CoronaMens en Dier

Oud-Kamerlid haalt stevig uit naar Kuipers: ‘Er is maar 1 plek waar je thuishoort, voor een tribunaal’

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Vorige week meldde De Telegraaf dat de opkomst bij de tweede booster onder 70-plussers tegenvalt. Het ministerie van Volksgezondheid hoopt dat het percentage nog gaat toenemen. Ook onder 18-minners is de animo voor de eerste booster ‘nog niet overdreven groot’, schrijft de krant.

De overheersende mening is dat de pandemie voorbij is. Zorgminister Ernst Kuipers reageert op Twitter: “Juist nu we de coronamaatregelen loslaten en het aantal besmettingen hoog is, is het heel verstandig dat je de herhaalprik haalt als deze je geadviseerd wordt. De extra prik zorgt ervoor dat je bescherming tegen het virus op peil blijft.” Er staan bijna 2000 – overwegend kritische – reacties onder zijn tweet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kuipers: corona is niet weg

“De maatregelen kunnen we gelukkig loslaten, maar corona is niet weg. Het aantal besmettingen blijft hoog. Als je je daar bewust van blijft, kan je er verstandig mee omgaan,” schrijft Kuipers verder.

Dinsdag benadrukte de minister nog eens: “Het gaat beter, maar corona is niet weg. In Nederland stijgt het aantal mensen dat zo ziek wordt dat ziekenhuishulp nodig is. Om ernstige ziekte te voorkomen, roep ik 60-plussers en mensen met een zwakke gezondheid op een herhaalprik te halen.”

Tribunaal

Voormalig Tweede Kamerlid Gabriëlle Popken haalt hard uit naar Kuipers. “Met de wetenschap van nu, dit nog durven zeggen… dan is er maar één plek waar je thuishoort. Niet in een kabinet, maar voor een tribunaal.”

“Een juridisch orgaan dat vaststelt dat je willens en wetens mensen aanzet tot het nemen van een schadelijk, zo niet dodelijk middel,” voegt de oud-persoonlijk medewerker van Geert Wilders toe.

4.9 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cathja
Cathja
2 jaren geleden

Zo…, die durft het te zeggen! Het is ook ongehoord wat hij er nu weer uitkraamt.

Eugeen
Eugeen
2 jaren geleden

Als mensen ombrengen door een medisch bevel te geven een verslaving wordt! Wanneer hebben we dat nog gehoord?

johan den haag
johan den haag
2 jaren geleden

Laat ze, voor dat ze verder gaan roeptoeteren eerst maar rapporteren waar de oversterfte van afgelopen half jaar tot heden vandaan komt. Het blijkt zo te zijn in al de sterk gevaccineerde landen.

In de oude tijden zou onder deze nieuwe gegevens, direct de vaccinaties gestopt zijn!

Met name de instituten, zoals ziekenhuizen en medische universiteiten, beschikken over genoeg data om antw te geven op de oversterfte. Ook daar was eigenlijk al genoeg data over de veels te lage IC capaciteit en de gevaren van de mrna techniek.

In dit geval is zwijgen gelijk aan zeer schuldig!

Andrea
Andrea
2 jaren geleden

Triest dat Kuipers niet zelf zijn conclusie trekt en opstapt.
Plucheplakker eerste klas die Ernst Kuipers.

Het siert de PVV dat hun ex-persoonlijk medewerker een helder stantpunt inneemt. Net als Fleur Agema weer goed bezzig is als volksvertegenwoordiger.

Samen met FvD, Van Haga en de boer burger partij een groeiend gezelschap tegen de beroeps leugenaars.

Iemand op TV dinsdag de documentaire van Michael Moore gezien?
Ik voel me net die inwoners die bewust giftig drinkwater krijgen en Obama die een toneelstukje doet om een glas water te vragen en nauwelijks zijn lippen er mee nat maakt en het glas dan buiten het zicht wegzet.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x