Bewustzijn

Het ‘einde’ van de Mayakalender, zonnevlammen en aardeveranderingen

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Kosmische Convergentie is achter de rug en we zijn minder dan een nacht en een dag verwijderd van de voltooiing van het evolutionaire plan van de creatie.

De Negende golf van de Mayakalender heeft een gigantische verhoging van de trilling op Aarde bewerkstelligd.

Velen hebben dit op persoonlijk vlak ervaren maar het werd ook zichtbaar in de vorm van politieke en economische chaos in grote delen van de wereld. De huidige instabiliteit is niet alleen een indicatie van wat er feitelijk gebeurt, maar ook een teken dat de perceptie constant verandert. De ene dag wordt gezegd dat Griekenland failliet is, de volgende dag komt er een steunpakket, de derde dag is het land weer failliet. De ene dag is het regime van Gaddafi gevallen, de andere dag vecht het weer en op weer een andere dag is het gevallen.

Alternatieve media

In deze wereld van een zeer onzekere interpretatie van het nieuws proberen alternatieve media op internet het gat op te vullen. De ene dag zou komeet Elenin aardbevingen veroorzaken en de wereld vernietigen, de andere dag bestaat de komeet niet en dan ineens is hij weer terug. En dan is het weer planeet X. Het maakt niet uit hoe gek of vergezocht de informatie is, er is altijd een aandachtig publiek te vinden op YouTube dat het serieus neemt.

Aan de instabiliteit van de wereld wordt dus een barrage aan informatie toegevoegd en velen weten niet meer wat ze wel moeten geloven en wat niet. Het mentale raamwerk van de mensen erodeert. Sommigen verwerpen zelfs het belang van dit mentale raamwerk.

De afbrokkeling bereidt ons voor op een nieuwe opening en een radicale verschuiving in de manier waarop we denken. De Negende golf heeft de wereld uit haar vorige oude balans gebracht. Dit leidt ertoe dat er een nerveuze verwachting kan heersen dat er iets onverwachts of dramatisch staat te gebeuren. Het is niet verrassend dat deze verwachting bij veel mensen negatief is. De Negende golf brengt immers de vernietiging van de oude structuren van de wereld.

Geen weg terug

Derhalve wordt vooruitgang langs de oude wegen stap voor stap geblokkeerd en loopt de weg van onze huidige beschaving dood met weinig zicht op mogelijke alternatieven. Terwijl velen van binnen zijn ontwaakt naar eenheid is de externe manifestatie hiervan nog vrij marginaal.

De energie van de vijfde dag van de Negende golf zette de eerste stappen in de richting van een val van het economische en politieke systeem. Groei in belangrijke landen zoals de Verenigde Staten en Duitsland, maar ook Griekenland en Italië, is tot stilstand gekomen waardoor pogingen om schulden terug te betalen worden geblokkeerd. De trukendoos van de leiders begint leeg te raken.

We maken geen nieuwe recessie mee maar het einde van een kapitalistisch systeem. De demonstraties in de Verenigde Staten tegen Wall Street maken dat steeds meer duidelijk. Wanneer het systeem instort is het te verwachten dat de wereldleiders zullen zeggen dat het gaat om een tijdelijke ineenstorting. Een dergelijke illusie kan velen beïnvloeden die geen kennis hebben over de Mayakalender en een evolutie in de richting van eenheidsbewustzijn. Er zijn ook mensen die geloven dat de kalender eindigt op 21 december 2012, wat een voordeel is voor de club die het oude systeem nieuw leven wil inblazen.

Aardeveranderingen

Naast de politieke en economische chaos brengt de Negende golf meer soorten natuurrampen op plaatsen waar ze nog nooit eerder zijn gezien. Er zijn meer zonnevlammen, kometen, aardbevingen, overstromingen, hittegolven en extreme stormen sinds de activatie van de Negende golf. Als gevolg van de aardeveranderingen verschuiven kustlijnen, een fenomeen dat oorspronkelijk werd voorspeld door Edgar Cayce, al gaf hij aan dat het tussen 1958 en 1998 zou gebeuren.

