Binnenland

Hulleman: ‘waarschuw Nederlanders tegen dit verschrikkelijke scenario’

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!

Wat kun je de komende vier jaar verwachten? En wat kun je verwachten op 22 november? De kans is 99 procent dat op 22 november uit de verkiezingen komt dat Frans Timmermans, Pieter Omtzigt, Rob Jetten en ook de VVD van Yesilgöz gewoon weer in staat zullen zijn om ons land verder kapot te maken, zegt jurist Sven Hulleman.

Na 22 november ontstaat een periode van ‘moeilijke onderhandelingen’ om een kabinet te vormen. Mensen zijn in die periode druk met Sinterklaas, kerst en familiezaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In die periode zal er geen regering gevormd worden. Dat betekent dat dit demissionaire kabinet bezig zal zijn wetten door te voeren waarover je kunt lezen in de Staatscourant, maar dat niet doet, want je bent kerst aan het vieren en Sinterklaas staat voor de deur, merkt Hulleman op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is wat er gaat gebeuren

In die periode wordt er van alles besloten, vinden allerlei wetten doorgang en in het nieuws lees je niets over al deze wetten. Je leest alleen maar over de vertraging bij de kabinetsformatie en de nieuwe informateur en de nieuwe formateur. “Het schimmenspel van de poppetjes en de leugens.”

Hulleman voorspelt dat er in maart een perfecte grasmat is neergelegd voor de nieuwe spelers: Frans Timmermans, Pieter Omtzigt, Rob Jetten en Yesilgöz. “Dat is wat er gaat gebeuren.”

We moeten Nederlanders volgens hem overal waar we maar kunnen waarschuwen tegen dit ‘verschrikkelijke scenario’.

Everybody will be unhappy

“Als dit land afstevent op vier jaar klimaatbeleid; WEF-propaganda; central bank digital currency; social credit system; you will own nothing, you will have no privacy, kan ik je één ding garanderen: everybody will be unhappy.”

Mark Rutte vertrekt naar Europa, die krijgt een nieuwe baan, over een jaar, als niemand meer kijkt. De functie elders was niet voor Omtzigt, maar voor Rutte. Omtzigt krijgt een functie elders, namelijk een ander stukje pluche, stelt Hulleman.

“Wat wij gaan doen, is dat gewoon rustig aantonen. Waarschijnlijk terwijl zij bezig zijn ons land verder kapot te maken.”

4.7 276 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dree
Dree
7 maanden geleden

Nederland is verloren Sven. Mensen hebben geen ruggengraat!

Marcel
Marcel
7 maanden geleden

Ik vrees dat dit scenario helemaal klopt.

Roy
Roy
7 maanden geleden

Denk dat ie helaas gelijk gaat krijgen, hoop zo dat er nu eens meer mensen op FVD gaan stemmen

Mikkie
Mikkie
7 maanden geleden

Tja, nou, ik weet niet wat ik er aan kan doen.

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x