Het Complot

‘Internationaal Strafhof moet 9/11 onderzoeken’

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Italiaanse Hof van Cassatie heeft bij monde van erevoorzitter Ferdinando Imposimato gezegd dat de aanslagen op 11 september 2001, vandaag precies 11 jaar geleden, kunnen worden gezien als een operatie onder valse vlag.

De operatie vond plaats met medeweten van de Amerikaanse regering en was gericht op de bevordering van de olie-industrie en de wapenhandel, zo zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 1947 viel Italië zelf ook ten prooi aan een dergelijke operatie. Op 1 mei van dat jaar kwamen boeren bijeen in de vallei van Portella op Sicilië om de overwinning te vieren van de coalitie van Socialistische en Communistische Partijen bij de regionale verkiezingen. Opeens werd het vuur geopend op de menigte, waarbij elf doden en tientallen gewonden vielen.

Het incident vormde onderdeel van Operatie Gladio, een officieel in 1952 gestart geheim ‘stay-behind’ netwerk in Italië, gesponsord door de CIA en de NAVO, om de communistische invloed zowel in Italië als in andere landen te neutraliseren. De eerste voorbereidingen werden in 1947 al getroffen. In diverse landen heeft de rol van Gladio al dan niet tot parlementaire onderzoeken geleid.

Propaganda

Volgens Imposimato was Italië toen het slachtoffer van de zogeheten ‘strategie van de spanning’, die werd toegepast door de CIA. De strategie van de spanning is een theorie die omschrijft hoe men de publieke opinie kan manipuleren en beheersen door middel van angst, propaganda, desinformatie, psychologische oorlogsvoering, agent provocateurs en operaties onder valse vlag.

De erevoorzitter van het Italiaanse Hof van Cassatie verwijst voorts naar een rapport van het National Institute of Standards and Technology (NIST), een wetenschappelijke instelling die onder de Amerikaanse overheid valt.

Eerste aanklager

In het rapport merkt de instantie op dat op 9/11 drie gebouwen werden verwoest door vliegtuigen, terwijl 7 World Trade Center in werkelijkheid nooit werd geraakt door een vliegtuig. Volgens experts zijn de gebouwen gecontroleerd gesloopt. Imposimato sluit zich aan bij architect Richard Gage en ingenieur Jon Cole, die op basis van tests, wetenschappelijk bewijs en getuigeverklaringen hebben geconcludeerd dat gecontroleerde explosies de gebouwen omlaag hebben gebracht.

Scheikundige en onafhankelijk onderzoeker Kevin Ryan heeft bovendien aangetoond dat NIST tegenstrijdige rapporten over de ineenstorting van 7 World Trade Center naar buiten heeft gebracht. In een voorlopig rapport was te lezen dat het gebouw zou zijn vernietigd door dieselbrandstof dat er lag opgeslagen. In een tweede rapport werd de brandstof niet langer gezien als de oorzaak van de verwoesting van het gebouw.

Ferdinando Imposimato heeft naar eigen zeggen met hulp van de Italiaanse geheime dienst bewijs verzameld dat al vóór de aanslagen op 11 september 2001 een besluit was genomen over de Irakoorlog. Hij ziet slechts één manier waarop de betrokkenen kunnen worden berecht: stuur het beste bewijs naar de eerste aanklager bij het Internationaal Strafhof en vraag hem de zaak te onderzoeken. Sinds 15 juni dit jaar is Fatou Bensouda uit Gambia de aanklager bij het hof.

Bron: Journalof911studies.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mar
mar
11 jaren geleden

Deze man lijkt me niet de eerste de beste. Waarom lezen we dit soort nieuws dan niet in de reguliere, ‘serieuze’ media, en blijft het beperkt tot – met alle respect – sites die door het gros van de mensheid met een scheef oog bekeken worden? En als hij dan zelf een van de weinigen is die kennelijk over dit bewijs beschikt, waarom dient hij dan zelf niet deze aanklacht in maar roept hij ‘anderen’ op om dit te doen? Steeds het gevoel zo dichtbij de ontmaskering van dit soort praktijken te zijn, maar als het erop aankomt blijf het daarbij. Frusterend!

j.c
j.c
11 jaren geleden

persoonlijk vind ik dat de landen die deelnamen aan de Irak oorlog ook vervolgd moeten worden voor oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid en vals voorlichten bevolking

Eden
Eden
11 jaren geleden

PAK ze!

p p 8
p p 8
11 jaren geleden

ja als het eerlijk gaat oke prima

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x