Buitenland

Koffers vol stembiljetten ‘onmiskenbaar bewijs voor verkiezingsfraude’

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse president Donald Trump herhaalde zaterdag tijdens een rally in Georgia nog maar eens dat hij tijdens de presidentsverkiezingen is bestolen en dat hij uiteindelijk toch zal winnen. Het ging tijdens de rally vooral over de fraude. Er is nog altijd een kans dat hij president blijft. Of dat gebeurt, hangt af van de uitkomst van rechtszaken die op dit moment gevoerd worden in een aantal Amerikaanse staten.

Veel Republikeinse stembureaumedewerkers claimen dat ze zijn lastiggevallen of geen toegang kregen tot het stembureau. Er zijn ook getuigen die beweren dat er is geknoeid met de software van de stemcomputers.

Er zijn beelden opgedoken die voor nogal wat beroering hebben gezorgd. In Fulton County in de staat Georgia hebben beveiligingscamera’s Democratische stembureaumedewerkers vastgelegd die verborgen koffers vol stembiljetten zouden hebben binnengebracht nadat waarnemers en de media naar huis waren gestuurd. Het incident viel samen met het moment waarop Joe Biden er opeens een groot aantal stemmen bijkreeg. Trump-advocaat Jenna Ellis twitterde hierover:

Onmiskenbaar bewijs voor fraude

De beelden veroorzaakten zoveel ophef dat Brian Kemp, de gouverneur van Georgia, opriep tot een onderzoek naar de handtekeningen op de stembiljetten. “Dit is onmiskenbaar bewijs voor fraude,” reageerde Sky News-presentator Rowan Dean. Hij wees erop dat de beelden ook laten zien dat de medewerkers dezelfde stembiljetten steeds weer opnieuw in de stemmachines stoppen.

[Sky News Australia]

5 31 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Trump is al herkozen met een meerderheid van echte, niet-frauduleuze stemmen!

En Chinese royalty zegt dat 5 miljoen valse stembiljetten werden gedrukt in China – heeft telefoongesprekken en foto’s als bewijs.. !!

Duizenden CCP Chinese onderzoekers vluchten uit Amerika,, Ze zijn bang van President Trump!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
2 jaren geleden

Trump blijft gewoon President, tot dat er opnieuw kan worden gestemd met betere controle wederzijds, de Democratische partij is in verkeerde handen gekomen, corrupt en crimineel, er staat veel op het spel, voor ieder één zou ik zeggen, Hoop dat hij het haald !

linda
linda
2 jaren geleden

excuus en aftreden lul rutte! landverrader!

Frank
Frank
2 jaren geleden

Zal een klap geven, voor de NPO gelovigen als Trump straks president blijft. Ik geniet nu al. Dat betekend ook dat er een aantal personen opgepakt worden, wegens hoogverraad ivm verkiezingsfraude. Op hoogverraad staat in de USA de doodstraf. Ik geniet nu al.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

44
0
We lezen graag je reactie!x