Homepagina » Mens en Dier » Beyoncé beoefent zwarte magie en extreme hekserij. Haar voormalige drummer doet een boekje open
Beyoncé beoefent zwarte magie en extreme hekserij. Haar voormalige drummer doet een boekje open

Beyoncé beoefent zwarte magie en extreme hekserij. Haar voormalige drummer doet een boekje open

Beyoncé doet aan extreme hekserij, beoefent zwarte magie en gebruikt magische spreuken. Dat heeft haar voormalige drummer Kimberly Thompson gezegd.

Kimberly, die zeven jaar in de band van Beyoncé speelde en daarvoor was te zien in Late Night with Seth Meyers, heeft de zangeres aangeklaagd.

Uit documenten die zijn gepubliceerd door The Blast claimt ze onder meer dat Beyoncé haar betoverd heeft met spreuken.

Contactverbod

Verder zou de zangeres haar telefoon hebben afgeluisterd, haar hebben bestolen en zelfs haar kitten hebben gedood.

Kimberly heeft nu een contactverbod aangevraagd voor Beyoncé. Eerder werd een tijdelijk contactverbod afgewezen.

Op 11 oktober zal duidelijk worden of de beschuldigingen ernstig genoeg zijn voor een contactverbod.

Waarheid

Kimberly noemt naast zwarte magie ook seksueel misbruik en het martelen en doden van huisdieren, hoofdingrediënten van hersenspoeling door middel van trauma, zoals in het geval van MK-ULTRA.

Toen magazine Pitchfork Kimberly vroeg naar de documenten, zei ze dat alle beschuldigingen op waarheid zijn gebaseerd.

Foto: Damian Vo Wikimedia Commons

[Vigilant Citizen, Daily Mail]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. “Queen B” Beyoncé, Taylor Swift, Katy Perry, Nicky Minaj, Jay Z schijnen zich er naar verluid allemaal mee bezig te houden, hekserij en satanisme.

  Jim Carrey zou op dit moment de leidende “satanic high priest” zijn in Hollywood. Hij beweerde eind vorig jaar nog dat de Hollywood elite baby’s eten met kerstmis. Hij gaf aan dat “duistere krachten strijden om de ziel van Amerika” en dat “de uitkomst bepalend zou zijn voor de toekomst van de rest van de wereld”.

  Jay Z: “Satan is our true lord, only idiots believe in Jesus”.

  Bono begint ook steeds zieker te worden:
  Bono Declares His Racist Hatred of Swedes in Wake of Election
  https://www.youtube.com/watch?v=Wl6WAxxQubo

  De VN is nu ook al pedofilie aan het normaliseren.
  http://humansarefree.com/2017/10/the-un-is-normalizing-pedophilia-deep.html?m=0

  Ze steken het niet eens onder stoelen of banken, maar tonen alles waar ze mee bezig zijn in hun films en muziekvideo’s. Voorbeelden te over.

  De grote muzieksterren zoals Beyoncé en Katy Perry zouden ook clones hebben, zodat zij hun lichaam af en toe wat rust kunnen geven van de zware optredens.

  27 likes
  • @mike,

   Weet niet wie de boel daar in handen heeft maar ik denk zelf de zionisten.

   Madonna is in elk geval een hoge priesteres en dat kun je ook zien aan al haar recente shows die aan elkaar geknoopt zijn van alles wat ook maar een beetje met occult te maken heeft echter…..
   Dan mag lady Gaga er natuurlijk ook zijn en wat moet ik ervan zeggen, totaal geschift vind ik het worden!!

   Ik heb laatst ook al eens gewezen op o.a. het Tavistock institute én The Commité of 300 by Dr. John Coleman, een ex MI6 agent (vind ik de beste voordracht én uitleg en Coleman wil ik nog net een beetje vertrouwen en met een reden!!)

   De totale muziekindustrie is 1 grote occulte business en niets daar gebeurd zonder reden!!

   Begin jaren 60 is de oorlog verklaard door de elite aan de muziekindustrie…..waarom, simpel, te invloedrijk en dus wordt deze gebruikt om……te beïnvloeden net als Hollywood!

   Alles is nagenoeg fake en niets is wat het lijkt….

   Voorbeeld, Paul Mc Cartney van nu is een andere Paul Mc Cartney dan vroeger, deze is namelijk DOOD!!!
   En Prince…….hahahahaha…..

   Zo zijn er wel meer zaken.

   Alle topmusici van destijds hebben op geen enkele uitzondering na connecties met het Militaire Complex!! Ik herhaal, op geen enkele uitzondering na!!!

