.i. heeft het te maken met een diepe angst voor de onvoorspelbaarheid van de natuur. Sinds de oudheid hebben mensen deze willen overheersen i.p.v. met haar samen te werken.

   0 likes
 8. Jammer voor deze waarschijnlijk integere maar naïeve jongen, ook als hij kans had gezien zijn verhaal te doen zou hij vol in zijn gezicht zijn uitgelachen: Complotgekkie!!
  Al helemaal niet slim om onder bedreiging van een wapen het woord te vragen. Maar misschien dat alle commotie toch tot gevolg heeft dat er weer een paar mensen bijkomen die verder gaan kijken dan wat de MSM ons voorhoudt (voorliegt).

  10 likes
  • Heb het zelf niet gezien want niet zo geinteresseerd, sinds de commercieële jongens zich duidelijk zichtbaar met hun gladde kortzichtige babbels en dominante heerszucht in de publieke omroepen hebben weten te draaien, kon je achteraf bedacht op iets dergelijke wachten.

   2 likes
 9. “In de film raken realiteit en dromen met elkaar verweven”

  Zo is het maar net en zo is het hier op deze site in mijn ogen ook. Je kan niet zo ontzettend lastig bewijzen maar in veel van de berichten op ninefornews zit ongetwijfeld een behoorlijke kern van waarheid. De wereld werkt niet zoals ze het voor doen laten komen en de media is niet objectief. Echter slaan de meeste hier op deze site wel erg door. Iedere gebeurtenis in de wereld is een false vlag en geregisseerd door de CIA. Zodra er iets gebeurd in de wereld kun je er je klok op gelijk zetten dat het de volgende ochtend als inside job op ninefornews.nl staat. De reacties zijn wellicht nog veel extremer.

  Als jullie gehoord willen worden zorg dan dat je serieus genomen wordt. Door alles het stempel false flag te geven bereik je het tegenovergestelde.

  Het is goed om kritisch te zijn en niet alles voor lief te nemen, doorschieten daarin is wat anders. Blijf kritisch op de wereld mensen (en redactie), maar vooral ook op jezelf!

  12 likes
 10. Wat ik nog niet begrijp, is waarom ze hem niet gewoon hebben doodgeschoten. Er had net zo goed wel een echt bewapende gek daar kunnen rondlopen. Overal schieten ze deze mafkezen neer, behalve in dit land.

  1 likes
  • Net als in de VS zeker? Eerst schieten en dan pas ondervragen.

   Straks ga je nog verkondigen dat mensen het recht moeten hebben op vuurwapens.

   Wat een teken van wantrouwen. Ik wens u veel liefde en vertrouwen in uw zoektocht naar veiligheid.

   10 likes
 11. Ik keur niet goed wat deze knul heeft gedaan maar…….wat hij wilde doen is wat vele mensen op deze site wilden doen ! Het tentoonstellen van die vreselijke illumininatie ! Want ze zijn er!!!! ! Dat weten we ALLEMAAL ! Een part van mij bewonder deze Tarik omDAT HIJ DEED WAAR WIJ TE LAF VOOR ZIJN ! Dat is de waarheid !!!! Hij deed wat ik zou willen doen ! Maar ik had het lef er niet. voor hij wel !!! Dus ik wil zeggen ik bewonder hem ! Hij had het het lef en wij niet ,,we praten en doen niets !!!! DUS !!! Ja wij zijn lafaards Jaaa.. Ik ga kijken of ik hem kan opzoeken in de gevangenis !

  2 likes
  • “OMDAT HIJ DEED WAAR WIJ TE LAF VOOR ZIJN”

   Wat Tarik Z deed heeft totaal niets met moed te maken, maar met een draadje dat daarboven los zit..

   6 likes
  • IK ben wat dat betreft net zo laf als jij en vele anderen, maar vergeet niet dat het ook al heel moedig is om je in deze onderwerpen te durven verdiepen en al je bestaande opvattingen over deze wereld opzij te schuiven zonder je te laten weerhouden door je omgeving. Doorbijten en grondig zijn is daarom de beste optie!

