CoronaBuitenland

Schokkend interview: balsemers ontdekken vreemde, rubberachtige proppen in lichamen van geprikte mensen

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Jane Ruby sprak donderdag voor de Stew Peters Show met balsemer Richard Hirschman over ‘vreemde, rubberachtige’ proppen die worden gevonden in de aderen van overleden Amerikanen. Hirschman maakte een aantal foto’s van de proppen, die tijdens het interview worden getoond.

Veel gevaccineerde mensen die bij Hirschman op de snijtafel belanden, zijn gestorven aan een hartaanval of een beroerte. Uit één van de lichamen haalde hij een lange, vezelachtige prop. Het rode gedeelte lijkt op een normale bloedprop, maar het witte vezelachtige materiaal is niet normaal, aldus Hirschman.

De balsemer zei dat een bloedprop normaal gesproken ‘glad’ is en bij aanraking gemakkelijk uit elkaar valt. “Maar dit witte spul is vrij sterk,” legde hij uit. “Het is heel plooibaar, het is heel hard. Het is niet normaal.”

Grote zorgen

“Ik heb contact opgenomen met collega’s en zij zien hetzelfde,” zei hij tegen dr. Ruby. Hirschman voegde toe dat het aantal mensen met dit soort proppen in de afgelopen tijd met 50 tot bijna 80 procent is gestegen. “Ik maak me grote zorgen over de toekomst.”

Hirschman probeert nu te achterhalen waar het materiaal uit bestaat. “Mijn gevoel zegt me dat het wordt veroorzaakt door het vaccin. Ik kan dat niet bewijzen, maar als dit wordt veroorzaakt door het vaccin, stel je dan eens voor hoeveel mensen in de toekomst zullen sterven,” zei hij.

20-24 van de 35

“Als dit weefsel in je brein terechtkomt, krijg je een beroerte. Als het in je hart komt, krijg je een hartaanval. Mensen moeten dit weten,” benadrukte hij.

Op de vraag hoe vaak hij deze mysterieuze proppen tegenkomt, antwoordde hij: “Bij 20-24 van de 35 mensen die ik deze maand heb gebalsemd.”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
11 maanden geleden

Schokkend wat VN van plan is, een wereldwijde dictatuur met injectieplicht voor iedere werelburger en nog meer klimaatonzin:
https://news.un.org/en/story/2022/01/1110292

Mad ButterFocker.
Mad ButterFocker.
11 maanden geleden

Volgens een voormalig minister van volksgezondheid is dit iets wat maar heel weinig voorkomt. Dus niets aan de hand,gewoon doorprikken.

rob
rob
11 maanden geleden

tijd voor de booster ,, zegt rutte . dus wel luisteren liefe kijkbuis kinderen ..

Arthur Fleck
Arthur Fleck
11 maanden geleden

Mensen weten dit al, maar de zombies en schapen zullen braaf dat gene doen, wat hen door de overheid wordt opgedragen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x