   Bijv de vader van de Doors voorman Jim Morrison is er debet aan dat de oorlog in Vietnam is BEGONNEN…..en te lang geduurd heeft en nog wel meer van al dat geweldig moois!!!

   Nog vragen….

   Men zou indien gewenst en indien men iets meer info hierover wil hebben eens kunnen luisteren naar show nr 062 van de mensen achter Crrow777……

   Deze leggen het met name in deze show piekfijn uit en bedenk hierbij dat deze mannen (Crrow777) alles zelf uitzoeken en ongepeperd presenteren, 1e helft voor iedereen te beluisteren en de 2e helft achter een sleutel ivm censuur wat zodoende niet mogelijk is want hij is reeds 1x met heel zijn content van het www gehaald door poeptoep!

   Gegroet,

   Gladiator

   11 likes
   • Gladiator
    Ben er ook van overtuigd dat Hollywood en muziek industrie al heel lang gecontroleerd worden door elitaire families.

    Het is beslist niet Jim Carrey die de eindbaas is. Bilderberger William van Duijn wordt in dat verband ook wel genoemd. Maar het zijn er veel meer. Kan niet anders. Als alle landen continue bij oorlogen en hoogverraad (op allerlei manieren) jegens de hele wereldbevolking betrokken zijn is het netwerk veel groter. Het is de complete top.

    De Committee van 300 ben ik ook enigszins van op de hoogte. John Coleman is om dat boek waarschijnlijk vermoord.

    Denk wel dat er ook best veel goede mensen in de film- en muziekindustrie werkzaam zijn, maar het probleem is dat zij erbij betrokken raken voordat zij er erg in hebben en er dan niet meer uit kunnen, anders dan via de schandpaal of de dood.

    Over Prince begrijp ik je niet. Geloof dat hij vermoord is omdat hij een beetje te mondig werd over de industrie en praktijken zoals chemtrails. Had jij daar iets anders over gevonden?

    Wat je zegt: het is ook opvallend hoe de muziek en filmindustrie in de laatste 30 jaar zo drastisch is veranderd. Waar ze voorheen zoepsappige liedjes zongen over liefde, door braaf geklede mensen is dat bijna in één klap radicaal verandert met muziek over de duivel, drugsgebruik en geld (Rolling Stones e.d.). Dit was volgens John Coleman ook het gevolg van de invloed van the Commitee of 300.

    Zanger van Linkin Park, Chester Bennington was de buiten echtelijke zoon van John Podesta. Ook hij heeft inmiddels “zelfmoord” gepleegd. Enige tijd nadat hij in zijn muziek zijn ongeloof uitte over de herinneringen aan zijn jeugd en de informatie die over zijn vader naar buiten is gekomen.

    Jim Morrison was een Pleiadian. Hij was “wakker” en hier om te helpen. Een paar citaten:

    – “Ze houden van hun ketenen. Ze zijn compleet vergeten wie ze werkelijk zijn. En als je hen eraan probeert te herinneren, Zullen ze je haten. Ze hebben het gevoel dat je hun kostbaarste bezit afneemt.”

    – “De belangrijkste vorm van vrijheid is om te zijn wat je werkelijk bent. Je ruilt je realiteit in voor een rol. Je ruilt je gevoel in voor een daad. Je geeft je vaardigheid om te voelen op, en in ruil daarvoor zet je een masker op. Er kan geen grootschalige revolutie zijn voordat er een persoonlijke revolutie is geweest, op individueel niveau. Het zal eerst binnenin moeten gebeuren.”

    – “Een man die op zoek is naar een verloren paradijs komt als een dwaas over op hen die nooit zochten naar die andere wereld.”

    Hier is ook nog een interview met een muziekant die beweert dat hij een 2e generatie clone is.
    Kid Buu Says He’s a 2nd Generation Clone that Escaped from Cloning Facility (Part 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=RJc5pZCD9u0

    12 likes
   • De cirkel komt tot zijn einde, de normale tijd ook.
    Er hoeft niets meer verborgen te worden, nu komt de eindstrijd.
    Wij mogen de gelukkige zijn (als je het gellukig mag noemen) om de eindtijd mee te maken, wat tevens het nieuwe begin zal betekenen.

    Neem wat popcorn, kijk hoe de wereld gek word en daarna misleid word naar de verdoemenis, leef je nog en zit je goed, dan misschien kan je nog wat moois zien.
    Maar ga er maar vanuit dat de meeste dit niet zullen meemaken.