   En vraag je eens af wat je ermee zou bereiken als je in zijn schoenen had gestaan en in 10 min. onder grote druk had moeten vertellen wat er gaande is. Zelfs de meest doorgewinterde onderzoekers die zich al meer dan 30 jaar verdiepen in hun fragmentje van deze realiteit hebben aan 2 uur spreektijd nog niet genoeg. Het is onmogelijk! Een voorbeeld is David Icke: deze man geeft toespraken van 8 uur om ook maar een beetje in de buurt te komen van een samenvatting. En zelfs hij benoemd niet alle onderwerpen die aan ons voorbij gaan.

   Het beste wat je kunt doen om mensen wakker te krijgen is kalm blijven en ervoor zorgen dat je je verhaal zo goed mogelijk kunt oproepen om deze als kleine zaadjes in de hoofden te planten van de mensen in je omgeving in de hoop dat er een keer een dag komt dat ze zelf iets aan de officiële lezingen betwijfelen. Dat is het moment waarop je nog veel kalmer moet blijven en dat zaadje een heel klein beetje water kunt geven. Let wel: een klein beetje, want anders verzuipen ze!

   En als mensen niet wakker willen worden, gaat het je ook niet lukken met een journaal van 24 uur. Schapen zullen er alles aan doen om bij de kudde te blijven.

   1 likes
 12. Ga de popcorn machine maar weer eens aanzetten, worden weer geweldige artikels met dito reacties.

  10 likes
 13. De Illuminati is zo machtig dat ze een project van de Almachtige heeft weten te saboteren, dit is echter tijdelijk, want de Almachtige zal uiteindelijk overwinnen. De tijd was nog niet rijp, maar wordt het wel binnenkort tijd dat de Almachtige zich openbaar maakt en ook middels zijn project. Anders wordt de mensheid en de planeet vernietigd en wat een schadepost voor het heelal zou betekenen.

  8 likes
  • De Almachtige zou het plan van macht samen met de Buitenaardsen hier op Aarde moeten herstellen; daarvoor zou de mensheid (politiek en media) hen (De Almachtige en de Buitenaardsen) moeten uitnodigen om de wanpraktijken van de Illuminati openbaar te maken, en tegelijkertijd het aankomende 2000 jaar Watermantijdperk-plan te ontvouwen, via een Internationale TV-uitzending.

   2 likes
 14. Men heeft nu eindelijk een legitieme reden om de politie toe te staan het dienst wapen mee naar huis te mogen nemen. Of is het inmiddels al verplicht ?
  Anyway, het wordt steeds gekker hier in Nederland met of zonder complot theorieën.
  En welke agent gaat als eerste voor de bijl en zal lukraak op een menigte gaan schieten; kunnen we daar weer heeeeeeeeeeeeeeeeele discussies over voeren. Maar het kwaad is dan al geschied en het gezegde van het verdronken kalf gaat dan ook niet meer op.
  Ach het zal je zoon of dochter maar wezen, die schiet of beschoten wordt. ALLES VOOR ONZE VEILIGHEID MENSEN 1

  8 likes
 15. Dus alle mensen die in complot theorieen denken, kunnen nu door de overheid gezien worden als staatsgevaarlijke teroristen. Want als dat gaat gebeuren, bevestigd de overheid dat de complot theorie wel degelijk bestaat.

  2 likes
 16. Wat ik me dan weer af vraag is hoeveel artikelen je kan besteden aan een psychisch gestoorde jongeman die nederland voor een paar uurtjes op zn kop zette.. Na het eerste artikel was alles wel gezegd denk ik..

  7 likes
 17. Ik denk dat de glorietijd van de illuminati voorbij is.
  Volgens mij hebben de Neocons nu de grootste invloed, en ze werken met elkaar samen en veel houden ze voor ons verborgen: dus ook een soort samenzwering.
  Wist U dat de CIA in 1967 er voor heeft gezorgd dat elke alternatieve theorie over de moord op Kennedy zou worden afgedaan als ‘samenzwering’ en dat de schrijvers als halve idioten moesten worden afgeschilderd in de Media?
  Dat is te vinden in CIA memo 1035-960. De inhoud was al opgevraagd in 1976 door de NY Times, en in 1998 is alles openbaar geworden: gedeclasserd. U kunt de documenten lezen in de National Archives in Washinton. Hier een eerste kennismaking, met de originele documenten: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/436-conspiracy-theories.html
  Het was de CIA die begon om alle samenzwerings-theoriën voor gek te verklaren, en ze hebben er baat bij om dat nog steeds te doen, omdat ze inderdaad veelal zelf achter al dat onheil zitten.

