Homepagina » Het Complot » ‘Internationaal Strafhof moet 9/11 onderzoeken’
Ferdinando Imposimato wil dat Strafhof onderzoek doet naar 9/11

‘Internationaal Strafhof moet 9/11 onderzoeken’

Het Italiaanse Hof van Cassatie heeft bij monde van erevoorzitter Ferdinando Imposimato gezegd dat de aanslagen op 11 september 2001, vandaag precies 11 jaar geleden, kunnen worden gezien als een operatie onder valse vlag.

De operatie vond plaats met medeweten van de Amerikaanse regering en was gericht op de bevordering van de olie-industrie en de wapenhandel, zo zei hij.

In 1947 viel Italië zelf ook ten prooi aan een dergelijke operatie. Op 1 mei van dat jaar kwamen boeren bijeen in de vallei van Portella op Sicilië om de overwinning te vieren van de coalitie van Socialistische en Communistische Partijen bij de regionale verkiezingen. Opeens werd het vuur geopend op de menigte, waarbij elf doden en tientallen gewonden vielen.

Het incident vormde onderdeel van Operatie Gladio, een officieel in 1952 gestart geheim ‘stay-behind’ netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren. De eerste voorbereidingen werden in 1947 al getroffen. In diverse landen heeft de rol van Gladio al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid.

Propaganda

Volgens Imposimato was Italië toen het slachtoffer van de zogeheten ‘strategie van de spanning’, die werd toegepast door de CIA. De strategie van de spanning is een theorie die omschrijft hoe men de publieke opinie kan manipuleren en beheersen door middel van angst, propaganda, desinformatie, psychologische oorlogsvoering, agent provocateurs en operaties onder valse vlag.

De erevoorzitter van het Italiaanse Hof van Cassatie verwijst voorts naar een rapport van het National Institute of Standards and Technology (NIST), een wetenschappelijke instelling die onder de Amerikaanse overheid valt.

Eerste aanklager

In het rapport merkt de instantie op dat op 9/11 drie gebouwen werden verwoest door vliegtuigen, terwijl 7 World Trade Center in werkelijkheid nooit werd geraakt door een vliegtuig. Volgens experts zijn de gebouwen gecontroleerd gesloopt. Imposimato sluit zich aan bij architect Richard Gage en ingenieur Jon Cole, die op basis van tests, wetenschappelijk bewijs en getuigeverklaringen hebben geconcludeerd dat gecontroleerde explosies de gebouwen omlaag hebben gebracht.

Scheikundige en onafhankelijk onderzoeker Kevin Ryan heeft bovendien aangetoond dat NIST tegenstrijdige rapporten over de ineenstorting van 7 World Trade Center naar buiten heeft gebracht. In een voorlopig rapport was te lezen dat het gebouw zou zijn vernietigd door dieselbrandstof dat er lag opgeslagen. In een tweede rapport werd de brandstof niet langer gezien als de oorzaak van de verwoesting van het gebouw.

Ferdinando Imposimato heeft naar eigen zeggen met hulp van de Italiaanse geheime dienst bewijs verzameld dat al vóór de aanslagen op 11 september 2001 een besluit was genomen over de Irakoorlog. Hij ziet slechts één manier waarop de betrokkenen kunnen worden berecht: stuur het beste bewijs naar de eerste aanklager bij het Internationaal Strafhof en vraag hem de zaak te onderzoeken. Sinds 15 juni dit jaar is Fatou Bensouda uit Gambia de aanklager bij het hof.

Bron: Journalof911studies.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Deze man lijkt me niet de eerste de beste. Waarom lezen we dit soort nieuws dan niet in de reguliere, ‘serieuze’ media, en blijft het beperkt tot – met alle respect – sites die door het gros van de mensheid met een scheef oog bekeken worden? En als hij dan zelf een van de weinigen is die kennelijk over dit bewijs beschikt, waarom dient hij dan zelf niet deze aanklacht in maar roept hij ‘anderen’ op om dit te doen? Steeds het gevoel zo dichtbij de ontmaskering van dit soort praktijken te zijn, maar als het erop aankomt blijf het daarbij. Frusterend!

  0 likes
 2. persoonlijk vind ik dat de landen die deelnamen aan de Irak oorlog ook vervolgd moeten worden voor oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid en vals voorlichten bevolking

  0 likes
 3. ja als het eerlijk gaat oke prima

  0 likes
 4. [quote name=”j.c”]persoonlijk vind ik dat de landen die deelnamen aan de Irak oorlog ook vervolgd moeten worden voor oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid en vals voorlichten bevolking[/quote]

  En de bewindslieden die destijds aan het bewind warewn natuurlijk, die zouden voor het tribunaal in den haag moeten komen…..

  0 likes
 5. hoi allemaal,de oorlog in Irak werd al van te voren geplant er is een whistler blower die dit open baar wilde maken in de gevangenis gegooeid ze is uit de gevangenis en doet haar verhaal klik op youtube en typ, cia whitstle blower EXPOSES everything en ja nederland moest toch luisteren naar amerika en engeland wand dit was een aanslag op de wereld zeiden ze zo ook in afganistan irak zijn ze binnen gevallen om onze geschiedenis uit te wissen wand heel veel zaken lagen in musea,s die gelijk geplunderd werd afganistan draaide het om de opium wand daar werd weer wapens van gekocht het is dan ook vrapant dat er veel amerikaanse soldaten daar sneuvelen valse vlag wand deze soldaten zagen en wisten te veelen ik vermoed onder mind controle doorsloegen en de gekste en wreedste dingen daar in afganistan deden er ligt in Den Haag al een paar dozen met aanklachten tegen Buch tegen oorlogen, tegen de menselijkheid deze zullen toch eerst onderzocht moeten worden.

