Buitenaards

Inlichtingenofficier en NASA-wetenschapper vertellen de waarheid over leven op Mars. Lees hier wat ze hebben ontdekt

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wetenschappers vertellen ons al enige tijd dat Mars ooit erg op de aarde leek en dat er waarschijnlijk levensvormen waren.

Sommigen gaan nog een stap verder en zeggen dat er intelligent leven is of is geweest op de rode planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In de jaren zeventig werd een methode ontwikkeld om op afstand te spioneren, beter bekend als ‘remote viewing’.

Stargate

Het project trok al snel de aandacht van de CIA en in korte tijd werd het omgevormd tot een officieel programma onder de controle van het militaire inlichtingenapparaat.

De CIA hield het Russische paranormale onderzoek al enige tijd in de gaten en besloot een eigen programma te starten.

In het Amerikaanse leger werd het toegepast als Project Stargate, waarbij een groep soldaten leerde om te spioneren voor diverse inlichtingendiensten.

Officier Joe McMoneagle van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA leerde remote viewing als eerste toepassen voor Project Stargate.

Erg succesvol

In eerste instantie werden zes soldaten opgeleid voor Project Stargate. Het programma liep bijna 20 jaar. McMoneagle zei dat het erg succesvol was.

Ze werden ingezet door elke bekende inlichtingendienst om bijvoorbeeld zoekgeraakte vliegtuigen, terroristen, vijandige bases en ontvoerde generaals op te sporen. De informatie die ze gaven bleek in 22 procent van de gevallen accuraat te zijn.

McMoneagle zei dat er tijdens het programma ook interesse was in UFO’s en dat hij via remote viewing zelf buitenaardsen heeft gezien, onder meer op Mars.

Hij herinnert zich één voorval waarbij hij een schotelvormig object zag dat op 4000 meter hoogte met 6400 kilometer per uur een bocht van 90 graden maakte.

Onderscheiding

Later hoorde hij dat de luchtmacht foto’s had gemaakt van een onbekend object dat met 6200 kilometer per uur op een hoogte van 3300 meter een scherpe bocht maakte zoals McMoneagle had omschreven.

Officier McMoneagle verliet het project nadat hij een onderscheiding had gekregen voor het verschaffen van informatie over 150 doelen die niet op een andere manier konden worden gevonden.

Project Stargate werd in 1995 beëindigd na zowel positieve als negatieve beoordelingen.

In één van die beoordelingen concludeerde dr. Jessica Utts van de Universiteit van Californië in Davis: “Het is duidelijk dat buitengewone cognitie mogelijk is. Deze conclusie is niet gebaseerd op geloof, maar op algemeen geaccepteerde wetenschappelijke criteria.”

Onderstaande video toont Joe McMoneagle tijdens het 13e International UFO Congress in 2004:

Nucleaire ontploffingen

Dr. John Brandenburg, die voor de NASA heeft gewerkt, spreekt zich al jaren uit over leven op Mars.

Tijdens de conferentie AIAA Space 2016 van het American Institute of Aeronautics and Astronautics zei hij bijvoorbeeld dat er in een ver verleden tot twee keer toe nucleaire ontploffingen zijn geweest op Mars.

Tijdens het congres vertelde hij dat de twee nucleaire ontploffingen in de Marsatmosfeer hebben plaatsgevonden en dat het lijkt te gaan om doelbewuste pogingen om al het leven op de rode planeet uit te roeien.

Enorme catastrofe

De ontploffingen waren volgens hem zwaar genoeg om een enorme catastrofe te veroorzaken en het klimaat op Mars drastisch te veranderen.

Omdat er geen kraters zijn gevonden, moeten ze in de atmosfeer hebben plaatsgevonden, aldus Brandenburg.

“We hebben bewijs voor twee grote nucleaire explosies op Mars,” zei hij. “De plekken bevinden zich ten noorden van Cydonia Mensa en Galaxias Chaos.”

Onderstaande lezing verzorgde dr. Brandenburg in 2015 tijdens de Secret Space Program Conference in Texas:

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
predator
predator
6 jaren geleden

Gewoon weer 2 namen met hun verhaal..Ja…”waarheid”.???

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

De NASA en de waarheid ……..WHAAAHAHAHAHAHAHA! Eerst maar eens de waarheid over die maanlandingen!

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

het establishment houdt ons in duisternis gehuld

mr slave
mr slave
6 jaren geleden

Mars was een van de 4 planeten waar de menselijke rassen vandaan kwamen. Na een alles vernietigende oorlog werd 3 van de 4 planeten vernietigt. Deze 3 vormen nu de asteroïdengordel de ringen van Saturnus en de kuiper gordel. Door de explosie die de planeet die nu de asteroïdengordel vormt is de atmosfeer van mars weg geslagen.

De overlevende van de 4 rassen hebben een kunst maan gebouwd om naar een levens vatbare planeet te reizen. De aarde was wel geraakt door brokstukken maar had zijn atmosfeer niet verloren.

Bij aankomst op aarde zijn de 4 rassen elk in een ander wereld deel gaan wonen. Dit ging een paar 100 jaar goed tot dat er wederom een oorlog uitbrak onder de rassen. Deze oorlog heeft 95% van de rassen vernietigd. De overlevenden moesten het nu doen zonder hun technologie en verloren ook meer dan 95% van hun kennis.

Verhalen over hoe het was voor de oorlogen weren generatie op generatie verteld en veranderde langzaam in mythes en religie.

Tot op de dag van vandaag worden deze verhalen en mythes gebruikt als excuses voor het voeren van oorlog.
Zolang de mens niets leert van zijn verleden zal de geschiedenis zich herhalen. En zijn we weer met een sneltrein onderweg naar het stenen tijdperk.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x