  6 likes
  • Zijn de Neocons dan geen tentakel van diezelfde illuminati?

   0 likes
   • Mijnheer Puk,
    dat zou best kunnen. Heeft U een link naar een uitleg daarvoor. Dat zou me wel interesseren. Ik denk dat de illuminatie en de Vrijmetselaars organisaties waren die selectief hun leden recruteerden, en dat er binnen die groep dan samenzweringen en afspraken en plannen werden gemaakt. De Neocons werken iets anders. De leden die begrijpen wat de agenda is, die krijgen de betere posten. Wie het niet begrijpt, valt af. De doelen worden consequent verwisseld met ‘positieve zaken’, zodat men de agenda kan uitvoeren, zonder het volk in opstand te laten komen. Het doel was : Het Yinon Plan uitvoeren ( de moslimlanden zichzelf laten vernietigen.) Het officiele doel was: Saddam verdrijven. De arabische lente (een volk dat democratie wil) steunen: zin Libië en Syrië.
    Ze kunnen dit doen omdat ze de media onder controle hebben. Het geraffineerde is: het wereldbeeld van onze journalisten is dermate onjuist, dat ze vermoedelijk nog geloven in wat ze zeggen ook !
    De werkwijze is dus anders dan bij de illuminatie.

    0 likes
 18. Tarik Z is gebruikt als patsy. Nog dezelfde avond begon het framen en blamen in de NOS PR uitzending van Jellinek met op de bank 6 verwarde en de(ment)erende mannen.
  http://www.npo.nl/jinek/29-01-2015/KN_1666206

  Burger meester Brhoertjes in zijn glansrol als Sol(d)aat van Oranje. Waar is de speech van Tarik op papier gebleven, is Tarik met de fiets, scooter, taxi, auto of ander sinds naar het mediapark gekomen. Of hebben zijn vrienden van de veiligheidsdienst hem netjes bij het mediapark afgezet en hebben toen de kuierlatten genomen etc …….

  1 likes
  • “Waar is de speech van Tarik op papier gebleven, is Tarik met de fiets, scooter, taxi, auto of ander sinds naar het mediapark gekomen. Of hebben zijn vrienden van de veiligheidsdienst hem netjes bij het mediapark afgezet en hebben toen de kuierlatten genomen etc”

   Waarom ga je er vanuit dat er een speech op papier is?
   Hoe hij bij het mediapark is gekomen is verder niet relevant.

   2 likes
   • @Roy: Ik vind het best wel relevant hoe hij op het Mediapark is gekomen. Stel dat ie al de hele middag binnen was. Sinds sbs’er Peter R. de Vries op de P.O. een zielige kindertjes show mocht houden (hoe is het mogelijk!) kun je daar nu alles verwachten. Die jongens draaien echt nergens hun hand voor om en liegen zich overal uit.

    0 likes
    • Hij was niet de hele middag binnen. Dit is uitgebreid besproken. De bewuste brief heeft hij gebruikt om -in de avond- binnen te komen. Het is dus nog steeds niet relevant hoe hij daar is gekomen, mits hij van te voren iemand gegijzeld zou hebben..

     3 likes
  • En dan het aantal stereotypen dat bij de Jinek wordt rondgestrooid. Maar geen woord over wat deze jongen had willen vertellen waarvoor hij het zo nodig achtte om dat afdwingen.

   0 likes
 19. Het zal me dan ook niet verbazen als Tarik een lezer van deze website is, aangezien dit naast een paar ‘concurrenten’ toch wel de go-to website voor alternatief nieuws is. Dat zegt verder niets over deze website of de rest van haar lezers want gekken heb je overal, maar toch is het jammer dat het dan zo dichtbij komt. Overigens denk ik dat Tarik met zijn actie het tegenovergestelde teweeg heeft gebracht van wat hij wilde. De grote menigte zal nu alleen nog maar gekker tegen ons aan gaan kijken, en denken dat we naast interesse in aliens, complottheoriën en what not, ook nog eens allemaal een pistool hebben (nep of niet).

  5 likes
 20. Ze weten nu precies wie er allemaal op websites als deze zitten, we worden al lang in de gaten gehouden, wij zijn het volgende slachtoffer,,,,pas maar op,
  terwijl wij alleen maar logisch nadenken, en niet meteen het mainstream nieuws volgen maar ook nieuws van een andere kant een niet westers gezind nieuws bekijken. ik tenminste kijk ook veel naar RT news, en Rossija24. maar ik laat iedereen in zijn eigen waarde waar die ook zijn nieuws vandaan haalt.
  ik denk niet dat wij dr iets aan veranderen, al zou ik het natuurlijk anders zien.