  0 likes
 6. Er komen er steeds meer geluiden en bewijzen, en toch is het al 11 jaar dat we leven met deze leugen, in een zekere zin alsof het nooit gebeurd is. Schaapjes ontwaken maar langzaam, ze hebben geen haast, als er maar een nieuwe iPhone in de zak trilt en voetbal kijkcijfers wint. De angst van de waarheid is toch iets van verleden tijd, dacht ik.

  0 likes
 7. [quote name=”legaal”]…aanklachten tegen Buch tegen oorlogen, tegen de menselijkheid deze zullen toch eerst onderzocht moeten worden.[/quote]
  Bedoel je Boudewijn Buch? Maar die zat toch niet bij de Illuminati?

  0 likes
 8. [quote name=”itanimulli.com”][quote name=”legaal”]…aanklachten tegen Buch tegen oorlogen, tegen de menselijkheid deze zullen toch eerst onderzocht moeten worden.[/quote]
  Bedoel je Boudewijn Buch? Maar die zat toch niet bij de Illuminati?[/quote]
  oeps foetje is het nu goed BUSH

  0 likes
 9. ik heb het allang opgegeven, met 50 jaar of zo komt alles uit, en dan maakt het nog minder uit dan dat het nu doet.

  Er zijn teveel slappe happen tussen de mensen, iedereen is verzwakt door rot voer en heeft net genoeg energy om de dag door te komen en wat aandacht aan het gezin te besteden.

  De mannen die nog wel spirit hebben worden links of recht afgebonsjioerd.
  Het is gedaan mensen, we hebben verloren.

  0 likes
 10. [quote name=”Diago”]ik heb het allang opgegeven, met 50 jaar of zo komt alles uit, en dan maakt het nog minder uit dan dat het nu doet.

  Er zijn teveel slappe happen tussen de mensen, iedereen is verzwakt door rot voer en heeft net genoeg energy om de dag door te komen en wat aandacht aan het gezin te besteden.

  De mannen die nog wel spirit hebben worden links of recht afgebonsjioerd.
  Het is gedaan mensen, we hebben verloren.[/quote]
  hoi geef de moed niet op zolang er nog mensen zoals jij er zijn en jij bent nog niet afgebonsjoerd kom op zet je schouders er onder laat je weer op en wees positief je staat er niet alleen ervoor geef de duisteren geen kans jou energie te pakken kom op A.U.B.

  0 likes
 11. Dit werd 7 jaar geleden uitgezonden over 9/11 op de Nederlandse tv http://www.eenvandaag.nl/swf/player.swf?videoID=91142&external=0

  0 likes
 12. Bij wat voor een rechter komt het dan daarna weer terecht?
  Een onafhankelijke of een nwo rechter, dat is weer de vraag. Groot deel van het rechtssysteem is ook corrupt.

  0 likes
 13. Ja helemaal mee eens dus de 3 B s en dus ook dat huppelende mannetje die van ons belasting geld de bevolking van Irak vermoorden
  [quote name=”Harm”][quote name=”j.c”]persoonlijk vind ik dat de landen die deelnamen aan de Irak oorlog ook vervolgd moeten worden voor oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid en vals voorlichten bevolking[/quote]

  En de bewindslieden die destijds aan het bewind warewn natuurlijk, die zouden voor het tribunaal in den haag moeten komen…..[/quote]

  0 likes
 14. Exopolitiek: verschiet men daarvan, moongate met watergate via Nixon,….ufogate,wie gaat hier paal en perk aanstellen, de geschiedenis zal het antwoord aanreiken……heeft niets met de et-kampeerders te maken in hymalaya

  0 likes
 15. Nee…ECHT???

  0 likes
 16. [quote name=”Eric P”]Enige plausibele uitleg voor het ‘vaporiseren’ van drie stalen buildings, durf het eerst maar te beschouwen, op

  http://antinewworldorderparty.wordpress.com/2012/06/17/peaceful-nuclear-explosions-treaty-of-1976-wtc-demolition-scheme-which-was-required-to-obtain-the-original-building-permit-in-new-york/%5B/quote%5D

  Die ‘technologie’ is zeker ECHT. Het -mede- gebruik ervan bij 9/11 is voor mij de meest plausibele uitleg. Geen andere ‘controled demolition’ verandert staal, beton en mensen in poeder.

  0 likes
 17. [quote name=”Pauline”]http://www.thegic.org/video/911-best-vid-ever[/quote]
  Bedankt voor de link, maar op mijn PC werkt deze link niet…is de video inmiddels van internet verwijderd ?

  0 likes
 18. [quote name=”Emiel van Daalen”]Dit werd 7 jaar geleden uitgezonden over 9/11 op de Nederlandse tv http://www.eenvandaag.nl/swf/player.swf?videoID=91142&external=0%5B/quote%5D
  Bedankt voor deze interessante link. Een aanrader. Het gaat hier over 2 Europese ex-ministers (M. Meacher (GB) en A. von Bülow (D)), die openlijk en zeer hard twijfelden aan de officiële versie van 9/11. Dus zeer moedige mannen.

  0 likes
 19. Where did the towers go? Van Dr. Judy Wood

  Excellente extra info, op
  http://www.forbiddenknowledgetv.com/videos/911/where-did-the-towers-go.html

  Was hier ook Free Energy in het spel? Maar dan ten kwade gebruikt; Directed Energy? De reden waarom Tesla het geheim hield?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

soros

Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...