    Mocht je jezelf afvragen wat te doen, sta voor het goeden en versprijd begrip en liefde.
    Niet om andere te redden, maar om jezelf. Het voeld gewoon beter!

    Have a nice end of the world 2 all 🙂 it was a interesting ride!

    7 likes
  • Hier de mening van occultist Jordan Maxwell over Hollywood;

   https://www.youtube.com/watch?v=uHNASH7fDWc

   7 likes
 2. hekserij en satanisme zijn 2 verschillende dingen en hebben niets met elkaar te maken , echte heksen aanbidden moeder aarde en is een natuur religie, gedemoniseerd door de kerk (hesus was een keltische god geboren in 834 bc) daarom zijn wij geen eerkende religie en satanisme wel, ………………….. de kolbrin bijbel was geschreven door de druiden die hesus aanbeden…………….. google ze maar eens

  12 likes
 3. Beyonce is een Illuminati bitch.

  17 likes
 4. het verbaast me niet

  geld, macht, roem, maken je gekken dingen doen

  12 likes
 5. Buiten mijn twijfels rondom dit verhaal van Kimberly om, heb ik niets met Beyonce. Ik krijg altijd een raar negatief gevoel van haar en muzikaal vind ik haar zwaar overschat. Zag laatst ook weer beelden van haar en Jay-Z en het heeft toch iets engs.

  11 likes
  • Ze verandert totaal als ze op het podium staat. Daaruit blijkt al wel dat ze bezeten is. Haar gezicht is dan een eng masker ipv de mooie vrouw die ze eigenlijk is. Ze worden totaal gecontroleerd, er is footage op Youtube over Kate Perry, die zakt op het podium in elkaar. Van het ene op het andere moment komt er iets over haar. Vlak daarvoor zegt ze: “Master, I’m not feeling so well”.

   1 likes
 6. Er aandacht aan geven is niet echt handig

  1 likes
 7. Tja, afgaand op deze info, zou je voorzichtig kunnen gaan denken dat de drumster wat issues heeft. Ze haalt er een hele hoop bij. Maar we weten het niet: misschien heeft ze volledig gelijk.

  3 likes
 8. niemand hier, maar dan ook helemaal niemand zet vraagtekens achter deze zin:
  “Toen magazine Pitchfork Kimberly vroeg naar de documenten, zei ze dat alle beschuldigingen op waarheid zijn gebaseerd.”
  zucht…… Denk dat die Kimberly inderdaad serieuze issues heeft.

  1 likes
 9. 98% van de woorden die wereldwijd gesproken worden, heeft niks met de Waarheid te maken. Dus zijn we allemaal schuldig aan onwaarheden en onzin. De een meer dan de ander.

  0 likes
 10. Och die knetter gekkies heb je ook in de duurde wijken, de beleidsmakers van alles om je heen die geheel doorslaan en hun eigen vrouw of vriendin manipulerend in het zwart laten lopen en verschijnen. Met een knetter gekke wereld moet je zeker een knettergek beleid hebben door knettergekke mensen die het uw vertellen hoe het moet, manipuleren heet dat.

  0 likes
 11. En dan hebben wij het nog niet gehad over de extreem grote optredens in concerten, in bv voetbalstadions. etc
  Of Ground SERO in het Busslose natuurlandschap.
  Er zijn nogal wat negatieve energieen die uitstralen vanuit deze bijeenkomsten.
  En dat daar ook veel drugs etc bij worden gebruikt.
  tja, ben je dan nog een lekker avondje uit? Waar je verkwikt en gelaafd bent , had kunnen zijn, ?
  Maar nu uitgeput en leeggezogen naar huis gaat s’morgens om 6 uur?
  De duisteren voeden zich met jouw energie, met jouw vitaliteit.

  0 likes
 12. …. Simsalabim…. bam…. BOM?…..

  0 likes
 13. Iedere beginnende artiest die uit die Laurel Canyon in Los Angeles komt wordt bezeten door demonen. http://www.conspiracyschool.com/blog/laurel-canyon-sex-drugs-and-aliens

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Foto: Wikimedia Commons

Griezelige nieuwe videoclip Sabrina Carpenter zit bomvol occulte symboliek. Zo worden jonge meisjes gehersenspoeld door de elite

Sabrina Carpenter is één van de vele ...

Ouderlijke rechten zijn belangrijker voor ons dan vaccin-hekserij. Afgevaardigde sloopt spreekbuis Big Pharma

Ouderlijke rechten zijn belangrijker voor ons dan vaccin-hekserij. Afgevaardigde sloopt spreekbuis Big Pharma

Afgevaardigde Jonathan Stickland uit Texas staat op ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.