  Gr
  Ladoga

  5 likes
 21. Triest voor die jongen dat het zo heeft moeten aflopen.

  Ik wil mij altijd diep laten informeren over onderwerpen en daar hoort complotheoriën ook bij.
  Het grote voordeel van internet is dat ik heel veel informatie en meningen kan vinden over bepaalde onderwerpen. Het voordeel is ook dat ik het zelf kan filteren en sturen.
  Het nadeel is dat ik mij ook helemaal kan verdiepen op een onderwerp en niet opensta voor andere meningen of onderwerpen, en alleen maar de informatie tot mij wil nemen van 1 kant. Ikzelf kan daar best wel eens in doorslaan en een gevaar gaan vormen voor mijzelf. (een anders zou ik nooit iets aandoen)

  Voorbeeld: (even heel kort en simpel) is er leven na de dood?, dus probeerde mijzelf van kant te maken om te kijken of het waar was. gevolg was 12weken opname in psychiatrische instelling. ( wel in combi met mijn ADD en depressies)

  Dus ik begrijp Tarik Z best wel. Hopelijk krijgt hij goede hulp en doet ie zo’n domme actie nooit meer. (Anderen trauma’s bezorgen om je eigen wereldbeeld te uiten is ontzetten debiel.)

  5 likes
 22. Ook lekker makkelijk om het af te doen als een psychische stoornis.

  Daarmee heeft de CIA haar doel wel gehaald. Zij waren de eersten die de term conspiracy theorist aanhaalden toen er allerlei vragen rezen omtrent de moord op JFK.

  5 likes
 23. Las dat er ook in diverse dagbladen, teletekst programmering een tekst was te lezen dat het journaal die avond van 20.00 t/m 21.30 zou duren.. ook wel heel vaag en bedenkelijk
  foutje drukker misschien?
  Er stinkt in ieder geval iets groots onder deze hele vertoning, was het misschien weer een andere poging om de aandacht weg te trekken met wat ze echt allemaal uitspoken boven ons hoofd??
  Ben die ruiten troef goed zat aan het worden in dit land

  3 likes
  • Nu, ja, het nieuws is hoofdzakelijk leugenachtig. Daar zitten belangen achter.
   Nee niet om het volk niet te verontrusten.
   Dat is ook een leugen.
   Dus wie heeft er belang, terwijl wij ondertussen toch allemaal rustig aan wakker worden in hoe de wereld werkelijk wordt beheerst, of we nu liefdadig zijn, of woest, of paranoia, of gek of ziek of ‘ongelovig’ .
   Paranoia zijn zeker diegenen die hun macht binnenkort gaan verliezen.
   En die macht heeft met massa’s geld te maken.
   False flag, verkondigen heeft in ieder geval in zich dat de dingen die zich aan ons voordoen niet kloppen. Daarvan bewust te zijn staat diegenen die belang hebben bij chaos en angst niet aan. Dat verzwakt hen!!

   1 likes
  • Dan zal de staart wel dikker zijn dan de muis, LUNA
   Ik heb ook dat idee.

   1 likes
 24. hahaha dus nu moeten de mensen bang worden voor controle, want ze bespieden ons en weten wat we bekijken op internet. Nou ze kijken en bekijken het maar ….

  4 likes
 25. Complotten zijn al zo oud als de mensheid en toch doen we het in ons broek om ze te benoemen.

  Je kunt je afvragen wie daar nu eigenlijk het meeste belang bij hebben.

  Enkele citaten (is natuurlijk allemaal “uit z’n verband getrokken flauwekul”, yeah right!):

  “Some even believe we (the Rockefellers) are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with leaders around the world to build a more integrated global political and economic structure – one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.” – David Rockefeller, Memoirs (2002, Random House publishers), page 405

  “We Beslissen iets. We brengen dat dan naar voren en wachten af wat er gebeurt. Als er geen protest is of opstand uitbreekt -want de meesten begrijpen toch niet wat er besloten wordt- gaan we weer wat verder, stap voor stap, tot er geen terugkeer meer mogelijk is.” Jean-Claude Juncker, voorzitter Europese Commissie

  “If my sons did not want wars, there would be none” Gutle Schnaper, Mayer Armschel Rothschilds wife

  “The criminal we do immediately, the unconstitutional takes longer.” – Henry Kissinger

  “We live in a dirty and dangerous world. There are some things the general public does not need to know and shouldn’t. I believe democracy flourishes when the government can take legitimate steps to keep its secrets, and when the press can decide whether to print what it knows.” Katherine Graham Washington Post publisher and Bilderberger.

