Buitenaards

Harvard-professor: “Ja, mensen worden ontvoerd door aliens”

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

John Mack was een Amerikaans psychiater en hoogleraar aan de Harvard Medical School, die voor zijn biografie van T.E. Lawrence werd bekroond met de Pulitzerprijs. Mack is vooral bekend geworden door zijn onderzoek naar de ervaringen van mensen die beweerden te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens.

Hij was zo ongeveer de enige serieuze wetenschapper die zich met het verschijnsel bezighield. Veel andere academici willen wel, maar zijn bang dat het hun carrière zal vergallen. Daarnaast lijkt de Amerikaanse regering er alles aan gelegen te zijn om de zaak stil te houden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Hypnose

Over het waarom van buitenaardse ontvoeringen bestaan allerlei wilde speculaties. Volgens de meest gehoorde theorie zouden een aantal machthebbers een deal hebben gesloten met ‘de grijzen’. In ruil voor menselijk genetisch materiaal zouden zij de buitenaardse technologie mogen gebruiken voor hun oorlogsindustrie. Als dit waar is, zal niemand hier natuurlijk openlijk voor uitkomen.

Berichten over defensievoorlichters die toegeven dat UFO’s inderdaad bestaan, belandden in de jaren negentig in bijna alle kranten ergens onderaan op pagina zeven. Nu komen ze vaak helemaal niet meer in de krant te staan. Toch heeft NASA-astronaut Brian O’Leary voor zijn dood bijvoorbeeld gezegd dat er veel bewijs is dat buitenaardse beschavingen ons al heel lang bezoeken.

Professor Mack constateerde dat ontvoerden zich de details van hun ontvoering vaak niet herinneren. Onder hypnose lukt het een stuk beter. Dan weten ontvoerden weer precies hoe de wezens eruitzagen.

Ingrijpend en traumatisch

De gevolgen van een buitenaardse ontvoering zijn ingrijpend en traumatisch, vertelde Mack. Dat komt omdat ontvoerden in het ruimteschip vaak worden onderworpen aan intiem lichamelijk onderzoek. Hij zei dat er geestelijk niets mankeerde aan de slachtoffers. Ze waren ten volle bij hun verstand en vertelden hun verhaal met grote overtuigingskracht.

“Het gebeurt tot op een bepaalde hoogte zowel letterlijk als fysiek en het is tegelijkertijd een psychologische, spirituele ervaring die mogelijk plaatsvindt in een andere dimensie,” zei Mack. “Het fenomeen vraagt ons open te staan voor realiteiten die buiten de letterlijke fysieke wereld bestaan, open te staan voor de mogelijkheid dat er onzichtbare realiteiten zijn waarvoor ons bewustzijn, onze leerprocessen ons in de afgelopen paar honderd jaar hebben afgesloten.”

[Collective-evolution]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

En vreten ons op.

Faith
Faith
8 jaren geleden

Heb ik gezien, je moet er niet aan denken dat die ineens in je kamer staan. Kom er maar in Lyra. Of zou ze al verslonden zijn?

Peter C.
Peter C.
8 jaren geleden

Men spreekt hier weer van ‘wezens’, monsters uit de ruimte met antennes achter hun oren en zonder ziel, zonder te beseffen dat wij, het ‘sublieme unieke’ menselijke ras, door hun toedoen genetisch gemanipuleerd zijn tot wat we nu zijn. Zonder hen waren wij nog oerang-oetangs. Maar ze hebben er nog enkele gelaten voor de nostalgie en oorlogvoering.

EllenB
EllenB
8 jaren geleden

Ja, er worden mensen ontvoerd door Aliens, maar ze worden niet ‘opgevreten’ o.i.d
Er is een afspraak met onze Elite gemaakt, dat ze mensen mochten ontvoeren, in ruil voor de vergevorderde technologie die deze Greys bezitten.

Bij een ontvoering wordt het slachtoffer onder een soort van verdoving gebracht.
Daarom zijn ze zich niet bewust wat er met ze gebeurt.
Als ze opgebeamd zijn naar één van de Ufo’s, worden ze medisch onderzocht.
Meestal worden er eicellen of zaadcellen afgenomen, want deze buitenaardsen zijn namelijk niet meer in staat om zich voort te planten.
Na dit onderzoek worden de mensen over het algemeen, weer gewoon teruggebracht.
Onder hypnose kan deze herinnering soms weer naar boven gehaald worden.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x