Buitenland

Hennepvlag boven Capitool op Independence Day

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Morgen wappert op de Amerikaanse nationale feestdag Independence Day een vlag van hennep boven het Capitool.

Voorstander van hennep Michael Bowman uit Colorado en de Democratische afgevaardigde Jared Polis hebben dat voor elkaar gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bowman zei dat het hijsen van de hennepvlag op de Fourth of July een ‘krachtig symbool’ is. Hennep, een niet-psychoactieve variant van cannabis, werd naar verluidt geteeld door verschillende Founding Fathers van de Verenigde Staten van Amerika.

De federale overheid maakt op dit moment geen onderscheid tussen psychoactieve en niet-psychoactieve varianten van de cannabisplant, waardoor het telen van hennep strafbaar is.

Polis diende dit jaar een amendement in dat de teelt van industriële hennep in staten waar cannabis gelegaliseerd is zou moeten toestaan.

Bron: Washingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
4all@ones
4all@ones
10 jaren geleden

Zo, het valt best mee met het aantal cannabisgebruikers hier… als je op sommige commentaren afgaat en dan maar aanneemt dat ze gelijk hebben, zou het hier onder deze artikel moeten wemelen van enthousiaste reacties mensen die de White House flag-action toejuichen.

Maar geen één reactie. Dus zoveel gerookt wordt er kennelijk niet eens.

Voor wie zin en tijd heeft in een behoorlijk uitgewerkt amerikaans artikel:
http://www.examiner.com/article/illuminati-attempting-to-corner-budding-commercial-marijuana-market?CID=examiner_alerts_article

Hier wordt besproken hoe de illustere illuminatie het voor elkaar spelen om telkens in te haken op hun eigen spelletje, en zo de miljarden drugsdollars binnenkort op een legale wijze richting eigen bankrekening loodsen. Slim zijn ze wel, die gasten…

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

So…..welke vlag hangt er nu boven??

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

[quote name=”4all@ones”]Zo, het valt best mee met het aantal cannabisgebruikers hier… als je op sommige commentaren afgaat en dan maar aanneemt dat ze gelijk hebben, zou het hier onder deze artikel moeten wemelen van enthousiaste reacties mensen die de White House flag-action toejuichen.

Maar geen één reactie. Dus zoveel gerookt wordt er kennelijk niet eens.

Voor wie zin en tijd heeft in een behoorlijk uitgewerkt amerikaans artikel:
http://www.examiner.com/article/illuminati-attempting-to-corner-budding-commercial-marijuana-market?CID=examiner_alerts_article

Hier wordt besproken hoe de illustere illuminatie het voor elkaar spelen om telkens in te haken op hun eigen spelletje, en zo de miljarden drugsdollars binnenkort op een legale wijze richting eigen bankrekening loodsen. Slim zijn ze wel, die gasten…[/quote]
Jij denkt alleen maar aan het roken van hennep?? Je weet niet dat het vele malen meer is dan alleen maar het roken van…?

Paulsater
Paulsater
10 jaren geleden

De hennepvlag mag best gehezen worden. Het in ere herstellen van deze superplant voor medicijnen,kleding, papier,ecoplastic,voedsel,biobrandstof etc is van grootte waarde voor heel veel economieën.
Maar het is natuurlijk niet voor niets dat deze plant al bijna 100 jaar verboden is; de chemische industrie en de aardolie-industrie is hier niet bij gebaat. En we mogen ook Big Pharma niet vergeten: op deze uiterst medicinale plant is geen patent te vestigen, terwijl de werkzaamheid tegen vele kwalen en aandoeningen reeds honderden jaren bekend is. Niet voor niets werden tot 1938 circa 40% van alle toenmalige medicijnen bereid uit deze plant!
De grootste bijwerking van de medicinale cannabis is dat de patiënt er high en stoned van kan worden bij (te) grote inname. Dus dit kan als vervelend worden ervaren…..oplossing is voor elke patiënt zelf bepalen bij welke hoeveelheid hij/zij deze bijwerking(en) krijgt en dan is de bovengrens bekend en volstaat met een minder grote inname van het medicijn. Het high / stoned zijn is nimmer levensbedreigend en gaat met een paar uur weer voorbij. Zelfs bij een grote overdosis is er geen dodelijk gevaar, er is nog nooit iemand overleden door wietgebruik omdat dit giftig zou zijn…..je moet dan wel kilo’s verbruiken in plaats van grammen.
De bijwerkingen van de reguliere chemische op aardolie gebaseerde medicijnen zijn alom bekend. Bij overdoses medicatie kan heel gemakkelijk de dood erop volgen. En voor elke bijwerking kan de patiënt rekenen op een aanvullend “medicijn” tegen deze bijwerking. De behandeld arts vind dit allemaal geen probleem: per uitgeschreven medicijn ontvangt de arts een bepaald percentage van de fabrikant van het medicijn. Dit betekent bovendien dat er maar weinig artsen zijn die de momenteel sinds 10 jaar verkrijgbare medische wiet of cannabis (durft) voor te schrijven; geen extra inkomsten meer van de medicijnmaffia.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x