  4 likes
 26. @ Edwin

  Ik weet uit mijn eigen ervaring met het leven dat wat in de koran staat,is wel de waarheid
  maar ik probeer niet om andere gelovigen ervan te overtuigen dat dit de waarheid is,dit is
  namelijk een “geloof” een geloof kun je niet bewijzen dat dit waar is,anders zou dit geen geloof worden.
  Het hangt van de mens af over welk geloof gaat hij kiezen of niet kiezen.
  je zegt dat de wijsheden in de koran puur menselik is,dit is jou opvatting ,maar je kunt mij niet
  bewijzen dat dit waar is,dus laat dit aan jezelf .

  iedereen heeft een eigen geloof en het woord “ongelovige”verwijzen naar de mensen die in god niet geloven,daar gaat het om.
  je vraagt of ik erbij was toe Gabriel met profeet Mohammed sprak,sorry maar ik vind dit een dom vraag
  weet je het niet dat het boodschap van de god is dat wij in hem te kunnen geloven zonder een werkelijk bewijs?? dit is een TEST van hem aan ons ,snap je dit??? ik zou je daarom adviseren om de hele geschiedenis hiervoor te lezen.

  Verder als je het al zegt” dat er niets mis met deze wereld” dan dit geeft een voorteken dat je een mens bent die niet aan andere wil luisteren of begrijpen ,daarom vind ik het met jou een tijdverspilling is.

  0 likes
  • Dat hele verhaal van “god die ons test om niet naar een bewijs te verlangen” ken ik, ik heb zelf 3 jaar in een pinkstergemeente zondagsles gegeven, dus alles wat je nu verteld, zo onderwees ik ook dit aan andere mensen.
   Heb je wel eens van schuldcomplexen gehoord?
   Als ik een boek schrijf, en ik leef in een gebied waar nauwelijks iemand kan schrijven of lezen, dan kan ik heel makkelijk zeggen:
   “Dit boek dat ik heb geschreven, is aan mij gedicteerd door een boodschapper van God, als je twijfelt aan mijn woorden, dan twijfel je dus ook aan God…probeer vooral niet na te denken of wat ik heb geschreven “waar” of “niet waar” is, want dan twijfel je aan God’s woord en dan sta je dus onder invloed van Satan”

   Op zijn plat Hollands gezegd is dit dus klinkklare onzin: zo heb je lekker macht over de mensen, want niemand mag twijfelen aan wat er staat geschreven, en als ze het maar lang genoeg geloven DURVEN ze vanzelf geen kritische vragen te stellen (vanwege de angst op straf van hun god)…lekker makkelijk zeg!

   En dan wees eerlijk: Waarom moet Mohammed de laatste profeet zijn? Als God leeft, waarom worden er dan tegenwoordig GEEN heilige boeken meer geschreven, en belachelijk om te zeggen dat Mohammed de laatste profeet is: Zo maak je de mensen monddood, en zo creëer je vanzelf wel mensen die superfanatiek een ander aanvallen als deze twijfelt aan het geloof/god…

   “God/Allah “is OOK maar een woord, je weet dat ‘god’ niet met een pen te beschrijven is.
   Ook gelovige mensen, al gaan ze naar de kerk of moskee, hebben allemaal een persoonlijke visie/interpretatie van wat God/Allah inhoudt…
   Er zijn dus net zoveel visies of meningen over god/allah als dat er mensen zijn…dus om die reden kan niemand hier (JIJ niet, IK niet, Niemand, zelfs dus niet Mohammed) precies omschrijven wat god van de mensheid daadwerkelijk verlangt.

