CoronaBuitenland

Duitse rechtbank wil 85-jarige Holocaust-overlevende verplicht vaccineren tegen corona: ‘Gigantisch schandaal!’

Help mee door dit met anderen op je social media te delen!

Een rechtbank in Stuttgart in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg wil een 85-jarige Duitse componist en Holocaust-overlevende verplicht vaccineren, wat tot ophef heeft geleid. Een regionale rechtbank heeft nu een streep door het vonnis gehaald, waardoor de verplichte vaccinatie van de baan is, bericht The Jerusalem Post.

Holocaust-overlevende Inna Zhvanetskaya werd in 1937 geboren in Oekraïne. Report24 meldde dat Inna tegen haar wil naar een arts zou worden gestuurd die haar twee keer zou vaccineren tegen corona. De website voegde eraan toe dat ze na de vaccinatie zou worden opgenomen in een psychiatrische inrichting.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Vreest voor haar leven

Op beelden is volgens Report24 te zien dat ze niet ontoerekeningsvatbaar is en geen gevaar vormt voor zichzelf of voor anderen. Ze vreest simpelweg voor haar leven. Haar advocaat, Holger Fischer, schreef donderdag op Telegram dat een regionale rechtbank in Stuttgart de andere rechtbank heeft overruled.

Martin Arieh Rudolph, voorzitter van de joodse gemeenschap in Bamberg in de deelstaat Beieren, heeft een brief geschreven aan de voorzitter van de joodse gemeenschap in Stuttgart, Barbara Traub, waarin hij vraagt of zij en de joodse gemeenschap haar kunnen helpen.

Geschokt

Advocaat Beate Bahner sprak van een ‘gigantisch gerechtelijk schandaal’. Ze zei geschokt te zijn. Europarlementariër Rob Roos (JA21) vraagt zich af: “Wat is er aan de hand in Duitsland?”

Op woensdag 11 januari verschenen er twee politiewagens, een ambulance en een slotenmaker bij de woning van Inna om haar mee te nemen, maar ze was op dat moment al in veiligheid gebracht door vrienden.

4.7 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

162 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daisy
Daisy
1 jaar geleden

Gestapo !!!

Realitic
Realitic
1 jaar geleden

De lange jassen gaan weer op pad?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik ben totaal geschokt na het lezen van dit verhaal over deze Inna Zhvanetskaya.

Het idee al! Een vrouw van 85 jaar, die nota bene als jong kind de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt en dan NU, anno 2023, een nóg grotere gruwel mee moet maken.

In Duitsland zijn ze ECHT compleet van de pot gerukt. Sorry dat ik dit zo keihard zeg (schrijf), maar zo is het wel!

Helemaal begrijpen doe ik het trouwens niet. De ene rechtbank heeft dus besloten, dat deze oude dame “gevaccineerd” moet worden. Ik wist niet eens, dat er inmiddels dus een “vaccinatie” verplichting was, die vervolgens door een regionale rechtbank ongedaan wordt gemaakt.

HOE zit dat dan? Betekent dat, dat die eerdere rechtbank het laatste woord heeft?

Als DAT namelijk zo is, dan is die uitgevoerde actie op 11 januari totaal illegaal. En wat een ongelooflijk geluk, dat zij in veiligheid was gebracht door vrienden.

Eén ding is voor mij duidelijk: niemand is dus meer veilig! Natuurlijk was het de bedoeling om deze bekende persoonlijkheid als “voorbeeld” te gebruiken naar ALLE Duitsers, die op dit moment nog steeds geen enkele duivelse prik hebben gehaald.

Maar het is natuurlijk van een ongelooflijke schande om juist DEZE vrouw, die al zoveel heeft meegemaakt, hiermee te belasten.

Toch past dit precies in het plaatje, waarmee “ze” dus mensen, die tot nu toe niet gezwicht zijn voor de enorme druk, weg te zetten als psychisch gestoorden, die thuis horen in een psychiatrische kliniek.

Ik zie dat als de wereld op zijn kop. Er lopen op dit moment meer dan genoeg mensen rond, die werkelijk dringend hulp behoeven, maar daar is dus geen plaats voor. En aan de andere kant willen “ze” dus mensen, die nog wel rationeel kunnen nadenken, wegzetten als gevaarlijke psychiatrische patiënten.

Ik mag in ieder geval de hoop uitspreken, dat dit hele verhaal nog een staartje zal krijgen en ALLE Duitsers, die dit verhaal hebben gehoord of gelezen, woedend zullen reageren.

Fran
Fran
1 jaar geleden

Het blijven Moffen daar in Moffrika.

Back to top button
162
0
We lezen graag je reactie!x