De aardeveranderingen gaan hand in hand met deze specifieke fase van creatie. Mogelijke fysieke effecten zouden enkel moeten worden gezien als het bijproduct van veranderingen in het bewustzijn. De verandering in frequentie gedurende de Negende golf vindt simultaan plaats op verschillende niveaus in het universum. Alhoewel het moeilijk zal zijn effecten op kosmisch of galactisch niveau te bestuderen kan de Zon wel worden onderzocht. Er is steeds meer aandacht voor de Zon vanwege de krachtige zonnevlammen die zonnevlekken recentelijk voortbrengen. Zijn de krachtigste zonnevlammen van de Negende golf gerelateerd aan de Mayakalender?

Aan het begin van de Negende golf op 9 maart jongstleden was er een grote X1,5-klasse zonnevlam. Op het moment dat de vijfde (M9,3) en zesde (X2,1) dagen begonnen bracht de Zon ook krachtige zonnevlammen voort. Tot besluit begon de zesde nacht met een X1,4-klasse zonnevlam. Hypothetisch gezien zou er een verband kunnen bestaan tussen deze vlammen en de Negende golf. Het ligt dan in de lijn der verwachting dat de zonneactiviteit richting de voltooiing van de Mayakalender zal blijven toenemen. Hetzelfde kan gezegd worden voor de seismische activiteit.

Alternatieven

Wat betekent het einde van de Mayakalender? Mogelijk bereikt het universum haar hoogste kwantumstaat en creëert het een nieuw podium voor het leven, bovenop de piramide met negen treden. Negen lineaire evolutionaire golven eindigen met de voltooiing van de Mayakalender. De enige kalender die kan worden omschreven als cyclisch is de Tzolkin-kalender van 260 dagen. Zelfs als deze cyclus van belang is als een matrix van de energieën van creatie speelt deze geen rol bij de aansturing van de evolutie van het universum en het bewustzijn.

Er zijn vervolgens drie mogelijke alternatieven nadat het universum haar hoogste staat heeft bereikt. Het eerste scenario is dat alle golven, inclusief de cyclus van de Tzolkin-kalender, zullen eindigen. Dit zou een abrupt einde betekenen van energetische aansturing van ons leven en onze acties. Het leven wordt van moment tot moment ervaren en elk moment zou een oneindigheid lijken dat organisch verbonden zou zijn aan andere momenten.

Het tweede alternatief is dat de golven eindigen nadat ze hun evolutionaire proces hebben doorlopen maar dat de Tzolkin-kalender energetisch actief blijft. Dit zou betekenen dat een dagelijkse variatie van Tzolkin-energieën voorkomt dat we het leven als totaal tijdloos ervaren.

Het derde alternatief is dat zowel de Tzolkin als de negen golven van creatie (Onderwerelden) oneindig doorgaan en dat het totaal aan pieken en dalen niet beperkt is tot dertien. Dit zou betekenen dat alle golven die momenteel onze evolutie bepalen zouden blijven bestaan nadat eenheidsbewustzijn is bereikt.

Het laatstgenoemde alternatief lijkt in het verleden ook verkozen te zijn door de inwoners van Palenque, omdat er op bepaalde vindplaatsen data worden genoemd die ver in de toekomst worden geplaatst. Het is nog onduidelijk wat er precies zal gebeuren wanneer de kalender afloopt, maar elk van de scenario’s betekent een totale transformatie van de manier waarop we het leven ervaren.

Het zou betekenen dat evolutie niet langer gestuurd wordt maar dat we de vrijheid hebben om gewoon te zijn. Er is een steeds grotere groep van mensen die thuiskomen, die ontdekken wie ze werkelijk zijn en die het leven echt beginnen te waarderen. Wellicht vindt er momenteel inderdaad een verschuiving plaats in de richting van eenheidsbewustzijn en laat het universum ons nu zijn wie we werkelijk zijn.

Bron: Calleman.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x