   Een wereldreligie waar ieder mens hetzelfde geloofd zal nooit bestaan, het verlangen naar EEN religie is dat wat alle gelovigen tot een fanatieke waanzin drijft, alle “heilige oorlogen” hebben als uitgangspunt dat de hele wereld in hetzelfde gaat geloven

   Welterusten, zou ik dan zo zeggen

   4 likes
 27. het is iedereen ontgaan zeker dat de dag na het slechte acteer werk bij nos ……
  de regering de opdracht aan politie heeft gegeven hun dienst wapen mee naar huis te nemen zeer handig als je een politiestaat wil vormen http://www.nrc.nl/carriere/2015/02/02/reis-je-in-politie-uniform-naar-huis-vanaf-vandaag-moet-je-je-pistool-mee-naar-huis-nemen/ ……….dit is waar het toneelstuk voor was en een excuus om mensen die buiten het potje denken, zonder reden te kunnen op pakken … dit is geen domocratie meer dit is fascisme ….. greetz en een fijne dag toegewenst 😀

  1 likes
  • De commercieële jongens die de veramerikanisering van ons land op hun geweten hebben, en daar door die immense geestelijke armoe waar mensen onder lijden, och och wat word een mens dom van die commercieëlen, hebben zich dus niet voor niets met hun achterbakse maar dominante babbels in de Publieke Omroep gedraaid. Allemaal orders van de overkant. Orders van psychopaten. Maar het blijft spannend! Spannender dan een avondje televisie kijken.

   1 likes
   • “die immense geestelijke armoe waar mensen onder lijden” (en och och wat word een mens dom van die commercieëlen”) hebben mensen toch echt voor een groot deel aan zichzelf te danken hoor. Het is nou niet bepaald zo dat mensen geen toegang hebben tot geestelijke verrijking. We leven in een land met vrije keuzemogelijkheden. Iedereen hier heeft de mogelijkheid boeken te lezen, informatie op internet op te zoeken, enz. Commerciële zenders doen het zo goed omdat de massa zelf voor dit soort programma’s kiest. Als er niemand naar ‘rtl boulevard’ zou kijken zou het allang niet meer gemaakt worden. Niet alles is een complot en de verantwoordelijkheid voor geestelijke armoede of geestelijke verrijking ligt grotendeels bij de mensen zelf.

    1 likes
   • faith als je pist bent op de slangen draai dan gewoon ff crying like bitch /godsmack of…. all nightmare long van mettalica of muse /uprising we krijgen ze wel geloof me maar 😀

    0 likes
  • nog ff democratie is ook een leugen trouwens XD

   0 likes
 28. Volgens mij was het een stresstest voor de publieke omroep, dat ze koste wat kost moeten transmitteren en ze zijn niet in geslaagd. Wie weet voor een nog grotere oorzaak. Petje af voor de AIVD.

  3 likes
 29. Het is niet goed te praten dat iemand bedreigt wordt met een pistool ,

  echt of nep , want daar sta je niet bij stil op dat moment .

  Je wilt inderdaad alleen maar thuiskomen toch?

  Daarnaast had hij wel iets slimmer mogen zijn toen hij met een medewerker in gesprek was .

  Door alvast uit de doeken te doen wat hem meest dwars zat , en er mee rekening te houden ,

  dat de camera en microfoon wel aanstonden .

  2 likes
 30. Ik ga geen paarlen meer voor de zwijnen gooien…
  En zeker niet meer met mensen die mensen in hokjes duwt van “die en die is wakker” en “die en die slapen nog” voor mij beredeneeer je dingen op een neaderthalerniveau wat betreft zelfkennis en spirituele kennis…ga jij maar lekker door met de rest van die slijmerds hiero en geniet van jouw zelfwaan van ingebeelde “wakkerheid”.
  Als jij de wakkere toekomstige mens zou moeten symboliseren, dan pas ga ik me echt zorgen

  Of mensen zich ergeren aan mijn hautaine houding dat boeit me echt voor geen meter….

  Alleen ABRAXAS is ECHT voor mij,ik ontken het bestaan van MIJN ZIEL, JOUW ZIEL, ik ontken HEMEL,
  ik ontken HEL, GOD EN de DUIVEl zijn als speelgoed voor ABRAXAS, wat een achterlijke kleuter spiri mensjes zijn jullie zeg.
  en daar heb ik geen holbewoner religie voor nodig,

  Wil je mij ontmoeten dan zal je eerst door een ik-dood, een ziel dood moeten gaan, anders zal je mij nooit echt leren kennen.

  In de ogen van vooral spiri mensjes spoor ik vaak niet (alleen degenen die weten wat ik met sterven IN het vlees bedoel kunnen begrijpen waar “IK”over spreek…..

