Buitenland

In alle 50 Amerikaanse staten worden reusachtige detentiecentra gebouwd, maar voor wie zijn ze bedoeld?

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

De federale Amerikaanse overheid bouwt overal in de Verenigde Staten reusachtige detentiecentra. In één zo’n centrum kunnen tienduizenden mensen worden vastgehouden. Voor wie worden ze gebouwd?

Ze zijn niet voor illegale migranten, waarvan er de afgelopen jaren meer dan 30 miljoen de VS zijn binnengekomen. Waarom moeten deze centra worden gebouwd terwijl de illegale migranten worden gehuisvest?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Christie Hutcherson van de organisatie Women Fighting for America denkt dat het een soort concentratiekampen gaan worden voor dissidenten. “Vergelijkbaar met wat de nazi’s met de Joden deden,” zei ze in een interview met J.J. Carrell, die 24 jaar voor de Amerikaanse grenspolitie heeft gewerkt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Federale database

Hutcherson is niet zomaar iemand. Ze hield zich jarenlang bezig met federale contracten en hielp bij het opzetten van forward operating bases (FOBs) in oorlogsgebieden. Dat werk doet ze niet meer, maar ze heeft nog wel toegang tot een federale database met daarin alle aanbestedingscontracten. Toen ze erin keek, schrok ze zich een hoedje. Carrell reageerde geschokt op haar onthullingen.

Hutcherson zag contracten voor de bouw van detentiecentra in alle 50 Amerikaanse staten. Ze zijn niet bedoeld voor migranten, want de centra voor migranten zijn helemaal leeg, benadrukte Carrell.

De meeste Amerikanen hebben geen flauw idee wat er gebeurt, reageerde Clayton Morris van Redacted. “Mensen moeten wakker worden.”

Ik ben totaal geschokt

Wat wordt er bedoeld met dissidenten? Mensen die tegen ‘vaccins’ zijn of mensen die het Capitool ‘bestormden’, zei Carrell.

Hij vermoedt dat de centra eruit komen te zien als de forward operating bases die Hutcherson hielp bouwen in oorlogsgebied: hekken met prikkeldraad, grote witte tenten, enzovoorts. “Ik ben totaal geschokt.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.7 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Locke
Locke
1 maand geleden

Als er ook maar één familie zou worden afgevoerd zoals in 40/45 dan breekt de Hell open.

roro 237
roro 237
1 maand geleden

Mogelijk voor de volgende vaccinatie weigeraars!

dwd
dwd
1 maand geleden

Dit is voor zij die weigeren aan de volgende waanzin mee te doen.

Voor de verkiezingen zullen ze de coupe plegen. da daaropvolgende onrust word opgevangen door de dissidenten in kampen te steken en o te ruimen. (Alex waarschuwde hier al voor de fema kampen)

Psa
Psa
1 maand geleden

Straks Lelystad AirPort voor de F 35 de linkse clan zal wel spijt hebben dat ze reis vluchten hebben geweerd.

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x