Mens en Dier

Financieel expert over leiderschap van minister Kaag: ‘Dat vind ik eigenlijk schokkend’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Ik denk dat we een situatie creëren in dit land met enorme tweespalt, zei financieel expert Ab Flipse dinsdag in het tv-programma Ongehoord Nieuws. Over het leiderschap van minister Kaag zei hij: “Als ik dat vergelijk met de laatste ministers van Financiën over de afgelopen 20 jaar en ik kijk naar wat Kaag nu presteert of eigenlijk niet presteert, dat vind ik eigenlijk schokkend.”

Van het nieuwe leiderschap van Kaag komt volgens hem niet veel terecht. “Als ik kijk naar het financiële beleid, zie ik dat we in Nederland te maken hebben met enorme bedragen die we doorsturen richting Brussel.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is gewoon bizar

“We zien op het ministerie van Volksgezondheid onder Hugo de Jonge een bedrag van 5,1 miljard dat nog steeds zoek is,” vervolgde Flipse. “We weten dat er aan klimaat vier tot zeven miljard wordt uitgegeven waarvan de ministeries, onder andere het ministerie van Rob Jetten, aangeven dat ze niet eens weten waar het vandaan komt en waar het heen gaat.”

Hij wees er verder op dat de pensioenfondsen in Nederland de afgelopen jaren honderden miljoenen hebben verloren door verkeerd beleggingsbeleid. “Ik zou me als minister concentreren op die grote bedragen die in het niet verdwijnen. Wat zij doet, is Nederland opfokken door controle te gaan leggen op alle betalingen die Nederlanders doen boven de 100 euro. Dat is gewoon bizar.”

Ze spreekt Nederlands, maar daar houdt het ook mee op

We zien dat Kaag alleen maar bezig is met het uitrollen van haar agenda. Ze vliegt de hele wereld over en is met name buiten Nederland actief, aldus de financieel expert. “Ze spreekt Nederlands, maar daar houdt het ook mee op.”

4.9 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marijke
Marijke
1 maand geleden

Ze spreekt bekakt.

Annette
Annette
1 maand geleden

Ab Flipse heeft natuurlijk 100% gelijk met alles wat hij zegt. Ik heb de uitzending van gisteren van Ongehoord Nieuws nog niet gezien, maar hij is opgenomen en ik ga hem zeker helemaal bekijken.

Wat betreft Sigrid Kaag: het was HELEMAAL niet de bedoeling, dat zij op een eerlijke en transparante manier het ministerie van Financiën zou vertegenwoordigen.

DAT is zo klaar als een klontje. Zij heeft daar niet de capaciteiten voor, maar dat wisten WIJ al vanaf het begin. Overal op de ministeries zijn volkomen incompetente figuren geplaatst, met maar één doel: er een puinhoop van maken en VOORAL heel veel geld (van ONS uiteraard) uit te geven.

Deze tante Bet heeft sowieso nooit ook maar iets op gehad met de Nederlandse bevolking. Zij huldigt het standpunt, gelijk zo Maxima, die Argentijnse troel, dat de Nederlander niet bestaat.

Als je alleen al kijkt naar de pensioenfondsen: in drie woorden: OM TE JANKEN.

Dat is het geld dat de Nederlanders, overigens gedwongen, jaar in jaar uit hebben ingelegd voor hun oude dag.

Dat GELD is gestolen. Niet direct natuurlijk door Sigrid, ook haar voorgangers hebben dat gedaan. Maar het blijft een grof schandaal.

Er wordt geclaimd, dat er nergens geld voor is, niet voor de zorg, niet voor het onderwijs, niet voor de woningbouw, maar WEL voor de enorme stroom van gelukszoekers EN uiteraard voor een oorlog, die de, zeker de nadenkende, Nederlanders absoluut niet willen.

Uiteraard dient dit hele wanbeleid maar één doel: ons allemaal de laatste nep euro uit de zak kloppen en dan, via een zéér mager basisinkomen, de reikende hand bieden, onder de misselijk makende kreet: YOU WILL OWN NOTHING, BUT YOU WILL BE HAPPY!

Wat mij betreft kunnen zij allemaal de rambam krijgen, want mijn man en ik gaan never NOOIT hieraan meedoen EN ik ga ervan uit, dat dat voor heel veel anderen, die hun ziel niet hebben verkocht, zal gelden.

Tanya
Tanya
1 maand geleden

“Ze spreekt Nederlands, maar daar houdt het ook mee op”
Idd.. zo is Kaag int kort goed omschreven!

Franklin Ryckaert
Franklin Ryckaert
1 maand geleden

De politiek zou het beleid in grote trekken moeten bepalen, maar het uitvoeren van dat beleid moeten overlaten aan mensen die benoemd worden op grond van hun geschiktheid. Net zoals in het bedrijfsleven zouden relevante opleiding, ervaring, talent en persoonlijkheid bepalend moeten zijn en niet politieke opvattingen.

Nu is het zo dat wanneer een partij of groep partijen de verkiezing heeft gewonnen de “buit” d.w.z. de ministerposten wordt verdeeld volgens politieke opvatting zonder enige nadruk op geschiktheid, Dit is zo in de hele democratische wereld en niet alleen in Nederland. Iedere clown kan tot minister benoemd worden als zijn partij maar de verkiezing heeft gewonnen. Zoals het nu zit worden we inderdaad geregeerd door clowns (of erger: misdadigers).

Geschikte ministers en ambtenaren zouden gewoon hun hele beroepsleven moeten aanblijven, terwijl ze het door de politiek bepaalde beleid uitvoeren, Wel zou de Tweede Kamer hen regelmatig moeten controleren of ze dat wel goed doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

113
0
We lezen graag je reactie!x