CoronaMens en Dier

Huisarts haalt uit naar ‘heel slecht geïnformeerde’ Attje Kuiken: ‘Het is waanzinnig’

Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

PvdA-Kamerlid Attje Kuiken zei vorige week in de Tweede Kamer dat bedreigingen in de zorg volgens haar een gevolg zijn van ‘desinformatie, door mensen die ophitsen en opruien’. Ze noemde in die context het Artsen Collectief.

Kuiken vroeg aan zorgminister Kuipers of iemands BIG-registratie kan worden ontnomen wegens het verspreiden van ‘desinformatie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Heel veel rare dingen

Huisarts Felix van der Wissel, net als duizenden andere medici aangesloten bij het Artsen Collectief, reageerde in de studio van Blckbx.tv op de uitlatingen van het Kamerlid. “Ik zie vaak dat in de Tweede Kamer heel veel rare dingen worden gezegd. Ik vind ook dat de Kamerleden heel slecht geïnformeerd zijn,” zei Van der Wissel.

Als we de term desinformatie moeten noemen, dan kan-ie net zo hard teruggekaatst worden naar de Tweede Kamer, naar heel veel van de politieke partijen die dit ook tegen ons zeggen, benadrukte hij.

Niet van deze tijd

“Wat je nu merkt, is dat iedereen zich heeft ingegraven, iedereen heeft standpunten gemaakt en als je het er niet mee eens bent, dan ben je desinformatie aan het verspreiden en moet je dus uit het BIG-register worden geschrapt,” zei de huisarts. “Het is waanzinnig. Het is niet van deze tijd.”

Hij pleit ervoor op een open manier de discussie met elkaar aan te gaan en bruggen te bouwen. “En dat je dan zegt: is het wel verstandig dat…? Is het wel verstandig dat die QR-code blijft? Medisch gezien kan ik die niet meer onderbouwen. Het ziet ernaar uit dat de mensen die gevaccineerd zijn meer kans hebben om besmet te raken. Als dat het geval is, betekent dat dat de QR-code er vanaf moet,” zei Van der Wissel.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

ALS iedereen: politiek, artsen, en wetenschappers nu eens het eerlijke verhaal zouden vertellen, dan zou, in ieder geval voor de vele slaapkoppen, alles wat er gebeurt, een stuk duidelijker zijn.

Attje Kuiken is niets anders dan een trekpopje van het World Economic Forum en zegt en doet precies, wat haar wordt opgedragen.

Wat informatie voor de ene partij is, is desinformatie voor de andere.

Ik vind de opmerking van Felix van Dissel, dat de partijen zich hebben ingegraven, een heel goeie.

Zó is het ook precies, met één groot verschil. Diegenen, die maar door blijven zeuren over besmettingscijfers, ziekenhuisopnames enzovoorts, weten volgens mij precies dat ZIJ degenen zijn, die desinformatie verstrekken.

WIE trapt er nu in vredesnaam nog in de, steeds duidelijker wordende leugens van Mark Rutte en Ernst Kuipers?

Ik had al geen hoge pet op van die nieuwe minister van Volksgezondheid, maar hij valt steeds meer door de mand.

ALS je dan zo nodig moet liegen (niet dat ik dat aanmoedig hoor), doe het dan niet op een manier, die dat liegen gelijk blootlegt.

Felix pleit ervoor om in gesprek te gaan als volwassen mensen en elkaars mening te respecteren.

Dat is een heel nobel streven, maar dat gaat absoluut niet werken.

Felix is namelijk een arts met zijn hart op de goede plaats, zoals in feite IEDERE arts er over zou moeten denken.

Maar…. de meeste artsen in Nederland (en ook in de rest van de wereld) zijn gegaan voor het grote geld.

In Duitsland bijvoorbeeld krijgen artsen voor iedere geprikte patiënt een heel aardig bedrag en deze artsen hebben dus letterlijk hun ziel aan de duivel verkocht.

Het wordt tijd, dat onze regering duidelijk aan het Nederlandse volk vertelt, dat zij totale controle willen over iedereen: gezondheid, bankrekening, wat je doet, wat je koopt enzovoorts.

DAT is namelijk het enige waar alles om draait.

Maar…. dat durven ze natuurlijk niet, want dan gaat zelfs het grootste schaap direct in de aanval.

Eigenlijk kun je de regering zien als een boa constrictor: langzaam knijpt hij zachtjes een beetje in zijn slachtoffer, vervolgens laat hij weer eventjes los om vervolgens weer wat méér aan te knijpen. En DAT net zo lang totdat het slachtoffer dood is.

De enige conclusie, die je hieruit kunt trekken is: zorgen dat je niet in de wurggreep terecht komt!

robroyofireland
robroyofireland
2 jaren geleden

Kunnen wij als zelfdenkende kritische burgers een aanklacht in dienen tegen politici die dergelijk enge uitspraken doen? Persoonlijk vind ik dit nogal bedreigende taal.Zeker zoals het door dat Kuiken word uitgesproken.Alsof het over een feit gaat .Het is echt crimineel hoe ze mensen tegen elkaar opzet .

Underground
Underground
2 jaren geleden

(Hij pleit ervoor op een open manier de discussie met elkaar aan te gaan en bruggen te bouwen.)

Uhh. Wat ik al jaren schreeuw! Op een aantal leden. Moet er gewoon een hele grote veegwagen door dat gebouw 2de slaapkamer. Weg met deze volksverlakkers. Overbetaalde nietsnutten. En dit jaar 2022 word tijd voor de uitvoering daar van. Want zeg nou eerlijk, aan dit soort lieden heeft het volk toch helemaal niets aan.

Miekie
Miekie
2 jaren geleden

Sta op& kom in verzet tegen dit tuig voor het te laat is!! Dit is ons volk niet meer ze hebben te veel schade aangericht en zijn ze nog steeds lachend mee bezig!!

Back to top button
163
0
We lezen graag je reactie!x