CoronaMens en Dier

Hoogleraar geeft minister Kuipers uitbrander: ‘Deze 15 procent komen echt uit een grote, dikke duim’

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Coronatoegangsbewijzen kunnen echt een dempend effect hebben op de verspreiding van het virus, zei minister Kuipers van Volksgezondheid dinsdag stellig tijdens de coronapersconferentie. “En wat ze berekenen in verschillende situaties is dat dat wel een 15 procent dempend effect kan hebben.”

“In een situatie zoals nu met per periode, per cyclus een 15 procent toename, is een 15 procent demping precies het verschil tussen een sterke toename en het gelijk blijven van het aantal besmettingen,” zei Kuipers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Horen we vaker

Luister goed wat Kuipers zegt: het kán misschien wel een 15 procent effect hebben. Dat soort getallen horen we vaker, reageerde hoogleraar Ronald Meester tijdens de nabeschouwing die werd verzorgd door Blckbx.tv.

“Als het RIVM bijvoorbeeld een voorspelling doet over het aantal IC-opnames in de komende tijd dan wordt er een bovengrens aangegeven: het kúnnen er wel 4000 worden. Het kunnen er ook twee of 10 worden,” zei Meester. “Die onzekerheidsmarges zijn zo groot. Je zou achteraf kunnen zeggen dat ze dan altijd binnen die marges vallen.”

Misleiding

“Deze 15 procent, die komen echt uit een grote, dikke duim,” benadrukte de hoogleraar. “Er is gewoon geen enkele onderbouwing voor deze beslissing.”

Kuipers kreeg na afloop van de persconferentie veel kritiek op deze uitspraak. “Dit gaat richting misleiding,” zei SP-Kamerlid Maarten Hijink. De minister zei dat hij zich ‘niet kan vinden’ in de kritiek.

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Herr Doktor Ernst Mengele spreekt met de gespleten tong van een Slang….hij heeft zijn ziel nu eenmaal Verkocht aan de Duivel & dient dan ook gewoon diens Befehlen op te volgen….Deze Hele COVID-1984-PSYOP is ÉÉN GROTE LEUGEN vanaf het ALLEREERSTE BEGIN…..Wat we nu zien is Slechts Ratten die het Zinkende Schip Verlaten & een Stelletje Demonische Doorgesnoven Psychopatische Landverraders die hun Armzalige Vege Lijf proberen te redden…..vééls te laat….die Duivel mag hun Zieltjes binnenkort komen incasseren….

JollyJoker
JollyJoker
2 jaren geleden

En ik kan mij ‘niet vinden’ in deze minister evenals de rest van de corrupte kliek om hem heen. Heeft overigens dezelfde spindoctor als Herr Hugo had…

Gerda
Gerda
2 jaren geleden

Volgens mijn waarschijnlijkheidsberekening voert hij gewoon de plannen van het WEF uit.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Eindelijk hoeft ie deze uitspraak niet te verantwoorden en als ie dan naar beneden kan trappen doet ie dat dan ook heel graag! Puur machtswellust?

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x