  Pas als jij JEZELF echt hebt leren kennen, weet jij wie “IK BEN”
  zoek lekker zelf maar uit WAT/WIE ABRAXAS is

  Nogmaals, ik gooi geen paarlen meer voor de Zwijnen

  2 likes
 31. Gaan zijn voorspellingen kloppen.
  Deze tekst is uit 2011
  Beangstigend

  http://www.complot-samenzwering.nl/het-voorspellend-vermogen-van-albert-pike/

  0 likes
 32. Waarschijnlijk niet. Die originele brief waar die voorspelling in zou staan is nooit gevonden want woorden als fascist en zionist bestonden in zijn tijd nog niet.

  2 likes
 33. Ziedaar.. daar waar Frankrijk en Amerika en Spanje en Noorwegen zich laten bedienen door false flags van formaat -so to speak-ik bedoel 9-11 was vrij geloofwaardig toch..?Althans de eerste weken…
  Afijn de Nederlandse bevolking “is al te overtuigen met een Bert en Ernie -act” in een Nos decor….
  Opstelten vind als enige in Nederland dat hij wel geschikt is voor zijn functie….en elke demente bejaarde moet lachen hierom……behalve journalisten en politici…..

  1 likes
 34. “De complotten waarin hij zich verdiept lopen uiteen van de Bermudadriehoek tot de kernramp in Tsjernobyl.” Kon Hart van Nederland niet wat anders bedenken??
  Bijv. de complotten liepen uiteen van Niels Holgersson tot de paashaas. Vind het overigens al heel wat dat de mainstream media woorden als Illuminati en NWO publiceren.

  De media verhalen alleen maar over wat voor impact het gebeuren heeft. Niet wat de boodschap van de jongen was, en dus zijn beweegredenen.

  Rutte geeft aan dat dit van nationaal belang is, jazeker 2,3 miljoen Nederlanders hebben voor het eerst in 60jaar hun dagelijkse inprenting (20.00u journaal) moeten missen.

  1 likes
 35. Hoe dan ook, of je nu wel of nergens in gelooft, the end is near. Succes ermee zou ik zo zeggen.

  1 likes
 36. jeetje!…ik vraag alleen maar hoe je Edgar Cayce kan verklaren…
  Geen verklaring voor dus.

  1 likes
 37. Ik zal me nooit bij de illuminatie aansluiten! En ik zou ook nooit zo’n chip willen,
  ik wil niet met de duivel (666) te maken hebben ik heb gehoord dat ze in Amerika gewoon kampen aan het bouwen zijn? En op sommige plekken dode vissen aanspoelen en vogels gewoon dood neervallen.. Zit de Illuminatie erachter???

  Illuminatie moet stoppen!

  1 likes
 38. Ik zit nu in een gesticht of instelling. Zo een psychiatrische kliniek, weet u.
  Dat is dus gewoon een 21e eeuws concentratiekamp, voor het geval u geinteresseerd bent.
  Maar dan zonder doden of arbeid natuurlijk!!
  Je krijgt een diagnose, MOET medicatie slikken, en doe je dat niet, dan wordt je in het ergste geval platgespoten of door de politie teruggebracht met een verklaring van heb ik jou daar.
  Als je vervolgens je recht wil halen, wordt je of ontslagen of zo danig gesedeerd dat je niet meer helder kan denken.
  In detail treed ik liever niet.

  Met vriendelijke groet.

  1 likes
 39. Het was een stresstest voor de NPO, voor een nog grotere nieuws. Ze hebben gefaald, misschien Nibiru.

  0 likes
 40. @ Edwin: als deze zwijnenstal die die nietsontziende, dominante maar domme darkies van onze planeet gemaakt hebben alles is, hoe verklaar jij bijv. Edgar Cayce dan?

  0 likes
 41. Ode aan deze man ik voel het met deze man mee.
  Verder ja, de media propaganda laat mensen de verkeerde dingen zien.
  Wat eigenlijk een leugen is media en de nwo….

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

onwel

Na Kamerleden nu ook NOS-nieuwslezeres onwel. Wat is er toch aan de hand?

Het zijn beelden die bij velen nog ...

nos

NOS: 38C in Siberië, warmt keihard op! Ondertussen in Siberië: ongewoon koud, sneeuw in juli

Eind vorige maand liet de NOS weten ...